Jump to content

OnePlus One

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

και LS για το o+o...σε πολυ καλο δρομο ειμαστε νομιζω.

κυρ μοντερειτορ,τι λες,δεν εφτασε η ωρα να φτιαξουμε αλλα 2 τοπικα?

Vamos Aris

• Απαντήσεις 5,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

και LS για το o+o...σε πολυ καλο δρομο ειμαστε νομιζω.

κυρ μοντερειτορ,τι λες,δεν εφτασε η ωρα να φτιαξουμε αλλα 2 τοπικα?

Δεν ξέρω ποιά είναι η LS, αυτό που επείγει για μένα είναι η τελειοποίηση της CM έστω κι αν αφορούν λεπτομέρειες τα όποια μικροπροβλήματα.

Η συσκευή δεν πάσχει από ταχύτητα ούτε αυτονομία.

Αυτό που χρειάζεται είναι να γίνει Μ8 και όλα τα αλλά θα έλθουν.

Από αύριο θα χρησιμοποιείσω το OPO σαν κύρια συσκευή στην δουλειά μου.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Δεν ξέρω ποιά είναι η LS, αυτό που επείγει για μένα είναι η τελειοποίηση της CM έστω κι αν αφορούν λεπτομέρειες τα όποια μικροπροβλήματα.

Η συσκευή δεν πάσχει από ταχύτητα ούτε αυτονομία.

Αυτό που χρειάζεται είναι να γίνει Μ8 και όλα τα αλλά θα έλθουν.

Από αύριο θα χρησιμοποιείσω το OPO σαν κύρια συσκευή στην δουλειά μου.

γιατι να γινει Μ8?παροτι το sense ειναι πολυ καλο,το ανδροιδ δε χρειαζεται αλλο bloatware

Vamos Aris

γιατι να γινει Μ8?παροτι το sense ειναι πολυ καλο,το ανδροιδ δε χρειαζεται αλλο bloatware

Απλά το μ8 δεν έχει ούτε μικροπροβλήματα

ολα εχουν.εκει που υστερει το ενα υπερτερει το αλλο.δεν ειναι λογος αυτος ομως να φορτωνουμε τη συσκευη με περιττους launcher k λοιπα αχρηστα μπιμπιλικια των εταιρειων
Vamos Aris

ολα εχουν.εκει που υστερει το ενα υπερτερει το αλλο.δεν ειναι λογος αυτος ομως να φορτωνουμε τη συσκευη με περιττους launcher k λοιπα αχρηστα μπιμπιλικια των εταιρειων

Βασικά είναι όπως βολεύεται ο καθένας. Εγώ πχ έδωσα το one plus one για το Μ8 γιατί ήθελα ήθελα να έχω sense με τα ωραία του widget κλπ και γιατί φυσικά όταν το έπιασα στα χέρια μου το m8 ήταν ότι πιο γρήγορο είχα δει και χωρίς το γυμνό android που δεν μου αρέσει.

Οπότε όπως βολεύεται ο καθένας.

Βασικά είναι όπως βολεύεται ο καθένας. Εγώ πχ έδωσα το one plus one για το Μ8 γιατί ήθελα ήθελα να έχω sense με τα ωραία του widget κλπ και γιατί φυσικά όταν το έπιασα στα χέρια μου το m8 ήταν ότι πιο γρήγορο είχα δει και χωρίς το γυμνό android που δεν μου αρέσει.

Οπότε όπως βολεύεται ο καθένας.

εννοειται οπως βολευεται ο καθενας,στο ξαναλεω ,ειναι πολυ καλο το sense και μενα μου αρεσει.αλλα σαν την πουριλα,δεν εχει.και το oneplus,παροτι πλησιαζει,εχει δουλεια ακομα

Vamos Aris

Πολύ σπαστική η κατάσταση με τις θήκες. Οι θεωρητικά καλές θήκες Diztronic και Tudia δεν αποστέλλονται στην Ελλάδα. Οι υπόλοιπες όπως η Nilkin, ΙΜΑΚ - IMAK II κλπ δεν προστατεύουν επαρκώς. Η Orzly λένε ότι δεν είναι καλή...

Αυτές τις φθηνιάρικες τις έχει πάρει κανείς:

http://www.ebay.com/itm/281386911527?_trksid=p2055119.m1438.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

http://www.ebay.com/itm/291200406971?_trksid=p2055119.m1438.l2649&var=590356042207&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

Εγώ δεν μίλησα για sense, αλλά για την τέλεια ομαλότητα του Μ8.

Παρεμπιπτόντως πριν από λίγο αναγκάστηκα να περάσω από την αρχή την official CM γιατί όταν αφαίρεσα την Lenovo camera μου διέγραψε στοιχεία της rom.

Τώρα που ξαναστηνω βλέπω ότι η συσκευή πάει καλύτερα από όταν είχα περάσει την τελευταία έκδοση με ota.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Μου ήρθε της Nilkin η γνωστή frosted back cover και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος!

Την είχα και στο ΝΟΤΕ2 και στο lg g2!

Πολύ σπαστική η κατάσταση με τις θήκες. Οι θεωρητικά καλές θήκες Diztronic και Tudia δεν αποστέλλονται στην Ελλάδα. Οι υπόλοιπες όπως η Nilkin, ΙΜΑΚ - IMAK II κλπ δεν προστατεύουν επαρκώς. Η Orzly λένε ότι δεν είναι καλή...

Αυτές τις φθηνιάρικες τις έχει πάρει κανείς:

http://www.ebay.com/itm/281386911527?_trksid=p2055119.m1438.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

http://www.ebay.com/itm/291200406971?_trksid=p2055119.m1438.l2649&var=590356042207&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

...Εμένα μου κολάει στα videακια 1080p του chrome...δοκιμασα και του Firefox Και Opera και ότι άλλο browser βρήκα πάλι παίζει.

Ο μόνος τρόπος που βρήκα να μου τα παίζει "σχεδόν" κανονικα είναι με firefox και επιλογή να παίζουν με εξωτερικό player (π.χ mx player). Μου έκανε εντύπωση που κολλούσε σε video 1080p!

Δεν έχει δικό του player? Ή μιλάς για βιντεάκια που βρίσκεις στο νετ...

Εγώ δεν μίλησα για sense, αλλά για την τέλεια ομαλότητα του Μ8.

Παρεμπιπτόντως πριν από λίγο αναγκάστηκα να περάσω από την αρχή την official CM γιατί όταν αφαίρεσα την Lenovo camera μου διέγραψε στοιχεία της rom.

Τώρα που ξαναστηνω βλέπω ότι η συσκευή πάει καλύτερα από όταν είχα περάσει την τελευταία έκδοση με ota.

μην το πειραζετε το εργαλειο ,παει τελεια απο μονο του...

Δημήτρης

XS Max 512gb.

Έχει κανείς εμπειρία από αυτό;

Σύγκριση με τα αμέσως προαναφερθέντα "παραδισιακά" screen protectors;

Σε λίγες ημέρες θα έχω ένα στα χέρια μου....θα ποστάρω εντυπώσεις

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Είναι γυαλί...η νέα "γεννια" των screen protectors. Το έχω και είναι άψογο..

Βέβαια δεν μου έκατσε τόσο καλά όσο το προηγούμενο στο g2 και έχει 2-3 μικρές φουσκάλες στα άκρα.

Μπορώ να το τοποθετήσω ξανά?Γνωρίζει κάποιος?

Έχει κανείς εμπειρία από αυτό;

Σύγκριση με τα αμέσως προαναφερθέντα "παραδισιακά" screen protectors;

Είναι γυαλί...η νέα "γεννια" των screen protectors. Το έχω και είναι άψογο..

Βέβαια δεν μου έκατσε τόσο καλά όσο το προηγούμενο στο g2 και έχει 2-3 μικρές φουσκάλες στα άκρα.

Μπορώ να το τοποθετήσω ξανά?Γνωρίζει κάποιος?

Συνήθως σε δεύτερη τοποθέτηση τα πράγματα πάνε χειρότερα.....

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το φαντάστηκα γιαυτό δεν το πείραξα έως τώρα...Ευτυχώς είναι στις άκρες και δεν επηρεάζουν...

Συνήθως σε δεύτερη τοποθέτηση τα πράγματα πάνε χειρότερα.....

Επειδή και εγώ ενδιαφέρομαι να αγοράσω ένα Tempered Glass (όχι δεν έχω το 1+1 :p) έχει μεγάλο πάχος? Δηλαδή κα΄θεται καλά στην οθόνη ή φαίνεται διαφορετικά από τα κλασικά screen protectors... Γιατί έχω ακούσει ότι η αφή είναι πιο ευχάριστη σε σχέση με τις "ζελατίνες..."
Powerd by OnePlus 7 Pro

Όσοι κοιτάτε για θήκες, το oppomart έχει στοκ από όλες τις official.. http://www.oppomart.com/official-colorful-protective-cover-shield-for-oneplus-one.html

Νομίζω πως πολλοί που πήραν επίσημες θήκες δήλωσαν πως έσπασαν ή ράγισαν πολύ γρήγορα.

Edited by drade

θα σε ικανοποιήσει απόλυτα

Επειδή και εγώ ενδιαφέρομαι να αγοράσω ένα Tempered Glass (όχι δεν έχω το 1+1 :p) έχει μεγάλο πάχος? Δηλαδή κα΄θεται καλά στην οθόνη ή φαίνεται διαφορετικά από τα κλασικά screen protectors... Γιατί έχω ακούσει ότι η αφή είναι πιο ευχάριστη σε σχέση με τις "ζελατίνες..."

Απο τη στιγμη που υπάρχει flashable η cm11s,βολέυει αυτο και οχι μεσω fastboot νομίζω,το έχετε δοκιμάσει για επαναφορά σε stock κατάσταση?

Σε όσους δεν κάνει sync ο aosp browser (thanks to αργύρης) κατεβάστε απο εδω και κάντε install

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2624412

Edited by alex_n80

[sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης

rotary power

Να ευχαριστησω και δημοσιως τον Κωστα (Te_Salat) για τη θηκουλα που μου εδωσε και με εξυπηρετησε για το OnePlus One μου.

Thanks Κωστα, γιατι απο Κινα η αναμονη αγγιζει το μηνα...

Νομίζω πως πολλοί που πήραν επίσημες θήκες δήλωσαν πως έσπασαν ή ράγισαν πολύ γρήγορα.

Μόλις πάω σπίτι θα σας πω γιατί ήρθαν το πρωί σήμερα..:p

Google Pixel 5

• The title was changed to OnePlus One