cocous Δημ. June 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2014 Μετα την κιτ κατ εκανα επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων.Και απο τις εφαρμογες εκανα εκκαθαριση.Απλως θελω να δω μηπως επειδη πηρε την κιτ κατ δεν υποστηριζει πλεον τις συγκεκριμενες εφαρμογες,Εαν καποιος μπορει ας το τσεκαρι στο δικο του.Ευχαριστω φιλε μου παρεπιπτωντος εσυ εχεις Ghosting στην οθονη του G Flex? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kwnstantinoc Δημ. June 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2014 369 πλέον στο σκρουτζ... +1 να δουμε που θα φτασει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikgamsu Δημ. June 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2014 ΔΕΝ ειναι amoled :) Και OLED βγαζει μπολικες τηλεορασεις Ακομα χειροτερα δηλαδη! P-OLED λεει. Ακομη πιο "καινουρια" τεχνολογια. Πως να μην βγαλει προβληματα λοιπον; Beta testers οσοι το αγορασαν.:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. June 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2014 Σε όλες τις τεχνολογίες Έτσι ξεκινάμε :p Πάντως όσο διάβασα, φαίνεται υποσχόμενη Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikgamsu Δημ. June 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2014 Σε όλες τις τεχνολογίες Έτσι ξεκινάμε :p Πάντως όσο διάβασα, φαίνεται υποσχόμενη Συμφωνώ αλλα και παλι με τιποτα δεν θα το αγοραζα. Το flex 2 ομως, με full hd και με λυμενα τα θεματακια που εχει το πρωτο, σιγουρα θα ειναι στα φαβορι για αντικαταστατης του g pro μου. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. June 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2014 Και 5.5'' παρακαλω! :p Η οθονη ειναι και ο κυριος λογος της απιστευτης αυτονομιας του ;) Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikgamsu Δημ. June 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2014 Και 5.5'' παρακαλω! :p Η οθονη ειναι και ο κυριος λογος της απιστευτης αυτονομιας του ;) Δεν σ' επιασα, ποιο εχει 5,5"; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. June 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2014 Ελπιζω το flex2 :lol: Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikgamsu Δημ. June 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2014 Ελπιζω το flex2 :lol: Και εγω θα το ήθελα. Ας το πηγαιναν εστω 5.7". Ελπιζω παντως να μην ανεβει πανω απο τις 6" που ειναι ηδη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. June 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2014 Η, να διπλωνει και απο 4ιντσο να γινεται 8ιντσο :lol: Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliu_n Δημ. June 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 φιλε μου παρεπιπτωντος εσυ εχεις Ghosting στην οθονη του G Flex? Oχι.Λειτουργει κανονικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocous Δημ. June 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 Oχι.Λειτουργει κανονικα ok ευχαριστω εγω ακομα περιμενω να δω τι θα μου απαντησουν διοτι λογου αυτου το εστειλα πισω σε DOA Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 παιδιά κιτ κατ έχει πάρει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ThemisXRS Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 παιδιά κιτ κατ έχει πάρει; νομίζω ναι.... αλλά ας το επιβεβαιώσει κάποιος κάτοχος του κινητού Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliu_n Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 Εχει παρει την Κιτ Κατ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. June 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2014 +1 να δουμε που θα φτασει! 365,99 Σήμερα. Φίλε μου αν όλα πάνε καλά Τρίτη Τετάρτη το πολύ θα το έχω στα χέρια μου. Όσο κι αν προσπάθησα να πείσω τον εαυτό μου για το αντίθετο, τελικά ΤΟ ΘΕΛΩΩΩ!!! Δεν ξέρω αν φταίει το σχήμα του και η σχεδίαση του (μακράν ότι πιο σέξυ υπάρχει εκεί έξω σε κινητό:p), αν είναι η μπαταρία του, τα <<κιλά>> τεχνολογίας που κουβαλάει πάνω του, το πίσω wolverine καπάκι, ή ακόμα και το ότι το έχουν πάρα πολύ λίγα άτομα (προσωπικά δεν έχω δει κανέναν), στα μάτια μου πλέον φαντάζει ως κάτι πολύ ξεχωριστό και ξεφεύγει από τα πολυφορεμένα Samsung, των οποίων αγοραστής είμαι τα τελευταία χρόνια.Ήδη το νότε 3 μετράει ώρες για να φύγει από τα χέρια μου (κουράστηκα να βάζω τους κωδικούς του wifi μέρα παρά μέρα πλέον και την χαζή Samsung να σφυρίζει αδιάφορα για ένα θέμα που μετρά σχεδόν 50-60 σελίδες στο τόπικ του note 3) όπως και την μπαταρία του που με την κιτκατ χαντακώθηκε. Θα μου λείψει το πενάκι βέβαια αλλά θα ζήσω και χωρίς αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kwnstantinoc Δημ. June 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2014 365,99 Σήμερα. Φίλε μου αν όλα πάνε καλά Τρίτη Τετάρτη το πολύ θα το έχω στα χέρια μου. Όσο κι αν προσπάθησα να πείσω τον εαυτό μου για το αντίθετο, τελικά ΤΟ ΘΕΛΩΩΩ!!! Δεν ξέρω αν φταίει το σχήμα του και η σχεδίαση του (μακράν ότι πιο σέξυ υπάρχει εκεί έξω σε κινητό:p), αν είναι η μπαταρία του, τα <<κιλά>> τεχνολογίας που κουβαλάει πάνω του, το πίσω wolverine καπάκι, ή ακόμα και το ότι το έχουν πάρα πολύ λίγα άτομα (προσωπικά δεν έχω δει κανέναν), στα μάτια μου πλέον φαντάζει ως κάτι πολύ ξεχωριστό και ξεφεύγει από τα πολυφορεμένα Samsung, των οποίων αγοραστής είμαι τα τελευταία χρόνια.Ήδη το νότε 3 μετράει ώρες για να φύγει από τα χέρια μου (κουράστηκα να βάζω τους κωδικούς του wifi μέρα παρά μέρα πλέον και την χαζή Samsung να σφυρίζει αδιάφορα για ένα θέμα που μετρά σχεδόν 50-60 σελίδες στο τόπικ του note 3) όπως και την μπαταρία του που με την κιτκατ χαντακώθηκε. Θα μου λείψει το πενάκι βέβαια αλλά θα ζήσω και χωρίς αυτό. Ωραια φιλε! αντε καλοριζικο και περιμενω εντυπωσεις! απο τη μεταβαση σε hd απο full hd. Να σου πω την αληθεια δεν ηξερα οτι εχει θεμα με το wifi το νοτε 3, οχι οτι το χα ψαξει βεβαια...πολυ εκνευριστικο ακουγεται! :P το πενακι η αληθεια ειναι θα μας λειψει λιγο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocous Δημ. June 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2014 (edited) Παιδες εχθες παρελαβα και εγω το καινουριο και ητανε επίσημης Ελληνικης αντιπροσωπείας και σφραγισμενο παρακαλω με ταινια ασφαλειας μιας και το πρωτο που ειχα βγηκε ελλατωματικο για θεμα ghosting και μου το αλλαξανε σε DOA και τωρα δεν κανει τιποτα απολύτως. Ομως το πρωτο ητανε Πολωνικο και ασφραγιστο και φοβαμαι μηπως επαιζε τιποτα διαλογης. Οποτε προσοχη παιδια. Οποσδηποτε ταινια ασφαλειας. Τωρα οσων αφορα HD και FULL HD δεν υπαρχει καμια διαφορα στο ματι. Η οθονη του ειναι τέλεια. Edited June 7, 2014 by cocous Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ThemisXRS Δημ. June 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2014 σκέφτομαι και εγώ να το αγοράσω αλλά λέω να περιμένω το flex 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_xp_pro Δημ. June 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2014 Παιδες εχθες παρελαβα και εγω το καινουριο και ητανε επίσημης Ελληνικης αντιπροσωπείας και σφραγισμενο παρακαλω με ταινια ασφαλειας μιας και το πρωτο που ειχα βγηκε ελλατωματικο για θεμα ghosting και μου το αλλαξανε σε DOA και τωρα δεν κανει τιποτα απολύτως. Ομως το πρωτο ητανε Πολωνικο και ασφραγιστο και φοβαμαι μηπως επαιζε τιποτα διαλογης. Οποτε προσοχη παιδια. Οποσδηποτε ταινια ασφαλειας. Τωρα οσων αφορα HD και FULL HD δεν υπαρχει καμια διαφορα στο ματι. Η οθονη του ειναι τέλεια. Εμενα ειναι απο Βουλγαρια και δουλευουν ολα μια χαρα. Ειναι να μη σου τυχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocous Δημ. June 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2014 (edited) Εμενα ειναι απο Βουλγαρια και δουλευουν ολα μια χαρα. Ειναι να μη σου τυχει. Εσένα φίλε μου ητανε σφραγισμενο; Μια ερωτηση τωρα. Στο quick window mode πως καταλαβαινει οτι εχει θηκη και δουλεύει στο παράθυρο ; Edited June 7, 2014 by cocous Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_xp_pro Δημ. June 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2014 Εσένα φίλε μου ητανε σφραγισμενο; Μια ερωτηση τωρα. Στο quick window mode πως καταλαβαινει οτι εχει θηκη και δουλεύει στο παράθυρο ; Οχι φιλε μου. Το πηρα ελαφρως μεταχειρισμενο απο αγγελια. Με κουτι αποδειξη κ.λ.π. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocous Δημ. June 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2014 (edited) Απλα εγω το λεω για να προστατεψω αλλους Προσοχη να ειναι σφραγισμενα με ταινία ασφαλείας Το πρώτο και ελλατωματικο ηταν οπως ακριβως το δευτερο Με ζελατινες κτλ απλα οχι σφραγισμενο. Παντως το τηλ τα σπάει. Ταχυτατο και γενικα εκπληκτικό Το μονο που με ανησυχει ειναι η υποστήριξη αναβαθμισεων της LG. Ας πουμε οπου να ναι θα ξεκινησουν οι εταιρείες την 4.4.3 και ακομα αυτο δεν εχει παρει την 4.4.2 τουλαχιστον οχι ολα. Τωρα κατι αλλο Μερικες φορες αποτυγχανει να συγχρονισει με τι gmail τις επαφες. Το κανει και σε σας? Edited June 7, 2014 by cocous Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ThemisXRS Δημ. June 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2014 η LG έχει βελτιωθεί στον τομέα των αναβαθμίσεων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kwnstantinoc Δημ. June 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2014 Παιδες εχθες παρελαβα και εγω το καινουριο και ητανε επίσημης Ελληνικης αντιπροσωπείας και σφραγισμενο παρακαλω με ταινια ασφαλειας μιας και το πρωτο που ειχα βγηκε ελλατωματικο για θεμα ghosting και μου το αλλαξανε σε DOA και τωρα δεν κανει τιποτα απολύτως. Ομως το πρωτο ητανε Πολωνικο και ασφραγιστο και φοβαμαι μηπως επαιζε τιποτα διαλογης. Οποτε προσοχη παιδια. Οποσδηποτε ταινια ασφαλειας. Τωρα οσων αφορα HD και FULL HD δεν υπαρχει καμια διαφορα στο ματι. Η οθονη του ειναι τέλεια. Αρα εαν εχει θεμα ghosting καλυπτεται απο την εγγυηση... πολυ καλο αυτο :) . εγω εχω και αλλη μια απορια... στις εφαρμογες που χρησιμοποιουμε ταυτοχρονα στην οθονη ( multi window - dual window οπως το λεει κανεις) υποστηριζονται αρκετες εφαρμογες οπως και στο νοτε? δηλαδη shazam youtube chrome facebook whatsapp viber skype? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts