Vlasismiriagos Δημ. August 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2014 (edited) όλη την ώρα σερφάρισμα, Facebook, messenger, YouTube.ανοιχτά τα πάντα αν και περισσότερο με Wi-Fi και κάνα 2 ωρο με 4g.ανοιχτά δεδομένα, συγχρονισμοί με 2 mails, ανοιχτό επίσης GPS μόνιμα, όπως μόνιμα ήταν συνδεδεμένο με Bluetooth απ'το οποίο έγιναν και όλες οι κλήσεις.Επίσης αρκετές φωτογραφίες με φλας και καμία ώρα μουσική μέσω Bluetooth.φωτεινότητα πάντα στο αυτόματο.Ο βασιλιάς είναι εδώ παιδιά.με το note 3 με ίδια χρήση 4 μισή ώρες οθόνης θα είχε σβήσει.Ίσως να λέω και πολύ...[ATTACH]48518[/ATTACH][ATTACH]48519[/ATTACH][ATTACH]48520[/ATTACH][ATTACH]48521[/ATTACH] Edited August 15, 2014 by Vlasismiriagos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. August 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2014 Άρα η κιτ κατ μια χαρά είναι από κατανάλωση Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. August 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2014 Άρα η κιτ κατ μια χαρά είναι από κατανάλωση θα έλεγα πολύ καλύτερη πλέον.Εκτός κι αν τώρα μετά από σχεδόν 2 μήνες άρχισε να στρώνει η μπαταρία... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. August 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2014 θα έλεγα πολύ καλύτερη πλέον.Εκτός κι αν τώρα μετά από σχεδόν 2 μήνες άρχισε να στρώνει η μπαταρία... Κοίταξε, αυτό δεν ισχύει. Η μπαταρία δεν στρώνει με το χρόνο. Ίσως η κιτ κατ έχει πιο ομοιόμορφη κατανάλωση γιατι η jb αργεί πολύ να πέσει από το 100 % Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. August 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2014 Κοίταξε, αυτό δεν ισχύει. Η μπαταρία δεν στρώνει με το χρόνο. Ίσως η κιτ κατ έχει πιο ομοιόμορφη κατανάλωση γιατι η jb αργεί πολύ να πέσει από το 100 % Ναι....κοίτα...δεν θα το έλεγα...ρίξε μια ματιά στο ποστ #711...:p με την jb έπεφτε στο 99% στο 40 λεπτό.πλέον θέλει 50 λεπτό+... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimpsar Δημ. August 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2014 Πολύ ησυχία έπεσε...:) Αν είναι απροβλημστιστο το τηλέφωνο έτσι είναι. Ερώτηση.;όσοι περασατε Ρομ με kdz βαλατε την northern Europe? Υπάρχει και για Ελλάδα ή κάποια αλλη νεότερη εκδοση; Ευχαριστώ Παράθεση Samsung S20 FE Snapdragon edition Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. August 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2014 Τι να πούμε βρε φίλε. Το κινητό είναι εντελώς απροβλημάτιστο. Και με το gravity box έχεις όλα τα καλά Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. August 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2014 Πολύ ησυχία έπεσε...:) Αν είναι απροβλημστιστο το τηλέφωνο έτσι είναι. Ερώτηση.;όσοι περασατε Ρομ με kdz βαλατε την northern Europe? Υπάρχει και για Ελλάδα ή κάποια αλλη νεότερη εκδοση; Ευχαριστώ Όχι, απ'ότι ξέρω η κιτ κατ για northern Europe είναι η τελευταία.Αυτή φοράω κι εγώ. Τι να πούμε βρε φίλε. Το κινητό είναι εντελώς απροβλημάτιστο. Και με το gravity box έχεις όλα τα καλά και με το g2 tweaksbox έχεις ακόμη πιο πολλά καλά;) το κινητό ό,τι κι να λέμε δεν παίζεται.Όποιος το βλέπει πέραν των κλασικών ερωτήσεων τι μάρκα είναι, τι μοντέλο κλπ, τρώει κόλλημα με την καμπυλότητα της οθόνης και το ποσό όμορφο είναι λόγω αυτής.Και είναι πραγματικά απροβλημάτιστο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. August 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2014 Τι παραπάνω έχει το g2 tweaksbox Βλάση ; Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocous Δημ. August 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2014 Πολύ ησυχία έπεσε...:) Αν είναι απροβλημστιστο το τηλέφωνο έτσι είναι. Ερώτηση.;όσοι περασατε Ρομ με kdz βαλατε την northern Europe? Υπάρχει και για Ελλάδα ή κάποια αλλη νεότερη εκδοση; Ευχαριστώ Μπες εδω και γραψε το imei της συσκευης για να σου δωσει ακριβως το firmware που πρεπει να εχει το κινητο http://lg-firmware-rom.com/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimpsar Δημ. August 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2014 Μπες εδω και γραψε το imei της συσκευης για να σου δωσει ακριβως το firmware που πρεπει να εχει το κινητο http://lg-firmware-rom.com/ Ωωω ευχαριστω την 20Α μου εβγαλε παλι αλλα θα δω αν ειναι η ιδια με αυτην που εχω. Τελικα οπως και με τα samsung με το εργαλειο για να περνας kdz rom ειναι εξισου ευκολο. Οντως και μενα ολοι με ρωτανε οταν το βλεπουν τι μαρκα ειναι πως ειναι κυρτο κτλ. αλλα με εχει εντυπωσιασει κυριως στη σταθεροτητα και μπαταρια.:cool: Aυτα που με "χαλανε" ειναι το ποσο γλιστραει το πισω μερος,γιαυτο μου εχει πεσει ηδη 4 φορες κατω,οι φωτογραφιες και βιντεο νυχτερινες (αλλα οκ τη μερα ειναι φοβερες!) και το γεγονος πως με ηλιο ακριβως επανω στην οθονη δυσκολευεσαι λιγο.(Μονο με Νοκια ειναι η αληθεια εβλεπα καλυτερα σε σχεση με ολα τα αλλα και λιγο καλυτερα με HTC One). :O Παράθεση Samsung S20 FE Snapdragon edition Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavrami Δημ. August 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2014 παιδια βρηκα και εγω το frimware 1,15GB και το κατεβαζω ειμαι ασχετος με αυτο, μπορει καποιοσ να μου εξηγησει τι ρολο παιζει? μονο να μην μου κολαει το κινητο θελω τπτ αλλο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavrami Δημ. August 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2014 παιδια η ληψη ολοκληρωθηκε αλλα αν πατησω πανω μου λεει πως δεν ειναι δυνατό το άνοιγμα του αρχείου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jsr Δημ. August 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2014 Τι firmweare κατέβασες και για ποιο λογο θέλεις να περάσεις κατι αλλο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavrami Δημ. August 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2014 βλακεια εκανα ε? νομιζα ηταν καποιο update που επρεπε ν γινει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jsr Δημ. August 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2014 Καμία σχεση αν θες να κανεις update μπες στο μενου πάτα το εικονίδιο που γράφει κέντρο ενημέρωσης και πάτα ενημέρωση λογισμικού αν υπαρχει κατι καινούργιο θα το κανει απο εκει μονο του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimpsar Δημ. August 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2014 Καλησπερα, εβαλα τελικα την εκδοση που μου εβγαλε συμφωνα με το Imei της συσκευης μου. τα στοιχεια ειναι τα παρακατω. https://www.dropbox.com/s/81e4t1zkpvotlza/Screenshot_2014-08-22-13-20-19.png Παράθεση Samsung S20 FE Snapdragon edition Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. August 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2014 Καλησπερα, εβαλα τελικα την εκδοση που μου εβγαλε συμφωνα με το Imei της συσκευης μου. τα στοιχεια ειναι τα παρακατω. https://www.dropbox.com/s/81e4t1zkpvotlza/Screenshot_2014-08-22-13-20-19.png Πως την έβαλες ; Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimpsar Δημ. August 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2014 Πως την έβαλες ; Διαβασε εδω: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2644083 Αν και σου συστηνω καλυτερα να κατεβασεις αυτο εδω που μου δουλεψε 100% και ευκολα. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2797190 Παράθεση Samsung S20 FE Snapdragon edition Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ch_makis Δημ. August 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2014 Φίλοι καλησπέρα :). Θέλω να μπω και εγώ στην παρέα καθώς ομολογώ οτι έχω ενθουσιαστεί με το flex. Θα το πάρω μεταχειρισμένο τις επόμενες μέρες και θέλω να μου πείτε τι να προσέξω :D. Το ghosting στην οθόνη ας πούμε , η κάποιο συγκεκριμένο αριθμό παρτίδας ?. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. August 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2014 Βασικά το ghosting. Προφανώς εξωτερικά αν είναι άψογο. Αν είναι όμως σε καλή τιμή πάρτο και αναλαμβάνει τζάμπα το σέρβις την αλλαγή. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. September 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2014 Για πείτε; Καλά είναι;;;[ATTACH]49246[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocous Δημ. September 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2014 Ρε παιδι τι έκανες και πηρες τετοιο σκορ? Με 4.4.2? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. September 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2014 Ρε παιδι τι έκανες και πηρες τετοιο σκορ? Με 4.4.2? Εννοείται με 4.4.2 και με 150+ εφαρμογές εγκατεστημένες...Τίποτα βασικά...Μια επανεκκίνηση, μισή ώρα ηρεμία και μετά untutu... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocous Δημ. September 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2014 τι να πω εγω με την 4.4.2 στο Antutu 5 μεχρι 38000 εχω φτασει με το ζορι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts