Jump to content

Smartwatches - Wearables (Συζητήσεις, Απορίες, Αναλύσεις, Εντυπώσεις)

the_dynamite
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έχω το ΜΟΤΟ 360 2ης γενιάς.

Κάνει παπάδες.

Από όσο ξέρω, faces δεν αλλάζουν αυτά τα φτηνιαρικα.

Πάντως αν σε ενδιαφέρουν μόνο ειδοποιήσεις και όχι να τρέχεις προγράμματα, να έχεις GPS, να απαντάς σε κλήσεις/ μηνύματα κλπ, τότε και με ένα smart band θα κάνεις δουλειά.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Edited by junglist

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

• Απαντήσεις 1,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Από όσο ξέρω, faces δεν αλλάζουν αυτά τα φτηναριαρικα.

Πάντως αν σε ενδιαφέρουν μόνο ειδοποιήσεις και όχι να τρέχεις προγ

Ναι αυτά των 20-30€ δεν έχουν πολλά. Το άλλο που κοιτάζω στα 100+ έχει πολλά. Faces.

Για πες τι ήθελες να γράψεις :-p

Ναι αυτά των 20-30€ δεν έχουν πολλά. Το άλλο που κοιτάζω στα 100+ έχει πολλά. Faces.

Για πες τι ήθελες να γράψεις :-p

Το διόρθωσα.

Amazon Fire stick 4k max

Κάνει παπάδες.

Από όσο ξέρω, faces δεν αλλάζουν αυτά τα φτηνιαρικα.

Πάντως αν σε ενδιαφέρουν μόνο ειδοποιήσεις και όχι να τρέχεις προγράμματα, να έχεις GPS, να απαντάς σε κλήσεις/ μηνύματα κλπ, τότε και με ένα smart band θα κάνεις δουλειά.

Επειδή είμαι κάθε μέρα πανω σε μηχανή και στη δουλειά και στον προσωπικό μου χρονο θα με βόλευε να έχω κάποιες δυνατότητες παραπάνω. Όταν χρειάζομαι πλοήγηση έχω βαση για το κινητό. Αν και ακόμα κι αυτό είναι κάτι που ίσως βοηθήσει αν και δεν αντέχει να το εδςις σαν πλοηγό. Το πιο σημαντικό είναι να βλέπω ποιος με καλεί και αν είναι απανταω απο τα ακουστηκα. Και επίσης να βλέπω ειδοποιήσεις απο μηνύματα sms, Viber κλπ και να απαντήσω αν γίνεται... Χωρίς να έχω κάρτα σιμ στο ρολόι.

Εκτός του GPS τα υπόλοιπα γίνονται με smart band? Απο τα γραφομενα σου καταλαβα οχι. Με αυτό το ρολόι που λέω ξέρουμε αν θα γίνονται στάνταρ; Το lemfo lem5 pro λέω...

• 2 weeks later...

εγω αγορασα το https://www.kotsovolos.gr/site/mobile-phones-gps/wearables/smartwatches/181244-garmin-vivoactive-3-slate-black

λεει οτι απο μπαταρια αν δεν εχεις gps on κραταει 7 μερες τωρα θα δειξει απο το σαββατο και εχει ακομα 50% μπαταρια ανοιχτο ολη μερα το φοραγα και στον υπνο μεχρι στιγμης καλο φαινεται

εγω αγορασα το https://www.kotsovolos.gr/site/mobile-phones-gps/wearables/smartwatches/181244-garmin-vivoactive-3-slate-black

λεει οτι απο μπαταρια αν δεν εχεις gps on κραταει 7 μερες τωρα θα δειξει απο το σαββατο και εχει ακομα 50% μπαταρια ανοιχτο ολη μερα το φοραγα και στον υπνο μεχρι στιγμης καλο φαινεται

Αυτό χρησιμοποιώ κι εγώ εδώ και 3 μήνες. Η μπαταρία κρατάει με άνεση 6 ημέρες, χωρίς GPS και με συνεχές καρδιακό monitoring.

Το ρολόι απευθύνεται κυρίως σε όσους ασχολούνται με αθλητικές δραστηριότητες, αλλά είναι επαρκές και σαν Smartwatch.

Θα έλεγα ότι με έχει αφήσει ευχαριστημένο και δεν μου λείπουν καθόλου τα features του Android Wear Smartwatch που είχα πριν (ιδίως από τη στιγμή που θέλω οπωσδήποτε και full always-on display).

Δεν ξέρω πάντως αν αξίζει τα (αρκετά) περισσότερα χρήματα σε σχέση με το ίδιας φιλοσοφίας Amazfit Pace.

Κάτι άλλο που μου έκανε καλή εντύπωση στην Garmin είναι η πλήρης ελληνική υποστήριξη (γλώσσα μενού, manual) και αντιπροσώπευση. Δεν έχω υπόψη να το παρέχει αυτό κανείς άλλος κατασκευαστής Smartwatch.

Edited by ged

Αυτό χρησιμοποιώ κι εγώ εδώ και 3 μήνες. Η μπαταρία κρατάει με άνεση 6 ημέρες, χωρίς GPS και με συνεχές καρδιακό monitoring.

Το ρολόι απευθύνεται κυρίως σε όσους ασχολούνται και αθλητικές δραστηριότητες, αλλά είναι επαρκές και σαν Smartwatch.

Θα έλεγα ότι με έχει αφήσει ευχαριστημένο και δεν μου λείπουν καθόλου τα features του Android Wear Smartwatch που είχα πριν (ιδίως από τη στιγμή που θέλω οπωσδήποτε και full always-on display).

Δεν ξέρω πάντως αν αξίζει τα (αρκετά) περισσότερα χρήματα σε σχέση με το ίδιας φιλοσοφίας Amazfit Pace.

Κάτι άλλο που μου έκανε καλή εντύπωση στην Garmin είναι η πλήρης ελληνική υποστήριξη (γλώσσα μενού, manual) και αντιπροσώπευση. Δεν έχω υπόψη να το παρέχει αυτό κανείς άλλος κατασκευαστής Smartwatch.

σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση και μενα μεχρις στιγμης μου αρεσει πριν ειχα gear s2 αλλα καμια σχεση το Garmin πολυ ανωτερο και φυσικα αφου κανω και ποδηλατο εχω κουρσα και το χρησιμοποιω καθημερινα και διαδρομες στον ελευθερο χρονο μου πιστευω αξιζει..και εχει και ωραια εμφανιση!!!εχω παραγκειλει και ενα μπρασελε μαυρο για να το κανω πιο εμφανησιμο σε εξοδους:)

----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Το ρολόι απευθύνεται κυρίως σε όσους ασχολούνται και αθλητικές δραστηριότητες, αλλά είναι επαρκές και σαν Smartwatch.

επισης να σε ρωτισω αμα το φορτισω με απλο φορτιστη κινητου κανει μιλαω για απλο φορτιστη οχι γρηγορο γιατι δεν με βολευει ο υπολογιστης κανει η θα παθει ζημια?

σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση και μενα μεχρις στιγμης μου αρεσει πριν ειχα gear s2 αλλα καμια σχεση το Garmin πολυ ανωτερο και φυσικα αφου κανω και ποδηλατο εχω κουρσα και το χρησιμοποιω καθημερινα και διαδρομες στον ελευθερο χρονο μου πιστευω αξιζει..και εχει και ωραια εμφανιση!!!εχω παραγκειλει και ενα μπρασελε μαυρο για να το κανω πιο εμφανησιμο σε εξοδους:)

----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

επισης να σε ρωτισω αμα το φορτισω με απλο φορτιστη κινητου κανει μιλαω για απλο φορτιστη οχι γρηγορο γιατι δεν με βολευει ο υπολογιστης κανει η θα παθει ζημια?

Το έχω φορτίσει πολλές φορές με απλό φορτιστή κινητού. Κανένα πρόβλημα!

Το έχω φορτίσει πολλές φορές με απλό φορτιστή κινητού. Κανένα πρόβλημα!

σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση και της πληροφοριες:)

360€ για μη Android wear;;

Λεφτά υπάρχουν!

Amazon Fire stick 4k max

καλημερα! χθες παρελαβα το lemfo lem5 pro. σαν ρολοι μου αρεσει πολυ και ελπιζω να αντεξει στην καθημερινη χρηση , αν με βολεψει για καθε μερα...

οταν το ανοιξα και το εβαλα στο wifi μου εκανε update στο ρολοι. μια χαρα φαινεται να δουλευει και δεν κολλαει καθολου (λογικο!)

ομως το βραδυ προσπαθουσα να το συνδεσω με το κινητο μεσω της εφαρμογης lemfo watch και μου εκανε κατι περιεργα. εχανε τη συνδεση μετα απο λιγο. επισης το bluetooth του οταν το ενεργοποιω μου βγαζει αναδυομενο μηνυμα οτι θα κλεινει αν μεινει για ωρα ανενεργο και δεν βρισκω καπου στις ρυθμισεις να το αλλαξω αυτο. επισης ενω χθες οταν ηταν συνδεδεμενο μου εδειχνε τις εισερχομενες και μετα τις αναπαντητες αν δεν απαντουσα. τωρα το πρωι μου δειχνει μονο την εισερχομενη και δεν μου εμφανιζει την αναπαντητη. ενω απο viber & gmail μου ερχονται ειδοποιησεις...

εσεις γενικα εχετε θεμα με την συνδεση ή τις ειδοποιησεις που λαμβανετε?

επισης δοκιμασα μια αλλη εφαρμογη την https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lumaticsoft.watchdroidphone

η οποια δειχνει να εχει πολλες δυνατοτητες αλλα με αυτη εκανε συνδεση και αποσυνδεση καθε μερικα δευτερολεπτα!

ξενερωσα λιγο η αληθεια ειναι αλλα θελω να ψαχτω οσο μπορω μπας και βγαλω ακρη....

360€ για μη Android wear;;

Λεφτά υπάρχουν!

εγω φιλε δουλευω καθε μερα και λογικο να χαλαω τα λεφτα μου οπου θελω μια ζωη μιζερη χωρα και με μιζερο κοσμο οπιος θελει

βρισκει δουλεια δεν καθομαι να κλαιγομαι δικαιωμα του καθενου που τα χαλαει και σε τι

Περιμένω αύριο το cowatch για να δούμε...δεν έχω ιδέα ούτε αν ειναι android wear,ούτε αν είναι αδιάβροχο ούτε και έβγαλα άκρη,έχει κάνεις ιδεα;;

Στάλθηκε από το W2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Φιλικά Γιώργος

• 2 weeks later...

Ψάχνω να αγοράσω ένα smartband , activity tracker ή όπως αλλιώς τα λένε.

Όμως θέλω να μετρά παλμούς, να είναι αδιάβροχο, να φορτίζει η μπαταρία του και όχι να πρέπει μετά από ένα χρόνο να την αλλάξω, και επίσης να είναι συμβατό με την εφαρμογή MyFitnessPal.

Έχω εδώ και χρόνια το smartwatch 3 της Sony το οποίο ακόμα είναι τέλειο σε όλα αλλά δυστυχώς δεν είναι συμβατό με την εφαρμογή MyFitnessPal κι έτσι δε φαίνονται εκεί τα βήματα που κάνω.

Μπορεί κανείς να βοηθήσει;

Σας ευχαριστώ

Sent from my MI 6 using Tapatalk

Η εφαρμογή της σόνυ που πάνε τα βήματα δεν συγχρονίζει με άλλες υπηρεσίες? Πχ να κάνεις συγχρονισμό με Google Fit και από εκεί στο MyFitnessPal???

Εγώ πχ που έχω το moto 360 το έχω συγχρονίζει με το google fit...

Powerd by OnePlus 7 Pro

Η εφαρμογή της σόνυ που πάνε τα βήματα δεν συγχρονίζει με άλλες υπηρεσίες? Πχ να κάνεις συγχρονισμό με Google Fit και από εκεί στο MyFitnessPal???

Εγώ πχ που έχω το moto 360 το έχω συγχρονίζει με το google fit...

Το έκανα αυτο που είπες γιατί έχει ήδη εγκατεστημένο η sony το google fit στο smartwatch 3, και εμφανίστηκαν και στο MyFitnessPal τα ίδια βήματα που μου γράφει και το ρολόι!

Για να δω μήπως μπορέσω να το δουλέψω έτσι γιατί κατέβασα και στο κινητό το Google Fit και δε ξέρω αν το μέτρημα των βημάτων γίνεται από το smartwatch ή από το κινητό. Παλιότερα είχα δοκιμάσει το Google Fit αλλά το είχα διώξει για αυτό το λόγο. Επειδή αλλά βήματα έγραφε το ρολόι αλλά το κινητό. Τώρα όμως που το ανέφερες είπα να το ξαναδοκιμάσω και δείχνει να δουλεύει. Ίσως διόρθωσαν την εφαρμογή να παίρνει μόνο από το ρολόι τα βήματα.

Θα το αφήσω έτσι για τρεις τέσσερις μέρες να δω.

Σ ευχαριστώ.

e6db63c99d4b71984fd5502de128c250.jpg

Sent from my MI 6 using Tapatalk

Παιδιά μια πολύ οικονομική λύση και καλή είναι το xiaomi Mi Band 2 με 20 ως 22 ευρώ.

Μετράει σφυξεις πόσο κοιμήθηκες βαριά η ελαφρά. Θερμίδες χιλιόμετρα

Σου χτυπάει για κλήσεις μηνύματα messenger έχει ξυπνητήρι με δόνηση κ τα δείχνει όλα με την εφαρμογή Mi Fit στο κινητό

S10+ <3

Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330

Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+

Παιδιά μια πολύ οικονομική λύση και καλή είναι το xiaomi Mi Band 2 με 20 ως 22 ευρώ.

Μετράει σφυξεις πόσο κοιμήθηκες βαριά η ελαφρά. Θερμίδες χιλιόμετρα

Σου χτυπάει για κλήσεις μηνύματα messenger έχει ξυπνητήρι με δόνηση κ τα δείχνει όλα με την εφαρμογή Mi Fit στο κινητό

Ναι αλλά άλλο smart band και άλλο smart watch.

Δεν έχει νόημα να συζητάμε για τις περιορισμένες λειτουργίες των band εδώ.

Υπάρχουν αλλά θέματα για αυτό.

Unleashed by my rooted OP3T on 8.0

Amazon Fire stick 4k max

Εδώ και 1 εβδομαδα κάτοχος και εγώ gear sport σε μαύρο.

Είχα και το gear s3 και μπορώ να παραθέσω κάποια συγκριτικά στοιχεία, το gear sport είναι πολύ πιο βολικό στο χέρι και πιο ελαφρύ. Είναι πιο sport δλδ μετρήσεις πιο ακριβείς, έχει όλα τα στοιχεία του samsung health άρα δεν χρειάζεται να κοιτάς συνέχεια το κινητό και επίσης κάνει τα ίδια πράγματα με το s3 με μόνη διαφορά ότι τις κλήσεις τις βλέπεις κανονικά αλλά απαντάς μέσω τηλεφωνου ή Bluetooth ακουστικού. Έτσι και αλλιώς στο S3 που είχε ανοιχτή ακρόαση δεν μίλαγα ποτέ από το ρολόι, το αμάξι έχει Bluetooth και γενικα μιλάω μέσω Bluetooth.

Επίσης βλέπεις τα πάντα από ειδοποιήσεις fb, viber, mails, κλπ και μπορείς να απαντήσεις αν και νομίζω ότι βολεύει το κινητό όπως και να έχει.

Τέλςο στο κομμάτις της μπαταρίας είναι πιο μικρή από το s3 αλλα και πάλι είναι μικρότερη η οθόνη όχι κατι φοβερό αλλά γενικά κρατάει το ρολόι με όλα ανοιxτά χωρίς AOD 2,5 μέρες περίπου, με AOD είναι στην 1,5 μέρα ενώ σε εξοικονόμηση βγάζει περίπου 4 μέρες.

HTC Diamond, HTC M4, HTC M7,LG G2, LG G3, LG G4, Sam S6, Sam S7, Sam S8, Sam S8+, Sam S9, Sam S9+, Sam Note 9, Sam S10 plus, Sam Note 10, Sam Note 10 plus

Έχει δοκιμάσει κανένας το Fossil Q Explorist gen3???

Αρκετά ωραίο και σε λογική τιμή. Το μόνο μείον που βλέπω από τα reviews είναι η μέτρια μπαταρία (βγάζει δηλαδή την μέρα αλλά μέχρι εκεί)... Είμαι υπέρ ευχαριστημένος από το moto 360 2nd gen του οποίου η μπαταρία είναι απίστευτη με το Android Wear 2.0 αλλά για κάποιο λόγο θέλω να κάνω μία αλλαγή.

Powerd by OnePlus 7 Pro

Έχει δοκιμάσει κανένας το Fossil Q Explorist gen3???

Αρκετά ωραίο και σε λογική τιμή. Το μόνο μείον που βλέπω από τα reviews είναι η μέτρια μπαταρία (βγάζει δηλαδή την μέρα αλλά μέχρι εκεί)... Είμαι υπέρ ευχαριστημένος από το moto 360 2nd gen του οποίου η μπαταρία είναι απίστευτη με το Android Wear 2.0 αλλά για κάποιο λόγο θέλω να κάνω μία αλλαγή.

Όταν λες απίστευτη.... πόσο σου βγάζει; Και με τι χρήση;

Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S

Όταν λες απίστευτη.... πόσο σου βγάζει; Και με τι χρήση;
Πάνω από 1.5 μέρα δεν βγάζει, εκτός αν κλείσεις εντελώς την σύνδεση με το κινητό.

Amazon Fire stick 4k max

Μου βγάζει δύο μέρες εδώ και καιρό μετά από ένα ρισέτ που είχα κάνει... Πάντα με συνδεδεμένο το κινητό και η οθόνη always on...
Powerd by OnePlus 7 Pro

Μου βγάζει δύο μέρες εδώ και καιρό μετά από ένα ρισέτ που είχα κάνει... Πάντα με συνδεδεμένο το κινητό και η οθόνη always on...
Πρέπει να έχεις ειδικό κομμάτι.

Γιατί με.always ON, δεν βγάζει ούτε μέρα.

Εκτός αν το κλείνεις το βράδυ για 8-9 ώρες

Amazon Fire stick 4k max

Όχι απλά συνήθως κάποιες ώρες το απόγευμα στο σπίτι το βγάζω από το χέρι... Παλιότερα μπορεί να είχε λιγότερη κατανάλωση αλλά πλέον έχει σχεδόν μηδενική όταν μπαίνει σε sleep mode... Και συνεχόμενα όμως μου έχει βγάλει 1.5 μέρα με always on
Powerd by OnePlus 7 Pro

• The title was changed to Smartwatches - Wearables (Συζητήσεις, Απορίες, Αναλύσεις, Εντυπώσεις)