Jump to content

[Επίσημο] LG G Flex

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Όχι ρε συ ούτε καν, η 4.2.2 είχε αισθητά πιο καλή μπαταρία παντού

- Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

• Απαντήσεις 1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Οκ, το λέω από τις μετρήσεις του gsmarena :)

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

Μπα είναι το μόνο μ παράπονο.. Ενώ η συσκευή αισθητά πιο smooth η μπαταρία δεν είναι το ίδιο καλή

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

Μπα είναι το μόνο μ παράπονο.. Ενώ η συσκευή αισθητά πιο smooth η μπαταρία δεν είναι το ίδιο καλή

Πόσο πιο smooth μπορεί να γίνει δηλαδή; αν είναι να χαλάσει η τελειότητα της μπαταρίας με βλέπω να μην αναβαθμίζω...πρώτον γιατί πιο smooth δεν νομίζω πως θα γίνει, αφού ήδη είναι όσο δε γίνεται και δεύτερον άμα είναι να χαλάσει η μπαταρία, δεν υπάρχει λόγος κι ούτε του λείπει τίποτα...Αλήθεια τι διαφορές, πέρα από το λευκό εικονίδιο στην μπαταρία, έχει η κιτ κατ;

Το ui του g flex ήταν από την αρχή πιο προσεγμένο από αυτό του g2..

Το g2 στην 4.2.2 ήταν παντού πιο αργό από το αντίστοιχο ui του g flex στην 4.2.2..από την 4.2.2 του g flex στην 4.4.2 ήταν ελάχιστα πιο σμουθ έως και αμελητέα.

Αυτή είναι η εμπειρία μου από τις ported Roμ του flex στο g2

- Oneplus 12

Το ui του g flex ήταν από την αρχή πιο προσεγμένο από αυτό του g2..

Το g2 στην 4.2.2 ήταν παντού πιο αργό από το αντίστοιχο ui του g flex στην 4.2.2..από την 4.2.2 του g flex στην 4.4.2 ήταν ελάχιστα πιο σμουθ έως και αμελητέα.

Αυτή είναι η εμπειρία μου από τις ported Roμ του flex στο g2

άρα δεν βλέπω προφανή λόγο για αναβάθμιση, πέρα απ'το να λέω ότι έχω κιτ κατ...

Κάπως έτσι, εκτός αν έχει καμιά βελτίωση στη κάμερα η κάνα άλλο bug

- Oneplus 12

Gsir δεν αυξήθηκε τουλάχιστον στην αναμονή; Παντού έτσι διαβάζω

Εγώ κάθομαι και κοιτάω με το 12 ώρες αναμονή, μισή ώρα κλήσεις, 4 ώρες οθόνη, 5%... Στην καλύτερη..

Αν ισχύουν αυτοί οι χρόνοι τότε μιλάμε για χειρότερη μπαταρία κατά 60% και βάλε...Είναι όντως τόσο τραγικά τα πράγματα;;

Παιδες η kitkat αξιζει.

Δινει επιπλεον ρυθμιση ληψης στην κάμερα,μπορεις να κρυψεις τα soft buttons εντελως χωρίς το βελακι, το κινητο ειναι πιο γρηγορο σε multitasking, αλλάζει το interface στις ρυθμισεις,βαζει το knock code και γενικα υπαρχει βελτιωση. Το μονο κακο οπως εχω πει και σε αλλο ποστ ειναι το μειωμενο σκορ στο antutu κατα 3000 περιπου. Αλλα ειναι καθαρα ψυχολογικο διοτι το τηλ στην πραγματικότητα συμπεριφέρεται καλύτερα.

Edited by cocous

Gsir δεν αυξήθηκε τουλάχιστον στην αναμονή; Παντού έτσι διαβάζω

Εγώ κάθομαι και κοιτάω με το 12 ώρες αναμονή, μισή ώρα κλήσεις, 4 ώρες οθόνη, 5%... Στην καλύτερη..

Αυτό πάντως είναι κακή διάρκεια μπαταρίας. Και το Νοτε 3 έχει σαφώς καλύτερη, αν ισχύει αυτό

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

Τελικά βρε παιδιά, επειδή προέρχομαι από Samsung για πολλά χρόνια, για πείτε μου, root θα κάνουμε με το towel root, unroot γίνεται φλασαροντας τη στοκ Ρομ απλά ;

Υπάρχει κανένας οδηγός που τα λέει αυτά ;

Τελικά βρε παιδιά, επειδή προέρχομαι από Samsung για πολλά χρόνια, για πείτε μου, root θα κάνουμε με το towel root, unroot γίνεται φλασαροντας τη στοκ Ρομ απλά ;

Υπάρχει κανένας οδηγός που τα λέει αυτά ;

Μόλις έκανα με το towel...απλά κατεβάζεις την εφαρμογή, την εγκαθιστάς, την τρέχεις, επανεκκίνηση κι έτοιμος...πέρασα και το gravity box, εξαφάνισα πλήρως τη navigation bar και πλέον έχω 6 ίντσες παντού.έβαλα τον lmt launcher που είναι πολύ πιο βολικός σε μεγάλες οθόνες από τα on screen buttons...τσεκάρετε φωτογραφίες[ATTACH]46353[/ATTACH][ATTACH]46354[/ATTACH]

Βλάση, έχεις κιτ κατ ή όχι ;

Βλάση, έχεις κιτ κατ ή όχι ;

Όχι δεν μου χει έρθει ακόμη, αλλά και να ρθει με αυτά που διαβάζω για την μπαταρία δεν το κόβω να το κάνω το update...

Όχι δεν μου χει έρθει ακόμη, αλλά και να ρθει με αυτά που διαβάζω για την μπαταρία δεν το κόβω να το κάνω το update...

Άρα το towel root δουλεύει και χωρίς ΚΙτ κατ.

Να σε ρωτήσω

Αν θες να κάνεις unroot φλασάρεις φαντάζομαι μια στοκ ρομ .με τον τρόπο που λέει

εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2644083

ή εδώ ο elthis http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=375650

'ετσι δεν είναι ;

Άρα το towel root δουλεύει και χωρίς ΚΙτ κατ.

Να σε ρωτήσω

Αν θες να κάνεις unroot φλασάρεις φαντάζομαι μια στοκ ρομ .με τον τρόπο που λέει

εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2644083

ή εδώ ο elthis http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=375650

'ετσι δεν είναι ;

Προς το παρόν δεν ξέρω πώς ξερουτάρεις γιατί μόλις το ρούταρα και το σκαλίζω τώρα...λογικά θα είναι το ίδιο εύκολο με το ρουτάρισμα, μιας και η lg είναι η πλέον user friendly σε αυτόν τον τομέα...

Απο τι φαίνεται με αυτον τον τρόπο ξερουταρεις χωρις να φλασσαρεις την μαμαρομ

http://www.andromods.com/unroot-locking/lg-g-flex-unrooted-ls995-d950-d959-easy-way.html

Και ετσι με φλασσαρισμα

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2644083

Sent from my G2 running SOKP

Thanks Cocous

Vlassismiriagos δίνεις το λινκ για το gravity box ;

Thanks Cocous

Vlassismiriagos δίνεις το λινκ για το gravity box ;

κατέβασε το xposed framework, εγκατέστησε το και μετά πήγαινε εκεί που λέει κατέβασμα και θα το βρεις...

Παιδιά υπάρχει κάποια rom που να μπορείς να αλλάξεις το dpi, ή γενικά κάποιος τρόπος να μειωθεί? Είναι κρίμα 6 ίντσες και να εχει dpi 5 ιντσου κινητού. Αναρωτιέμαι αν θα φαίνεται πιξελιασμενο το κινητό σε τέτοια περίπτωση σε αντίθεση με το Note 3.

Παιδιά υπάρχει κάποια rom που να μπορείς να αλλάξεις το dpi, ή γενικά κάποιος τρόπος να μειωθεί? Είναι κρίμα 6 ίντσες και να εχει dpi 5 ιντσου κινητού. Αναρωτιέμαι αν θα φαίνεται πιξελιασμενο το κινητό σε τέτοια περίπτωση σε αντίθεση με το Note 3.

Όχι δεν φαίνεται.είχα note 3 πριν, εγώ και οι περισσότεροι κάτοχοι του flex εδώ μέσα...

Παιδια μην τρελεναιστε οποιος θελει ας το παρει το κινητο ειναι φανταστικο σε ολα του το εχω απο χτες και εχω παθει πλακα και ειχα και παλιοτερα το note 3,εγω ουτε το εχω πειραξει ουτε τιποτα το εχω οπως ειναι με την 4.4.2 και παει σφαιρα.

Αν ισχύουν αυτοί οι χρόνοι τότε μιλάμε για χειρότερη μπαταρία κατά 60% και βάλε...Είναι όντως τόσο τραγικά τα πράγματα;;

Αυτό πάντως είναι κακή διάρκεια μπαταρίας. Και το Νοτε 3 έχει σαφώς καλύτερη, αν ισχύει αυτό

Για το G λέω παιδιά, που κοιτάω χρόνους και ζηλεύω :p

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

κατέβασε το xposed framework, εγκατέστησε το και μετά πήγαινε εκεί που λέει κατέβασμα και θα το βρεις...

Από εδώ έτσι ;;;

http://repo.xposed.info/module/de.robv.android.xposed.installer

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Για το G λέω παιδιά, που κοιτάω χρόνους και ζηλεύω :p

Δηλαδή για άλλο κινητό μιλούσες ;

.Άμα είσαι ρουτ δεν χρειάζεται ρομ για να αλλάξει το dpi .γίνεται από εφαρμογές αυτό και υπάρχει και module του xposed για αυτό.

;)

Από εδώ έτσι ;;;

http://repo.xposed.info/module/de.robv.android.xposed.installer

Δηλαδή για άλλο κινητό μιλούσες ;

.Άμα είσαι ρουτ δεν χρειάζεται ρομ για να αλλάξει το dpi .γίνεται από εφαρμογές αυτό και υπάρχει και module του xposed για αυτό.

Ναι από κει...Εγώ πάντως οκ έκανα την πλάκα μου για λίγο και τώρα το ξαναγύρισα στοκ...ξερουτάρεις όσο εύκολα rootάρεις...