Sniaf Δημοσιεύτηκε April 26, 2014 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε April 26, 2014 βλέπω δεν υπάρχει νήμα για το συγκεκριμένο μοντέλο . το αγόρασα πριν 2 μέρες . η εντυπώσεις μου από την συσκευή είναι παρά πολύ καλές . η τιμή του είναι λογική πιστεύω για αυτά που προσφέρει μαζί με την συσκευή είχε δώρο και μια φορητή μπαταρία . http://www.gsmarena.com/lg_l70_d320n-6285.php Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tragos13 Δημ. April 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2014 Απο μπαταρια πως τα παει? Απο θεμα Lag? Πως επιλεγεις την 2η sim για να κανεις κληση? Κ ποσο το πηρες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kassotis Δημ. April 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2014 Ρουταρεται το κινητό; από επιδόσεις;; είναι πολύ ενδιαφέρον στα λεφτά του Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sniaf Δημ. April 27, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2014 Απο μπαταρια πως τα παει? Απο θεμα Lag? Πως επιλεγεις την 2η sim για να κανεις κληση? Κ ποσο το πηρες? το single sim εχω .το dual είναι το LG L70 D325 . από θέμα lag δεν έχω συνάντηση τίποτα ως τώρα . σε αυτά που κάνω Ρουταρεται το κινητό; από επιδόσεις;; είναι πολύ ενδιαφέρον στα λεφτά του δεν ξέρω δεν έχω ψάξει για ροοτ . Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tragos13 Δημ. April 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2014 Ναι τωρα το ειδα οτι ειναι μονοκαρτο... Για το δικαρτο ξερουμε τπτ? Για την μπαταρια περιμενω σχολια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sniaf Δημ. April 27, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2014 Ναι τωρα το ειδα οτι ειναι μονοκαρτο... Για το δικαρτο ξερουμε τπτ? Για την μπαταρια περιμενω σχολια... με wifi ανοιχτο 2 ωρες - λιγο game 30 min - sms + κλεισεις με πηγε 2 μέρες Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romanos Δημ. May 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2014 Χαρίζω κόκκινη θήκη για το L70 όποιος την θέλει pm me μόνο απο Θεσσαλονίκη. http://i.ebayimg.com/00/s/OTAwWDEwMDA=/z/--IAAOxylpNTRA1Q/$_57.JPG Παράθεση // 500px | blog | site | LinkedIn //mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
undeadpunk Δημ. July 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2014 καλησπερα παιδια, εχω ενα lg L70 απο ηπα κλειδωμενο σε συγκεκριμενο παροχο, εστω οτι εχω το imei του κινητου πως μπορω να το ξεκλειδωσω? Υπαρχει καποιος οδηγος που μπορω να βρω? Θελω να φυγω για διακοπες αυριο οποτε θα το εκτιμουσα αν καποιος απανταγε αμεσα. Σας ευχαριστω πολυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sony76 Δημ. August 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2014 κάποιος που το έχει μήπως μπορεί να μου πει αν έχει notification light για χαμένα sms,αναπάντητες κ.τ.λ ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkotsaki Δημ. August 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2014 κάποιος που το έχει μήπως μπορεί να μου πει αν έχει notification light για χαμένα sms,αναπάντητες κ.τ.λ ; χθες το πήρα για την κοπέλα μου. όχι δεν έχει notification led. Και μέχρι στιγμής νομιζω δεν έχει κ αυτόματη φωτεινότητα:!: Τρέχει ψιλοκαλά το κιτκατ (λαγκαρει ελάχιστα- αναμενόμενο για τα χαρακτηριστικά του). Η οθόνη επίσης μέτριας ανάλυσης αλλά και αυτό αναμενόμενο. Αυτό που λίγο με ξενέρωσε είναι η εσωτερική μνήμη που γράφει 4+1giga αλλά σου αφήνει διαθέσιμο 1,5giga.. Πήρα σήμερα την LG να ρωτήσω γιατί και μου είπαν (δεν μου ακουγόταν κ πολύ σίγουρος βέβαια) ότι τα 2,5giga τα δίνουν στο android (εγώ νόμιζα ότι το λειτουργικό θέλει περίπου μισό gb αλλά αν ξέρει κανείς κάτι περισσότερο μου επιβεβαιώνει). Τεσπα, 1,5gb και με τα διάφορα προεγκατεστημένα apps κ κάνα δυο που κατεβάσαμε, τώρα έχει 600mb ελεύθερα! οπότε θέλει sd σίγουρα.. Γενικά πάντως, πολύ ωραίο σαν κατασκευή και στο χέρι ωραία αίσθηση, καλούτσικη κάμερα, όμορφο κινητούλι, οκ για τα λεφτά του (124€). Αν θες πολύ απλή χρήση (τίποτα απλά games, κάνα facebook και κάνα μειλ) τότε είναι πολύ οκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sony76 Δημ. August 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2014 (edited) χθες το πήρα για την κοπέλα μου. όχι δεν έχει notification led. Και μέχρι στιγμής νομιζω δεν έχει κ αυτόματη φωτεινότητα:!: Τρέχει ψιλοκαλά το κιτκατ (λαγκαρει ελάχιστα- αναμενόμενο για τα χαρακτηριστικά του). Η οθόνη επίσης μέτριας ανάλυσης αλλά και αυτό αναμενόμενο. Αυτό που λίγο με ξενέρωσε είναι η εσωτερική μνήμη που γράφει 4+1giga αλλά σου αφήνει διαθέσιμο 1,5giga.. Πήρα σήμερα την LG να ρωτήσω γιατί και μου είπαν (δεν μου ακουγόταν κ πολύ σίγουρος βέβαια) ότι τα 2,5giga τα δίνουν στο android (εγώ νόμιζα ότι το λειτουργικό θέλει περίπου μισό gb αλλά αν ξέρει κανείς κάτι περισσότερο μου επιβεβαιώνει). Τεσπα, 1,5gb και με τα διάφορα προεγκατεστημένα apps κ κάνα δυο που κατεβάσαμε, τώρα έχει 600mb ελεύθερα! οπότε θέλει sd σίγουρα.. Γενικά πάντως, πολύ ωραίο σαν κατασκευή και στο χέρι ωραία αίσθηση, καλούτσικη κάμερα, όμορφο κινητούλι, οκ για τα λεφτά του (124€). Αν θες πολύ απλή χρήση (τίποτα απλά games, κάνα facebook και κάνα μειλ) τότε είναι πολύ οκ. σε ευχαριστώ για την απάντηση,όμως να σε ρωτήσω και κάτι άλλο γιατι εγω δεν το πήρα ακόμα γι'αυτό το ψαχνω αρκετά, γιατί είμαι ανάμεσα στο L 70 και S3 mini ve και δεν ξέρω τη να κάνω. τις εφαρμογές που είναι μέσα (άχρηστες) σε αφηνει να τις σβηνεις να κερδιζεις χωρο; Edited August 9, 2014 by sony76 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkotsaki Δημ. August 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2014 δεν εχω δοκιμασει να βγαλω κάτι, αλλά σίγουρα αν το ρουταρεις βγάζεις ότι θες.. Αλλά δεν είχε και τίποτα χοντρό που να θέλω να φύγει (κατι google maps, gmail, youtube, και κάτι χαζομάρες της lg που όμως δεν πιανουν χώρο..) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aenaos15 Δημ. August 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2014 Τελικα αξιζει το τηλεφωνο σε θεμα μπαταριας και φωτο ? Καμμια γνωμη απο παιδια που το εχουν καιρο? Παράθεση iPhone 14 Pro Max iWatch 9 Airpods Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
imaginos Δημ. September 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2014 Εγώ έχω πάρει το dual. Γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος. Σε απόλυτη αναμονή κρατάει η μπαταρία 6 με 7 μέρες. Με νορμάλ χρήση κάνα 30άλεπτο ομιλίας τη μέρα θέλει κάθε 3 με 4 μέρες φόρτιση. Και με τις δύο κάρτες SIM πάντα σε λειτουργία. Η κάμερα την ημέρα είναι καλή, το βράδυ έχει πολύ μεγάλο κόκκο που δεν το περίμενα... Για τα λεφτά του όμως είναι πολύ καλό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gavromania Δημ. September 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2014 Εγώ έχω πάρει το dual. Γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος. Σε απόλυτη αναμονή κρατάει η μπαταρία 6 με 7 μέρες. Με νορμάλ χρήση κάνα 30άλεπτο ομιλίας τη μέρα θέλει κάθε 3 με 4 μέρες φόρτιση. Και με τις δύο κάρτες SIM πάντα σε λειτουργία. Η κάμερα την ημέρα είναι καλή, το βράδυ έχει πολύ μεγάλο κόκκο που δεν το περίμενα... Για τα λεφτά του όμως είναι πολύ καλό. καλημερα,θελω να τσεκαρεις κατι φιλε μου γιατι ειναι σημαντικο για μενα,οταν μιλας στην μια καρτα και ταυτοχρονα σε παρουν στην αλλη γραμμη σου δειχνει οτι σε παιρνουν? η αυτος που σε καλει ακουει οτι ειναι κλειστο το τηλεφωνο?για τσεκαρετο σε παρακαλω και στειλε πληροφοριες,ας πουμε στο σαμσουνγκ εχει ρυθμιση μεσω προωθησης κλησεων που ενω μιλας βλεπεις οτι σε καλουν στην αλλη γραμμη,ευχαριστω περιμενω απαντηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
imaginos Δημ. October 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2014 καλημερα,θελω να τσεκαρεις κατι φιλε μου γιατι ειναι σημαντικο για μενα,οταν μιλας στην μια καρτα και ταυτοχρονα σε παρουν στην αλλη γραμμη σου δειχνει οτι σε παιρνουν? η αυτος που σε καλει ακουει οτι ειναι κλειστο το τηλεφωνο?για τσεκαρετο σε παρακαλω και στειλε πληροφοριες,ας πουμε στο σαμσουνγκ εχει ρυθμιση μεσω προωθησης κλησεων που ενω μιλας βλεπεις οτι σε καλουν στην αλλη γραμμη,ευχαριστω περιμενω απαντηση. Λοιπόν, όταν μιλάς στη μία sim και σε πάρουν στην άλλη, εσύ δεν δέχεσαι καμία ειδοποίηση. Σου έρχεται όμως μήνυμα sms βέβαια από την υπηρεσία χαμένων κλήσεων ότι σε πήρε ο τάδε... Αυτός τώρα που σε καλεί από την άλλη, ακούει μήνυμα πως ο αριθμός που καλέσατε έχει το τηλέφωνο πιθανόν απενεργοποιημένο, καλέστε αργότερα. ΟΜΩΣ το κινητό έχει στο μενού του μία επιλογή SMART DUAL SIM όπου από εκεί επιλέγεις με προώθηση κλήσεων να μπορείς να απαντήσεις μέσω της ίδιας sim που ήδη μιλάς με άλλον. Συνεπώς αρκεί να ενεργοποιήσεις τη δυνατότητα αυτή μέσω του μενού του κινητού και να μη χάνεις καμία κλήση! Καλό αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gavromania Δημ. October 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2014 Λοιπόν, όταν μιλάς στη μία sim και σε πάρουν στην άλλη, εσύ δεν δέχεσαι καμία ειδοποίηση. Σου έρχεται όμως μήνυμα sms βέβαια από την υπηρεσία χαμένων κλήσεων ότι σε πήρε ο τάδε... Αυτός τώρα που σε καλεί από την άλλη, ακούει μήνυμα πως ο αριθμός που καλέσατε έχει το τηλέφωνο πιθανόν απενεργοποιημένο, καλέστε αργότερα. ΟΜΩΣ το κινητό έχει στο μενού του μία επιλογή SMART DUAL SIM όπου από εκεί επιλέγεις με προώθηση κλήσεων να μπορείς να απαντήσεις μέσω της ίδιας sim που ήδη μιλάς με άλλον. Συνεπώς αρκεί να ενεργοποιήσεις τη δυνατότητα αυτή μέσω του μενού του κινητού και να μη χάνεις καμία κλήση! Καλό αυτό. Καλημερα,αυτο εχει και το σαμσουνγκ που εχω,ενεργοποιεις την επιλογη αυτη και μεσω προωθησεων δεν χανεις κληση.Ευχαριστω!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
imaginos Δημ. October 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2014 Καλημερα,αυτο εχει και το σαμσουνγκ που εχω,ενεργοποιεις την επιλογη αυτη και μεσω προωθησεων δεν χανεις κληση.Ευχαριστω!!! Εγώ δεν το έχω πάντως ενεργοποιήσει γιατί προφανώς θα έχει χρέωση η προώθηση στον άλλο αριθμό, έτσι δεν είναι; Ή μήπως δεν έχει χρέωση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gavromania Δημ. October 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2014 Εγώ δεν το έχω πάντως ενεργοποιήσει γιατί προφανώς θα έχει χρέωση η προώθηση στον άλλο αριθμό, έτσι δεν είναι; Ή μήπως δεν έχει χρέωση; ναι εχει χρεωση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spaka Δημ. December 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2014 Το παρηγγηλα μολις απο ενα scroutzομαγαζο για την αδερφη μου. Ειδα οτι ειχε και το D320 σκετο χωρις το Ν. Ξερει κανεις την διαφορα? Εγω παντως πηρα το D320N σε μαυρο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KCB Δημ. December 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2014 Ήρθε στα χέρια μου ένα τέτοιο κινητό μονόκαρτο με NFC και το επεξεργάζομαι. Δύο ερωτήσεις: 1) αν μπορεί να μου πει κάποιος που το έχει, βρήκε κάπου αυτόματη φωτεινότητα ή όντως δεν έχει;Πολύ περίεργη έλλειψη και σπαστική. 2) Έβαλα μια SD sandisk 32GB που είναι απαραίτητη όπως είπατε και άλλοι λόγω μικρής built-in μνήμης και επιχείρησα να μεταφέρω εκεί εφαρμογές. Με άφησε κανονικότατα αλλά λίγες ώρες μετά άρχισε να κάνει μόνο του restart και να μου λέει ότι αφαίρεσα την SD χωρίς να την αποσυνδέσω. Το συνέφερα μόνο όταν όντως έβγαλα την SD και απεγκατέστησα όσες εφαρμογές είχα προλάβει να περάσω εκεί. Το έχει κάνει και σε άλλους; Καμιά πρόταση εκτός από root; Και bonus γενική ερώτηση: το NFC που χρησιμεύει; ΥΓ Μου άρεσε πολύ το visitor mode που έχει, δεν το είχα ξαναδεί και είναι πολύ καλή ιδέα Παράθεση KCB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akiskobe Δημ. December 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2014 Γεια σας, αγόρασα πριν ένα μήνα το LG L70 D320N για την αδερφή μου μέσω ενός καταστήματος στο skroutz. Το κινητό έχει έρθει από Ιταλία απ' ότι κατάλαβα, καθώς έχει μέσα οδηγίες στα Ιταλικά και στο μενού του κινητού 12-13 εφαρμογές της ΤΙΜ (εταιρεία κινητής) οι οποίες δεν διαγράφονται. Το θέμα είναι ότι προσπάθησα να το κάνω root και δεν δέχεται καμία από τις κλασσικές μεθόδους. Αν κάποιος έχει παρόμοιο πρόβλημα και το έλυσε ή ξέρει πως να λύσω αυτό το πρόβλημα, ας απαντήσει. Ευχαριστώ εκ των προτέρων :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner70 Δημ. December 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2014 Γεια σας, αγόρασα πριν ένα μήνα το LG L70 D320N για την αδερφή μου μέσω ενός καταστήματος στο skroutz. Το κινητό έχει έρθει από Ιταλία απ' ότι κατάλαβα, καθώς έχει μέσα οδηγίες στα Ιταλικά και στο μενού του κινητού 12-13 εφαρμογές της ΤΙΜ (εταιρεία κινητής) οι οποίες δεν διαγράφονται. Το θέμα είναι ότι προσπάθησα να το κάνω root και δεν δέχεται καμία από τις κλασσικές μεθόδους. Αν κάποιος έχει παρόμοιο πρόβλημα και το έλυσε ή ξέρει πως να λύσω αυτό το πρόβλημα, ας απαντήσει. Ευχαριστώ εκ των προτέρων :) Εχει ομως ελληνικα ετσι δεν ειναι; Το μονο θεμα ειναι οι εξτρα εφαρμογες; Το ρωταω γιατι το κοιταζω και εγω. Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. December 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2014 Γεια σας, αγόρασα πριν ένα μήνα το LG L70 D320N για την αδερφή μου μέσω ενός καταστήματος στο skroutz. Το κινητό έχει έρθει από Ιταλία απ' ότι κατάλαβα, καθώς έχει μέσα οδηγίες στα Ιταλικά και στο μενού του κινητού 12-13 εφαρμογές της ΤΙΜ (εταιρεία κινητής) οι οποίες δεν διαγράφονται. Το θέμα είναι ότι προσπάθησα να το κάνω root και δεν δέχεται καμία από τις κλασσικές μεθόδους. Αν κάποιος έχει παρόμοιο πρόβλημα και το έλυσε ή ξέρει πως να λύσω αυτό το πρόβλημα, ας απαντήσει. Ευχαριστώ εκ των προτέρων :) δοκίμασες με towelroot και δεν το υποστηρίζει; δυο λεπτά υπόθεση είναι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akiskobe Δημ. December 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2014 Ναι, το ανέφερα ότι δεν δέχεται αυτές τις μεθόδους. Ούτε towelroot, ούτε Kingo root, τίποτα απολύτως... The phone is not supported μου γράφει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts