Jump to content

OnePlus One

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μιας και ζήτησε ο φίλος συμφορουμιτης

Διαβολικό look :P. Ποια εφαρμογή είναι αυτή με την ημερομηνία και τις γιορτές και έχεις βάλει άλλο launcher;

• Απαντήσεις 5,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Για κατόχους: Θέμα Android L (ωραίο και δωρεάν...)

OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1

Καλησπέρα.

Νεος κάτοχος απο σήμερα.

Τον πήρα απο αγγελία 64αρι μαυρο απο oneplus EU σφραγισμένο.

Μου ήρθανε 3 αναβαθμίσεις και πλεον στην 4.4.4

Φοβερή κατασκευή . πολύ γρήγορο. Μονο καλά ςχω να πω προς το παρόν.

Samsung S20 FE 

Snapdragon edition

Καλησπέρα.

Νεος κάτοχος απο σήμερα.

Τον πήρα απο αγγελία 64αρι μαυρο απο oneplus EU σφραγισμένο.

Μου ήρθανε 3 αναβαθμίσεις και πλεον στην 4.4.4

Φοβερή κατασκευή . πολύ γρήγορο. Μονο καλά ςχω να πω προς το παρόν.

Σίγουρα θα βρεις κάποια κακά αλλά φτιάχνονται. Πες εκτυπώσεις από contacts list και dialer που με απασχολούσε. Τα άλλαξα όμως...

Κάτι άσχετο. Μήπως πρέπει κάποιος admin να κάνει μία κατηγορία OPO μιας και έχουν δημιουργηθεί 3 θέματα (γενικά, mods, invitations) που μπορούν κάλλιστα να είναι σε ένα μέρος συμμαζεμένα?

Διαβολικό look :P. Ποια εφαρμογή είναι αυτή με την ημερομηνία και τις γιορτές και έχεις βάλει άλλο launcher;

Ο launcher είναι ο ίδιος και η εφαρμογή είναι το εορτολόγιο από play

Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p

Εδώ το customization που έχω κάνει στο δικό μου. Για τον φίλο που ρώτησε περί θέματος ;)

OnePlus 6 Midnight Black 128 SC & 8GB RAM

OnePlus 3T Gunmetal

Μπα δε θα τη βρω εύκολα, αλλά θέλω εγγύηση 2 χρόνια και δε θέλω να μπλέξω με κινέζικα μαγαζιά και τελωνεία....

Δεν θα κάτσω να σκάσω αν δεν βρω πρόσκληση. Αν εταιρία δε θέλει τα λεφτά μου (λολ) πάω για nexus 6, δε με χαλάει καθόλου....

Αυτή η ιστορία με τα invites, είναι ωραίο κόλπο marketing, ίσως να μην έχουν και μεγάλη παραγωγή, αλλά έχει κουράσει....

Όπως και να 'χει εγώ την προσπάθειά μου θα την κάνω....

Δε χρειάζεται να σκάσεις, λίγη προσπάθεια. Να, ας πούμε χτες το βράδυ στο αντίστοιχο νήμα έσκασαν δύο συμφορουμίτες που χάρισαν πρόσκληση :)

Currently: Samsung Galaxy S8+

http://mowned.com/sig/vlassis-koutouloufas.jpg

Πάντως τα ψιλοκολληματακια του τα έχει από εχθές στις 12 τη νύχτα μέχρι της 8 το πρωί στην φόρτιση και από 20% πήγε στο 85 έβγαλα έβαλα τον φορτιστή και σε μισή ώρα είχε πάει 95
Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p

Κι εγώ ένα πρωί το είχα βρει στο 97. Οχι όμως 85!

Ψιλιάζομαι ότι γίνεται το εξής: φορτίζει κανονικά , πάει στο 100 και σταματάει η φόρτιση , όπως συμβαίνει σε όλα τα κινητά.

Επειδή όμως ακόμα και χωρίς χρήση , η μπαταρία ρουφιέται από προγραμματάκια , πέφτει.

Λογικά όταν πέσει σε ένα επίπεδο πρέπει να "ξυπνάει" και να ξαναφορτίζει μόνο του.

Το 85 είναι χοντρό.

Πάντως παιδιά μην γελιόμαστε. Beta-testers είμαστε όλοι μας. Θέλω να πω ότι ανα πάσα στιμγή μπορεί να κάτσει κάτι. Αν σε ένα επώνυμο π.χ. samsung μπορεί να σου κάτσουν 3 μπαγκιές σ' αυτό μπορεί να σου κάτσουν 7. Ετσι το έχω αντιληφθεί εγώ.

Edited by androgr

Μια ερώτηση, αν κάνω unlock bootloader, περάσω TWRP recovery και κανω root αλλα χωρις να πειραξω την CM11s που έρχεται το κινητο τότε θα μπορώ να παίρνω OTA Updates ή δεν θα γίνεται λογο αλλαγμένου recovery ? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Μια ερώτηση, αν κάνω unlock bootloader, περάσω TWRP recovery και κανω root αλλα χωρις να πειραξω την CM11s που έρχεται το κινητο τότε θα μπορώ να παίρνω OTA Updates ή δεν θα γίνεται λογο αλλαγμένου recovery ? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Καλά το ειπες,δεν θα παίρνεις. Αλλά τι σε ανησυχεί;αμα έχεις κανει όλα αυτά θα την περάσεις μόνος σου κ πιο γρήγορα.

Δημήτρης

Πάντως τα ψιλοκολληματακια του τα έχει από εχθές στις 12 τη νύχτα μέχρι της 8 το πρωί στην φόρτιση και από 20% πήγε στο 85 έβγαλα έβαλα τον φορτιστή και σε μισή ώρα είχε πάει 95

Κι εγώ ένα πρωί το είχα βρει στο 97. Οχι όμως 85!

Ψιλιάζομαι ότι γίνεται το εξής: φορτίζει κανονικά , πάει στο 100 και σταματάει η φόρτιση , όπως συμβαίνει σε όλα τα κινητά.

Επειδή όμως ακόμα και χωρίς χρήση , η μπαταρία ρουφιέται από προγραμματάκια , πέφτει.

Λογικά όταν πέσει σε ένα επίπεδο πρέπει να "ξυπνάει" και να ξαναφορτίζει μόνο του.

Πάντως παιδιά μην γελιόμαστε. Beta-testers είμαστε όλοι μας. Θέλω να πω ότι ανα πάσα στιμγή μπορεί να κάτσει κάτι. Αν σε ένα επώνυμο π.χ. samsung μπορεί να σου κάτσουν 3 μπαγκιές σ' αυτό μπορεί να σου κάτσουν 7. Ετσι το έχω αντιληφθεί εγώ.

Παιδιά μην αγχώνεστε, δεν έχει γινει καλά το battery calibration ακόμα. Αυτό συμβαίνει πολλές φορές όταν η ROM είναι φρέσκια. Αυτό γίνεται γιατί πολλές φορές το λειτουργικό "διαβάζει" κάπως μυστήρια ή δεν έχει καταλάβει ακόμα τα min/max της μπαταρίας. Επίσης θα το καταλάβετε εαν δείτε ότι συχνά το TWRP έχει άλλο % από αυτό του OS.

Υπάρχουν οδηγοί για calibration της μπαταρίας, δείτε στο xda, θα ψάξω μπας και βρω και εγώ κανένα.

Currently: Samsung Galaxy S8+

http://mowned.com/sig/vlassis-koutouloufas.jpg

Η αλήθεια είναι ότι το δικό μου 16αρι λευκό το έδωσα πριν 15 μέρες και κράτησα το oppo find 7....

Και πάλι θα το έπαιρνα αυτή την φορά σε μαύρο 64αρι...

Πάντως αν με βάλετε να κάνω συγκρίσεις μεταξύ των δύο την ψήφο Μου θα την δώσω στο oppo.

Οριακά μεν αλλά εκεί θα πήγαινε.

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Κάμερα,οθόνη καθώς και πιο premium σαν συσκευή.

Επίσης η γρήγορη φόρτιση σε συνδυασμό με την είδη Καλή απόδοση της μπαταρίας (ελάχιστα πιο Κάτω από το one plus)

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Καλησπέρα και απο εμένα ά σήμερα έγινα κατωχος oneplus one 64gb Sand stone black EUR. Ηδη έχω κανει τα πρωτα στησιματα στο κινητό αφού έγιναν unlock bootloader περαστηκε custom recovery και έγινε root. Θελω λίγο ακόμη να συνηθισω την οθοναρα του μιας κ έρχομαι απο HTC one m7.

Update: Νομίζω το θέμα με το κόλλημα της καμερας (στοκ εφαρμογη - 33R) συμβαινει οποτε εχω την καμερα ανοιχτη αλλα δεν τραβαω φοτο κ απλα κουναω το κινητο περα δωθε. Μου κολλησε 2 φορες στα καπακια κ ηθελε επανεκκινηση.

Μπορει καποιος αλλος να επιβεβαιωσει;

Shit Happens!!!

Update: Νομίζω το θέμα με το κόλλημα της καμερας (στοκ εφαρμογη - 33R) συμβαινει οποτε εχω την καμερα ανοιχτη αλλα δεν τραβαω φοτο κ απλα κουναω το κινητο περα δωθε. Μου κολλησε 2 φορες στα καπακια κ ηθελε επανεκκινηση.

Μπορει καποιος αλλος να επιβεβαιωσει;

Πολύ ώρα ανοιχτή κάμερα σημαίνει πολύ υψηλή θερμοκρασία και ως φυσικό επακόλουθο το κόλλημα της συσκευής. Για πόση ώρα την είχες ανοιχτή?

Δευτερόλεπτα. Απλά δεν τράβηξα αμέσως τη φωτό, έκανα κάτι άλλο με το κινητό στο χέρι και όταν αποφάσισα να τραβήξω είχαν φριζάρει όλα.

Γενικά πολλοί αντιμετωπίζουν θέμα:

https://forums.oneplus.net/threads/my-camera-keeps-crashing-on-me.98289/

Shit Happens!!!

Δοκιμασα αυτό που ειπες, άφησα 30 δευτερόλεπτα την κάμερα ανοιχτή χωρίς να τραβηξω κάτι αλλά δε κόλλησε η συσκευή. Ρομ 33r.

Πιστεύω οτι αν βάλεις bumper θα μεγαλώσει κιαλο η συσκευή, αν δεν εχεις πρόβλημα οκ. Μια λεπτή θήκη είναι πολυ καλύτερη IMHO.

Αν και περιμένω το κινητό έχω ξεκινήσει το ψάξιμο για θήκες στο eBay, και συγκεκριμένα για bumper και flip cover

Παρέλαβα σήμερα ένα παραπλήσιο (αλουμινένιο) bumper, περιμένω και το Nillkin Tempered glass, να τα περάσω μαζί...

Flip case δεν μ' αρέσει, Silicon case παρέλαβα το original OpO αλλα δεν το βάζω, χάνεται η γοητεία του SandStone back...

Υπάρχουν ορισμένες "μαρτυρίες" για μείωση του σήματος WiFI από το bumper (OnePlus Forum) αλλα δεν μου είναι ευκολο να το πιστέψω...

OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1

• The title was changed to OnePlus One