Jump to content

[Επίσημο] LG G Flex

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Άααα βλέπω το ξαναρούταρες ,δεν κρατήθηκες.:)

χαχαχα...Ναι δεν κρατήθηκα η αλήθεια είναι.Και πλέον δεν μπορώ να κάνω αλλιώς...Είναι τόσο όμορφα και τα πλήκτρα του L και η μπάρα από πάνω του g3 και άλλα πολλά που του έχω κάνει που δεν μου πάει η καρδιά να γυρίσω πίσω...:p

• Απαντήσεις 1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

κατεβάζεις αυτή την εφαρμογή https://play.google.com/store/apps/details?id=it.ptoti.g2_tweaksbox Και έχει μέσα επιλογή για να το κάνεις έτσι...

την εκανες αγορα?

την κατεβασα αλλα δεν μπορω να βρω πουθενα κατι για g3 theme στην status bar

EDIT το αγόρασα και όλα οκ τελικά .:)

.Ούτε εγώ άντεξα .root αλλά πολύ προσοχή όμως πλέον :)

https://www.dropbox.com/s/lfdkcuqaj19s8q6/Screenshot_2014-07-22-13-43-02.png

Edited by jimpsar

Samsung S20 FE 

Snapdragon edition

Mε θηκη τι κανατε εσεις ?

Πλην της rock με το window γιατι δεν με ενδιαφερουν τετοιου τυπου.ειχα και στο ΝΟΤΕ 3 αλλα δεν με βολεψε.

Πηγα πλαισιο Public τιποτα.skroutz βλεπω εχει καποιες αλλα δεν ξερω καθολου απο ποιοτητα εμφανιση.

Καμια προταση? :O

Samsung S20 FE 

Snapdragon edition

Για όποιον θέλει ένα δείγμα από την κάμερα του G Flex...:)

Βλάση πολύ όμορφο. Με το αυτόματο το έβγαλες;

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

Έχω εδώ και λίγες ημέρες βάλει το δίκτυο σε αυτόματο 2g 3g. Λοιπόν παρατηρώ ότι η μπαταρία δεν πέφτει με τίποτα. Έχει καταντήσει εκνευριστικό. Θέλω να το φορτίσω και δεν κατεβαίνει με τίποτα

Ε ρε προβλήματα που έχετε... Αντώνη θες να ανταλλάξουμε; Θα βαρεθείς να το φορτίζεις.

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

[ATTACH]47900[/ATTACH]

Τούμπανο

Τρεις ώρες και δεκαέξι λεπτά οθόνης και η μπαταρία στο 56 τοις εκατό ακόμη

καλησπερια παιδια ειμαι και εγω κατοχως lg g flex, ηθελα να ρωτησω πως βαλε το android L και το g2 μαζι.

η συσκευη τρεχει κανονικα χωρις να κολλαει?

καλησπερια παιδια ειμαι και εγω κατοχως lg g flex, ηθελα να ρωτησω πως βαλε το android L και το g2 μαζι.

η συσκευη τρεχει κανονικα χωρις να κολλαει?

κάπου σε χάσαμε...:p

Ποσταρετε και screenshot από κατανάλωση please, όσοι έχετε κιτ κατ.

Καλά πάει τελικά και με την κιτ κατ :p[ATTACH]47938[/ATTACH]

καλημερα!

φοβερο σκορ.Antutu ή Antutu X ειναι αυτο?

Κitkat τελικα σου ηρθε ΟΤΑ ή εβαλες μονος σου?

Εγω εβαλα την 20Α απο Northern Countries και αυτο που βλεπω ειναι οτι καποιες φορες για ελαχιστα διατηματα δεν με ακουν σαν κοβεται η επικοινωνια δλδ .Οπως επισης χανεται το σημα και πρεπει να κανω restart για να βρει παροχο.

Επισης στα σταθερα στα περισσοτερα ακουω και τη φωνη μου πισω.Αυτο που δεν ξερω ειναι αν παιζει με τη Wind κατι.Παντως για τα σταθερα και της γυναικας μου με Wind και Nexus 5 το κανει παλι.

:worry:

Samsung S20 FE 

Snapdragon edition

καλημερα!

Εγω εβαλα την 20Α απο Northern Countries και αυτο που βλεπω ειναι οτι καποιες φορες για ελαχιστα διατηματα δεν με ακουν σαν κοβεται η επικοινωνια δλδ .Οπως επισης χανεται το σημα και πρεπει να κανω restart για να βρει παροχο.

Επισης στα σταθερα στα περισσοτερα ακουω και τη φωνη μου πισω.Αυτο που δεν ξερω ειναι αν παιζει με τη Wind κατι.Παντως για τα σταθερα και της γυναικας μου με Wind και Nexus 5 το κανει παλι.

το x είναι.μόνος μου την έβαλα γιατί αν περίμενα από τους Πολωνούς θα την έπαιρνα του χρόνου.Εγώ δεν έχω κανένα τέτοιο πρόβλημα πάντως.την πέρασες με clean install;

Καλά πάει τελικά και με την κιτ κατ :p[ATTACH]47938[/ATTACH]

ποιο antutu τρεχεις? διοτι αυτο ειναι η εκδοση 5 που υποστηριζει και open GL3 και δινει σε ολα μεγαλυτερα σκορ. Αν δεις το one φτανει 45000. Αυτο το σκορ το παιρναμε στην παλια εκδοση του antutu με την 4.2.2 ενω τωρα μετα δυσκολιας φτανει τα 44000

Edited by cocous

καλημερα!

Και εγώ με wind και xperia T έχω το ίδιο θέμα με σταθερά. Δεν τους κράζεις στο φβ μπας και γίνει τίποτα;

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

διαβασα παραπανω για τα θεματα του android L και του g2, το κινητο τρεχει ενταξει τις εφαρμογες?

Ναι ρε συ μια χαρά...

για kit kat στην ελλαδα ξερουμε ποτε θα παρει αναβάθμιση?

απο την lg μου ειχαν πει μεχρι τελη Ιουνίου

νομίζω τα ελληνικά πως έχουν πάρει από τα πρώτα...

Kαλημερα ,

Μια ακομη ερωτηση,οταν κανω screen mirroring ή παιζω videos youtube στην TV μετα απο λιγο κρασαρει το com.systemui και πρεπει να κανω επανεκιννηση.Βεβαια αυτο με root & xposed .Το εβγαλα σημερα εντελως το εκανα και unroot Και θα δω αν το κανει παλι.Σε εσας δουλευει κανονικα?

Η μπαταρια του ειναι παντως απιστευτη.Με αρκετη χρηση τη μερα μου βγαζει 5:30 ωρες τουλαχιστον οθονη και συμπεριλαμβανει Sync on,wifi on,3g,talk time ~2hrs .Επισης ποτε μα ποτε δεν μου εχει φτασει κατω απο 10% στο τελος της μερας.

Ενδεικτικα στελνω απο το πρωι που το εβγαλα απο φορτιση μεχρι τωρα και ενα απο antutu.το 40αρι δυσκολα το πιανει το δικο μου παντως ;)

https://www.dropbox.com/sh/uf04qfzzvb3bxlc/AADj-47Xx5Psda3_8UG8Z1Uua

Samsung S20 FE 

Snapdragon edition

Kαλημερα ,

Μια ακομη ερωτηση,οταν κανω screen mirroring ή παιζω videos youtube στην TV μετα απο λιγο κρασαρει το com.systemui και πρεπει να κανω επανεκιννηση.Βεβαια αυτο με root & xposed .Το εβγαλα σημερα εντελως το εκανα και unroot Και θα δω αν το κανει παλι.Σε εσας δουλευει κανονικα?

Η μπαταρια του ειναι παντως απιστευτη.Με αρκετη χρηση τη μερα μου βγαζει 5:30 ωρες τουλαχιστον οθονη και συμπεριλαμβανει Sync on,wifi on,3g,talk time ~2hrs .Επισης ποτε μα ποτε δεν μου εχει φτασει κατω απο 10% στο τελος της μερας.

Ενδεικτικα στελνω απο το πρωι που το εβγαλα απο φορτιση μεχρι τωρα και ενα απο antutu.το 40αρι δυσκολα το πιανει το δικο μου παντως ;)

https://www.dropbox.com/sh/uf04qfzzvb3bxlc/AADj-47Xx5Psda3_8UG8Z1Uua

για το 40αρι, κάνε ένα restart,άστο ήρεμο κάνα 20λεπτο σε δροσερό σημείο και μετά κάντο...;)