Jump to content

OnePlus One

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 5,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

screenprotector σε gorilla 3 δεν θα βαλω ποτε.

εχει κορυφαια αισθηση απο μονο του και ειναι απιστευτα ανθεκτικο!

Δημήτρης

XS Max 512gb.

Και εγώ αυτης της άποψης είμαι ,πήρα μια sentio pouch 5.5" απο πλαίσιο που χωράει ακριβώς και τέλος

[sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης

rotary power

• Administrators
Αν ανέβει κάποια στιγμή ο οδηγός που έγραψα θα μπορέσεις να διαβάσεις και να μάθεις πλήρως τι παίζει.. :lol:

Για αυτόν τον οδηγό μιλάς; Μπήκε στο πρώτο post.

Modpic.gif

Οι Diztronic θα βγουν στο Amazon κάποια στιγμή και θα έρχονται Ελλάδα (τους ρώτησα στο XDA).

Προς το παρόν τρώμε πόρτα.

http://www.amazon.com/gp/product/B00MC1O3P8/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=A2HOCXU5SC35JO

We're sorry. This item can't be shipped to your selected destination. You may either change the shipping address or delete the item from your order.

Για αυτόν τον οδηγό μιλάς; Μπήκε στο πρώτο post.

Δεν είναι ο τελικός που είχα στείλει στον Μύθο.. οπότε, αν μπορείς να με αφήσεις να τον editάρω..

Google Pixel 5

Παιδιά το θέμα που έχουν τα ΟPO με το Multitouch το παρουσιάζουν όλα ή είναι πρόβλημα συγκεκριμένης παρτίδας?

(Το πρόβλημα που δεν αναγνωρίζει πάνω από 2-3 touches ταυτόχρονα)

Ευχαριστώ

Nokia 5110 ---> Nokia 7110 ---> SonyEricsson T68i ---> Nokia 7650 ---> Motorola v300 ---> Nokia 6260 ---> Nokia n70 ---> nokia 5030 ---> Samsung s8300 ---> Samsung Galaxy Ace ---> Lenovo a660 ---> Xiaomi mi2s ---> LG G2

Προς το παρόν τρώμε πόρτα.

Στο αγγλικό Amazon θα τις βάλουν!

Ericsson T65 > Siemens S65 > SE W550i > Iphone 3GS > HP Pre 3 > Galaxy S3 + Note 8 > OnePlus One

Παιδιά το θέμα που έχουν τα ΟPO με το Multitouch το παρουσιάζουν όλα ή είναι πρόβλημα συγκεκριμένης παρτίδας?

(Το πρόβλημα που δεν αναγνωρίζει πάνω από 2-3 touches ταυτόχρονα)

Ευχαριστώ

Πρώτη φορά το ακούω αυτό. Δεν νομίζω να ισχύει αφού πολύ φθηνότερες οθόνες έχουν περισσότερα σημεία.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Πρώτη φορά το ακούω αυτό. Δεν νομίζω να ισχύει αφού πολύ φθηνότερες οθόνες έχουν περισσότερα σημεία.

Δες εδώ φίλε μου τι κάνει το κινητό όταν το ακουμπάς κάπου και πας να πατήσεις σε πάνω από 2 σημεία... Και το αποκορύφωμα είναι πως διαβάζω ότι μερικές φορές δεν αναγνωρίζει ούτε 2 σημεία όταν το έχουν πχ στο κάθισμα του αυτοκινήτου!

Αυτό το πρόβλημα το έχουν αρκετοί και το θεωρώ απαράδεκτο για ένα τέτοιο κινητό... Ένας Ιταλός το σύγκρινε με ένα nexus 4 και το multitouch του Nexus 4 ήταν έτη μπροστά...

Nokia 5110 ---> Nokia 7110 ---> SonyEricsson T68i ---> Nokia 7650 ---> Motorola v300 ---> Nokia 6260 ---> Nokia n70 ---> nokia 5030 ---> Samsung s8300 ---> Samsung Galaxy Ace ---> Lenovo a660 ---> Xiaomi mi2s ---> LG G2

Έβαλα το multi touch tester, μέχρι 8 δάχτυλα άκουγε μια χαρά, παραπάνω δεν χώραγε να ακουμπήσω :-)

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Έβαλα το multi touch tester, μέχρι 8 δάχτυλα άκουγε μια χαρά, παραπάνω δεν χώραγε να ακουμπήσω :-)

Ευτυχώς γιατί ο άλλος μας άναψε φωτιές βραδιάτικα...!!!! Για δοκιμάστε και οι υπόλοιποι και πείτε τι βλέπετε...!!! :p

Επιασε τα 9 ,στο s4 που εχω δίπλα 10. Ασχετο: το usb το δικο του κουμπώνει και ξεκουμπώνει παρα πολυ σφιχτα ,νομίζω θα μου μείνει η port στο χέρι. Edited by alex_n80

[sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης

rotary power

Επιασε τα 9 ,στο s4 που εχω δίπλα 10. Ασχετο: το usb το δικο του κουμπώνει και ξεκουμπώνει παρα πολυ σφιχτα ,νομίζω θα μου μείνει η port στο χέρι.

Καλά μιλάμε τεράστια έλλειψη ή απουσία wireless φόρτισης.

Ιδίως αν πας με άλλο καλώδιο να φορτίσεις τρέμει το φιλοκαρδι σου

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Δες εδώ φίλε μου τι κάνει το κινητό όταν το ακουμπάς κάπου και πας να πατήσεις σε πάνω από 2 σημεία... Και το αποκορύφωμα είναι πως διαβάζω ότι μερικές φορές δεν αναγνωρίζει ούτε 2 σημεία όταν το έχουν πχ στο κάθισμα του αυτοκινήτου!

Αυτό το πρόβλημα το έχουν αρκετοί και το θεωρώ απαράδεκτο για ένα τέτοιο κινητό... Ένας Ιταλός το σύγκρινε με ένα nexus 4 και το multitouch του Nexus 4 ήταν έτη μπροστά...

Όπως απάντησαν και οι υπόλοιποι δεν υπάρχει τέτοιο θέμα.

@@@

Δοκιμάσετε όσοι δεν βαριέστε να περάσετε ξανά την rom.

Με στημένη την συσκευή όπως πριν, είναι φοβερά smooth και η κάμερα έχει μια μικρή βελτίωση. Είναι πιο φωτεινές οι φωτο χωρίς όμως να μειωθεί ο θόρυβος.

Προτιμώ βέβαια την Google που δίνει μεγαλύτερη ευκρίνεια.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Φίλε μου ρωτάω γιατί είμαι στα τσακ να το παραγγείλω από Κίνα αλλά δε θέλω να έχει κάποιο θέμα σαν αυτό!

Δηλαδή το τέσταρες έχοντας το κινητό πάνω σε τραπέζι? Γιατί μόνο όταν ακουμπαει σε επιφάνεια το κάνει!

Και αυτά που σας λέω τα διάβασα στο επίσημο φόρουμ από παιδιά που έχουν το κινητό...

Ευχαριστώ για τη βοήθεια!

Θέμα υπάρχει αλλά η CM είναι σε διαδικασία εξεύρεσης λύσης (bacon-55 -->in progress, bacon-145.-->τέταρτο σε ψήφους). Αν δεν είναι θέμα γείωσης (hardware) τότε σε ένα από τα επόμενα update θα λυθεί!

Βέβαια το πρόβλημα παρουσιάζεται μόνο όταν η συσκευή βρίσκεται επάνω σε μονωτικό υλικό και δεν υπάρχει καμία άλλη επαφή με τον χρήστη, παρά μόνο με την οθόνη. Σε όλες τις υπόλοιπες περιπτώσεις, δηλαδή στο 99,9% της χρήσης του λειτουργεί κανονικότατα το multitouch.

Edited by Stavros8691

Εγώ να ρωτησω κάτι; σε ποιες περιπτωσεις βαζετε πανω στην οθόνη πανω απο τρια δάχτυλα; και τα τρια παλι xtreme είναι.

Διαβάζω για τα 8 και 10 δάχτυλα και προσπαθώ να σκεφτώ σε ποια φαση της καθημερινής χρήσης θα χρειαστείτε τέτοια αναγκη.

Έκτος κι αν ξεκινησετε να μάθετε πιάνο στην οθόνη του 1+:lol:

Δεν λέμε ότι χρειάζεται για καθημερινή χρήση, αλλά για δυνατότητες γενικά

----- προσθήκη μηνύματος 73 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Φίλε μου ρωτάω γιατί είμαι στα τσακ να το παραγγείλω από Κίνα αλλά δε θέλω να έχει κάποιο θέμα σαν αυτό!

Δηλαδή το τέσταρες έχοντας το κινητό πάνω σε τραπέζι? Γιατί μόνο όταν ακουμπαει σε επιφάνεια το κάνει!

Και αυτά που σας λέω τα διάβασα στο επίσημο φόρουμ από παιδιά που έχουν το κινητό...

Ευχαριστώ για τη βοήθεια!

Ναι επάνω σε τραπέζι, Πώς αλλιώς να χωρούσαν 8 δάχτυλα στην οθόνη;

Εγώ να ρωτησω κάτι; σε ποιες περιπτωσεις βαζετε πανω στην οθόνη πανω απο τρια δάχτυλα; και τα τρια παλι xtreme είναι.

Διαβάζω για τα 8 και 10 δάχτυλα και προσπαθώ να σκεφτώ σε ποια φαση της καθημερινής χρήσης θα χρειαστείτε τέτοια αναγκη.

Έκτος κι αν ξεκινησετε να μάθετε πιάνο στην οθόνη του 1+:lol:

Σωστότατος ο φίλος!

Όντως δεν χρειάζονται, απλά μια τέτοια κινητάρα δε θέλεις να έχει ψεγάδια :D

Και άσε που είμαι μεταξύ Mi4 και OPO Και προσπαθώ να αποκλείσω ένα από τα 2 :P

(Θα έπαιρνα αβλεπεί το mi4 γιατί έχω μείνει καταευχαριστημένος από την xiaomi, αλλά κάνανε την τεράστια γκάφα και δεν έχουν 4G παρά μόνο σε μερικούς μήνες όπου οι άλλες εταιρίες θα έχουν κυκλοφορήσει τον 805...)

Τεσπα μάλλον πως θα γίνω σύντομα κάτοχος του OPO και εγώ :P

Επειδή κάποιος το ανέφερε: τίθεται κάποιο θέμα αυξημένης ακτινοβολίας/SAR για το τηλέφωνο; Να ξέρουμε και εμείς οι μη-techakides; Πόσο δηλαδή είναι το "όριο ασφαλείας", πόσο έχει συγκριτικά με άλλα κλπ; Τι είναι τα body/head; Αν ξέρει κάποιος ας απαντήσει παρακαλώ. Edited by Davout

Θέμα υπάρχει αλλά η CM είναι σε διαδικασία εξεύρεσης λύσης (bacon-55 -->in progress, bacon-145.-->τέταρτο σε ψήφους). Αν δεν είναι θέμα γείωσης (hardware) τότε σε ένα από τα επόμενα update θα λυθεί!

Βέβαια το πρόβλημα παρουσιάζεται μόνο όταν η συσκευή βρίσκεται επάνω σε μονωτικό υλικό και δεν υπάρχει καμία άλλη επαφή με τον χρήστη, παρά μόνο με την οθόνη. Σε όλες τις υπόλοιπες περιπτώσεις, δηλαδή στο 99,9% της χρήσης του λειτουργεί κανονικότατα το multitouch.

Είναι καθαρά θέμα γείωσης. Το ακουμπισα στο καπάκι του macbook μου που είναι μεταλλικό και πιάνει 10 δάχτυλα. Στο τραπέζι πιάνει 3.

Μην είμαστε υπερβολικοί. Σε τι μπορούμε να χρησιμοποιείσουμε παραπάνω από 3 δάχτυλα και με την συσκευή στο τραπέζι.

Μην τρελαθουμε κι όλας.

Έχουμε ένα από τα πιο smooth smartphones που κυκλοφορούν και ψαχνόμαστε.

Είναι καθαρά θέμα γείωσης. Το ακουμπισα στο καπάκι του macbook μου που είναι μεταλλικό και πιάνει 10 δάχτυλα. Στο τραπέζι πιάνει 3.

Μην είμαστε υπερβολικοί. Σε τι μπορούμε να χρησιμοποιείσουμε παραπάνω από 3 δάχτυλα και με την συσκευή στο τραπέζι.

Μην τρελαθουμε κι όλας.

Έχουμε ένα από τα πιο smooth smartphones που κυκλοφορούν και ψαχνόμαστε.

Παιζει να ειναι το πιο smooth....M8/nexus5 μισο κλικ πιο κατω....

Δημήτρης

XS Max 512gb.

Παιζει να ειναι το πιο smooth....M8/nexus5 μισο κλικ πιο κατω....

Το Ν5 δεν το έχω δουλέψει.

Το Μ8 ναι μεν ειναι αψεγάδιαστα σε όλες τις λειτουργίες αλλά έχω την εντύπωση ότι δεν πρεπει να ειναι πιο smooth. Εχει περάσει πολύς καιρός και μπορεί να κανω λάθος.

Γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος

Ειδικά τώρα μετα την επανεγκατάσταση της rom.

Η μπαταρία εκπληκτική ακόμα και με 3G.

Καλημερα.Προσφατα απεκτησα κι εγω το opo με το color os.Φλασαρα το cyanogenmod 11s και ενω γενικα το τηλεφωνο δουλευει καλα δεν εχω σχεδον καθολου σημα (g max - καθολου πολυ συχνα).Γενικα το σημα παιζει με αποτελεσμα να μη μπορω να μπω στο ινετ και με το ζορι κανω κλησεις.Εχει κανεις καμια ιδεα τι μπορει να πηγε λαθος και κυριως πως μπορω να το διορθωσω;

• The title was changed to OnePlus One