gkr41 Δημοσιεύτηκε September 17, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε September 17, 2004 Πως γίνεται να περαστούν υπότιτλοι σε DivX ταίνια η οποία αποτελείται από 2 αρχεία; Γίνεται να ενωθούν τα 2 αρχεία σε ένα χωρίς απώλεια ποιότητας; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. September 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος gkr41 (17 Σεπ. 2004 , 05:29) Γίνεται να ενωθούν τα 2 αρχεία σε ένα χωρίς απώλεια ποιότητας; Γίνεται με το vitualdub, με την επιλογή "append avi segment" στο menu file, αφου έχεις ανοίξει το πρώτο κομμάτι. Δεν χανεις καθόλου σε ποιότητα. Δεν κάνει encode από πάνω. Τώρα για τους υπότιτλους γίνεται όπως τους περνάς και σε 1 αρχείο avi, αλλά δεν γνωρίζω διαδικασία. :p Σίγουρα θέλει reencode πάντως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. September 17, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2004 Έχω μια ταινία χωρισμένη σε δύο .avi Επίσης έχω ένα .srt Και ρωτάω: Πως θα δω ολόκληρη την ταινία με υπότιτλους; Εννοώ δηλαδή πως δεν είναι ανάγκη να κάνω τα 2 αρχεία σε ένα. Απλά να τη δω θέλω όπως να ναι :p Θα δοκιμάσω τη λύση του VirtualDub και θα επανέλθω αν δεν πιάσει Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. September 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2004 To avi θα το ενώσεις με το virtualdub, αλλά θα πρέπει να είναι Video --> Direct Stream Copy. Τους υπότιτλους θα πρέπει να τους ενώσεις ίσως με κάποιο utility; Δεν έχω ασχοληθεί, αλλά δεν πρέπει να είναι πολύ δύσκολο. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PETE21 Δημ. September 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2004 BAsika to kalutero einai na katebasete 2 arxeia str gia upotitlous ean exete 2 cd(Mporeite na tous breite eukola...) Ean omws thelete ena upotitlo kai duo cd...den exete para na katebasete to virtualdub!APlws prepei na onomasete tous upotilous idio onoma me thn tainia(ta arxeia metaksu tous dhladh) An den kanw lathos gia na paiksei to virtualdub o kaluteros player einai o bsb player!Gia perisoteres plhrofories mpeite sto http://www.dvdstuff.gr Kia kalh probolh..... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a_aris Δημ. September 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος gkr41 (17 Σεπ. 2004 , 05:48) Έχω μια ταινία χωρισμένη σε δύο .avi Επίσης έχω ένα .srt Και ρωτάω: Πως θα δω ολόκληρη την ταινία με υπότιτλους; Εννοώ δηλαδή πως δεν είναι ανάγκη να κάνω τα 2 αρχεία σε ένα. Απλά να τη δω θέλω όπως να ναι :p Θα δοκιμάσω τη λύση του VirtualDub και θα επανέλθω αν δεν πιάσει Είναι απλό. Μην μπλέξεις με τα .avi, καλύτερα να σπάσεις το srt. Είναι αρκετά πιο εύκολο. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις το Time Adjuster γι'αυτή την δουλειά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nastis Δημ. September 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2004 Η δικιά μου λύση λέει (αφού " Απλά να τη δω θέλω όπως να ναι ") να το δείς με κάποιον player που έχει time ajustment στους υπότιτλους p.x. BSPlayer blepeis to prwto kommati kanonika kai meta sto deutero apla fortwneis tous idious ypotitlous kai bazeis na paei tosa depterolepta pio mprosta stous ypotitlous oso kai i diarkeia tou prwtou kommatiou tis tainias. Filika V. Παράθεση Opinions are like assholes.... everybody has one! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. September 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2004 Οι υπότιτλοι είναι ήδη ένα αρχείο mcde :) Αρκεί να ενώσει τα 2 avi σε ένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
verikets Δημ. September 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2004 Αν δε θέλεις να ενώσεις τα .avi μπορεις πολύ εύκολα να χωρίσεις το αρχείο με τους υπότιτλους με το subrip v1.17 Αφού ανοίξεις το αρχείο πηγαίνεις τύπο εξαγωγής -> χωρισμός αρχείο εξόδου -> χωρισμός του εξαγόμενου αρχείου και πατάς open avi και θα στο χωρίσει όπως πρέπει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. September 17, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2004 Tελικά η λύση του a_aris ήταν αυτή που με βόλεψε καλύτερα. Απίστευτο πρόγραμμα το Time Adjuster! :) Thanx all, για τις απαντήσεις σας :happy: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts