akizaki Δημ. June 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2014 Οπότε τώρα όλα καλά δηλαδή. Με πρόσφατα μοντέλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. June 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2014 Οπότε τώρα όλα καλά δηλαδή. Με πρόσφατα μοντέλα Ναι με πρόσφατα μια χαρά...οι αρχικές παρτίδες είχαν κάποια θέματα...Εγώ το πήρα πριν μια βδομάδα,πολωνικο μοντέλο.Όλα μια χαρά...τέλεια η οθόνη και γενικά κανένα πρόβλημα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. June 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2014 Ναι με πρόσφατα μια χαρά...οι αρχικές παρτίδες είχαν κάποια θέματα...Εγώ το πήρα πριν μια βδομάδα,πολωνικο μοντέλο.Όλα μια χαρά...τέλεια η οθόνη και γενικά κανένα πρόβλημα... Ευχαριστώ πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. June 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2014 Για οποιον ενδιαφέρεται για ροοτ πηγαινετε στο towelroot.com με τον browser του τηλεφωνου και κατεβαστε το apk που δινει ο dev, το κανετε εγκατασταση το τρεχετε και το τηλεφωνο ροοτερεται κανονικοτατα. Δουλευει σε ολες τις kitkat. Τελικά δουλεύει αυτό το ρουτ ; το έχει δοκιμάσει κι άλλος ; Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocous Δημ. June 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2014 (edited) Τελικά δουλεύει αυτό το ρουτ ; το έχει δοκιμάσει κι άλλος ; Βαση Xda δουλευει κανονικα σε ολα τα μοντελα Flex. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2784231 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2783878 Edited June 18, 2014 by cocous Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. June 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2014 (edited) Βαση Xda δουλευει κανονικα σε ολα τα μοντελα Flex. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2784231 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2783878 Έχουν κιτ κατ όλα τα gflex ; Και κάτι άλλο. Η θήκη που έχει το eshop με τα δώδεκα ευρώ έχει κενό πίσω για τα κουμπιά του ; Edited June 18, 2014 by nnik_1969 Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. June 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2014 Έχουν κιτ κατ όλα τα gflex ; Και κάτι άλλο. Η θήκη που έχει το eshop με τα δώδεκα ευρώ έχει κενό πίσω για τα κουμπιά του ; το δικό μου πχ που είναι πολωνικο δεν την έχει πάρει ακόμη, αλλά την περιμένουμε από μέρα σε μέρα...Η θήκη που έχει το eshop έχει κουμπιά από ότι είδα...Εγώ πάντως πήρα 2 σιλικόνης s line από ebay UK με 3.58 € Η μια και είναι τέλειες και ήρθαν σε 4 μέρες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocous Δημ. June 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2014 (edited) Έχουν κιτ κατ όλα τα gflex ; Και κάτι άλλο. Η θήκη που έχει το eshop με τα δώδεκα ευρώ έχει κενό πίσω για τα κουμπιά του ; Η θηκη που εχει το eshop τα σπαει. Είναι τέλεια και οπως λες εχει κενο πισω για την κάμερα και τα κουμπια. Απο ποιοτητα ειναι χλιδή και αν την ψαξεις αλλου εχει πανω από 20 ευρώ. Αλλα καλη φαση ειναι και το quickwindow mode που υποστηριζει. Εγω την πηρα και δεν το μετάνιωσα καθολου. Επισης πολυ καλη θηκη και προστατευτικη ειναι η incipio. Το κανει τουμπανο αλλα καραλεει. Edited June 18, 2014 by cocous Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. June 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2014 (edited) Η θηκη που εχει το eshop τα σπαει. Είναι τέλεια και οπως λες εχει κενο πισω για την κάμερα και τα κουμπια. Απο ποιοτητα ειναι χλιδή και αν την ψαξεις αλλου εχει πανω από 20 ευρώ. Αλλα καλη φαση ειναι και το quickwindow mode που υποστηριζει. Εγω την πηρα και δεν το μετάνιωσα καθολου. Επισης πολυ καλη θηκη και προστατευτικη ειναι η incipio. Το κανει τουμπανο αλλα καραλεει. Αυτή του eshop το χοντραίνει πολύ το κινητό; υποστηρίζει όντως το quick window mode; με όλα τα κόλπα του; Ρολόγια, αυτόματο άνοιγμα οθόνης και κλείσιμο κλπ; Τέλος να σε ρωτήσω κάτι τελευταίο, το προστατεύει σωστά ή αφήνει ακάλυπτες πλευρές;; Edited June 18, 2014 by Vlasismiriagos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris1974 Δημ. June 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2014 Παιδια επειδη θα παραλαβω αυριο το κινητο στο κουτι που φαινεται τι χωρα προελευσης ειναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. June 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2014 Παιδια επειδη θα παραλαβω αυριο το κινητο στο κουτι που φαινεται τι χωρα προελευσης ειναι; το λέει στο κουτί πάνω φίλε μου...Εκεί που είναι το χαρτάκι με το barcode... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris1974 Δημ. June 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2014 το λέει στο κουτί πάνω φίλε μου...Εκεί που είναι το χαρτάκι με το barcode...Ok σε ευχαριστω για την αμεση απαντηση σου,αντε και να δουμε τι λεει το κινητο με ολα αυτα που εχω διαβασει λογικα θα μεινω ευχαριστημενος:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Erartemis Δημ. June 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2014 Άρα παιδιά όσοι έρχεστε από Note 3 δεν έχετε πρόβλημα με την χαμηλότερη ανάλυση οθόνης? Σε σχέση με το Note 3 μου θα παρατηρήσω τη διαφορά? Ομολογώ με κάνει περίεργο αυτό το κινητό. Η οθόνη του Flex δεν έχει πλέον το πρόβλημα με το ghosting να υποθέσω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bikiapo Δημ. June 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2014 Άρα παιδιά όσοι έρχεστε από Note 3 δεν έχετε πρόβλημα με την χαμηλότερη ανάλυση οθόνης? Σε σχέση με το Note 3 μου θα παρατηρήσω τη διαφορά? Ομολογώ με κάνει περίεργο αυτό το κινητό. Η οθόνη του Flex δεν έχει πλέον το πρόβλημα με το ghosting να υποθέσω? Εγώ έχω και τα δύο μια μικρή διαφορά υπάρχει αλλά το δικό μου είχε ghosting στην οθόνη το έχω πάει για σέρβις όπως γράφω και πιο πανω όταν το πάρω πάλι πίσω θα σου πω πιο σίγουρα. αυτό που μπορώ να σου πω με βεβαιότητα είναι ότι το flex είναι 2 κλικ πιο γρήγορο και πολύ ανώτερο σε αυτονομια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. June 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2014 (edited) Για να καταλάβετε για τι τέρας μπαταρία μιλάμε Ρίξτε μια ματιά.πάντα ανοιχτά Wi-Fi, συγχρονισμός με 2 mails και Bluetooth.Επίσης φωτεινότητα στο 90% auto.παρά πολύ browsing, Facebook,fb messenger, καμία ώρα plants vs zombies 2, και αρκετές φωτογραφίες και πολλά sms.Και ακόμα στο 34%...μαγεία απλά...[ATTACH]46317[/ATTACH][ATTACH]46318[/ATTACH][ATTACH]46319[/ATTACH] και άλλο ένα screenshot με την νυχτερινή κατανάλωση Edited June 19, 2014 by Vlasismiriagos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. June 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2014 Πραγματικά εξαιρετική. Συνεχίζω τις ερωτήσεις. Όποιος ρουταρει με towel root ξερουταρει απλώς απεγκαθιστωντας το apk ; Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris1974 Δημ. June 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2014 Λοιπον το πηρα σημερα μου το εφερε η acs αγορασμενο απο cityshop πρωτες εντυπωσεις αριστες,οθονη φανταστικη,αυτονομια δεν τελειωνει ποτε η μπαταρια μιλαμε για την αυτονομια ρολαρει τελεια ουτε bug και ευτυχως οχι ghosting στην οθονη γιατι το ειχα ενα αγχος και το τελευταιο και καλυτερο με το που το ανοιξα μου εβγαλε κατευθειαν να αναβαθμισω σε 4.4.2 kitkat.Υποψιν το τηλεφωνο ειναι Πολωνικο και αναβαθμιση πηρε και ολα δουλευουν τελεια.Με βλεπω να το κραταω πολυυυ καιρο:up::up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. June 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2014 Λοιπον το πηρα σημερα μου το εφερε η acs αγορασμενο απο cityshop πρωτες εντυπωσεις αριστες,οθονη φανταστικη,αυτονομια δεν τελειωνει ποτε η μπαταρια μιλαμε για την αυτονομια ρολαρει τελεια ουτε bug και ευτυχως οχι ghosting στην οθονη γιατι το ειχα ενα αγχος και το τελευταιο και καλυτερο με το που το ανοιξα μου εβγαλε κατευθειαν να αναβαθμισω σε 4.4.2 kitkat.Υποψιν το τηλεφωνο ειναι Πολωνικο και αναβαθμιση πηρε και ολα δουλευουν τελεια.Με βλεπω να το κραταω πολυυυ καιρο:up::up: Εγώ το λέω παντού...Το κινητό είναι μπόμπα. Ρε συ κι εγώ πολωνικό έχω...γιατί δε μου χει έρθει η κιτ κατ; Σκάλωσα τώρα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris1974 Δημ. June 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2014 Εγώ το λέω παντού...Το κινητό είναι μπόμπα. Ρε συ κι εγώ πολωνικό έχω...γιατί δε μου χει έρθει η κιτ κατ; Σκάλωσα τώρα...Και εγω μολις το ανοιξα και ειδα το κουτι να γραφει POL και τις οδηγιες στα πολωνικα σκεφτηκα εσενα λεω τωρα θα αργησω να παρω kitkat ελα ομως που μετα απο λιγο με ειδοποιησε οτι υπαρχει καινουργια αναβαθμιση συγκεκριμενα 588mb.Υπομονη δεν πιστευω να αργησει να σου ερθει απο την στιγμη που ηρθε σε μενα που ειναι Πολωνικο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. June 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2014 Και εγω μολις το ανοιξα και ειδα το κουτι να γραφει POL και τις οδηγιες στα πολωνικα σκεφτηκα εσενα λεω τωρα θα αργησω να παρω kitkat ελα ομως που μετα απο λιγο με ειδοποιησε οτι υπαρχει καινουργια αναβαθμιση συγκεκριμενα 588mb.Υπομονη δεν πιστευω να αργησει να σου ερθει απο την στιγμη που ηρθε σε μενα που ειναι Πολωνικο. Αυτό που πάντα παίρνω τελευταίος τις αναβαθμίσεις, ενώ όλο το υπόλοιπο φόρουμ την έχει ήδη πάρει κρατάει από την εποχή του νέξους...:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. June 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2014 Λοιπον το πηρα σημερα μου το εφερε η acs αγορασμενο απο cityshop πρωτες εντυπωσεις αριστες,οθονη φανταστικη,αυτονομια δεν τελειωνει ποτε η μπαταρια μιλαμε για την αυτονομια ρολαρει τελεια ουτε bug και ευτυχως οχι ghosting στην οθονη γιατι το ειχα ενα αγχος και το τελευταιο και καλυτερο με το που το ανοιξα μου εβγαλε κατευθειαν να αναβαθμισω σε 4.4.2 kitkat.Υποψιν το τηλεφωνο ειναι Πολωνικο και αναβαθμιση πηρε και ολα δουλευουν τελεια.Με βλεπω να το κραταω πολυυυ καιρο:up::up: Πότε το είχες παραγγγείλει ; Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris1974 Δημ. June 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2014 Πότε το είχες παραγγγείλει ;Την Κυριακη το απογευμα το ειχα παραγγειλει και την Δευτερα το μεσημερι τους πηρα τηλεφωνο γιατι ειδα δεν με ειχαν παρει και μου ειπαν την Πεμπτη θα το εχω και τους ειπα να ειναι σφραγισμενο και με ταινια ασφαλειας οπως και ηταν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. June 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2014 (edited) Μετά από την 3η φόρτιση λοιπόν, ιδού τα αποτελέσματα της καλύτερης μπαταρίας που είχα ποτέ σε smartphone, με μεγάλη διαφορά από το δεύτερο(προέρχομαι από note 2 και 3 για όσους δεν θυμούνται)...[ATTACH]46343[/ATTACH][ATTACH]46344[/ATTACH][ATTACH]46345[/ATTACH] Edited June 20, 2014 by Vlasismiriagos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. June 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2014 Με τη kitkat τι λέει η μπαταρία παιδιά; γιατί στο g2 τουλάχιστον μειώθηκε η αυτονομία μετά την αναβάθμιση.. Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. June 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2014 Gsir δεν αυξήθηκε τουλάχιστον στην αναμονή; Παντού έτσι διαβάζω Εγώ κάθομαι και κοιτάω με το 12 ώρες αναμονή, μισή ώρα κλήσεις, 4 ώρες οθόνη, 5%... Στην καλύτερη.. Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts