Vlasismiriagos Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 Άααα βλέπω το ξαναρούταρες ,δεν κρατήθηκες.:) χαχαχα...Ναι δεν κρατήθηκα η αλήθεια είναι.Και πλέον δεν μπορώ να κάνω αλλιώς...Είναι τόσο όμορφα και τα πλήκτρα του L και η μπάρα από πάνω του g3 και άλλα πολλά που του έχω κάνει που δεν μου πάει η καρδιά να γυρίσω πίσω...:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimpsar Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 (edited) κατεβάζεις αυτή την εφαρμογή https://play.google.com/store/apps/details?id=it.ptoti.g2_tweaksbox Και έχει μέσα επιλογή για να το κάνεις έτσι... την εκανες αγορα? την κατεβασα αλλα δεν μπορω να βρω πουθενα κατι για g3 theme στην status bar EDIT το αγόρασα και όλα οκ τελικά .:) .Ούτε εγώ άντεξα .root αλλά πολύ προσοχή όμως πλέον :) https://www.dropbox.com/s/lfdkcuqaj19s8q6/Screenshot_2014-07-22-13-43-02.png Edited July 22, 2014 by jimpsar Παράθεση Samsung S20 FE Snapdragon edition Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimpsar Δημ. July 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2014 Mε θηκη τι κανατε εσεις ? Πλην της rock με το window γιατι δεν με ενδιαφερουν τετοιου τυπου.ειχα και στο ΝΟΤΕ 3 αλλα δεν με βολεψε. Πηγα πλαισιο Public τιποτα.skroutz βλεπω εχει καποιες αλλα δεν ξερω καθολου απο ποιοτητα εμφανιση. Καμια προταση? :O Παράθεση Samsung S20 FE Snapdragon edition Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. July 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2014 Για όποιον θέλει ένα δείγμα από την κάμερα του G Flex...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. July 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2014 Για όποιον θέλει ένα δείγμα από την κάμερα του G Flex...:) Βλάση πολύ όμορφο. Με το αυτόματο το έβγαλες; Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. July 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2014 Βλάση πολύ όμορφο. Με το αυτόματο το έβγαλες; HDR........ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. July 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2014 Έχω εδώ και λίγες ημέρες βάλει το δίκτυο σε αυτόματο 2g 3g. Λοιπόν παρατηρώ ότι η μπαταρία δεν πέφτει με τίποτα. Έχει καταντήσει εκνευριστικό. Θέλω να το φορτίσω και δεν κατεβαίνει με τίποτα Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. July 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2014 Ε ρε προβλήματα που έχετε... Αντώνη θες να ανταλλάξουμε; Θα βαρεθείς να το φορτίζεις. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. July 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2014 [ATTACH]47900[/ATTACH] Τούμπανο Τρεις ώρες και δεκαέξι λεπτά οθόνης και η μπαταρία στο 56 τοις εκατό ακόμη Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavrami Δημ. July 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2014 καλησπερια παιδια ειμαι και εγω κατοχως lg g flex, ηθελα να ρωτησω πως βαλε το android L και το g2 μαζι. η συσκευη τρεχει κανονικα χωρις να κολλαει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. July 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2014 καλησπερια παιδια ειμαι και εγω κατοχως lg g flex, ηθελα να ρωτησω πως βαλε το android L και το g2 μαζι. η συσκευη τρεχει κανονικα χωρις να κολλαει? κάπου σε χάσαμε...:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. July 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2014 Καλά πάει τελικά και με την κιτ κατ :p[ATTACH]47938[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. July 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2014 Ποσταρετε και screenshot από κατανάλωση please, όσοι έχετε κιτ κατ. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimpsar Δημ. July 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2014 Καλά πάει τελικά και με την κιτ κατ :p[ATTACH]47938[/ATTACH] καλημερα! φοβερο σκορ.Antutu ή Antutu X ειναι αυτο? Κitkat τελικα σου ηρθε ΟΤΑ ή εβαλες μονος σου? Εγω εβαλα την 20Α απο Northern Countries και αυτο που βλεπω ειναι οτι καποιες φορες για ελαχιστα διατηματα δεν με ακουν σαν κοβεται η επικοινωνια δλδ .Οπως επισης χανεται το σημα και πρεπει να κανω restart για να βρει παροχο. Επισης στα σταθερα στα περισσοτερα ακουω και τη φωνη μου πισω.Αυτο που δεν ξερω ειναι αν παιζει με τη Wind κατι.Παντως για τα σταθερα και της γυναικας μου με Wind και Nexus 5 το κανει παλι. :worry: Παράθεση Samsung S20 FE Snapdragon edition Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. July 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2014 καλημερα! φοβερο σκορ.Antutu ή Antutu X ειναι αυτο? Κitkat τελικα σου ηρθε ΟΤΑ ή εβαλες μονος σου? Εγω εβαλα την 20Α απο Northern Countries και αυτο που βλεπω ειναι οτι καποιες φορες για ελαχιστα διατηματα δεν με ακουν σαν κοβεται η επικοινωνια δλδ .Οπως επισης χανεται το σημα και πρεπει να κανω restart για να βρει παροχο. Επισης στα σταθερα στα περισσοτερα ακουω και τη φωνη μου πισω.Αυτο που δεν ξερω ειναι αν παιζει με τη Wind κατι.Παντως για τα σταθερα και της γυναικας μου με Wind και Nexus 5 το κανει παλι. :worry: το x είναι.μόνος μου την έβαλα γιατί αν περίμενα από τους Πολωνούς θα την έπαιρνα του χρόνου.Εγώ δεν έχω κανένα τέτοιο πρόβλημα πάντως.την πέρασες με clean install; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocous Δημ. July 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2014 (edited) Καλά πάει τελικά και με την κιτ κατ :p[ATTACH]47938[/ATTACH] ποιο antutu τρεχεις? διοτι αυτο ειναι η εκδοση 5 που υποστηριζει και open GL3 και δινει σε ολα μεγαλυτερα σκορ. Αν δεις το one φτανει 45000. Αυτο το σκορ το παιρναμε στην παλια εκδοση του antutu με την 4.2.2 ενω τωρα μετα δυσκολιας φτανει τα 44000 Edited July 30, 2014 by cocous Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. July 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2014 καλημερα! φοβερο σκορ.Antutu ή Antutu X ειναι αυτο? Κitkat τελικα σου ηρθε ΟΤΑ ή εβαλες μονος σου? Εγω εβαλα την 20Α απο Northern Countries και αυτο που βλεπω ειναι οτι καποιες φορες για ελαχιστα διατηματα δεν με ακουν σαν κοβεται η επικοινωνια δλδ .Οπως επισης χανεται το σημα και πρεπει να κανω restart για να βρει παροχο. Επισης στα σταθερα στα περισσοτερα ακουω και τη φωνη μου πισω.Αυτο που δεν ξερω ειναι αν παιζει με τη Wind κατι.Παντως για τα σταθερα και της γυναικας μου με Wind και Nexus 5 το κανει παλι. :worry: Και εγώ με wind και xperia T έχω το ίδιο θέμα με σταθερά. Δεν τους κράζεις στο φβ μπας και γίνει τίποτα; Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. July 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2014 κάτω από το air condition...:p[ATTACH]47966[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavrami Δημ. July 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2014 διαβασα παραπανω για τα θεματα του android L και του g2, το κινητο τρεχει ενταξει τις εφαρμογες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. July 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2014 διαβασα παραπανω για τα θεματα του android L και του g2, το κινητο τρεχει ενταξει τις εφαρμογες? Ναι ρε συ μια χαρά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavrami Δημ. July 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2014 για kit kat στην ελλαδα ξερουμε ποτε θα παρει αναβάθμιση? απο την lg μου ειχαν πει μεχρι τελη Ιουνίου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. July 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2014 για kit kat στην ελλαδα ξερουμε ποτε θα παρει αναβάθμιση? απο την lg μου ειχαν πει μεχρι τελη Ιουνίου νομίζω τα ελληνικά πως έχουν πάρει από τα πρώτα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. July 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2014 my little beautiful monster:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimpsar Δημ. July 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2014 Kαλημερα , Μια ακομη ερωτηση,οταν κανω screen mirroring ή παιζω videos youtube στην TV μετα απο λιγο κρασαρει το com.systemui και πρεπει να κανω επανεκιννηση.Βεβαια αυτο με root & xposed .Το εβγαλα σημερα εντελως το εκανα και unroot Και θα δω αν το κανει παλι.Σε εσας δουλευει κανονικα? Η μπαταρια του ειναι παντως απιστευτη.Με αρκετη χρηση τη μερα μου βγαζει 5:30 ωρες τουλαχιστον οθονη και συμπεριλαμβανει Sync on,wifi on,3g,talk time ~2hrs .Επισης ποτε μα ποτε δεν μου εχει φτασει κατω απο 10% στο τελος της μερας. Ενδεικτικα στελνω απο το πρωι που το εβγαλα απο φορτιση μεχρι τωρα και ενα απο antutu.το 40αρι δυσκολα το πιανει το δικο μου παντως ;) https://www.dropbox.com/sh/uf04qfzzvb3bxlc/AADj-47Xx5Psda3_8UG8Z1Uua Παράθεση Samsung S20 FE Snapdragon edition Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. July 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2014 Kαλημερα , Μια ακομη ερωτηση,οταν κανω screen mirroring ή παιζω videos youtube στην TV μετα απο λιγο κρασαρει το com.systemui και πρεπει να κανω επανεκιννηση.Βεβαια αυτο με root & xposed .Το εβγαλα σημερα εντελως το εκανα και unroot Και θα δω αν το κανει παλι.Σε εσας δουλευει κανονικα? Η μπαταρια του ειναι παντως απιστευτη.Με αρκετη χρηση τη μερα μου βγαζει 5:30 ωρες τουλαχιστον οθονη και συμπεριλαμβανει Sync on,wifi on,3g,talk time ~2hrs .Επισης ποτε μα ποτε δεν μου εχει φτασει κατω απο 10% στο τελος της μερας. Ενδεικτικα στελνω απο το πρωι που το εβγαλα απο φορτιση μεχρι τωρα και ενα απο antutu.το 40αρι δυσκολα το πιανει το δικο μου παντως ;) https://www.dropbox.com/sh/uf04qfzzvb3bxlc/AADj-47Xx5Psda3_8UG8Z1Uua για το 40αρι, κάνε ένα restart,άστο ήρεμο κάνα 20λεπτο σε δροσερό σημείο και μετά κάντο...;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts