cocous Δημ. June 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2014 φίλε cocous όπως είδες πήρα και εγώ τη θήκη που πρότεινες. Δουλεύει όπως η sview θήκες του Νοτε 3; να ακριβως ετσι. Απο ποιοτητα δεν ειναι πολυ ωραια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. June 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2014 να ακριβως ετσι. Απο ποιοτητα δεν ειναι πολυ ωραια? πολύ καλή και πολύ φθηνή για το είδος της Τέτοια τιμή δεν βρήκα ούτε στο eBay Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocous Δημ. June 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2014 τουλαχιστον δεν νοιωθω ασχημα που την προτεινα. χαχαχαχα Ειναι παρα πολυ καλη οντως ειδικα οπως ειπες σε συτην την τιμη. Και τα widget που εμφανιζονται σε quick window mode ειναι πολυ ωραια. Καλη φαση. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. June 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2014 (edited) Βρε τι επαθα ξημερωματα πανω που ειχα καταληξει στο g2 32 giga εχω πορωθει με το φλεξ το μονο που μενει να το δω στο χερι αν ειναι πολυυυυ τεραστιο και αβολο.Στο πλαισιο θα υπαρχει εεε?Βρε τι επαθα λετε να το μετανοιωσω αν το παρω?:) Aαα και στον ηλιο τι γινεται βλεπεις τπτ δεν ειδα να αναφερει καποιος κατι. Edited June 22, 2014 by komias2 Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. June 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2014 Στο πλαίσιο Πάτρας υπάρχει λόγω και στις άλλες μεγάλες πόλεις Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris1974 Δημ. June 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2014 Βρε τι επαθα ξημερωματα πανω που ειχα καταληξει στο g2 32 giga εχω πορωθει με το φλεξ το μονο που μενει να το δω στο χερι αν ειναι πολυυυυ τεραστιο και αβολο.Στο πλαισιο θα υπαρχει εεε?Βρε τι επαθα λετε να το μετανοιωσω αν το παρω?:) Aαα και στον ηλιο τι γινεται βλεπεις τπτ δεν ειδα να αναφερει καποιος κατι.To Plaisio το εχει 899 ευρω δεν συμφερει απο την στιγμη που τα σκρουτζομαγαζα το εχουν 350 ευρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocous Δημ. June 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2014 (edited) Βρε τι επαθα ξημερωματα πανω που ειχα καταληξει στο g2 32 giga εχω πορωθει με το φλεξ το μονο που μενει να το δω στο χερι αν ειναι πολυυυυ τεραστιο και αβολο.Στο πλαισιο θα υπαρχει εεε?Βρε τι επαθα λετε να το μετανοιωσω αν το παρω?:) Aαα και στον ηλιο τι γινεται βλεπεις τπτ δεν ειδα να αναφερει καποιος κατι. Χωρις να θελω να σε επηρεασω το τηλεφωνο ειναι παρα πολυ καλο. Καλο το g2 αλλα το flex ειναι αλλο πραγμα. Δεν συγκρινεται με κανενα αυτην την στιγμη ειδικα σε ταχυτητα. Τωρα οταν βγουνε στα κινητα οι 805 Snapdragon το συζηταμε διοτι και οι 801 με τις αναλυσεις που δινουν καθως και τα κακογραμμενα λειτουργικα οπως τα Samsung Galaxy κανουν τα τηλεφωνα να φαινονται μπροστα στο flex χελώνες χωρις υπερβολη και παρεξηγησεις. Αν δεν το δουλεψεις αυτα σου φαινονται περιεργα και ο καθενας μπορει να πει τι λεει μωρε αυτος. Αν ομως το δουλεψεις θα καταλαβεις τι εννοω. Ολα αυτα τα λεω μετα απο δοκιμες που εχω κανει σε Ναυαρχιδες εταιριων αλλα κρατω μια επιφυλαξη για το M8 διοτι ειναι το μονο που δεν εχω δοκιμασει και το G3 που ακομα δεν εχει κυκλοφορησει. Edited June 23, 2014 by cocous Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. June 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2014 Δε θα το παρω απο το πλαισιο τρελος ειμαι?Απλα θα παω να δω πως μου καθεται στο χερι κλπ. Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocous Δημ. June 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2014 Δε θα το παρω απο το πλαισιο τρελος ειμαι?Απλα θα παω να δω πως μου καθεται στο χερι κλπ. Αμα το δεις θα το παραγγείλεις. Και εγω δεν ειχα σκοπο να παρω τηλ μιας και ειπα να περιμενω τα 64bit που θα σκασουν μυτη απο την νεα χρονια (αλλα πιστευω οτι η καλυτερη εποχη για να τα αγορασεις θα ειναι το δευτερο εξαμηνο του 2015 ωστε ισως να υπαρχει και εκδοση 64bit android και να δοκιμαστουνε λιγακι) αλλα μολις το ειδα εφαγα χοντρο κολλημα και την επομενη μερα το παραγγειλα και ομολογω οτι το εχω λατρεψει. Επισης οτι κινητο εχω παρει ως τωρα ολα τα εχω δωσει πριν παρω κατι αλλο. Αυτο ισως το κρατησω στην επομενη αγορα διοτι πραγματικα ειναι κατι ξεχωριστο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. June 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2014 Λοιπον πριν απο λιγο γυρισα απο το πλαισιο και ειδα και τα δυο flex k g2 .Το φλεξ ειναι σε αααλλη διασταση πεταει μου αρεσαν πολυ τα χρωματα η κυλιση κλπ οσα προλαβα να δω.ΑΛΛΑ στο χερι ενταξει εχω αρκετα μεγαλα χερια αλλα σαν κινητο στο αυτι ειναι σαν κομπρεσα θα σε κοιτανε ολοι σαν ουφο.Βεβαια με ενα μπλε δοντι λυνεται.Τωρα το g2 και αυτο φοβερα χρωμτα οθονη αρκετα μεγαλη αλλα παιδια λαγκαρε συνεχεια στην κινηση,προφανως το εχουν ξεπατωσει καμμια χιλιοστοι πελατες δεν νομιζω να εξηγειται αλλιως. Πειτε μου και ενα αλλο τα σκρουτζομαγαζα γτ εχουν τοοση διαφορα τιμης σχεδον το ενα τριτο παιζει τπτ περιεργο γτ σε αλλα κινητα δεν εχουν τοση μεγαλη διαφορα τιμης.Επισης για τον ηλιο δεν μου απαντησε κανεις. Καθε πληροφορια χρησιμη και δεκτη ευχαριστω. Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocous Δημ. June 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2014 Λοιπον ακου να δεις. Να μην σε ενοχλει η τιμη. Απλα αυτο που εαν βεβαια παραγγελεις θα τους πεις να ειναι σφραγισμενο και δευτερον πολυ σημαντικο μιας και ειναι η πιο καινούρια εκδοση κατω απο το κουτι στο barcode στο τελος να γραφει ξεχωριστα το 1.1 Εχει καινουριο harware με εκδοση Rev1 ενω το παλιο η εκδοση ειναι original version. Απο τι αναφερουν εχουνε διαφορα και στην ποιοτητα της οθόνης. Απλα να θυμασαι αυτο. Στο τελος του αριθμου στο barcode κατω απο το κουτι να γραφει 1.1 Δες πιο πισω σε αυτο το thread εχει ανεβαστει φωτογραφια του κουτιου με την νεα εκδοση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. June 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2014 Οκ θα το δω ελεγξω ευχαριστω υπολογιζω τελος του μηνα να το παραγγειλω αν ξεπερασω το παντοφλε μεγεθος.. Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimpsar Δημ. June 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2014 Καλημερα σας, Επειδη ετοιμαζομαι και εγω να κανω την μεταβαση απο Note 3 σε G FLEX διαβαζω για revision.βρηκα ενα ελαφρως μεταχειρισμενο 1 μηνα και οπως βλεπω ειναι REV 1.0 υπαρχει περιπτωση να βγαλει καπιο θεμα?κυκλοφορουν ευρεως τα 1.1 revision ωστε να παραγγειλω καινουργιο απο skroutz? ευχαριστω!:cool: Παράθεση Samsung S20 FE Snapdragon edition Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. June 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2014 Καλημερα σας, Επειδη ετοιμαζομαι και εγω να κανω την μεταβαση απο Note 3 σε G FLEX διαβαζω για revision.βρηκα ενα ελαφρως μεταχειρισμενο 1 μηνα και οπως βλεπω ειναι REV 1.0 υπαρχει περιπτωση να βγαλει καπιο θεμα?κυκλοφορουν ευρεως τα 1.1 revision ωστε να παραγγειλω καινουργιο απο skroutz? ευχαριστω!:cool: άμα δεν έχει ghosting δεν νομίζω ότι έχει θέμα, αλλά ας μιλήσουν οι πιο ειδικοί Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocous Δημ. June 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2014 Καλημερα σας, Επειδη ετοιμαζομαι και εγω να κανω την μεταβαση απο Note 3 σε G FLEX διαβαζω για revision.βρηκα ενα ελαφρως μεταχειρισμενο 1 μηνα και οπως βλεπω ειναι REV 1.0 υπαρχει περιπτωση να βγαλει καπιο θεμα?κυκλοφορουν ευρεως τα 1.1 revision ωστε να παραγγειλω καινουργιο απο skroutz? ευχαριστω!:cool: Εαν ειναι ενταξει τι να σου πω. Παρτο. Αλλα αξιζει ομως σε τιμη σε σχεση με το καινουριο? Ποσο το βρηκες εαν επιτρεπεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. June 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2014 Βλεπω επεσε λιγο ακομα αλλα εγω θα το παρω απο τα παιδια στην Αρτα μικρη η διαφορα αλλα μεγαλη εξυπηρετηση τους και αξιοπιστοι.Για να εχω το κεφαλι μου ησυχο.Αντε να βγη ο μηνας να πεσει ο μισθος να το παραγγειλω. Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. June 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2014 Παιδια πειτε μας οσοι το εχετε αποκτησει εχει σοβαρο μειονεκτημα εκτος του μεγεθους του?΄΄σχετικο΄΄......:) Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. June 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2014 Για κάποιους η μικρή ανάλυση... Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. June 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2014 Κοιτα al3x1k0 εγω οπως το ειδα προερχομενος απο γαλαξια 3 και κυμα 3 δεν ειδα αισθητη διαφορα ως αμελητεα θα ελεγα.Εγω μονο στο μεγεθος κολλαω γιατι απο οσο το δουλεψα ειναι φανταστικο αλλα οι χρηστες ισως με διαφωτισουν καλυτερα.:rolleyes: Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. June 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2014 Για κάποιους η μικρή ανάλυση... Εγώ το περιμένω αύριο αλλά σήμερα το βρήκα στο πλαίσιο και το είχα για καμιά ώρα. Έβαλα ακριβώς δίπλα το Νοτε 3 και τα έλιωσα. Όποιος λέει ότι καταλαβαίνει τη χαμηλότερη ανάλυση του flex ,και το ισχυρίζονται πολλοί στο YouTube απλά λέει ΨΈΜΜΑΤΑ Τέλος Έκανα τεράστιο ζουμ και στα δύο και σε κείμενο και φωτογραφίες και δεν μπορούσες να καταλάβεις τίποτα. Το δε φλεξ είχε εξαιρετική φωτεινότητα στον εσωτερικό χώρο βέβαια που καθόλου δεν υπολειποταν του Νοτε 3,και επίσης σωστοτερο λευκό, του Νοτε ήταν λίγο γκρι. Και σε αυτό το σημείο στο YouTube είχα ακούσει ότι ναναι Τελικά αν δεν δεις μόνο σου δεν καταλαβαίνεις. Αυτό με την ανάλυση βέβαια το περίμενα γιατί στην ίδια ανάλυση έχω το Νοτε 8 στο οποίο πάλι δεν καταλαβαίνεις τίποτα. Περισσότερα αύριο που θα παραλάβω. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. June 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2014 Περιμενουμε φιλε μου με το καλο να παραλαβεις λοιπον.:) Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. June 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2014 Κοιτα al3x1k0 εγω οπως το ειδα προερχομενος απο γαλαξια 3 και κυμα 3 δεν ειδα αισθητη διαφορα ως αμελητεα θα ελεγα.Εγω μονο στο μεγεθος κολλαω γιατι απο οσο το δουλεψα ειναι φανταστικο αλλα οι χρηστες ισως με διαφωτισουν καλυτερα.:rolleyes: Αν έχεις μεγάλα χέρια είσαι μια χαρά. Εγώ που είμαι 17 χρονών και έχω ψιλομεσαία χέρια μου είναι πολύ μεγάλο... Αλλά είμαι κάτω του μέσου όρου. Εγώ το περιμένω αύριο αλλά σήμερα το βρήκα στο πλαίσιο και το είχα για καμιά ώρα. Έβαλα ακριβώς δίπλα το Νοτε 3 και τα έλιωσα. Όποιος λέει ότι καταλαβαίνει τη χαμηλότερη ανάλυση του flex ,και το ισχυρίζονται πολλοί στο YouTube απλά λέει ΨΈΜΜΑΤΑ Τέλος Έκανα τεράστιο ζουμ και στα δύο και σε κείμενο και φωτογραφίες και δεν μπορούσες να καταλάβεις τίποτα. Το δε φλεξ είχε εξαιρετική φωτεινότητα στον εσωτερικό χώρο βέβαια που καθόλου δεν υπολειποταν του Νοτε 3,και επίσης σωστοτερο λευκό, του Νοτε ήταν λίγο γκρι. Και σε αυτό το σημείο στο YouTube είχα ακούσει ότι ναναι Τελικά αν δεν δεις μόνο σου δεν καταλαβαίνεις. Αυτό με την ανάλυση βέβαια το περίμενα γιατί στην ίδια ανάλυση έχω το Νοτε 8 στο οποίο πάλι δεν καταλαβαίνεις τίποτα. Περισσότερα αύριο που θα παραλάβω. Μια χαρά πιστεύω είναι η ανάλυση για όσους δεν είναι ιδιαίτερα απαιτητικοί και ψείρες. Βέβαια είναι και θέμα ψυχολογικό. Όταν δίνεις κάποια λεφτά ε, δεν θες την full hd σου;; Περιμένω με ανυπομονησία να το δω από σένα αύριο στη συνάντηση γιατί στο πλαίσιο, με αυτό το μαρκούτσι από πίσω και τον συναγερμό να χτυπάει κάθε τρεις και λίγο δεν μπορώ να το χαζέψω με την ησυχία μου και να το εκτιμήσω... Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 Παιδιά πάντως εγώ κιτ κατ ακόμα δεν έχω πάρει...:-( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 Ελααα μωρε και αν δε τη παρει την κιτ κατ τι εγινε δε δουλευει τελεια?Μας εχουν βαλει στο τρυπακι με τις αναβαθμισεις.Τις κρινω απαραιτητες αν υπαρχει καποιο μειον στη συσκευη καιτο διορθωνει.ΑΝ δουλευει αψογα ποιος ο λογος?καμμια φορα γινεται και χειροτερο.... Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 Αμαρτία τέτοια κινητάρα να μην τη χαίρεσαι με kitkat... Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts