rx8_75 Δημ. August 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2014 ισχύει τα μάλα...:D ok, κατάλαβα..πάω για service... :( Παράθεση Τάσος Be strong where you are weak and weak, where you are strong.. :rocket: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. August 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2014 (edited) Το σκέφτομαι πολύ πολύ σοβαρά να το αγοράσω, το έχω βρει στα 200, είναι το D958 αλλά δεν με ενδιαφέρει η εγγύηση, καθότι το OnePlus One που έχω τώρα δεν.. Έχω συμβιώσει μαζί του, καθότι δούλευα στην LG, οπότε το ξέρω το τηλέφωνο με όλα τα θέματα και τις ιδιαιτερότητες του (για μερικούς).. Για να δούμε..:lol: edit:Στο τσακ το πρόλαβα στα 199, τώρα πήγε 452:p, σε 24 ώρες θα το έχω :D Edited August 5, 2014 by Shuffle Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocous Δημ. August 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2014 Γενικα παντως το τηλεψωνακι ειναι αψογο. Αλλα δυστυχώς αυτο που θα ηθελα ειναι ενα custom recovery στην kitkat για να μπορουμε να παιρνουμε και τα backup μας κτλ. Και να πω την αληθεια θα ηθελα να παιξω και με καμια ρομ και κανα kernel. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. August 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2014 Εγώ μετά από τόσα φλασαρίσματα τα έχω απομυθοποιήσει αυτά. Το gravity box και το ρουτ ουσιαστικά μου φτάνουν. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stigmes Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 Γενικα παντως το τηλεψωνακι ειναι αψογο. Αλλα δυστυχώς αυτο που θα ηθελα ειναι ενα custom recovery στην kitkat για να μπορουμε να παιρνουμε και τα backup μας κτλ. Και να πω την αληθεια θα ηθελα να παιξω και με καμια ρομ και κανα kernel. για kernel εδω εχει για να βάλεις αλλα δεν εχω καταλάβει το παραμικρό πως μπορείς να βάλεις , αν μπορει κανείς να δώσει οδηγίες :O http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2657410 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocous Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 (edited) για kernel εδω εχει για να βάλεις αλλα δεν εχω καταλάβει το παραμικρό πως μπορείς να βάλεις , αν μπορει κανείς να δώσει οδηγίες :O http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2657410 Αυτος ειναι για AOSP ρομ. Δεν κανει για την kitkat της lg. Και αν βαλεις την aosp χανεις σρκετα καλουδια απο αυτην + οτι εχει πολλα bugs. Edited August 6, 2014 by cocous Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stigmes Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 κρίμα τότε γιατί είχα μια ελπίδα οτι κάτι κινείται σε θέμα ρομ και κερνελ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 ρε παιδιά κάτι έπαθε το flex μου και δεν πέφτει η μπαταρία απ' το 100% με τίποτα.Παλιά έπεφτε στο 40 λεπτό...τώρα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jsr Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 Αχααχα αυτα ειναι δεν μενεις ποτε απο μπαταρια με το GFlex φιλε ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stigmes Δημ. August 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2014 αν θέλετε δείτε ένα βίντεο που έφτιαξα για ένα τραγούδι για το συγκρότημα μου με το G FLEX :) στην αρχή τράβαγα με φουλ ανάλυση αλλά μετά διαπίστωσα ότι στον υπολογιστή μου ουτε να το επεξεργαστώ μπορούσα ούτε να το δω χωρίς σπασίματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. August 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2014 αν θέλετε δείτε ένα βίντεο που έφτιαξα για ένα τραγούδι για το συγκρότημα μου με το G FLEX :) στην αρχή τράβαγα με φουλ ανάλυση αλλά μετά διαπίστωσα ότι στον υπολογιστή μου ουτε να το επεξεργαστώ μπορούσα ούτε να το δω χωρίς σπασίματα Η ποιτητα του βιντεο ειναι ψιλοαθλια. Αυτο που το σωζει ομως ειναι το πολυ ωραιο κομματι. Μπραβο σας παιδια (για το κομματι, οχι για το βιντεο). Προσωπικη μου γνωμη βεβαια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. August 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2014 αν θέλετε δείτε ένα βίντεο που έφτιαξα για ένα τραγούδι για το συγκρότημα μου με το G FLEX :) στην αρχή τράβαγα με φουλ ανάλυση αλλά μετά διαπίστωσα ότι στον υπολογιστή μου ουτε να το επεξεργαστώ μπορούσα ούτε να το δω χωρίς σπασίματα H μουσικη με κρατησε να μην το κλεισω στα 10'' Νομιζα οτι τραβαει πολυ καλα βιντεο το G Flex ... η εχει καποιο προβλημα η συγκεκριμενη συσκευη? Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jsr Δημ. August 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2014 Καταρχήν ας μας πει ο φιλος που το τράβηξε σε τι ανάλυση το τράβηξε γιατι λεει οτι σε φουλ ανάλυση δεν μπορούσε να το επεξεργαστεί Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. August 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2014 (edited) Καταρχήν ας μας πει ο φιλος που το τράβηξε σε τι ανάλυση το τράβηξε γιατι λεει οτι σε φουλ ανάλυση δεν μπορούσε να το επεξεργαστεί Δεν ειναι μονο το θεμα της αναλυσης που ειναι 720p HD απο οτι ειδαμε στο ΥΤ η μπορει να φταει και η επεξεργασια που εκανε ο φιλος stigmes. Παντως ενα αλλο βιντεακι που ειχα δει παλαιοτερα με Flex ηταν πολυ καλο. Edited August 12, 2014 by Jig Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stigmes Δημ. August 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2014 Καταρχήν ας μας πει ο φιλος που το τράβηξε σε τι ανάλυση το τράβηξε γιατι λεει οτι σε φουλ ανάλυση δεν μπορούσε να το επεξεργαστεί καταρχήν πολλά ευχαριστώ για τα καλα λόγια για το κομμάτι :) η ανάλυση που τράβηξα στα πρώτα δευτερόλεπτα ειναι στα 3840χ2160 και μετα βίας μπορούσε να παίξει στον υπολογιστή μου χωρίς σπασίματα πόσο μάλλον να γίνει επεξεργασία με το i movie .. στην συνέχεια έριξα την ανάλυση στα 1920χ1080 (30fps) στην μεγάλη ανάλυση φαινόταν τέλειο το βίντεο με πολύ καλά χρώματα και πολύ ομαλή ροή , τώρα που το βλεπω και στην συνέχεια στο βίντεο ειναι όντως αρκετά χάλια , δεν ξέρω αν εχει να κανει οτι τράβαγα εν κίνηση η κάτι σχετικά με το youtube ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- H μουσικη με κρατησε να μην το κλεισω στα 10'' Νομιζα οτι τραβαει πολυ καλα βιντεο το G Flex ... η εχει καποιο προβλημα η συγκεκριμενη συσκευη? πλήρη αποτυχία δηλαδη μιας και ο σκοπός ενος κλιπ ειναι να σε κρατήσει να μην το κλείσεις ενώ ακούς την μουσικη :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. August 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2014 Παιδιά το flex βγάζει τέλειο βίντεο. Στα 60 fps ιδίως ημέρα είναι ίσως καλύτερο και από το Νοτε 3. Λίγες σελίδες πίσω έχω δώσει βίντεο με το γιο μου που οδηγεί καρτ. Δείτε το. Καμία σχέση με του φίλου παραπάνω. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. August 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2014 Παιδιά το flex βγάζει τέλειο βίντεο. Στα 60 fps ιδίως ημέρα είναι ίσως καλύτερο και από το Νοτε 3. Λίγες σελίδες πίσω έχω δώσει βίντεο με το γιο μου που οδηγεί καρτ. Δείτε το. Καμία σχέση με του φίλου παραπάνω. Αυτό ακριβώς ήθελα να γράψω κι εγώ.ειδικά στα 60fps με note 3 δίπλα δίπλα, είναι εμφανώς καλύτερο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stigmes Δημ. August 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2014 τελικά είχε γίνει κάποια ρύθμιση από το youtube , τώρα είναι στην αρχική μορφή που το ανέβασα, μέχρι και το 0:45 τραβούσα στα 3840χ 2160 , σημαντικό είναι να πατάς το γρανάζι για να πηγαίνεις την ανάλυση στα 720 που είναι και η μεγίστη για το συγκεκριμένο . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavrami Δημ. August 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2014 http://youtu.be/1OEnVA8lMvE αυτο το τραβηξα εγω και αλλα 3 βιντεο εκεινη τη νυχτα ο ηχος δεν ειναι και οτι καλυτερο. βασικα με νευριασε οταν δεν μπορουσε να καθαρισει το ζουμ. εκανα ζουμ και θολωνε , μετα καθαριζε λιγο αλλα ξααν θολωνε. χτυπουσα διπλο εκει που ηθελα να εστιαση το ζουμ για καθαροτερο αλλα τπτ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. August 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2014 http://youtu.be/1OEnVA8lMvE αυτο το τραβηξα εγω και αλλα 3 βιντεο εκεινη τη νυχτα ο ηχος δεν ειναι και οτι καλυτερο. βασικα με νευριασε οταν δεν μπορουσε να καθαρισει το ζουμ. εκανα ζουμ και θολωνε , μετα καθαριζε λιγο αλλα ξααν θολωνε. χτυπουσα διπλο εκει που ηθελα να εστιαση το ζουμ για καθαροτερο αλλα τπτ κάτι λάθος έκανες...ειδικά με την εστίαση ποτέ δεν έχω αντιμετωπίσει πρόβλημα.Μήπως το είχες βάλει στην χειροκίνητη εστίαση κατά λάθος; Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. August 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2014 (edited) Η μπαταρία είναι πραγματικά κάτι το ατέλειωτο σε αυτό το κινητό...όλος ο χρόνος browsing, Facebook και tapatalk...μαγεία απλά...[ATTACH]48477[/ATTACH] Edited August 14, 2014 by Vlasismiriagos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocous Δημ. August 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2014 Το τηλ ειναι τελειο αλλα το μονο ελλατωμα που εχω δει και το εχω δει σε όλα ειναι οτι αν στο κινητο μεινει ανοιχτο η οθονη του για πολλη ωρα και ζεσταθει και λιγακι εαν βαλεις το προγραμμα bad pixels test και απο τις ρυθμισεις στην προβολη διαλεξεις να κρυβονται τα softkeys για την συγκεκριμενη εφαρμογη αμεσως παρατηρεις οτι στο σημειο που ειναι τα softkeys υπαρχει ελαφρυ αποτύπωμα καθως και σκια απο το σημειο που ειναι τα softkeys. Αν το αφησεις το κινητο κλειστο και κρυωσει μετα αυτο δεν θα φαίνεται. Αυτο ειχα διαβασει οτι η lg το δικαιολογουσε οτι επειδή ειναι plastic oled ζεσταίνεται και αργει να φυγει. Υποψην δεν εννοω το ghosting. Αυτο που λεω ειναι αλλο. Απλα παρατηρηστε το και θα το δειτε. Το εχω δει σε 5 τηλεφωνα εως τωρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. August 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2014 Το τηλ ειναι τελειο αλλα το μονο ελλατωμα που εχω δει και το εχω δει σε όλα ειναι οτι αν στο κινητο μεινει ανοιχτο η οθονη του για πολλη ωρα και ζεσταθει και λιγακι εαν βαλεις το προγραμμα bad pixels test και απο τις ρυθμισεις στην προβολη διαλεξεις να κρυβονται τα softkeys για την συγκεκριμενη εφαρμογη αμεσως παρατηρεις οτι στο σημειο που ειναι τα softkeys υπαρχει ελαφρυ αποτύπωμα καθως και σκια απο το σημειο που ειναι τα softkeys. Αν το αφησεις το κινητο κλειστο και κρυωσει μετα αυτο δεν θα φαίνεται. Αυτο ειχα διαβασει οτι η lg το δικαιολογουσε οτι επειδή ειναι plastic oled ζεσταίνεται και αργει να φυγει. Υποψην δεν εννοω το ghosting. Αυτο που λεω ειναι αλλο. Απλα παρατηρηστε το και θα το δειτε. Το εχω δει σε 5 τηλεφωνα εως τωρα. σε όσα κινητά με amoled είχα αυτό γινόταν.galaxy nexus, note 2, note 3... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocous Δημ. August 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2014 σε όσα κινητά με amoled είχα αυτό γινόταν.galaxy nexus, note 2, note 3... Απλα το κακο ειναι οτι εαν εχεις καλη παρατηρητικότητα το βλεπεις. Και ταινια ας πουμε να βαλεις να δεις στα ανοιχτα χρωματα θα το καταλαβεις. Άλλα δεν βαριεσαι σε ολα τα αλλα σκιζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavrami Δημ. August 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2014 κάτι λάθος έκανες...ειδικά με την εστίαση ποτέ δεν έχω αντιμετωπίσει πρόβλημα.Μήπως το είχες βάλει στην χειροκίνητη εστίαση κατά λάθος; Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο. στις ρυθμισεις για βιντεο δεν βλεπω να λεει κατι για εστιαση ----- προσθήκη μηνύματος 65 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- στις ρυθμισεις για βιντεο δεν βλεπω να λεει κατι για εστιαση μονο στις ρυθμισεις φωτογραφιας εχει για εστιαση το οποιο το εχω στο αυτοματο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts