Jump to content

[Επίσημο] LG G Flex

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αυτό το grain σε χαμηλο φωτισμο το βλέπω κι εγώ ενίοτε σε γκρι σελίδες ή λευκές ,ghosting όμως δεν έχω καθόλου .Δεν με ενοχλεί καθόλου ,δεν θα το στείλω σερβισ γι αυτό .Αν είχα ghosting σίγουρα θα το έστελνα.Μπορείς να μας πεις τι version είναι το κινητό;

Ας μας πουν και οι άλλοι αν βλέπουν αυτό το grain σε χαμηλό φωτισμό

Στο κουτι λεει 1.0

Στο κρυφο μενου γραφει HW version Rev 1.0

Samsung S20 FE 

Snapdragon edition

• Απαντήσεις 1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Στο κουτι λεει 1.0

Στο κρυφο μενου γραφει HW version Rev 1.0

Εμένα στο κουτί λέει 1.1 .

Το κρυφό μενού πως το βγάζεις ;

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

Εμένα στο κουτί λέει 1.1 .

Το κρυφό μενού πως το βγάζεις ;

Οποτε ειναι πιο καινουργια συσκευη.

γραφεις στο dialer. 3845#*955#

πας settings->Version Info

MΗΝ πειραξεις κατι αλλο.

Samsung S20 FE 

Snapdragon edition

Άλλο ένα review το οποίο διαβάζοντας το με έκανε να μετανιώσω την ώρα και την στιγμή που αγόρασα αυτό το προβληματικό τηλέφωνο.μετά βέβαια πήγα και ασχολήθηκα λίγο μαζί του και κατάλαβα τι δούλεμα τρώμε από τα διάφορα αδέκαστα και αντικειμενικά sites...Αν δεν πιάσεις το κινητό στα χέρια σου να το δουλέψεις και μείνεις μόνο στις βλακείες που διαβάζεις δεξιά και αριστερά, τότε σίγουρα θα αγοράζεις για πάντα Samsung...Εγώ ευτυχώς πήρα το ρίσκο και μετά από 3 χρόνια με Samsung, αγόρασα το flex και δεν το αλλάζω με κανένα, γιατί είναι ότι πιο πλήρες υπάρχει εκεί έξω.Η οθόνη του δε, αν και hd με γεμίζει πολύ περισσότερο απ'ότι του note 3 του οποίου ήμουν κάτοχος μέχρι τώρα.Μην ψαρώνετε από τέτοια reviews...Ο καλύτερος reviewer είναι ο ίδιος σας ο εαυτός...Καλημέρα.

Edited by Vlasismiriagos

Άλλο ένα review το οποίο διαβάζοντας το με έκανε να μετανιώσω την ώρα και την στιγμή που αγόρασα αυτό το προβληματικό τηλέφωνο.μετά βέβαια πήγα και ασχολήθηκα λίγο μαζί του και κατάλαβα τι δούλεμα τρώμε από τα διάφορα sites...Αν δεν πιάσεις το κινητό στα χέρια σου να το δουλέψεις και μείνεις μόνο στις βλακείες που διαβάζεις δεξιά και αριστερά, τότε σίγουρα θα αγοράζεις για πάντα Samsung...Εγώ ευτυχώς πήρα το ρίσκο και μετά από 3 χρόνια με Samsung αγόρασα το flex και Δεν το αλλάζω με κανένα γιατί είναι ότι πιο πλήρες Υπάρχει εκεί έξω.Η οθόνη του δε αν και hd με γεμίζει πολύ περισσότερο απ'ότι του note 3 του οποίου ήμουν κάτοχος μέχρι τώρα.Μην ψαρώνετε από τέτοια reviews...Ο καλύτερος reviewer είναι ο ίδιος σας ο εαυτός...Καλημέρα.

Mα φιλε μου το link το ποσταρα για να δειξω το θεμα που εχω στην οθονη οχι το review.εχω διαβασει παρα πολλα μεχρι να παρω το Flex και τελικα ειδα οτι ειναι φοβερο μηχανημα.αυτα τα οποια παραθετω ομως ειναι απο προσωπικη χρηση και μονο.

Samsung S20 FE 

Snapdragon edition

Mα φιλε μου το link το ποσταρα για να δειξω το θεμα που εχω στην οθονη οχι το review.εχω διαβασει παρα πολλα μεχρι να παρω το Flex και τελικα ειδα οτι ειναι φοβερο μηχανημα.αυτα τα οποια παραθετω ομως ειναι απο προσωπικη χρηση και μονο.

Ναι ρε συ το κατάλαβα...προφανώς έπεσες σε παλιά παρτίδα που είχε το πρόβλημα του ghosting.γι'αυτό και έκανα quote μόνο στο link του review...;)

Άλλο ένα review το οποίο διαβάζοντας το με έκανε να μετανιώσω την ώρα και την στιγμή που αγόρασα αυτό το προβληματικό τηλέφωνο.μετά βέβαια πήγα και ασχολήθηκα λίγο μαζί του και κατάλαβα τι δούλεμα τρώμε από τα διάφορα αδέκαστα και αντικειμενικά sites...Αν δεν πιάσεις το κινητό στα χέρια σου να το δουλέψεις και μείνεις μόνο στις βλακείες που διαβάζεις δεξιά και αριστερά, τότε σίγουρα θα αγοράζεις για πάντα Samsung...Εγώ ευτυχώς πήρα το ρίσκο και μετά από 3 χρόνια με Samsung, αγόρασα το flex και δεν το αλλάζω με κανένα, γιατί είναι ότι πιο πλήρες υπάρχει εκεί έξω.Η οθόνη του δε, αν και hd με γεμίζει πολύ περισσότερο απ'ότι του note 3 του οποίου ήμουν κάτοχος μέχρι τώρα.Μην ψαρώνετε από τέτοια reviews...Ο καλύτερος reviewer είναι ο ίδιος σας ο εαυτός...Καλημέρα.

Αυτό είναι αλήθεια Βλάση .

Όμως πρεπει να παραδεχτούμε ότι το ghosting που είχαν τα πρώτα κινητά ήταν σημαντικό προβλημα ιδίως για ένα κινητό που κόστιζε 900 ευρώ όταν πρωτοβγήκε άρα πρεπει να είναι΄όλα υπέρτέλεια .

Σε αυτό το σημείο they have a point.

Το FLEX είναι ότι πιο γρήγορο έχω πιάσει ποτέ στα χέρια μου και με υπέροχη οθόνη που με το full zoom είναι οι φωτογραφίες πιο λεπτομερείς και απο του ΝΟΤΕ.

Στο δικό μου όπως είπα, βλέπεις ενίοτε αυτό το grain που περιγράφεται σε πολύ χαμηλό φωτισμό και σε κάποιες αποχρώσεις αλλά αν δεν το διάβαζα να σου πω ,ίσως να μην το παρατηρούσα κιόλας.

Edited by nnik_1969

Καλησπερα στην παρεα.

Κατοχος g2 το οποιο και το εδωσα και παρηγγειλα το flex,το οποιο το ηθελα απο την πρωτη στιγμη αλλα ειχε 450+.

Τιμη 350,στοιχημα οσο οσο πως κατι 200αρια που λετε εδω δε παει ποτε,σε βαθος εξαμηνου αμφιβαλλω αν θα πεσει αλλα 30 ευρω.

Παμε σε αποριες:

1.Το g2 που ειχα ηταν χρυσο-οποτε και εισαγωγη απο Ασια.Για να δουλεψει το lte ηθελε ενα app απο το store.Μικρο το κακο.Για το flex ισχυει το ιδιο?Υπαρχει κατοχος του που για να δουλεψει το lte επρεπε να ξεκλειδωσει κατι ή ολων σας παιζει lte by default?

2.To ghosting που αναφερετε,να με τρομαζει?Πως το ελεγχω?

3.Καποιος κατοχος που ειχε πριν fullhd,έχει προβλημα με την αναλυση της οθονης?Νιωθει πως ειναι πισωγυρισμα ή ουτε καν?

4.Κατι άλλο που θα πρεπει να προσεξω κατα την παραλαβη (πχ να κανω η οχι update λογισμικου κτλ) ?

Καλησπερα στην παρεα.

Κατοχος g2 το οποιο και το εδωσα και παρηγγειλα το flex,το οποιο το ηθελα απο την πρωτη στιγμη αλλα ειχε 450+.

Τιμη 350,στοιχημα οσο οσο πως κατι 200αρια που λετε εδω δε παει ποτε,σε βαθος εξαμηνου αμφιβαλλω αν θα πεσει αλλα 30 ευρω.

Παμε σε αποριες:

1.Το g2 που ειχα ηταν χρυσο-οποτε και εισαγωγη απο Ασια.Για να δουλεψει το lte ηθελε ενα app απο το store.Μικρο το κακο.Για το flex ισχυει το ιδιο?Υπαρχει κατοχος του που για να δουλεψει το lte επρεπε να ξεκλειδωσει κατι ή ολων σας παιζει lte by default?

3.Καποιος κατοχος που ειχε πριν fullhd,έχει προβλημα με την αναλυση της οθονης?Νιωθει πως ειναι πισωγυρισμα ή ουτε καν?

4.Κατι άλλο που θα πρεπει να προσεξω κατα την παραλαβη (πχ να κανω η οχι update λογισμικου κτλ) ?

1.Το LTE δουλεύει από τη μάνα του.

2. Για το ghosting δες βίντεο, αν το έχει δεν το χάνεις με τίποτα, βγάζει μάτι. Οι καινούριες εκδόσεις V 1.1 στο κουτί δεν το έχουν.

3. Ούτε καν θα καταλάβεις διαφορά από τη full HD. Εξαιρετική οθόνη πεντακάθαρη και στη λεπτομέρεια.

Καλησπερα στην παρεα.

Παμε σε αποριες:

Μολις το παραγγειλα και εγω απο εκει με τα 350 το νησι δλδ.Η προελευση ειναι γερμανια η τελευταια εκδοση οπως μου ειπαν λογικα τριτη τεταρτη θα παραλαβω.:)

LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra

Μολις το παραγγειλα και εγω απο εκει με τα 350 το νησι δλδ.Η προελευση ειναι γερμανια η τελευταια εκδοση οπως μου ειπαν λογικα τριτη τεταρτη θα παραλαβω.:)

Αντε καλοριζικο.

Παντως εχω να κανω μια παρατηρηση οσο αφορα το νταμπλ ταπ για την οθονη που μονο το τζι 2 και το φλεξ νομιζα οτι το εχουν.Πηρα σημερα ενα lg optimus l7 ii 710 για τη γυναικα ,πολυ χαμηλου κοστους κινητο και το εχει το συστημα οπως και την εξυπνη θεαση εμεινα μ.....ας.:X Edited by komias2
LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΜΟΛΙΣ ΑΓΟΡΑΣΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ g flex ΑΠΟ ΤΟ tokinito ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΟ ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΟΥΤΙ ΕΛΕΓΕ 1.1 ΑΠΟ ΠΟΛΩΝΙΑ . ΤΟ ΚΟΥΤΙ ΣΕ ΑΛΛΟ ΣΗΜΕΙΟ ΣΕ BARCODE ΕΧΕΙ1.2 ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ....... ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΤΟ ΚΙΤ ΚΑΤ 4.2.2 ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ...

ΤΙ ΚΙΝΗΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΤΟ ΜΟΝΟ ΑΡΝΗΤΙΚΟ Η ΚΑΜΕΡΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ. ΠΡΩΙΝ ΚΑΤΟΧΟΣ ΤΟΥ NOTE 3 ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΩ NA ΥΠΑΡΧΕΙ .....

Από Ομάδα Διαχείρισης

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες διότι είναι σαν να φωνάζεις και απαγορεύεται από τους Ο.Π.Χ.

Edited by m7ixalis

Το 4.2.2 είναι jelly bean.

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

Αναβάθμισα σε κιτ κατ και εχω πρόβλημα με τον καιρο και γενικά με τις εφαρμογές του συστήματος,ξέρει κανείς πως φτιάχνει αυτό?

Αναβάθμισα σε κιτ κατ και εχω πρόβλημα με τον καιρο και γενικά με τις εφαρμογές του συστήματος,ξέρει κανείς πως φτιάχνει αυτό?

Κάνε μια επαναφορά εργοστασιακων

Οταν λες εχεις προβλημα τι σου κανει ο καιρος και τι οι αλλες εφαρμογες?

ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ ΕΙΝΑΙ JELLY BEAN . ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ JELLY BEAN ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΙΤ ΚΑΤ ΟΠΩΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ?

--Από Ομάδα Διαχείρισης--

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες διότι είναι σαν να φωνάζεις και απαγορεύεται από τους Ο.Π.Χ.

Edited by m7ixalis

ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ ΕΙΝΑΙ JELLY BEAN . ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ JELLY BEAN ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΙΤ ΚΑΤ ΟΠΩΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ?

Γιατί μάλλον έχεις πολωνικό μοντέλο όπως εγώ... Δυστυχώς δεν την έχουμε πάρει την κιτ κατ εμείς οι πολωνοί ... :p

Έκανα και πάλι τα ίδια :/

Βγάλε τη sim. Άσε το κέντρο λειτουργιών να κάνει τις αναβάθμισεις και μετά ξαναβάλε την.

Samsung S20 FE 

Snapdragon edition

Γιατί μάλλον έχεις πολωνικό μοντέλο όπως εγώ... Δυστυχώς δεν την έχουμε πάρει την κιτ κατ εμείς οι πολωνοί ... :p

Εγώ έχω παγώσει την αναβάθμιση λογισμικού με το Titanium. Μάλλον είμαι ο μόνος που θα μείνει με j.b

Εγώ έχω παγώσει την αναβάθμιση λογισμικού με το Titanium. Μάλλον είμαι ο μόνος που θα μείνει με j.b

Δεν ξέρω αν μπορείς με το gravity box να κρύψεις τα κάτω πλήκτρα τελειως όπως στην kit kat που με έχει βολέψει πολύ.

Να αναφέρω πως έχω δώσει το flex για Service και από Δευτέρα θα έχω νεότερα. Δυστυχώς μόνο Αθήνα υπάρχει το Service.

Πάντως μπράβο τους που μου έδωσαν συσκευή όπως ζήτησα γιατί δεν είχα δεύτερη και μάλιστα ελαβα το LG G PRO.

Samsung S20 FE 

Snapdragon edition

Δεν ξέρω αν μπορείς με το gravity box να κρύψεις τα κάτω πλήκτρα τελειως όπως στην kit kat που με έχει βολέψει πολύ.

Να αναφέρω πως έχω δώσει το flex για Service και από Δευτέρα θα έχω νεότερα. Δυστυχώς μόνο Αθήνα υπάρχει το Service.

Πάντως μπράβο τους που μου έδωσαν συσκευή όπως ζήτησα γιατί δεν είχα δεύτερη και μάλιστα ελαβα το LG G PRO.

Υπάρχει επιλογή αλλά δεν το έχω δοκιμάσει γιατί με ενδιέφερε να τα μειώσω. Τα έχω στο 35% με το gravity box