Jump to content

[S5] Αξεσουάρ (Θήκες, Κάρτες μνήμης, Μπαταρίες κτλ)

Sofos_5
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

χασαμε την έκπτωση (50%) αλλά με 1,47€ και να μην δουλεύει,το χρησιμοποιείς για να τυλίγεις άλλα καλώδια.

Εγώ καλού-κακού παρήγγειλα 2 για να αυξήσω τις πιθανότητες να δουλεύει το 1.

http://www.aliexpress.com/store/product/Free-Shipping-USB-3-0-cable-Data-Transfer-Charger-Sync-mobile-phone-Cable-For-Samsung-Galaxy/1380625_2010896580.html?spm=5261.1408767.1998217110.77

• Απαντήσεις 461
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Χθες αγορασα το συγκεκριμενο wireless kit http://www.e-shop.gr/samsung-inductive-charging-kit-ep-wg900-for-galaxy-s5-g900f-white-p-TEL.017272 οταν το φορτισω μετα μου βγαζει υο μυνημα να κλεισω καλα το καπακι απο πισω bug φανταζομαι ε;Το ιδιο μου βγαζει και με την αυθεντικη sview θηκη που ειχα παρει.Το θεμα ομως ειναι οτι δεν ταιριαζει καμια θηκη γιατι το κινητο γινεται πιο παχυ.Εχει βρει κανενας τιποτα απο Ελλαδα;

Παιδια καμια θηκη που να μοιαζει στην gelato της iluv ξερουμε?

Θενκς!!

Βάλε ενα Link να καταλάβουμε ποια λές ..

Landline Internet : Cosmote VDSL 200 Mbps |  Mobile Internet : Cosmote Gigamax Unlimited

iPhone 13 Pro Max 256GB | Apple Watch Series 8 45MM Aluminium | Apple AirPods Pro 2 | iPad 7th Gen 64GB 10,2''

MacBook Pro 13'' 2022 M2 16GB RAM 256GB SSD  | MacBook Pro 13'' 2015 i5 8GB RAM 128GB SSD

Αν ενδιαφερεται καποιος για την spigen alim armor σε metal slate ας μου πει! Τωρα... σχετικα με την γνησια sview wireless καθως και τον μηχανισμο για wireless (αμεση αγορα) που να κοιταξω ρε παιδια?
~~~ Νίκος

Αν ενδιαφερεται καποιος για την spigen alim armor σε metal slate ας μου πει! Τωρα... σχετικα με την γνησια sview wireless καθως και τον μηχανισμο για wireless (αμεση αγορα) που να κοιταξω ρε παιδια?

Η ποιο χαμηλή τιμή που θα βρεις για την s view είναι το Amazon Γερμανίας. Για το pad έχει σε σχετικά καλή τιμή το public το παλιό του s4 (39.90). Η Samsung λάνσαρε το καινούργιο mini για το s5. Αλλά και με ένα φτηνό θα κάνεις την δουλειά σου.

εχει αγορασει καποιος την μεγαλητερη μπαταρια που βγαζει η samsung για το s5?ειναι στα 3500mah.
Γιαννης

εχει αγορασει καποιος την μεγαλητερη μπαταρια που βγαζει η samsung για το s5?ειναι στα 3500mah.

για δώσε μας Link ?

Landline Internet : Cosmote VDSL 200 Mbps |  Mobile Internet : Cosmote Gigamax Unlimited

iPhone 13 Pro Max 256GB | Apple Watch Series 8 45MM Aluminium | Apple AirPods Pro 2 | iPad 7th Gen 64GB 10,2''

MacBook Pro 13'' 2022 M2 16GB RAM 256GB SSD  | MacBook Pro 13'' 2015 i5 8GB RAM 128GB SSD

• 2 weeks later...

Καλησπέρα σε όλους ,

έχω τη γνήσια άσπρη flip case ( όχι την sview) και θα ήθελα να μου πείτε αν ξέρετε απο τι υλικό είναι .. Λερώθηκε και δεν καθαρίζει με τους κλασσικούς τρόπους (νερό , οινόπνευμα κ.τ.λ) και αν είναι δέρμα να πάρω ενα καθαριστικό δέρματος , αν είναι δερματίνη αντίστοιχα ...

Πολυ ωραιο και για το γραφειο το εχει βρει κανεις πουθενα Ελλαδα?

http://www.samsung.com/uk/consumer/mobile-devices/mobile-accessories/mobilephone-accessories/EP-HN910IBEGWW

Ναι το ειδα αυτο αλλα μαι*****α μου φαινεται.Βαση αυτοκινητου με ασυρματη φορτιση και γνησια της samsung μονο 13 ευρω?Στο εξωτερικο που την ειδα ηταν γυρω στα 60 ευρω.

Καλησπέρα σε όλους ,

έχω τη γνήσια άσπρη flip case ( όχι την sview) και θα ήθελα να μου πείτε αν ξέρετε απο τι υλικό είναι .. Λερώθηκε και δεν καθαρίζει με τους κλασσικούς τρόπους (νερό , οινόπνευμα κ.τ.λ) και αν είναι δέρμα να πάρω ενα καθαριστικό δέρματος , αν είναι δερματίνη αντίστοιχα ...

κανείς δε γνωρίζει βρε παιδιά ?

κανείς δε γνωρίζει βρε παιδιά ?

Η s view είναι από συνθετικό υλικό. Πιστεύω - συνυπολογίζοντας και την περίπου ιδια τιμή των δύο θηκων- ότι και η φλιπ συνθετικό υλικό θα είναι.

Edit: είναι συνθετικό δέρμα PU.

Edited by Lippi
Will go to heaven for the climate, to hell for the company...

• 2 weeks later...
Κάρτα πήρα την 32άρα kingston απο το eshop class 10. Μέχρι στιγμής όλα οκ της έβαλα 16gb μέσα τα πάει καλά. Πρίν είχα μια 16gb class 4 που ούτε καν τη μάρκα ήξερα (Την έδινε δώρο ο Γερμανός με το S3 τα Χριστούγεννα του '12) και δεν είχα κανένα πρόβλημα ως τώρα.

Ενημερωτικα και μόνο θα θελα να σας πω κάτι που μου είπε ατομο που δουλεύει σε μια συγκεκριμένη εταιρεία με καρτες μνήμης. Μου είπε οτι η εταιρεία γνωρίζει την ασυμβατότητα των καρτών της με τις συσκευές samsung αλλα δεν λέει τίποτα και απλα αντικαθιστα τις "προβληματικες".

Οι κάρτες ειναι ασταθεις σαν "Άμμος" αν με πιανετε ;)

Αν το μήνυμα αυτο θεωρείται παραπλανητικο η' δεν ξερω και εγω τι, παρακαλω να διαγραφεί

Siemens s35, Ericsson t66, Sharp gx10, Siemens sx1, Nokia n70, Nokia n73,Lg viewty, Motorola Milestone, Nokia n8, Samsung galaxy nexus, Samsung galaxy s4, Samsung Galaxy S5, Samsung Galaxy Alpha, S6 Edge, Samsung Galaxy S8 :happy:

• 2 weeks later...

Καλή χρονιά σε όλους

σχετικά με τα power bank δηλαδή τις φορητές συσκευές φόρτισης όπως π.χ. αυτές εδώ ή κάποιες παρόμοιες

http://www.mediamarkt.gr/mcs/productlist/Power-Banks,99452,534283.html?langId=-18

τις έχει δοκιμάσει κάποιος? είναι καλές ή χαλάνε την μπαταρία, σε πόση ώρα περίπου γίνεται η φόρτιση της μαμάς μπαταρίας μέσω αυτών των συσκευών?

ευχαριστώ

:protest: Λέω ΟΧΙ...!!! στα Greeklish

Καλή χρονιά σε όλους

σχετικά με τα power bank δηλαδή τις φορητές συσκευές φόρτισης όπως π.χ. αυτές εδώ ή κάποιες παρόμοιες

http://www.mediamarkt.gr/mcs/productlist/Power-Banks,99452,534283.html?langId=-18

τις έχει δοκιμάσει κάποιος? είναι καλές ή χαλάνε την μπαταρία, σε πόση ώρα περίπου γίνεται η φόρτιση της μαμάς μπαταρίας μέσω αυτών των συσκευών?

ευχαριστώ

Aυτό στο link έχει πολύ μικρή χωρητικότητα. Αν πάρεις κάποιο της προκοπής όπως το xiaomi θα φορτίζει στον ίδιο χρόνο το κινητό σου αφού βγάζει έξοδο 2Α, όπως και ο κανονικός φορτιστής.

Aυτό στο link έχει πολύ μικρή χωρητικότητα. Αν πάρεις κάποιο της προκοπής όπως το xiaomi θα φορτίζει στον ίδιο χρόνο το κινητό σου αφού βγάζει έξοδο 2Α, όπως και ο κανονικός φορτιστής.

στο λινκ που έβαλα δεν έχει ένα αλλά πολλά

η μπαταρία στο S5 είναι 2800mAh άρα νομίζω οποιοδήποτε power bank με χωρητικότητα πάνω από 2800mAh είναι αποδεκτό εφόσον βέβαια φορτίζει και γρήγορα. Τα περισσότερα που βρίσκω έχουν είσοδο 1Α.

xiaomi στην Αθήνα που υπάρχουν?

Edited by petros46

στο λινκ που έβαλα δεν έχει ένα αλλά πολλά

η μπαταρία στο S5 είναι 2800mAh άρα νομίζω οποιοδήποτε power bank με χωρητικότητα πάνω από 2800mAh είναι αποδεκτό εφόσον βέβαια φορτίζει και γρήγορα. Τα περισσότερα που βρίσκω έχουν είσοδο 1Α.

xiaomi στην Αθήνα που υπάρχουν?

Υπολόγιζε ότι δεν θα είναι 2800 καθαρά. Υπολόγιζε μείον 10-20%.

...Οπότε ακόμα καλύτερα, τεριάζουν ακόμα περισσότερα power bank. Το θέμα είναι ότι τα περισσότερα είναι 1Α

• The title was changed to [S5] Αξεσουάρ (Θήκες, Κάρτες μνήμης, Μπαταρίες κτλ)