Vlasismiriagos Δημ. August 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2014 Α με 4.2.2 τα έχετε βγάλει αυτά τα σκορ; οκ γιατί εγώ έχω την 4.4.2 τα 40 χιλιάρικα είναι με κιτ κατ 4.4.2 πάντως σε μένα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jsr Δημ. August 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2014 Πώς όμως;;; έχεις κάνει κάτι; ----- προσθήκη μηνύματος 53 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Στο 3d Mark Πόσο σου βγάζει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. August 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2014 Πώς όμως;;; έχεις κάνει κάτι; ----- προσθήκη μηνύματος 53 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Στο 3d Mark Πόσο σου βγάζει; Τίποτα δεν έχω κάνει ρε συ...άστο να κάτσει καλά η κιτ κατ καμιά βδομάδα. Κι εγώ όταν την πρωτοπέρασα πάνω από 30k δεν πήγαινε με τίποτα... Λες να μου έβαλαν κατά λάθος κανέναν 805;;;:lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jsr Δημ. August 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2014 Χαχαχα αυτό πήγα να πω τώρα lol Κάτι άλλο που παρατηρήσα σήμερα πως μου κάνει , όταν πάει να αλλάξει από 3g σε 4g κόβει το σήμα τελείως και κάνει ξανά Αναζήτηση, το κάνει και σε εσάς; το παρατήρησα σε σημείο που μια είχε 4g και Μια δεν είχε και όποτε άλλαζε το έκανε συνέχεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. August 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2014 Χαχαχα αυτό πήγα να πω τώρα lol Κάτι άλλο που παρατηρήσα σήμερα πως μου κάνει , όταν πάει να αλλάξει από 3g σε 4g κόβει το σήμα τελείως και κάνει ξανά Αναζήτηση, το κάνει και σε εσάς; το παρατήρησα σε σημείο που μια είχε 4g και Μια δεν είχε και όποτε άλλαζε το έκανε συνέχεια Ναι έτσι κάνει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jsr Δημ. August 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2014 (edited) Για την σκιά πάντως και εμένα μου την κάνει για λίγο μερικές φορές σε σκούρα χρώματα μόνο, άλλα φεύγει αμέσως, τελικά σε όλους το κάνει αυτό η είναι παρτίδες ; Edited August 1, 2014 by jsr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris1974 Δημ. August 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2014 Κάνε μια εκκαθάριση δεδομένων στα google servicesΕυχαριστω για την αμεση λυση δεν μου το ξαναεκανε:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavrami Δημ. August 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2014 ρε παιδια το 4.4 κιτ κατ πως το κατεβασατε? παω στις ρυθμίσεις στην ενημερωση λογισμικού και δεν εχει. εμενα η 4.2.2 ειναι απο το εργοστάσιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jsr Δημ. August 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2014 Από που είναι το κινητό σου; εμένα που είναι πολωνικο την έχει πάρει την 4.4.2 επισεις εσύ έχεις καθόλου ghosting στα σκούρα χρώματα ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. August 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2014 Για την σκιά πάντως και εμένα μου την κάνει για λίγο μερικές φορές σε σκούρα χρώματα μόνο, άλλα φεύγει αμέσως, τελικά σε όλους το κάνει αυτό η είναι παρτίδες ; εμένα δεν έχει καμία σκιά και πουθενά...αν στο κάνει γύρνα το πίσω και πάρε άλλο. ρε παιδια το 4.4 κιτ κατ πως το κατεβασατε? παω στις ρυθμίσεις στην ενημερωση λογισμικού και δεν εχει. εμενα η 4.2.2 ειναι απο το εργοστάσιο την πέρασα μόνος μου γιατί και μένα είναι πολωνικο, αλλά βαρέθηκα να περιμένω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jsr Δημ. August 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2014 Α ναι; το αλλάζουν κατευθείαν η θα με ζαλίζουν ; ----- προσθήκη μηνύματος 14 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πάντως παιδιά η μπαταρία του δεν υπάρχει απλά, το έχω λιώσει από το πρωί και πάει η ώρα 1 και τώρα έφτασε στο 50 % απίστευτο, στο note 3 με την ίδια χρήση δεν έφτανε η μπαταρία για κανένα λόγο θα είχε σβήσει από της 12 και στο Ζultra θα το είχα φόρτιση ήδη 2 φορές αναφέρω αυτά τα 2 γιατί ήταν τα τελευταία μου κινητά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. August 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2014 Α ναι; το αλλάζουν κατευθείαν η θα με ζαλίζουν ; ----- προσθήκη μηνύματος 14 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πάντως παιδιά η μπαταρία του δεν υπάρχει απλά, το έχω λιώσει από το πρωί και πάει η ώρα 1 και τώρα έφτασε στο 50 % απίστευτο, στο note 3 με την ίδια χρήση δεν έφτανε η μπαταρία για κανένα λόγο θα είχε σβήσει από της 12 και στο Ζultra θα το είχα φόρτιση ήδη 2 φορές αναφέρω αυτά τα 2 γιατί ήταν τα τελευταία μου κινητά Κάποιος εδώ μέσα που είχε τέτοια θέματα του το άλλαξαν κατευθείαν.Αλλά δεν θυμάμαι ποιος... Η μπαταρία του είναι απλά ότι καλύτερο κυκλοφορεί εκεί έξω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavrami Δημ. August 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2014 απο το e shop το πηρα οποτε λογικα ειναι ελληνικο ----- προσθήκη μηνύματος 74 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- LG D955 αν βοηθαει αυτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jsr Δημ. August 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2014 Γράφει το κουτί απέξω από που είναι εκεί που γράφει το μοντέλο από πάνω γράφει με συντομία την χώρα . Εσένα σου κάνει καθόλου ghosting η οθόνη; ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Συγνώμη πάνω από εκεί που γράφει το χρώμα γράφει τα αρχικά της χώρας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavrami Δημ. August 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2014 α σορυ το κουτί το εχω στο αλλο σπιτι μακρια οπου θα παω τον Σεπτέμβρη. το ghosting τι ειναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimpsar Δημ. August 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2014 Α ναι; το αλλάζουν κατευθείαν η θα με ζαλίζουν ; ----- προσθήκη μηνύματος 14 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πάντως παιδιά η μπαταρία του δεν υπάρχει απλά, το έχω λιώσει από το πρωί και πάει η ώρα 1 και τώρα έφτασε στο 50 % απίστευτο, στο note 3 με την ίδια χρήση δεν έφτανε η μπαταρία για κανένα λόγο θα είχε σβήσει από της 12 και στο Ζultra θα το είχα φόρτιση ήδη 2 φορές αναφέρω αυτά τα 2 γιατί ήταν τα τελευταία μου κινητά Καλημέρα φίλε μου.. Εμένα πάντως μου άλλαξαν άμεσα τη οθόνη που τον έστειλα Αθήνα Για service. Άψογοι και ταχυτατοι. Θα σου πρότεινα να το στείλεις.μου έδωσαν Και ένα lg g pro για Τις 6 μέρες που έκανε συνολικά να έρθει το flex πίσω. Όσο για τη μπαταρία νομίζω πως το κινητό είναι με διάφορα ότι καλύτερο έχω δει μέχρι τώρα. Παράθεση Samsung S20 FE Snapdragon edition Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. August 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2014 Για την σκιά πάντως και εμένα μου την κάνει για λίγο μερικές φορές σε σκούρα χρώματα μόνο, άλλα φεύγει αμέσως, τελικά σε όλους το κάνει αυτό η είναι παρτίδες ; Εμένα δεν το κάνει καθόλου. Οι καινούριες παρτίδες δεν το έχουν. Αν σε ενοχλεί στείλε το στο σέρβις. Θα σου αλλάξουν οθόνη. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jsr Δημ. August 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2014 Μα προχθές το πήρα πόσο παλιά να είναι η παρτίδα ;; συγνωμη δηλαδή αν το πάω δεν κάνουν αντικατάσταση ;; δεν έχει doa ;; Για ποιο λόγο να το ανοίξουν ;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jsr Δημ. August 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2014 (edited) α σορυ το κουτί το εχω στο αλλο σπιτι μακρια οπου θα παω τον Σεπτέμβρη. το ghosting τι ειναι? ειναι η σκια που αφηνει μια εικονα την ωρα που αλλαζει και βλεπεις κατι αλλο... πχ εισαι στα μηνυματα και γραφεις αν πατησεις το πισω για να κατεβει το πληκτολογιο θα βλεπεις στο σκουρο φοντο για λιγα δευτερολεπτα την σκια απο τα πληκτρα πολυ λιγο μην φανταστεις οτι θα διακρινονται και καθαρα . Edited August 2, 2014 by jsr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jsr Δημ. August 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2014 (edited) θα βοηθησουν και αυτα τα βιντεο για να καταλαβεις μονο αυτα καταφερα να βρω στο youtube https://www.youtube.com/watch?v=VbaBjLMXPH4 βασικα εμενα δεν μου τα κανει αυτα, πολυ λιγο μονο σε αυτο που εγραψα ποιο πανω με το πληκτρολογιο που βασικα αν δεν το ειχα διαβασει εδω οτι το κανει ισως να μην το ειχα καν παρατηρισει (μονο το δικο μου ματι παιζει να το βλεπει...) οποτε λεω να μην κατσω να ασχοληθω ασε που φευγω για διακοπες την δευτερα και δεν θελω να μεινω χωρις το κινητο. Edited August 2, 2014 by jsr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavrami Δημ. August 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2014 α θενξ. οχι ενταξει εμενα η οθονη ειναι σουπερ δεν έχει κάποιο θέμα. μονο μια φορα που εκανα βιντεο κληση στο Skype κολησε και τρεμοπαιζε η εικονα. υπορβολικα μεχρι που δεν εβλεπα τπτ μονο με εβλεπαν και εκανε επανεκιννηση μονο του. μετα εφτιαξε το βιντεο αλλα οταν κλεισω την.οθονη κολαει η μπαρα πανω και κατω τα κουμπια και μου δείχνει την ωρα και το συμβολο της καμερας που ειχα κανει βιντεο κληση πριν 2 εβδομάδες. αν το δουλεψω καποια ωρα το κινητο ξεκολανε η πανω κατω μπαρες, μολις σβησω οθονη και το ανοιξω μοθ δειχνει παλι το ιδιο. η βλακεια ειναι οτι Ξέχασα το πιν μου στο αλλο σπιτι και δεν μπορω να κανω επανεκιννηση. το σεπτεμβρη τωρα χαχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. August 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2014 α θενξ. οχι ενταξει εμενα η οθονη ειναι σουπερ δεν έχει κάποιο θέμα. μονο μια φορα που εκανα βιντεο κληση στο Skype κολησε και τρεμοπαιζε η εικονα. υπορβολικα μεχρι που δεν εβλεπα τπτ μονο με εβλεπαν και εκανε επανεκιννηση μονο του. μετα εφτιαξε το βιντεο αλλα οταν κλεισω την.οθονη κολαει η μπαρα πανω και κατω τα κουμπια και μου δείχνει την ωρα και το συμβολο της καμερας που ειχα κανει βιντεο κληση πριν 2 εβδομάδες. αν το δουλεψω καποια ωρα το κινητο ξεκολανε η πανω κατω μπαρες, μολις σβησω οθονη και το ανοιξω μοθ δειχνει παλι το ιδιο. η βλακεια ειναι οτι Ξέχασα το πιν μου στο αλλο σπιτι και δεν μπορω να κανω επανεκιννηση. το σεπτεμβρη τωρα χαχα Αυτά που περιγράφεις δεν είναι προβλήματα του κινητού, αλλά προβλήματα της εφαρμογής του Skype.Από τότε που το πήρε η Microsoft την έχουν γ@&€%:" την εφαρμογή.μη δίνεις σημασία.σε όλους λίγο πολύ τα ίδια κάνει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavrami Δημ. August 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2014 το ελπιζω να ρωτησω απο antivirus και καθαρισμο μνημης τι εχετε? εγω κατσεβασα το clean master και το CM security Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. August 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2014 το ελπιζω να ρωτησω απο antivirus και καθαρισμο μνημης τι εχετε? εγω κατσεβασα το clean master και το CM security Δεν χρειάζονται τέτοια πράγματα. Just forget it Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. August 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2014 το ελπιζω να ρωτησω απο antivirus και καθαρισμο μνημης τι εχετε? εγω κατσεβασα το clean master και το CM security Όπως τα κατέβασες, έτσι διέγραψε τα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts