Jump to content

[Επίσημο] LG G Flex

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

εγω παντως πριν το αλλαξω με το Ελληνικο δηλ πριν 1 εβδομαδα το Πολωνικο που ειχα δεν ειχε ακομα αναβαθμιση.

τα ελληνικά την έχουν πάρει; Ξέρεις μήπως πως μπορώ να την περάσω manual;

Edit: Βασικά έψαξα στα παλιά μου λημέρια στο xda και βρήκα τρόπο για να περάσω την κιτ κατ, αλλά μία που τον βρήκα και μία που θυμήθηκα κάτι εφιαλτικά βράδια που είχα περάσει με το Galaxy Nexus, παρέα με άπειρα φλασαρίσματα και tools και cwm κλπ, μία που σιχάθηκα τη ζωή μου και αποφάσισα να το στήσω με την 4.2.2 και όποτε έρθει η κιτ κατ το ξαναστήνω. Δεν πρόκειται να ξαναμπώ στο τρυπάκι του ρουτ και των λοιπών (κατά τη γνώμη μου ΠΕΡΙΤΤΩΝ στη σύγχρονη εποχή).

Edited by Vlasismiriagos

Γιατί να το στήσεις ξανά στην 4.4? Και επαναφορά να κάνεις, titanium + την εσωτερική εφαρμογή της lg για backup για όλα τα υπόλοιπα και είσαι μια χαρά ;)

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

Παιδιά εγώ σήμερα ενώ ήμουν στο ίντερνετ έγινε μπλε η οθόνη έκλεισε και από τότε τέλος δεν το βλέπει ούτε ο υπολογιστής μου αύριο πάω για σέρβις

Καλορίζικο!! Δε χρειάζεται να ξαναστήσεις τίποτα. Επαναφορά κάνουμε σε μεγάλες αναβαθμίσεις. Από 4.2 σε 4.4 δε χρειάζεται. Απλά πέρασέ την κανονικά. Mόνο αν δεις κάτι τότε,που δε νομίζω. Πάρε τα backup σου από την LG και από το pc και θα είσαι εντάξει, σε περίπτωση που...Ουσιαστικά μόνο την πρόοδο στα παιχνίδια θα χάσεις. Και να ξέρεις τα ελληνικά LG παίρνουν από τα πρώτα τις αναβαθμίσεις. Καμιά σχέση με τα ελληνικά samsung.

Εμένα όμως είναι πολωνικό...:lol:

To διάβασα!! Απλά ήθελα να σου πω,πώς αλλάζουν τα πράγματα.Αναμένεις λοιπόν. Περιμένουμε εντυπώσεις από το θηρίο. Από θηρίο σε θηρίο πας βλέπω:):rolleyes:

Κοίτα πραγματικά μετά το Note2 έχεις πολύ λίγες επιλογές. Πήγα στην φυσική εξέλιξη το Note 3, αλλά ένιωθα ότι δεν άλλαξα τηλέφωνο. θες το ίδιο skin (touchwiz) θες οι ίδιες λειτουργίες, θες ακόμη και τα προβλήματα που προέκυψαν στην μετά κιτ κατ εποχή (χαμένοι κωδικοί wifi kai τραγική αυτονομία σε σχέση με παλιά) δεν άντεξα. Και λέω τώρα που πάμε; Σε μέγεθος δεν έπαιζε να πέσω γιατί θα μου κακοφαινόταν πολύ. Οπότε σε συνδυασμό με την απαράμιλλη ομορφιά και διαφορετικότητα από οτιδήποτε άλλο του φλεξ, μαζί με την τεχνολογία που κουβαλάει, οδηγήθηκα σε αυτό. Σήμερα ήμουν με ένα φίλο που έχει επίσης το Note 3. Τα βάλαμε δίπλα δίπλα και το Flex έδειχνε σαν κάτι από το μέλλον πραγματικά. Το ίδιο μου είπε και ο φίλος...Πλέον με κόβω μόνο για flex 2 όταν βγει....:lol:

εγω παντως πριν το αλλαξω με το Ελληνικο δηλ πριν 1 εβδομαδα το Πολωνικο που ειχα δεν ειχε ακομα αναβαθμιση.

ρε συ συνflexίτη:lol: άλλαξε αυτό το άβαταρ σου με το S3...Έλα να οργανωθούμε λίγο:p

Edited by Vlasismiriagos

Γελάω με έναν φίλο που έχει το S5 και δεν μπορεί να με περάσει με τίποτα...:p[ATTACH]46073[/ATTACH] Edited by Vlasismiriagos

Γελάω με έναν φίλο που έχει το S5 και δεν μπορεί να με περάσει με τίποτα...:p[ATTACH]46073[/ATTACH]

αστα να πανε θηριο ανημερο ειναι.

Αλλα προσεχε διοτι μετα την kitkat η LG το χαντακωσε. Θα βγαζει 32000 με 33000. Στην καλυτερη να φτασει 34000.

Η κιτκατ θεωρειται πιο ελαφρυα αλλα παρολου αυτα το ριχνει.

Ανεβαινει ομως στο geekbench αρκετα.

Τι παιζεται ομως αγνωστο.

Αλλα προσεχε διοτι μετα την kitkat η LG το χαντακωσε. Θα βγαζει 32000 με 33000. Στην καλυτερη να φτασει 34000.

είσαι σίγουρος για την κιτ κατ; Γιατί τα benchmarks είναι πολλές φορές ότι να ναι...κι εγώ για να το πετύχω στοπ χρειάστηκε να το κάνω 5-6 φορές και ενώ το είχα αφήσει να κρυώσει κάνα 10 λεπτό ενδιάμεσα...Στα πρώτα 4 πάνω από 35000 Δεν πήγε ποτέ...Στο 5 πήγε 34 κάτι και στο 6 μου έβγαλε αυτό και ενώ είχα ξεχάσει να κλείσω τις ανοιχτές εφαρμογές...δοκίμασε να του κάνεις μια επανεκκίνηση, να το αφήσεις να κρυώσει λιγάκι και μετά να το κάνεις...Είναι και καλοκαίρι μη το ξεχνάς...

Edit: ρε συ στο xda που μου απάντησες, εννοώ πως βάζουμε το screenshot μέσα στο κινητό...Όπως κανείς πχ με αυτή την εφαρμογή: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.f2prateek.dfg

Edited by Vlasismiriagos

είσαι σίγουρος για την κιτ κατ; Γιατί τα benchmarks είναι πολλές φορές ότι να ναι...κι εγώ για να το πετύχω στοπ χρειάστηκε να το κάνω 5-6 φορές και ενώ το είχα αφήσει να κρυώσει κάνα 10 λεπτό ενδιάμεσα...Στα πρώτα 4 πάνω από 35000 Δεν πήγε ποτέ...Στο 5 πήγε 34 κάτι και στο 6 μου έβγαλε αυτό και ενώ είχα ξεχάσει να κλείσω τις ανοιχτές εφαρμογές...δοκίμασε να του κάνεις μια επανεκκίνηση, να το αφήσεις να κρυώσει λιγάκι και μετά να το κάνεις...Είναι και καλοκαίρι μη το ξεχνάς...

100% σιγουροτατος. Καμια σχεση με πριν. Χανει περιπου 3 με 4 χιλιαρικα σε σκορ στο Antutu και ανεβαινει περιπου 300 βαθμους περισσοτερο στο geekbench. Ειδικα στα 3D χανει περιπου 1000 βαθμους. Απο 10000+ που ειχε ειναι στο 9000+. 7fps πιο κατω περιπου στο 3d test.

Αλλα αξιζει η κιτκατ. Βαζει και αλλες επιλογες στη καμερα, κρυβει τα softkeys εντελως χωρις το βελακι, ανεβαζει την πολυεπεξεργασια και γενικα δειχνει καλυτερο. Αλλα μου φαινεται οτι τρωει πιο πολυ ραμ μιας και παντα την παρακολουθουσα στην homescreen με προγραμμα.

Αλλα περιεργο αυτο με το antutu.

Tα ιδια επαθε και το G2. Μηπως ειναι κολπα της LG για να ανεβασει το G3?

Γιατι και εκεινο στα benchmarks δεν τα παει και τοσο καλα λογω της αναλυσης υποθετω που καταναλωνει πολλους πορους.

χαχαχα δεν ειδα οτι ησουν εσυ εκει

Καλο αυτο που λες αλλα δεν το εχω ψαξει.

Edited by cocous

Και γω φιλε ξενερωσα πολυ με την κιτ κατ απο θεμα antutu. Μου εβγαζε 36300 και με κιτ κατ με το ζορι 32000. Αλλα τι να λεει το κινητο ειναι πυραυλος οτι και να βγαζει το καθε bencmark!!!

Και γω φιλε ξενερωσα πολυ με την κιτ κατ απο θεμα antutu. Μου εβγαζε 36300 και με κιτ κατ με το ζορι 32000. Αλλα τι να λεει το κινητο ειναι πυραυλος οτι και να βγαζει το καθε bencmark!!!

ειναι καθαρα ψυχολογικο το θεμα.

Γουσταρεις να το βλεπεις στη πρωτη θεση.

Αλλα και ετσι παλι ειναι γρηγοροτερο απολα μεχρι στιγμης. εδω εχω ενα φιλαρακι με S5 και εχει παθει πλακα. Ασε που η samsung δεν βαζει μυαλο. Οτι κινητο και να βγαλει το lag παραμενει lag. Πολυ κακογραμμενα απο αποψη λειτουργικου.

φανταστείτε τι θηρίο θα είναι το flex 2

οτι θα ειναι θηριο αυτο ειναι σιγουρο, το θεμα ειναι τι θα εχει επιπλεον διοτι αν δεις τι παιζεται ξεκινανε και οι Samsung, Nokia να λενε για κυρτες συσκευες.

Παντως το συγκεκριμενο αξιζει με 1000 ειναι κορυφαιο και η τεχνολογια του πολυ μπροστα στα σημερινα δεδομενα.

οτι θα ειναι θηριο αυτο ειναι σιγουρο, το θεμα ειναι τι θα εχει επιπλεον διοτι αν δεις τι παιζεται ξεκινανε και οι Samsung, Nokia να λενε για κυρτες συσκευες.

Παντως το συγκεκριμενο αξιζει με 1000 ειναι κορυφαιο και η τεχνολογια του πολυ μπροστα στα σημερινα δεδομενα.

ακριβώς...προερχόμενος από το note 3 είχα υψηλές προσδοκίες και δε σας κρύβω ότι φοβόμουν μην το μετανιώσω.πλέον με σιγουριά μπορώ να πω ότι το κινητό δεν συγκρίνεται με τίποτα άλλο στην αγορά.Εκτός από τον αντικειμενικά εκλεπτυσμένο σχεδιασμό του,σε ταχύτητα είναι πολύ μακριά από οτιδήποτε κυκλοφορεί εκεί έξω.είμαι στην δεύτερη φόρτιση ήδη και η μπαταρία είναι πραγματικά ατέλειωτη.Ρίξτε μια ματιά στα screenshots που παραθέτω.με την ίδια χρήση το note θα είχε 15% το πολύ...[ATTACH]46101[/ATTACH][ATTACH]46102[/ATTACH][ATTACH]46103[/ATTACH]

Καλά τώρα κάθεστε και ασχολείστε με το antutu; Από 4.2.2 σε 4.4.2 το τηλέφωνο τρέχει πολύ πολύ καλύτερα παντού. Τι antutu και πράσινα άλογα..αν εξαιρέσεις τη μπαταρία ή 4.4.2 είναι αρκετά καλή αναβάθμιση...

- Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

Καλά τώρα κάθεστε και ασχολείστε με το antutu; Από 4.2.2 σε 4.4.2 το τηλέφωνο τρέχει πολύ πολύ καλύτερα παντού. Τι antutu και πράσινα άλογα..αν εξαιρέσεις τη μπαταρία ή 4.4.2 είναι αρκετά καλή αναβάθμιση...

Αυτό είπα και εγω. Οτι δείχνει καλυτερο αλλα το σκορ ειναι μικροτερο.

Καλημερα!Σκεφτομαι να παρω το g flex απο σκρουτζομαγαζο αξιζει η αγορα του την τωρινη στιγμη και κατι αλλο ρε παιδια μεγαλη διαφορα στην τιμη απο τα σκρουτζομαγαζα σε σχεση με τα μαγαζια που το δινουν βλεπε π.χ πλαισιο.

Aν αξιζει λεει. Με το παραπανω. Δινεις τα μισα λεφτα περιπου της πραγματικης αξιας και παιρνεις το γρηγοροτερο τηλ που κυκλοφορει αυτην την στιγμη.

Απλα απο προσωπικη εμπειρια με ενα θεμα που ειχα ζητα αυτο που θα παρεις να ειναι σφραγισμενο με ταινια ασφαλειας.

Τωρα οσων αφορα το κινητο ειναι σκετος ερωτας. Πανεμορφο, η οθονη του ολα τα λεφτα, η καμερα του εξαιρετικοτατη (λιγο τα χαλαει σε ληψεις με περιβαλλοντα με χαμηλο φωτισμο) υπερβολικα γρηγορο χωρις lag.

Για εμενα το μονο μειονεκτημα που εχει εχει ειναι η ελλειψη θυρας microSD μιας και τα ελευθερα GB που αφηνει στον χρηστη ειναι 24GB.

Αλλα δεν μετανοιωσα ουτε στιγμη που το πηρα και καθε μερα ολο και πιο πολυ το γουσταρω.

Aν αξιζει λεει. Με το παραπανω. Δινεις τα μισα λεφτα περιπου της πραγματικης αξιας και παιρνεις το γρηγοροτερο τηλ που κυκλοφορει αυτην την στιγμη.

Απλα απο προσωπικη εμπειρια με ενα θεμα που ειχα ζητα αυτο που θα παρεις να ειναι σφραγισμενο με ταινια ασφαλειας.

Τωρα οσων αφορα το κινητο ειναι σκετος ερωτας. Πανεμορφο, η οθονη του ολα τα λεφτα, η καμερα του εξαιρετικοτατη (λιγο τα χαλαει σε ληψεις με περιβαλλοντα με χαμηλο φωτισμο) υπερβολικα γρηγορο χωρις lag.

Για εμενα το μονο μειονεκτημα που εχει εχει ειναι η ελλειψη θυρας microSD μιας και τα ελευθερα GB που αφηνει στον χρηστη ειναι 24GB.

Αλλα δεν μετανοιωσα ουτε στιγμη που το πηρα και καθε μερα ολο και πιο πολυ το γουσταρω.

Φιλε ευχαριστω για την αμεση απαντηση σου μαλλον θα το παρω θα κανω παραγγελια αυριο,μια τελευταια ερωτηση ξερεις απο αυτα που εχεις διαβασει αν ανεξαρτητως αν ειναι το κινητο πολωνικο η ξερω εγω γερμανικο εχουν παρει ολα ανεξαιρετως προελευσεως την 4.4.2 kitkat.

Φιλε ευχαριστω για την αμεση απαντηση σου μαλλον θα το παρω θα κανω παραγγελια αυριο,μια τελευταια ερωτηση ξερεις απο αυτα που εχεις διαβασει αν ανεξαρτητως αν ειναι το κινητο πολωνικο η ξερω εγω γερμανικο εχουν παρει ολα ανεξαιρετως προελευσεως την 4.4.2 kitkat.

Εμενα ειναι Βουλγαριας και την εχω παρει.

Εμένα είναι Πολωνίας και ΔΕΝ την εδώ πάρει...Αλλά που θα πάει, θα έρθει.Φίλε μου το κινητό είναι πραγματικά έρωτας.Πριν 5 μέρες το πήρα κι εγώ.Η καλύτερη μπαταρία της αγοράς,η πιο εξωγήινη εμφάνιση (ο,τι και να βάλεις δίπλα του φαίνεται παλιό και ξεπερασμένο) το ταχύτερο της αγοράς ελέω hd,η οποία hd όμως είναι η καλύτερη oled που έχω δει.καλύτερη και άλλοι του note 3 που είχα ως τώρα.απλά αγόρασε το.Θα με θυμηθείς...

Ολα ωραια λοιπον γιατι το κινητο μου αρεσει πολυ και ειναι τουμπανο.Ειδα οτι το εχει το e-shop στα 399 ευρω αλλα λεει οτι εχει αγγλικο μενου μονο παιζει να εχει μονο αυτο η να εχει και ελληνικα και κατι αλλο λεει απο e-shop η απο σκρουτζομαγαζο να παρω και το λεω αυτο γιατι ο cocous αν δεν κανω λαθος το ειχε παρει απο το e-shop και του ειχε βγαλει προβλημα.Τι λετε απο που να το παρω καλυτερα;

Ολα ωραια λοιπον γιατι το κινητο μου αρεσει πολυ και ειναι τουμπανο.Ειδα οτι το εχει το e-shop στα 399 ευρω αλλα λεει οτι εχει αγγλικο μενου μονο παιζει να εχει μονο αυτο η να εχει και ελληνικα και κατι αλλο λεει απο e-shop η απο σκρουτζομαγαζο να παρω και το λεω αυτο γιατι ο cocous αν δεν κανω λαθος το ειχε παρει απο το e-shop και του ειχε βγαλει προβλημα.Τι λετε απο που να το παρω καλυτερα;

Από Σκρουτζ εννοείται.364 έχει φτάσει.Γιατί να δώσεις 36 ευρώ παραπάνω; κράτα τα και πάρε κάνα παγωτάκι...απλά πες τους να είναι Ευρωπαϊκής αντιπροσωπείας και να είναι σφραγισμένο...