Jump to content

Poso kairo antexete makria apo to PC :)

tntiseverywere
 Κοινοποίηση

Poses Meres Antexete Makria Apo To PC Sas..?  

99 members have voted

1. 1. Poses Meres Antexete Makria Apo To PC Sas..?

• Merikes Wres...
      18
    • Mia Mera To Polli...
      26
    • 2-3 Meres...
      21
    • Mia Vdomada...
      13
    • Kai Mina Na Kanw...Den Tha Me Eniaze...
      21

Recommended Posts

Gia na doume tous Computerakides.... Poso kairo tha antexate makria apo to pc sas?
Το μέλος έχει τη δυνατότητα προσθήκης εικόνας στην υπογραφή του με την χρήση του κώδικα «img», αρκεί αυτή να μην υπερβαίνει σε διαστάσεις τα 420x150 pixels και το μέγεθός της να μην υπερβαίνει τα 16.384 bytes.

Όταν είμαι μακρυά από το pc, φροντίζω να ασχολούμαι με άλλα πράγματα, οπότε είναι το τελευταίο πράγμα που μου λείπει...

Divide by cucumber error

http://dtsomp.blogspot.com

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος xristos69 (16 Σεπ. 2004 , 15:36)

καθόλου.Οταν δεν είμαι στο pc ειμαι στο laptop..kai apo kei sto 7610!!! (qtec 2020)

Όσο οι νόμοι των μαθηματικών ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, δεν είναι σαφείς, και όσο σαφείς είναι, δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Albert Einstein

Εγω αν και δε νομιζα οτι θα αντεχα γιατι εχω στο pc την μουσικη μου,την ενημερωση μου κλπ κλπ,παρ'ολα αυτα περυσι αντεξα 3μηνες χωρις αυτον.

Βεβαια ειχα το 3650 αλλα και παλι κατι ειναι 3 ολοκληροι μηνες :p.

Παντως οι τρεις πρωτες μερες ειναι δυσκολες :)

http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg

και εγώ μερικές ώρες έβαλα... ήδη έχει αρχίσει να κολλάει ο νέος σκληρός με τόση χρήση :p

Μία βδομάδα...με ΜΕΓΑΛΗ δυσκολία. Και απαραίτητη την ύπαρξη smartphone-PocketPC για επαφή με τα εγκόσμια... :Ρ

http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg

New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York!

Δεν απαντώ καν σε τέτοια ερώτηση...

Είπαμε ρε παιδιά, γουστάρουμε τους υπολογιστές αλλά όχι και να λέμε ότι δεν αντεχουμε χωρίς αυτούς! (~50% απάντησε μέχρι 1 μέρα!!!) :worry:

Βγείτε έξω, κάντε μια βόλτα, δείτε τους φίλους σας...

Life is beautiful :)

Kill a man, and you are a murderer. Kill millions of men, and you are a conqueror. Kill them all, and you are god.

- Jean Rostand

υπηρχε μια περιοδος που δεν ανοιγα pc και μαλλιστα τοτε δεν ειχα σχολεια ..........

αυτη η περιοδος περασε , περασε για τα καλα ξανα επεστρεψα ...........

μαλλον θα συνεχισω να καθομαι στον υπολογιστη τοσο πολυ ,οσο καθομαι και τωρα, και στην υποληπη ζωη μου

βασικα εγω καθομαι στο πσ 1 - 2 ωρες που βρισκομαι σπιτι γιατι το προτιμω απο το να κανω κατι αλλο φυσικα κανω ανετα κ χωρις αυτον γιατι η ζωη ειναι εξω κ οχι μπροστα απο εναν υπολογιστη ολη μερα σαν αποβλακωμενοι .... :wacko:

analogos

mporei kai 1-2 vdomades mporei kai kati ores!!

eksartate an thelo na do kati sigikrimeno,na perimeno kapoio email,na parakoloutho kapoio forum pou me endiaferei amesa i na pksakso gia ena proion

vasika otan eimai sto spiti eimai mono sto PC kathos den vlepo TV

vevea pote den meno mesa eksetias tou ;)

defy+

LG G2

XZ1

Poco F2 pro

οσο θα αντεχε και καποιος χωρις τηλεοραση. Δεδομενου οτι δε βλεπω σχεδον καθολου τηλεοραση, μια δυο μερες ειναι το περισσοτερο (ακομα κι αν εχω ενα καλο βιβλιο να διαβασω, μια δυο ωριτσες το βραδακι θα το χαζεψω). Αν και γω δεν τη χανω τη δοση μου γιατι το εχω ουτως η αλλως κολλημενο στη μουρη μου οχτω ωρες στη δουλεια!

http://briefcase.pathfinder.gr/download/princessofthedawn/11956/308444/0/101_0139.jpg

Lord, let me be the person my dog thinks I am

ο πρώτος καιρός του χωρισμού///...ήταν δύσκολος :o :( :cry: ..αλλά μετά :p :D ΗΜΑΡΤΟΝΝΝ! :rolleyes: εντάξει μια ψιλοεξάρτηση την παθαίνεις...φταίει και το ΦΟΡΟΥΜ :mad: ( το καταγγέλω :D ) αλλά η ζωή είναι άλλα πράγματα εκτός πισιού :whistle:

Και εγω δεν θα ελεγα οτι δεν αντεχω μακρια απο pc απλα θα χρειαστει σιγουρα σε διαστημα μιας πχ βδομαδας γι'αυτο εχω κ laptop.

Egw antexw..to exw ksanakanei.Exw kanei xoris pc(xoris internet diladi) kai 2 xronia paliotera..

Genikws mporw na adeksw oso xreiastei kai as niothw ethismenos..kako pragma o ethismos!

iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB

1 εβδομάδα περίπου

Το θέμα είναι το Internet, που και να μην έχω PC, όλο και σε κάποιο netcafe θα τρέχω ανά 2-3 μέρες :p

Είναι δύσκολο πάντως, καθώς εκεί έχω τα mp3 κι εκεί βλέπω TV. Με το mp3 player λύθηκε λίγο το πρόβλημα

Poikilia apantisewn :p ta pososta einai konta...
Το μέλος έχει τη δυνατότητα προσθήκης εικόνας στην υπογραφή του με την χρήση του κώδικα «img», αρκεί αυτή να μην υπερβαίνει σε διαστάσεις τα 420x150 pixels και το μέγεθός της να μην υπερβαίνει τα 16.384 bytes.

Παρόλο που είμαι άκρως εξαρτημένος,κατάφερα αυτό το καλοκαίρι και άντεξα 41 ημέρες χωρίς υπολογιστή και Internet.

Μια αποτοξίνωση κάνει πάντα καλό :D