Gorge Δημ. 15 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Απριλίου Το s21u μου μετά από μια περίοδο 2 μηνών που το είχα κλειστό στο 50% μπαταρία. Τώρα άνοιξε μετά κόλλησε και έκανε επανεκκίνηση. Έμεινε στο λογότυπο και μετά από μερικές επανεκκινησεις, τώρα δεν ανοίγει και αν βάλω το καλώδιο να το φορτίσω θα δείξει το στρογγυλό σήμα πριν την φόρτιση και θα μηνει έτσι. Αν βγάλω το καλώδιο θα μηνει έτσι για κάμποση ώρα. Πιστεύω είναι πλακέτα που για κάποιο λόγο χάλασε τώρα.. Έχει κάποιος άλλος παρόμοια εμπειρία; Να το στείλω smarter? Καμια ιδέα; Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. 15 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Απριλίου 41 minutes ago, Gorge said: Το s21u μου μετά από μια περίοδο 2 μηνών που το είχα κλειστό στο 50% μπαταρία. Τώρα άνοιξε μετά κόλλησε και έκανε επανεκκίνηση. Έμεινε στο λογότυπο και μετά από μερικές επανεκκινησεις, τώρα δεν ανοίγει και αν βάλω το καλώδιο να το φορτίσω θα δείξει το στρογγυλό σήμα πριν την φόρτιση και θα μηνει έτσι. Αν βγάλω το καλώδιο θα μηνει έτσι για κάμποση ώρα. Πιστεύω είναι πλακέτα που για κάποιο λόγο χάλασε τώρα.. Έχει κάποιος άλλος παρόμοια εμπειρία; Να το στείλω smarter? Καμια ιδέα; Ευχαριστώ! Οπως ειπες smartec και τιποτα αλλο . Παρε τηλ για διαθεσιμοτητα ανταλλακτικων Ελπιζω να ειναι στην εγγυηση Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gorge Δημ. 15 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Απριλίου 1 ώρα πριν, Γιάννης said: Οπως ειπες smartec και τιποτα αλλο . Παρε τηλ για διαθεσιμοτητα ανταλλακτικων Ελπιζω να ειναι στην εγγυηση Δεν ειναι .... Τους εστειλα μηνυμα. Να δουμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gorge Δημ. 23 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Απριλίου FYI 500euro ζητανε για επισκευή του s21u Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisbasm_ Δημ. 23 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Απριλίου Δίνεις άλλα 200 με 240 και περνεις ένα S23 Ultra / δεύτερο χέρι 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAGGI Δημ. 15 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 15 Μαΐου On 15/4/2024 at 10:29 ΠΜ, Gorge said: Το s21u μου μετά από μια περίοδο 2 μηνών που το είχα κλειστό στο 50% μπαταρία. Τώρα άνοιξε μετά κόλλησε και έκανε επανεκκίνηση. Έμεινε στο λογότυπο και μετά από μερικές επανεκκινησεις, τώρα δεν ανοίγει και αν βάλω το καλώδιο να το φορτίσω θα δείξει το στρογγυλό σήμα πριν την φόρτιση και θα μηνει έτσι. Αν βγάλω το καλώδιο θα μηνει έτσι για κάμποση ώρα. Πιστεύω είναι πλακέτα που για κάποιο λόγο χάλασε τώρα.. Έχει κάποιος άλλος παρόμοια εμπειρία; Να το στείλω smarter? Καμια ιδέα; Ευχαριστώ! Είχα το ίδιο πρόβλημα με το S10+ που έχει η κόρη μου.Μπήκα από το recovery και έκανα factory reset και μόνο έτσι "ανοιξε".Το τίμημα ήταν ότι έχασε ότι είχε στη μνήμη αλλά η συσκευή είναι πλήρως λειτουργική από τότε. Το είχε αφήσει και της έσβησε από μπαταρία και αυτή ήταν η αρχική αιτία. Βεβαιώσου οτι ειναι φορτισμένο και μπες στο recovery. Μπορεί και να το σώσεις! Παράθεση GTZ (George) S23 Ultra SM-S918B A55 SM-A556 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gorge Δημ. 15 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 15 Μαΐου 37 minutes ago, LAGGI said: Είχα το ίδιο πρόβλημα με το S10+ που έχει η κόρη μου.Μπήκα από το recovery και έκανα factory reset και μόνο έτσι "ανοιξε".Το τίμημα ήταν ότι έχασε ότι είχε στη μνήμη αλλά η συσκευή είναι πλήρως λειτουργική από τότε. Το είχε αφήσει και της έσβησε από μπαταρία και αυτή ήταν η αρχική αιτία. Βεβαιώσου οτι ειναι φορτισμένο και μπες στο recovery. Μπορεί και να το σώσεις! Το εχω σε αλλο κατάστημα service γιατι εφτασε σε σημειο να δειχνει μονο τον κυκλο της φόρτισης και τπτ αλλο.. Μου ειπαν πλακετα και αυτοι με κόστος 120ευρω. Να δουμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAGGI Δημ. 15 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 15 Μαΐου 2 ώρες πριν, Gorge said: Το εχω σε αλλο κατάστημα service γιατι εφτασε σε σημειο να δειχνει μονο τον κυκλο της φόρτισης και τπτ αλλο.. Μου ειπαν πλακετα και αυτοι με κόστος 120ευρω. Να δουμε... 120 ευρώ δεν ειναι πολλά για τέτοιο τηλέφωνο... Παράθεση GTZ (George) S23 Ultra SM-S918B A55 SM-A556 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gorge Δημ. 15 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 15 Μαΐου 14 minutes ago, LAGGI said: 120 ευρώ δεν ειναι πολλά για τέτοιο τηλέφωνο... Η smartec ηθελε 490€ Κατσε να δουμε το αποτελεσμα των 120€ πρωτα χαχα 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts