prioxxx Δημ. February 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2015 Ακόμα δεν ήρθε η νέα lollipop;;12 πήγε ο μήνας :p Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. February 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2015 Ενταξει Δημητρη μην εχουμε παραπονο μας εσπρωξαν ενα ψευτο update σε κιτ κατ να ξεχαρμανιασουμε Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. February 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2015 Ενταξει Δημητρη μην εχουμε παραπονο μας εσπρωξαν ενα ψευτο update σε κιτ κατ να ξεχαρμανιασουμε Οχι δεν αρεσκομαι σε τέτοιου ειδους μάρκετινγκ χαχα θέλουμε το oxygen! Καλημέρα Στεφανε :D Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. February 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2015 Σήμερα βγενει η oxygen? Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HuskerDu Δημ. February 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2015 Σήμερα βγενει η oxygen? σήμερα υποτίθεται ότι θα ανακοινώσουν το νέο OxygenOS, δεν έχουν αναφέρει ότι θα το δώσουν σήμερα.... Παράθεση ... είναι τα βλέφαρά μου διάφανες αυλαίες. Όταν τα ανοίγω, βλέπω εμπρός μου ότι κι αν τύχει όταν τα κλείνω, βλέπω εμπρός μου ότι ποθώ - (Ανδρέας Εμπειρίκος) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. February 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2015 Οταν ανακοινωθεί θα το δώσουν κιόλας άμεσα Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. February 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2015 https://oneplus.net/blog/2015/02/introducing-the-oxygenos-team-a-first-look-at-the-oneplus-rom/ Τι να το κάνουμε το OxygenOS...CM12S θέλουμε!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. February 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2015 H 05Q οντως εχει λιγη παραπανω κατανάλωση αλλα του τυπου 15%.Καμμια σχεση με battery drain/ρουφήγματα που διαβαζω. Επίσης δεν εχω θέματα με double tap / wifi κλπ. Το καινουργιο audio δεν το δοκίμασα ... Περιμένουμε lollipop τώρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. February 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2015 http://www.technobuffalo.com/2015/02/13/oneplus-oxygenos-to-launch-next-month/ τον αλλο μηνα η oxygen Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peritrima Δημ. February 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2015 (edited) ρε παληκάρια, είμαι ο μόνος που μετά το update είμαι μία μέρα και τέσσερις ώρες στη μπαταρία και έχω ακόμα 32% ? στοκ όλα ρουταρισμένος/πρασινισμένος μόνο... έχω παίξει 4-5 ματσάκια hearthstone, κατέβασα και έβαλα / δοκίμασα καμια 6-7 εφαρμογές από amazon, σύνολο κανα μισάωρο - 3 τέταρτα πέρασα σε τηλεφωνήματα, ρυθμίζεις από δω και από κει έπαιζα, wifi πάντα ανοιχτό, κεραία σε 2g μόνο, καμια ώρα πέρασα στο 9gag browsing, τι άλλο?... από greenify μόνο το Textra και το Viber έχω να τρέχουν.. όταν πάει κανα 5% θα βγάλω και μια φωτογραφία να το ποστάρω να το δείτε.. --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα. Edited February 13, 2015 by athanaso77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. February 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2015 Εσύ πήρες την καλή φίλε φαίνεται είχες μέσον Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ison Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 Ερωτηση σε κατοχους Ολα καλα ολα ανθηρα με το κινητο...εχω διαβασει απειρα review και forums αλλα 1 κολλημα εχω για να προβω στην αγορα. Το θεμα με το touchscreen Μου κανει εντυπωση οτι υπάρχει ενα τοσο σημαντικο θεμα που δεν εχει λυθει εδω και μηνες (εκτος και αν εχει λυθει και ειμαι γκαβος σε αυτα που διαβαζω)...με οδηγει στο συμπερασμα οτι υπαρχει περιπτωση να μην ειναι software related οποτε κλαφτα χαραλαμπε μετα. Το θεμα ειναι : Ειναι λοταρια τι θα σου κάτσει ή ειναι common προβλημα που μαλλον δεν εχουν παρει χαμπαρι ολοι οι κάτοχοι του κινητου. Ετσι οπως παρουσιαζεται στα forum φαινεται σημαντικο σε σημειο να απαγορευει την πληκτρολογηση ή να την κανει κουραστικη. Οποιοδηποτε σχολιο απο κάτοχους θα το εκτιμουσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 Καμία σχέση, πάει βούτυρο το τηλ και σε αυτό το θέμα Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 Δεν υπάρχει κάποιο θέμα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotarts Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 Τι έχω χάσει ρε παιδιά , τι πράγμα απαγορεύει την πληκτρολόγιση εεεε πότε έγιναν αυτά γιατί δεν έχω πάρει χαμπάρι τπτ . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ison Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 Καμία σχέση, πάει βούτυρο το τηλ και σε αυτό το θέμα Δεν υπάρχει κάποιο θέμα... Τι έχω χάσει ρε παιδιά , τι πράγμα απαγορεύει την πληκτρολόγιση εεεε πότε έγιναν αυτά γιατί δεν έχω πάρει χαμπάρι τπτ . Βαζω το Official thread https://forums.oneplus.net/threads/touch-screen-issues-were-listening.186829/ 43 σελιδες με παραπονα δεν τις λες και λιγες.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikoSoti Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 Κανένα πρόβλημα με το touch.- :) Παράθεση 7+ years with the legend... Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a Apple Watch SE Apple iPad (6th gen) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
il_tifosi Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 Εγώ -κάποτε- είχα πρόβλημα με το multi-touch. Συγκεκριμένα έτυχε 2 φορές αν θυμάμαι καλά μέσα στο πρώτο δίμηνο που το είχα να μην μπορώ να κάνω ζουμ σε μια σελιδα/φωτογραφία με 2 δάχτυλα αν δεν έκανα restart. Το είχα ξεχάσει όμως. Πάνε μήνες που δεν μου το ξανά έκανε. Όλα καλά με την αφή Παράθεση Περιμένοντας καινούργιες συσκευές πριν μερικά χρόνια: πω πω, άραγε τι καινούριο θα έχουν!! Αργότερα: πωωω, άραγε ποια χρήσιμα χαρακτηριστικά θα κόψουν... Σήμερα: πςςςς νέο όνομα και νέα απόχρωση! --Motorola M3588 > Ericsson T65 > Sharp GX25 > Sony Ericsson T650i > Samsung Jet > Samsung Galaxy S > OnePlus One > Samsung Galaxy S9+ > Samsung Galaxy S21FE --GPad 8.3 > Galaxy Tab S6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. February 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2015 Τώρα θυμήθηκα......μια κουβέντα που κάναμε προ μηνών και κατέβαζαμε κάτι εφαρμογες με τις οποίες τσεκάρουμε την απόκριση του touch και αποδείχτηκε ότι μετά τα δέκα δάχτυλα ταυτόχρονα επάνω στην οθόνη υπήρχε πρόβλημα :-) :-) Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. February 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2015 Βαζω το Official thread https://forums.oneplus.net/threads/touch-screen-issues-were-listening.186829/ 43 σελιδες με παραπονα δεν τις λες και λιγες.... Δεν γνωρίζω μόνο αν υπήρχε θέμα με τις πρώτες παρτίδες. Έχει περάσει πολύς καιρός από τότε για να ανησυχείς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotarts Δημ. February 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2015 Λέω κ γω τι έγινε , δεν είχα ποτέ κάποιο πρόβλημα με το touch, ούτε θέμα με κακη πληκτρολόγιση σε μηνύματα . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. February 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2015 Αν θυμαμαι καλα στην 33 η αργοτερα ειχε δωθει και update στο touch firmware και ειχε λυθει το οποιοδιποτε προβλημα Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. February 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2015 Ιουλίο Αύγουστο είχαμε τέτοια θεματα φιλε.. Και'γω ειχα. Έδωσαν drivers και ειναι τελειο πλεον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tapouts Δημ. February 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2015 Καλημερα παιδακια και καλη Κυριακη !!! Δυο γρηγορες ερωτησεις απο μενα. 1) Το ειδα διαβασει σιγουρα καπου αλλα δε μπορω να τπτ να το βρω, το ειχαν κι αλλοι το ζητημα αυτο. εσβησα το κινητο, το αφησα να φορτισει κ κολλαει στο 98% !! :( Καποια λυση ; 2) Υπαρχει τροπος τα μηνυματα να ειναι πανω απο 60κατι χαρακτηρες σε ενα μηνυμα; Κατεβασα το textra αλλα διαφορα δεν ειδα ! Παράθεση iPhone 5s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fontastrelos Δημ. February 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2015 Καλημερα παιδακια και καλη Κυριακη !!! Δυο γρηγορες ερωτησεις απο μενα. 1) Το ειδα διαβασει σιγουρα καπου αλλα δε μπορω να τπτ να το βρω, το ειχαν κι αλλοι το ζητημα αυτο. εσβησα το κινητο, το αφησα να φορτισει κ κολλαει στο 98% !! :( Καποια λυση ; 2) Υπαρχει τροπος τα μηνυματα να ειναι πανω απο 60κατι χαρακτηρες σε ενα μηνυμα; Κατεβασα το textra αλλα διαφορα δεν ειδα ! Για το πρώτο δεν ξέρω κάτι για το δεύτερο, θα πας στα μηνύματα στις ρυθμίσεις και θα βάλεις, αφαίρεση όλων τον χαρακτήρων unicode. Θα το βρεις στις ρυθμίσεις στα μηνύματα. Παιδιά έχω μια σημαντική ερώτηση να κάνω και εγώ. Όταν φορτίζω το κινητό, έχω ανοιχτό το bluetooth και εχώ συνδέσει το hansfree bluetooth και κάνω κλήση σβήνει το λαμπάκι που δείχνει ότι φορτίζει, το εικονίδιο μέσα σταματάει να κάνει γύρο γύρο, ή κάνει ελάχιστα, κάποιες φόρες αναβοσβήνει το λαμπάκι που δείχνει ότι φορτίζει. Με λίγα λόγια είναι σαν να μην φορτίζει η να φορτίζει ελάχιστα. Ξέρει κάνεις τι συμβαίνει, γιατί αγχώθηκα; :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts