Jump to content

[Note 3] Φωτογραφίες & Βίντεο

Sofos_5
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

https://www.dropbox.com/s/xr8rex2wmvwgjmm/video%20fot%20skot.3gp

Δειτε το video. Κομματακι μεγαλουτσικο σε μεγεθος αλλα οχι σε διαρκεια.

Συνθηκες ληψης: φωτισμος δωματιου με λαμπα πυρακτώσεως. Οπως βλεπετε πριν αλλα και μετα απο το recording η προεποσκοπηση ειναι ικανοποιητικα φωτεινη. Κατα τη διαρκεια της εγγραφης σκοτινιαζει απελπιστικα. Τοχετε παρατηρησει και σεις?

Και μηπως και παλι ειμαι εκτος θεματος?

Ευχαριστω.

baxy το είδα με προσοχή το βίντεο και προσπάθησα να προσομοιάσω τις συνθήκες .

Λοιπόν με σιγουριά μπορώ να σου πω ότι το κάνει και σε εμένα αυτό μόνο όταν υπάρχει λίγο φως .Όταν υπάρχει αρκετό φως αντίθετα το υπερφωτίζει.Όμως όταν παίζεις το βίντεο σε υπολογιστή ή τηλεόραση το αποτέλεσμα είναι φωτεινότερο αυτού που φαίνεται στην οθόνη.

Πάντως φαίνεται ότι η συμπεριφορά της κάμεράς μου είναι πανομοιότυπη με τη δική σου.

Στο σκοτάδι ,σκοτεινιάζει ακόμα περισσότερο αλλά στο φως φωτίζει πιο πολύ.

Το αποτέλεσμα άμα το δεις πάντως σε άλλο μέσο είναι απότι νομίζω φωτεινότερο.

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

• Απαντήσεις 245
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

υπαρχει καποια ρυθμιση για να βγαζει καθαρες φωτογραφιες οταν δεν ειναι σταθερο το χερι?λιγο να κουνηθει βγαινει χαλια η φωτογραφια

Ετσι. Σωστο και αυτο.

----- προσθήκη μηνύματος 17 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

baxy το είδα με προσοχή το βίντεο και προσπάθησα να προσομοιάσω τις συνθήκες .

Λοιπόν με σιγουριά μπορώ να σου πω ότι το κάνει και σε εμένα αυτό μόνο όταν υπάρχει λίγο φως .Όταν υπάρχει αρκετό φως αντίθετα το υπερφωτίζει.Όμως όταν παίζεις το βίντεο σε υπολογιστή ή τηλεόραση το αποτέλεσμα είναι φωτεινότερο αυτού που φαίνεται στην οθόνη.

Πάντως φαίνεται ότι η συμπεριφορά της κάμεράς μου είναι πανομοιότυπη με τη δική σου.

Στο σκοτάδι ,σκοτεινιάζει ακόμα περισσότερο αλλά στο φως φωτίζει πιο πολύ.

Το αποτέλεσμα άμα το δεις πάντως σε άλλο μέσο είναι απότι νομίζω φωτεινότερο.

Ναι φιλε μου συμφωνω αλλα δε μπορω να το καταλαβω. Εφοσον στη προεπισκοπηση παρουσιαζεται πιο φωτεινο γιατι κατα την εγγραφη σκοτεινιαζει. Με τη google camera δε συμβαινει αυτο.Εκει ακομα και η προεπισκοπιση ειναι εξισου χαμηλου φωτισμου. Σαφως αυτο δεν ειναι παρηγορο αλλα τουλαχιστον what you see is what you get. Αρα αφοσον ειναι θεμα software γιατι δε το κανουν πιο φωτεινο?

Στο θεμα του υπερφωτισμου επισης υπαρχει και το φαινομενο οταν υπαρχει αρκετο φως στο backround να εμφανιζει τα μπροστινα αντικειμενα πιο σκοτεινα λογω του contrast. Ειτε σε video ειτε σε φωτο.

Edited by baxy
Νοτάκιας από τα γενοφάσκια του.

Ετσι. Σωστο και αυτο.

----- προσθήκη μηνύματος 17 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ναι φιλε μου συμφωνω αλλα δε μπορω να το καταλαβω. Εφοσον στη προεπισκοπηση παρουσιαζεται πιο φωτεινο γιατι κατα την εγγραφη σκοτεινιαζει. Με τη google camera δε συμβαινει αυτο.Εκει ακομα και η προεπισκοπιση ειναι εξισου χαμηλου φωτισμου. Σαφως αυτο δεν ειναι παρηγορο αλλα τουλαχιστον what you see is what you get. Αρα αφοσον ειναι θεμα software γιατι δε το κανουν πιο φωτεινο.

Στο θεμα του υπερφωτισμου επιισης υπαρχει και το φαινομενο οταν υπαρχει αρκετο φως στο backround να εμφανιζει τα μπροστινα αντικειμενα πιο σκοτεινα λογω του contrast. Ειτε σε video ειτε σς φωτο.

Δεν έχω ειδικές γνώσεις στη φωτογραφία, δεν έχω απαντήσεις στις ερωτήσεις σου, αλλά βλέπω ότι οι φωτογραφικές μας έχουν παρόμοια συμπεριφορά.

Βέβαια τώρα, γιατί εγώ είμαι ενθουσιασμένος και εσύ δυσαρεστημενος είναι μεγάλη κουβέντα

https://www.dropbox.com/s/bi0aje1gtq2gn77/2014-04-30%2020.41.56.jpg

Μια φώτο για ρομαντικές ψυχές :happy: :p

:D

Edited by evelinalex
IPhone pro max /note 10 plus ,ipad pro 11 & MacBook pro :love:

https://www.dropbox.com/s/bi0aje1gtq2gn77/2014-04-30%2020.41.56.jpg

Μια φώτο για ρομαντικές ψυχές :happy: :p

:D

δεν ασχολούμαι καθόλου με την φωτογραφία αλλά ........

μαμά ρύθμιση μέσα από τα αυτοκίνητο κόντρα ήλιο.

Χαλκιδική απέναντι Όλυμπος.

Τα συμπεράσματα δικά σας.

Μια βραδυνη στο γρήγορο απο το παραθυρο Edited by truckman

Μια σημερινή και από εμένα χωρίς καμία ιδιαίτερη ρύθμιση με το μόλις χθεσινό αγορασμένο Note μου :)

https://www.dropbox.com/s/rxlfyzfeavxeh2s/20140501_122736.jpg

Μια σημερινή και από εμένα χωρίς καμία ιδιαίτερη ρύθμιση με το μόλις χθεσινό αγορασμένο Note μου :)

https://www.dropbox.com/s/rxlfyzfeavxeh2s/20140501_122736.jpg

Πως σου φαίνεται η φωτογραφική του σε σχέση με το 2g που είχες;

Πως σου φαίνεται η φωτογραφική του σε σχέση με το 2g που είχες;

Από όσο έχω δει νομίζω ότι είναι αρκετά καλύτερη από του G2.

Από όσο έχω δει νομίζω ότι είναι αρκετά καλύτερη από του G2.

Στο βίντεο το τσεκαρες;. Είδες κάτι που να σε δυσαρεστήσει;

Για μενα που η φωτογραφία δεν είναι το πρώτο ζητούμενο σε κινητό θεωρώ οτι βγάζει απρόσμενα καλές. Σήμερα το χρησιμοποίησα δεόντως και το διαπίστωσα. Έχω μοντέλο 4 Μαρτίου 2014 made in Βιετνάμ και δεν νομίζω οτι έχω θέμα με τα οπτικά μέρη σύμφωνα με όσα έχουν αναφερθεί στο τοπικ. Θα ανεβάσω σύντομα φωτογραφίες που θα τραβήξω.

https://www.dropbox.com/s/tkfr40qh7drt2u1/20140501_130150.jpg

Καλο μηνα και απο εμενα λοιπον....

Wise men talk because they have something to say; fools, because they have to say something.

Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα ... θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγο εμπειρίας.

Μια βραδυνη στο γρήγορο απο το παραθυρο

Καλημέρα και καλό μήνα.

Αν εξαιρέσουμε το waterpaint effect εμένα μου φαίνεται ελάχιστα κουνημένη. Βλέπω τις φώτο σε monitor, σίγουρα στην οθόνη του ΝΟΤΕ 3 θα φαίνεται καλύτερη. Πάντως για νυχτερινή λήψη δεν είναι άσχημη.

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Καλό μήνα επίσης.

Η θολούρα της που οφείλεται? Σε επεξεργασία; σε effect; στην εστίαση; Κατά τα άλλα όμορφη λήψη με λίγο όμως υπερτονισμένο φωτισμό στο κόκκινο/πορτοκαλί με αποτέλεσμα να χάνει κάποιες λεπτομέριες. Στο Auto το είχες?

ΤΝΧ

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Και 3 από μένα.

Ωραίες φώτο. Καθαρές και με καλή αποτύπωση των χρωμάτων. Τι μοντέλο είπαμε έχεις?

ΤΝΧ

Καλημέρα και καλό μήνα

Η θολούρα της που οφείλεται? Σε επεξεργασία; σε effect; στην εστίαση; Κατά τα άλλα όμορφη λήψη με λίγο όμως υπερτονισμένο φωτισμό στο κόκκινο/πορτοκαλί με αποτέλεσμα να χάνει κάποιες λεπτομέριες. Στο Auto το είχες?

ΤΝΧ

Καλημέρα :D

Είχα πατήσει να εστιάσει πάνω στο λουλούδι!!!Στο Auto ητο :)

IPhone pro max /note 10 plus ,ipad pro 11 & MacBook pro :love:

Καλημέρα και καλό μήνα.

Ωραίες φώτο. Καθαρές και με καλή αποτύπωση των χρωμάτων. Τι μοντέλο είπαμε έχεις?

ΤΝΧ

Καλό μήνα :)

Να σκεφτείς είχα και το 1020 (το είχα πάρει 4 φορές απ τον Οκτώβρη)αλλά σε σχέση με το νοτε δεν είχε τρομερές διάφορες στη τελική 5 mpx photo που βγάζει.

Έχω και συγκριτικά που είχα κάνει αλλά είναι στο pc στο σπίτι, με πρώτη ευκαιρία μπορώ να τα ανεβάσω.

Και όπως είχα ξαναπεί στο νήμα του note 3 προτιμούσα να βγάζω photos με το νοτε καθώς το 1020 ήταν τα ζώα μου παν αργά, στην αποθήκευση, ειδικά αν είχες ενεργά τα 5 και 34 ήταν άστα να πάνε!!

Στον ίδιο χρόνο το νοτε απλά πυροβολούσε,είχε βγάλει 20 για πλάκα και ήταν έτοιμο να πυροβολήσει πάλι, τεράστια διαφορά.

Εκεί που δε παίζεται το 1020(& το 808 που είχα) είναι στα εσωτερικά με Όχι πολύ καλό φωτισμό και ειδικά σε Όχι απόλυτα σταθερά άτομα (Όχι αντικείμενα).

Εκεί το xenon κάνει τη διαφορά, ενώ και στο βίντεο είναι σαφώς πιο φωτεινό όπως και του 925 βεβαίως.

Αλλά όλα αυτά για μένα είναι τιμητικά για το Note 3 καθώς είναι 1 ταμπλετόφωνο κατ τα καταφέρνει τόσο καλά, ενώ το άλλο πλασάρεται σα το κορυφαίο camera phone (& είναι αυτή τη στιγμή).

Η έκδοση μου είναι η παρακάτω

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

Νομιζω οτι με αυτο το video μπαινουν καποια πραγματα στην θεση τους σχετικα με την αξια της καμερας του note....

🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷

Αν έχουμε παράπονο από το βίντεο του note 3,θα πεσει φωτια να μας καψει!!

Νομιζω οτι με αυτο το video μπαινουν καποια πραγματα στην θεση τους σχετικα με την αξια της καμερας του note....

δεν το περιμενα τοσο καλο το νοτε.

Αν και δεν είμαι καλός στις φωτο:lol::lol:γραφίες:lol::lol:μετά από βάφτιση και τσίπουρο κατάσταση και επιστροφή στο πατρικό,είδα ωραία χρώματα και είπα να βγάλω μία φωτογραφία:lol::lol:

Αν έχουμε παράπονο από το βίντεο του note 3,θα πεσει φωτια να μας καψει!!

Δε σου εχει τυχει να θολωνει εκει που κανεις λήψη? σαν να προσπαθει να κανει focus (ενω δεν υπάρχει λόγος?)

https://dl.dropboxusercontent.com/u/72204861/KEYBOARD%20VIDEO.3gp

https://dl.dropboxusercontent.com/u/72204861/Cat%20play.3gp

ΤΝΧ

----- προσθήκη μηνύματος 20 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Δε θα διαφωνίσω (πολύ) για το αυτό που δείχνει το video. Πραγματικά το ΝΟΤΕ 3 έχει τη δυνατότητα να βγάλει τέτοια video και αντίστοιχα πολύ καλές φώτο. Αλλά δεν είναι εκει το θέμα.

Στο video που παραθέτεις οι λήψεις έχουν γίνει έχουν γίνει σε ανοιχτούς χώρους με πολύ καλό ηλιακό φώς, (παραλίες, κήποι, δρόμοι). Επίσης και κυριώτερο είναι ότι έχουν γίνει με τρίποδα.

Επομένως το θέμα είναι τι γίνεται σε καθημερινές στιγμές. Εκεί που είσαι κάπου και γουσταρεις και λές να βγάλω το κινητό να τραβήξω αφτό που βλέπω : το πιτσιρικο που τρέχει, στο τσιπουράδικο που τα πίνεις, στο σπίτι με τους φίλους. Εκεί που δεν πρόκειται ούτε προβολείς να έχει ούτε τρίποδες. Και βέβαια να μη χρειάζεται να έχει τσιμεντένιο ακούνητο χέρι για να κάνεις σταθερή λήψη.

Αρα δεν πρόκειται περί της ικανοτητας του κινητού αλλά περί χρηστικότητας του όσο αφορά το θέμα της camera. (τουλάχιστον σε κάποια κομμάτια παραγωγής όπως φαίνεται)

Σε άλλα μοντέλα κινητών ακόμα και της ίδιας της Samsung αυτά τα αρνητικά θέματα που αναφέρονται στο νημα δεν υπάρχουν. Αν διόρθωνε τα αρνητικά χωρίς να πειράξει καθόλου τα θετικά της camera του NOΤΕ 3 θα ήταν το απόλυτο χωρίς καν να θεωρείται camera phone.

(αλλά τότε πως θα πουλούσε το Galaxy S5)?

TNX

Δε σου εχει τυχει να θολωνει εκει που κανεις λήψη? σαν να προσπαθει να κανει focus (ενω δεν υπάρχει λόγος?)

ΤΝΧ

όντως αυτό που σου θολώνει σε εμένα δεν το κάνει.

Είδα αρκετά μικρά κοντινά και μακρινά βίντεο που έχω τραβήξει και δεν έχουν τέτοιο θέμα.

Μάλλον έχεις θέμα με την κάμερα γιατί από την αρχή θυμάμαι δεν ήσουν ευχαριστημενος.

Γιατί δεν το πας μια βόλτα από το service.

ΤΝΧ

Baxy αυτό με τη γάτα που ξαναδειχνεις έχει λόγο να ψάχνει για εστία. Αφού κουνάς μπροστά του το ραβδί.

• The title was changed to [Note 3] Φωτογραφίες & Βίντεο