jsr Δημ. September 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2014 Είπαμε του Βλάσση ειναι 8πύρινο lol Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. September 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2014 (edited) Η πιο όμορφη notification bar που είχα ποτέ σε smartphone...φτιαγμένη με το g2 tweaks box, με το θέμα του g3 και blur effect...πανέμορφη...[ATTACH]49327[/ATTACH] Edited September 3, 2014 by Vlasismiriagos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavrami Δημ. September 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2014 εμενα 4.2.2 στο antutu 41943 επισεισ να ρωτησω πως βγαζεται φωτο την οθονη σας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. September 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2014 εμενα 4.2.2 στο antutu 41943 επισεισ να ρωτησω πως βγαζεται φωτο την οθονη σας? Πατάς ταυτόχρονα power button και volume down...Γιατί είσαι ακόμη στην 4.2.2;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavrami Δημ. September 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2014 ποιο ειναι το power button? και το κουμπι πισω που χαμηλωνει τον ηχο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. September 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2014 ποιο ειναι το power button? και το κουμπι πισω που χαμηλωνει τον ηχο? Αυτό που πατάς για να ανοίξει το κινητό σου.Το μεσαίο από τα 3 πίσω κουμπιά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. September 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2014 (edited) Για πείτε; Καλά είναι;;;[ATTACH]49246[/ATTACH] χαχαχαχα, οχι, με την v5.0 beta1 εκδοση του AnTuTu δειχνει πολυ περισσοτερο. Κοιτα τι μου εβγαλε στο Μ8 πριν λιγες ημερες και τρελάθηκα > 44.000 Μετα διαβασα και καταλαβα τι παιζει. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5579269#post5579269 Edited September 4, 2014 by Jig Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. September 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2014 Καλά το m8 είναι το πιο τούμπανο στο untutu πλέον. Για το flex πιστεύω ότι είναι πολύ καλά τα 41 χιλιάρικα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. September 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2014 Mπορει το Μ8 να σκιζει αλλα δεν μου εχει φυγει ακομα απο το μυαλο να παρω το Flex :) Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. September 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2014 Mπορει το Μ8 να σκιζει αλλα δεν μου εχει φυγει ακομα απο το μυαλο να παρω το Flex :) Είναι έρωτας το flex...Είναι ότι πιο όμορφο είχα ποτέ σε smartphone... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skokman Δημ. September 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2014 Προσφορά στο πλαίσιο πειραια στα 500 ευρω ελληνικό!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jsr Δημ. September 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2014 Πως γίνεται να το εχει μονο το πλαίσιο του Πειραιά τοσο;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skokman Δημ. September 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2014 (edited) Μάλλον το έχουν όλα τα καταστήματα πλαίσιο. Τελευταία κομμάτια. Ελληνικό σφραγισμένο. Είμαι στο πλαίσιο και είμαι έτοιμος να το πάρω. Έρωτας. Το αγόρασα. Το τηλέφωνο είναι ότι καλύτερο έχω πάρει ποτέ. Και έχουν περάσει από τα χέρια μου G3 Note3 S5 κτλ. Αν δεν ήξερα ότι είναι 720p θα έβαζα στοίχημα ότι είναι 1080. Για να μη το πιάνω από την αρχή root πώς κανω? Edited September 7, 2014 by mindfield Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocous Δημ. September 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2014 Το αγόρασα. Το τηλέφωνο είναι ότι καλύτερο έχω πάρει ποτέ. Και έχουν περάσει από τα χέρια μου G3 Note3 S5 κτλ. Αν δεν ήξερα ότι είναι 720p θα έβαζα στοίχημα ότι είναι 1080. Για να μη το πιάνω από την αρχή root πώς κανω? μπες εδω με το τηλ, κατεβασε την εφαρμογη , την τρεχεις και εισαι ετοιμος https://towelroot.com/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. September 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2014 Το αγόρασα. Το τηλέφωνο είναι ότι καλύτερο έχω πάρει ποτέ. Και έχουν περάσει από τα χέρια μου G3 Note3 S5 κτλ. Αν δεν ήξερα ότι είναι 720p θα έβαζα στοίχημα ότι είναι 1080. Για να μη το πιάνω από την αρχή root πώς κανω? Το τηλέφωνο είναι το καλύτερο phablet και το δεύτερο καλύτερο κινητό αυτή τη στιγμή. Το καλύτερο κινητό τώρα είναι το Μ8.Ο μόνος λόγος για να το εγκαταλέιψω θα είναι ένα Μ8 ΜΑΧ. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. September 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2014 Το αγόρασα. Το τηλέφωνο είναι ότι καλύτερο έχω πάρει ποτέ. Και έχουν περάσει από τα χέρια μου G3 Note3 S5 κτλ. Αν δεν ήξερα ότι είναι 720p θα έβαζα στοίχημα ότι είναι 1080. Για να μη το πιάνω από την αρχή root πώς κανω? Καλώς μας ήρθες...οι περισσότεροι από δω μέσα note 3 είχαμε πιο πριν...Είναι κινητάρα το ρημάδι το flex...:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skokman Δημ. September 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2014 Ερωτας ρε παιδια Kαι αυτη η μπαταρια.....Αχ η μπαταρια του! Μετα το root μου λετε πιο ειναι το προγραμα που κατεβαζω για να το κανω σαν το G3 πχ στο μενου του? (κατι g2 αν θυμάμαι καλα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. September 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2014 Ερωτας ρε παιδια Kαι αυτη η μπαταρια.....Αχ η μπαταρια του! Μετα το root μου λετε πιο ειναι το προγραμα που κατεβαζω για να το κανω σαν το G3 πχ στο μενου του? (κατι g2 αν θυμάμαι καλα) εδώ είσαι... https://play.google.com/store/apps/details?id=it.ptoti.g2_tweaksbox Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skokman Δημ. September 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2014 (edited) εδώ είσαι... https://play.google.com/store/apps/details?id=it.ptoti.g2_tweaksbox thanks :respect: εκανα ρουτ κατεβασα το πρόγραμμα αλλα η επιλογη enable g3 flat ui ειναι απενεργοποιημενο Καμια βοήθεια? Edited September 7, 2014 by mindfield Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. September 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2014 εκανα ρουτ κατεβασα το πρόγραμμα αλλα η επιλογη enable g3 flat ui ειναι απενεργοποιημενο Καμια βοήθεια? την αγόρασες ή απλά την κατέβασες;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindfield Δημ. September 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2014 Υπενθυμίζω ότι αν θέλουμε να προσθέσουμε κάτι υπάρχει πάντα η δυνατότητα της τροποποίησης του τελευταίου μας μηνύματος. Δεν χρειάζεται να κάνουμε απανωτές δημοσιεύσεις. :) Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skokman Δημ. September 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2014 Το αγόρασα και όλα καλά. Καμία πρόταση εχετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. September 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2014 Τι εννοείς;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. September 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2014 Το αγόρασα και όλα καλά. Καμία πρόταση εχετε? Να το ρουταρεις με το Towelroot Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jsr Δημ. September 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2014 Καμια rom με android L εχει βγει να του περασουμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts