nnik_1969 Δημ. June 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2014 (edited) Σωστοοος και εγω αυτης της αποψης ειμαι αντε μετραω μερες και εγω να το παραγγειλω.ΓΙΑ πες εντυπωσεις ο ογκος συνηθιζεται,μονο εκει κολλαω να πω την αληθεια..:O:O Σιγά τον όγκο. Μια χαρά χωράει σε τσέπη ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σε χαμηλό φωτισμό με φλας, το note 3 είναι πολύ καλύτερο... Δεν το έχω τσεκάρει αλλά έτσι θα είναι εφόσον το έχεις δοκιμάσει. Το Νοτε 3 σε χαμηλό φωτισμό ήταν εξαιρετικό. Ένα μικρό θέμα είχε με την εστία αλλά όταν έβρισκες το κουμπί του ήταν απίστευτο. Edit Ξαναγράφω για τη μπαταρία. Του flex εννοείται Με wifi όλη την ώρα ανοικτό και με το 3g κάποιες είμαι στο 50% μπαταρία με 3.5 ώρες οθόνη. Με λίγα λόγια το εφτάωρο οθόνης το χτυπάει χαλαρά, χωρίς προσοχή . Edited June 28, 2014 by nnik_1969 Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. June 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2014 Τι να λεμε τωρα γιαυτο το κινητο ειδικα με το θεμα της αυτονομιας με ολα τα σμαρτφον εχουμε βαρεθει να κουβαλαμε φορτιστες στη τσεπη.Αδημονω να το αποκτησω.Σιγουρα εχει καποια μειονεκτηματα αλλα ωχριουν μπροστα στα υπολοιπα θετικα του. Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocous Δημ. June 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2014 Τι να λεμε τωρα γιαυτο το κινητο ειδικα με το θεμα της αυτονομιας με ολα τα σμαρτφον εχουμε βαρεθει να κουβαλαμε φορτιστες στη τσεπη.Αδημονω να το αποκτησω.Σιγουρα εχει καποια μειονεκτηματα αλλα ωχριουν μπροστα στα υπολοιπα θετικα του. Ποιο μειονέκτημα? Το hd αντι του fullhd? Ανυπαρκτη διαφορά. Το κινητο ειναι υπεροχο και αυτην την στιγμη το γρηγοροτερο που κυκλοφορει. Και με τέτοια μπαταρια? Αλλη διάσταση, κατηγορια απο μονο του.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. June 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2014 (edited) Ποιο μειονέκτημα? Το hd αντι του fullhd? Ανυπαρκτη διαφορά. Το κινητο ειναι υπεροχο και αυτην την στιγμη το γρηγοροτερο που κυκλοφορει. Και με τέτοια μπαταρια? Αλλη διάσταση, κατηγορια απο μονο του.. Συμφωνώ το έγραψα και παραπάνω. Τα έβαλα δίπλα δίπλα με το Νοτε 3 και έκανα full zoom σε εικόνα και κείμενο. Όχι μόνο δεν έβλεπες διαφορά στην ανάλυση αλλά στην οθόνη του φλεξ η φωτογραφία ιδίως στις λεπτομέρειες της ήταν πιο καθαρή. Αυτό έχει να κάνει ίσως με τη διαφορά διάταξης των πιξελ rgb vs pentile Το τι είχα ακούσει και διαβάσει δε, για την οθόνη ήταν άνω ποταμών. Αν θυμάμαι καλά ακόμα και το Phone arena βρήκα και το λινκ και το παραθέτω κοιτάζει την οθόνη με μεγεθυντικό φακό και αναφέρει πρόβλημα. Στην πραγματικότητα καμία σχέση. Έτσι κι αλλιώς το μάτι μας δεν έχει μεγεθυντικό φακό. Ίσως με τηλεσκόπιο να φαίνονταν παραπάνω προβλήματα. http://www.gsmarena.com/lg_g_flex-review-1022p3.php Edited June 28, 2014 by nnik_1969 Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. June 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2014 Συμφωνώ το έγραψα και παραπάνω. Τα έβαλα δίπλα δίπλα με το Νοτε 3 και έκανα full zoom σε εικόνα και κείμενο. Όχι μόνο δεν έβλεπες διαφορά στην ανάλυση αλλά στην οθόνη του φλεξ η φωτογραφία ιδίως στις λεπτομέρειες της ήταν πιο καθαρή. Αυτό έχει να κάνει ίσως με τη διαφορά διάταξης των πιξελ rgb vs pentile Το τι είχα ακούσει και διαβάσει δε, για την οθόνη ήταν άνω ποταμών. Αν θυμάμαι καλά ακόμα και το Phone arena βρήκα και το λινκ και το παραθέτω κοιτάζει την οθόνη με μεγεθυντικό φακό και αναφέρει πρόβλημα. Στην πραγματικότητα καμία σχέση. Έτσι κι αλλιώς το μάτι μας δεν έχει μεγεθυντικό φακό. Ίσως με τηλεσκόπιο να φαίνονταν παραπάνω προβλήματα. http://www.gsmarena.com/lg_g_flex-review-1022p3.php Καλα αυτοι την τριχα την κανουν τριχια.Οσο για τα μειονεκτηματα?εεεμμμ δεν φτιαχνει καφε....:lol::lol::lol: ΥΓ αντε δε περνανε οι μερες να το αποκτησω και εγω να μεγαλωσει η παρεα.:) Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. June 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2014 Παίδες πραγματικά έτσι όπως έχει γίνει η κατάσταση Δεν ξέρεις τι να πιστέψεις. Και εγώ έτσι ήξερα και μόλις είδα του Αντώνη έμεινα άφωνος. Καλορίζικα σε ολους Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris1974 Δημ. June 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2014 Τι να λεμε τωρα γιαυτο το κινητο ειδικα με το θεμα της αυτονομιας με ολα τα σμαρτφον εχουμε βαρεθει να κουβαλαμε φορτιστες στη τσεπη.Αδημονω να το αποκτησω.Σιγουρα εχει καποια μειονεκτηματα αλλα ωχριουν μπροστα στα υπολοιπα θετικα του.Παρτο και δεν θα χασεις το κινητο ειναι το κατι αλλο:up::up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. June 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2014 (edited) Στο ''τσακ'' ημουν και εγω να το παρω πριν 2 εβδομαδες αφου ειχα βαρεθει το Note 3 και ηθελα αλλαγη, αλλα λογω του Gear που με εχει βολεψει απιστευτα πηρα τελικα το S5. Με γεια σε ολους και πιστευω οτι ειναι η ωραιοτερη συσκευη που κυκλοφορει αυτη την στιγμη! Edited June 28, 2014 by Jig Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. June 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2014 Στο ''τσακ'' ημουν και εγω να το παρω πριν 2 εβδομαδες αφου ειχα βαρεθει το Note 3 και ηθελα αλλαγη, αλλα λογω του Gear που με εχει βολεψει απιστευτα πηρα τελικα το S5. Με γεια σε ολους και πιστευω οτι ειναι η ωραιωτερη συσκευη που κυκλοφορει αυτη την στιγμη! Ευχαριστούμε πολύ. Κρίμα που δεν το πήρες. Θα πλουτιζε πολύ την παρέα μας η εμπειρία σου. Πήρες και εσύ βέβαια ένα εξαιρετικό κινητό, αλλά ρε φίλε βαρέθηκα κι εγώ, είχα Samsung τα τελευταία 4 χρόνια Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. June 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2014 Κοιτάξτε πόσο τέλεια ταίριαξε ο καιρός με το wallpaper και φαίνεται σα νησάκι...πιστεύω πως έχουμε το πιο όμορφο widget καιρού σε όλο το android...[ATTACH]46684[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. June 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2014 Παιδιά από την παρακάτω λίστα ποια ρομ να κατεβάσω, να την έχω; http://storagecow.eu/index.php?dir=Xda%2FLG+G+Flex%2FStock%2F Τη Europe common έτσι; Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocous Δημ. June 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2014 Ναι φιλε μου και κοιτα και εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2737660 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. June 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2014 Κοιτάξτε πόσο τέλεια ταίριαξε ο καιρός με το wallpaper και φαίνεται σα νησάκι...πιστεύω πως έχουμε το πιο όμορφο widget καιρού σε όλο το android...[ATTACH]46684[/ATTACH] :up::up: Υπεροχο. ----- προσθήκη μηνύματος 96 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παρτο και δεν θα χασεις το κινητο ειναι το κατι αλλο:up::up: Ο καιρος γαρ εγγυς.Μετραω αντιστροφα,,.:happy: Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. June 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2014 (edited) Τελικά πράγματι στη βραδινή φωτογραφία το Νοτε 3 είναι πολύ καλύτερο του flex. Το φλεξ εστιάζει πολύ γρηγορότερα αλλά η φωτογραφία του έχει θόρυβο και κακή ποιότητα σε χαμηλό φωτισμό. Την ημέρα βέβαια και τα δύο κινητά είναι εξαιρετικά. Και κάτι για το ui. Στην καθημερινή πράξη το φλεξ κι όμως, είναι πιο snappy. Επίσης το Νοτε 3 παρότι είναι ταχύτατο κινητό είναι φορές που παρουσιάζει ένα λόξυγκα, ελάχιστο βέβαια που μπορεί να τον καταλάβουν μόνο κάτι τρελοί σαν και μας, αλλά υπάρχει. Στο φλεξ δεν υπάρχει καθόλου αυτό. Πιστεύω ότι αυτός ο μικρός λόξυγκας του Νοτε είναι κληρονομικό χάρισμα της Samsung, και του πως γράφει τον κώδικα του λειτουργικού .Το ίδιο πράγμα θα δεις και στους browser. Το Νοτε 3 σε μικρές κινήσεις του δακτυλου για scrolling στον browser παρουσιάζει ένα μικρό stuttering ,η κίνηση δηλαδή της σελίδας έχει μικρά σκαλοπατάκια. Αντίθετα στο φλεξ αυτό δεν συμβαίνει καθόλου. Edited June 29, 2014 by nnik_1969 Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. June 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2014 (edited) http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2697946 Και αυτό αφιερωμένο στον jig. Όσοι είστε rooted δοκιμάστε αυτό το μοντ που βάζει στο multi window ότι εφαρμογή θέλετε. Είναι πολύ χρήσιμο να έχεις τις σημειώσεις μαζί με τον dialer π.χ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2707310 Και κάτι άλλο σημαντικό. ΡΕ ΑΘΑΝΑΤΗ Samsung πως είναι δυνατόν ένα κινητό της LG να συνεργάζεται καλύτερα με μια SAMSUNG smart TV απότι με to NOTE 3; Μάλιστα το tethering κρατά και το wi fi ανοικτό και επιτρέπει και επιπλέον πράγματα. Edited June 29, 2014 by nnik_1969 Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. June 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2014 Σε τι υπάρχει καλύτερη συμβατότητα;; Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. June 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2014 Σε τι υπάρχει καλύτερη συμβατότητα;; Στο Νοτε 3 είχα κολλήματα και όχι πάντα ομαλό streaming, επίσης μερικές φορές ήθελε τρεις προσπάθειες για να συνδεθεί, εδώ όλα πάνε νεράκι. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. June 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2014 Στο Νοτε 3 είχα κολλήματα και όχι πάντα ομαλό streaming, επίσης μερικές φορές ήθελε τρεις προσπάθειες για να συνδεθεί, εδώ όλα πάνε νεράκι. Αντώνη νομίζω Πως έκανες τρομερή επιλογή και ήταν σωστή η αλλαγή. Χαίρομαι που σου αρέσει φίλε Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. June 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2014 Αντώνη νομίζω Πως έκανες τρομερή επιλογή και ήταν σωστή η αλλαγή. Χαίρομαι που σου αρέσει φίλε Αν είχε και τις φωτογραφίες του Νοτε 3 το βράδυ θα ήταν τέλειο. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocous Δημ. June 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2014 Αντε ρε αλάνια σιγα σιγα να μεγαλωνει η παρεα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. June 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2014 Ποια παρέα; Λες και έχετε τίποτα να συζητήσετε :p Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. June 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2014 Ποια παρέα; Λες και έχετε τίποτα να συζητήσετε :p Βασικά εγώ έχω αρχίσει ολόκληρο vs Note 3 μιας και τα έχω ταυτόχρονα. Άλλωστε είναι και ο κύριος ή ίσως ο μοναδικός ανταγωνιστής του αυτή τη στιγμή Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocous Δημ. June 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2014 Ποια παρέα; Λες και έχετε τίποτα να συζητήσετε :p Εμεις δεν εχουμε να πουμε και πολλα. Το κινητό μιλάει απο μόνο του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. June 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2014 Εμεις δεν εχουμε να πουμε και πολλα. Το κινητό μιλάει απο μόνο του. Βασικά όλοι μόνο καλά λόγια λέμε...Δεν έχει τίποτα αρνητικό το τηλέφωνο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. June 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2014 Το Νοτε 3 σε μικρές κινήσεις του δακτυλου για scrolling στον browser παρουσιάζει ένα μικρό stuttering ,η κίνηση δηλαδή της σελίδας έχει μικρά σκαλοπατάκια. Σ' ευχαριστω. Μεχρι σημερα κι εγω ελεγα σκαλοπατακια. Απο σημερα θα λεω stuttering. Πραγματικα λεξη κουτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts