jsr Δημ. July 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2014 Kαλημερα παιδια εχθες το μεσημερι αγορασα το gflex εχω ενα θεμα κάποιες εφαρμογές που έχει προεγκατεστημένες δεν δουλεύουν περιπου 6 απο αυτες, πατάω να της ανοίξω και μου πετάει μήνυμα πως για να ανοίξουν πρέπει να κάνω ενημέρωση, πατάω οκ για να γίνει και με πετάει σε ένα μενού που δεν της έχει αυτές της εφαρμογές για να της κάνω ενημέρωση δείτε της παρακάτω φωτο για να καταλάβετε τι λέω. πχ θα σας δειξω για την εφαρμογη του καιρου... τι μπορω να κανω? μιλησα με την lg και μου ειπαν να το παω στο service.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimpsar Δημ. July 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2014 Kαλημερα παιδια εχθες το μεσημερι αγορασα το gflex εχω ενα θεμα κάποιες εφαρμογές που έχει προεγκατεστημένες δεν δουλεύουν περιπου 6 απο αυτες, πατάω να της ανοίξω και μου πετάει μήνυμα πως για να ανοίξουν πρέπει να κάνω ενημέρωση, πατάω οκ για να γίνει και με πετάει σε ένα μενού που δεν της έχει αυτές της εφαρμογές για να της κάνω ενημέρωση δείτε της παρακάτω φωτο για να καταλάβετε τι λέω. πχ θα σας δειξω για την εφαρμογη του καιρου... τι μπορω να κανω? μιλησα με την lg και μου ειπαν να το παω στο service.... Καλό ριζικό Φιλε μου Βγάλε την sim Αστο να κανει restart κάνε ενημέρωση και μετα βάλε την sim παλι . Παράθεση Samsung S20 FE Snapdragon edition Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliu_n Δημ. July 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2014 Το ιδιο εκανε και εμενα οταν το πρωτοπηρα.Εκανα επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων και δουλεψε μια χαρα.Ακομη οταν πηγα να βαλω συντομευσεις απευθειασ κλησης επαφων δεν μου εβγαζε την φωτο.Μετα το φορματ ολα πηγαν ρολοι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliu_n Δημ. July 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2014 Πουλαω και αυτη την θηκη για το κινητο μας μονο 10 ευρω.ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ μονο.Οποιος ενδιαφερετε....... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jsr Δημ. July 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2014 Καλό ριζικό Φιλε μου Βγάλε την sim Αστο να κανει restart κάνε ενημέρωση και μετα βάλε την sim παλι . Σου βγαζω το καπελο με γλητωσες απο πολυ τρεξιμο σε ευχαριστω παρα πολυ !!!! ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το ιδιο εκανε και εμενα οταν το πρωτοπηρα.Εκανα επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων και δουλεψε μια χαρα.Ακομη οταν πηγα να βαλω συντομευσεις απευθειασ κλησης επαφων δεν μου εβγαζε την φωτο.Μετα το φορματ ολα πηγαν ρολοι με το φορματ που εκανα εγω δεν καταφερα να κανω τιποτα το ιδιο μου εκανε, ευτυχως δουλεψε το κολπο με την sim που μου ειπε ο φιλος ποιο πανω ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliu_n Δημ. July 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2014 Πολυ καλο αυτο εαν μου ξανασυμβει να το κανω και εγω.Ευχαριστω πολυ.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavrami Δημ. July 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2014 νομίζω τα ελληνικά πως έχουν πάρει από τα πρώτα... kit kat 4.4 οχι δεν εχει 4.2.2 εχει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jsr Δημ. July 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2014 Ρε παιδιά μια ερώτηση στο antutu Πώς γίνεται και σας βγάζει σκορ σε μερικούς 35 και 40 χιλιάδες ; εγώ που το έτρεξα 2 φορές μου έβγαλε 27 χιλιάδες μόνο ... κάνω κάτι λάθος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. July 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2014 Το 5 beta τρέξε Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jsr Δημ. July 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2014 Το έβαλα οκ τώρα μου έβγαλε 33 χιλιάδες άλλα και πάλι στον φίλο ποιο πάνω πως του έβγαλε 40 χιλιάδες σκορ ; έχει μεγάλη διαφορά από το 33 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. July 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2014 Στο ίδιο κινητό βγάζω από 18 μέχρι 23 άνετα :) εξαρτάται από πολλά πχ είναι μετά από επανεκκίνηση; έχεις βγάλει τον κόφτη; Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jsr Δημ. July 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2014 Ποιον κόφτη ; για πες, πρώτη φορά παίρνω lg και δεν ξέρω τα κόλπα μια ζωή Samsung ήμουν ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocous Δημ. August 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2014 Ρε αγορια υπαρχει διαφορα μεγαλη μεταξυ του antutu 4 και antutu 5 στα σκορ. Στο 5 τα σκορ ειναι μεγαλυτερα σε ολες τις συσκευές Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. August 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2014 Στο ίδιο κινητό βγάζω από 18 μέχρι 23 άνετα :) εξαρτάται από πολλά πχ είναι μετά από επανεκκίνηση; έχεις βγάλει τον κόφτη; Εγώ πάντως που έβγαλα 40k δεν έβγαλα κανέναν κοφτή ούτε ξέρω τι είναι ο κοφτής... Η διαφορά ανάμεσα στο 4 και το 5 είναι 2 μισή με 3 χιλιάδες...37+ έβγαζα στο 4 40+ βγάζω στο 5... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. August 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2014 Ο κοφτης για την θερμοκρασια, ειναι αυτος που ριχνει συχνοτητα επεξεργαστη και φωτεινοτητα οταν ανεβαζει θερμοκρασια :) Στο κρυφο μενου θα βρειτε ενα Thermal Mitigation Off. Μπαινετε μεσα και ενεργοποιειτε τον διακοπτη ;) Βεβαια δε ξερω αν το Flex ανεβαζει θερμοκρασιες, αν ναι αφηστε το για μετα τον Σεπτεμβρη :lol: Για να μπειτε στο μενου, λογικα βαζετε 3845#*χχχ#, οπου χχχ ο κωδικος της συσκευης (πχ 975 ηταν για το optimus G). Αυτο υπαρχει στο G/G2/G3/G2 mini... 99% υπαρχει και σε εσας :) Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jsr Δημ. August 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2014 Εγώ πάντως που έβγαλα 40k δεν έβγαλα κανέναν κοφτή ούτε ξέρω τι είναι ο κοφτής... Η διαφορά ανάμεσα στο 4 και το 5 είναι 2 μισή με 3 χιλιάδες...37+ έβγαζα στο 4 40+ βγάζω στο 5... Πολύ περίεργο είναι μεγάλη η διαφορά ... αυτήν την έκδοση έχεις κατεβάσει ; [ATTACH]48011[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimpsar Δημ. August 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2014 Σου βγαζω το καπελο με γλητωσες απο πολυ τρεξιμο σε ευχαριστω παρα πολυ !!!! ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- με το φορματ που εκανα εγω δεν καταφερα να κανω τιποτα το ιδιο μου εκανε, ευτυχως δουλεψε το κολπο με την sim που μου ειπε ο φιλος ποιο πανω ! Παρακαλώ και έγω τυχαία το βρήκα υστερα απο πολύ σπάσιμο νεύρων :) Πολύ περίεργο είναι μεγάλη η διαφορά ... αυτήν την έκδοση έχεις κατεβάσει ; [ATTACH]48011[/ATTACH] Εδώ είσαι φιλέ μου. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.antutu.ABenchMark5 Παράθεση Samsung S20 FE Snapdragon edition Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jsr Δημ. August 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2014 Το κατέβασα και το έτρεξα πάλι τώρα μου έβγαλε 31 χιλιάδες ... έχω προβληματιστεί γιατί σε εμένα βγάζει τόσο λίγο σκορ και σε εσάς τόσο μεγάλο λες να έχω κανένα πρόβλημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jsr Δημ. August 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2014 Σε άλλα benchmark τι σας βγάζει από σκορ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. August 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2014 Σε άλλα benchmark τι σας βγάζει από σκορ; Μην αγχωνεσαι με τα benchmark δεν ειναι πανακεια δεν ειναι το κινητο σου υπεργρηγορο εχει λαγκ?μη ασχολεισαι.:) Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jsr Δημ. August 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2014 Μωρέ υπεργρηγορο είναι, lag καθόλου δεν έχει σφαίρα πάει άλλα μου φαίνεται περίεργο τες πα . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocous Δημ. August 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2014 Οπως και να χει με την 4.2.2 το κινητο παει πολυ καλυτερα στο antutu. Η 4.4.2 το χαντακωνει παρα πολυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris1974 Δημ. August 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2014 Ρε παιδια να ρωτησω τις τελευταιες δυο μερες μολις ανοιγω το κινητο μου βγαζει οτι η εφαρμογη τις google τα gapps σταματησαν να λειτουργουν βεβαια τα gapps λειτουργουν κανονικα τι λετε να συμβαινει το κανει και σε κανενα αλλο αυτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. August 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2014 Ρε παιδια να ρωτησω τις τελευταιες δυο μερες μολις ανοιγω το κινητο μου βγαζει οτι η εφαρμογη τις google τα gapps σταματησαν να λειτουργουν βεβαια τα gapps λειτουργουν κανονικα τι λετε να συμβαινει το κανει και σε κανενα αλλο αυτο. Κάνε μια εκκαθάριση δεδομένων στα google services Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jsr Δημ. August 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2014 Α με 4.2.2 τα έχετε βγάλει αυτά τα σκορ; οκ γιατί εγώ έχω την 4.4.2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts