geosidi Δημ. August 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2014 Δυστυχώς ούτε κι αυτοί το έχουν διαθέσιμο.Μου είπαν για αναμονή 2-3 εβδομάδων :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. August 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2014 Πω ρε φίλε τι γίνεται, άφαντο είναι. Το mrmobi το έχει σε καλή τιμή ετοιμοπαράδοτο, αλλά μόνο σε χρυσό. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geosidi Δημ. August 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2014 Δεν υπάρχει τίποτα,λογικά περιμένουν παράδοση και φοβάμαι λόγω Αυγούστου μην καθυστερήσει αρκετά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. August 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2014 Λογικό. Τι κινητό ανέβηκε ξαφνικά πολύ σε ζήτηση. Εγώ σε φυσιολογικές συνθήκες περίμενα μια εβδομάδα. Και πάλι η αναμονή σε ανταμείβει μόλις το δουλέψεις Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geosidi Δημ. August 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2014 Και περνάνε οι μέρες και το άτιμο δεν υπάρχει πουθενά...Υπάρχει κανείς άλλος συμπάσχων;Έχει ακούσει κανείς τίποτα για παραλαβές; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geosidi Δημ. August 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2014 Σκεφτόμουνα να αγοράσω από Amazon Γερμανίας,είδα και τα παιδιά στο άλλο post ότι το συστήνουν.Από θέμα εγγυήσεων κλπ δεν παίζει κανένα θέμα έτσι; Έχω βρει αυτό http://www.amazon.de/HTC-Smartphone-LCD-Display-Frontkamera-metallgrau/dp/B00IKIZI10/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1400661533&sr=8-1&keywords=htc+m8 στα 545. Απόψεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. August 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2014 Σκεφτόμουνα να αγοράσω από Amazon Γερμανίας,είδα και τα παιδιά στο άλλο post ότι το συστήνουν.Από θέμα εγγυήσεων κλπ δεν παίζει κανένα θέμα έτσι; Έχω βρει αυτό http://www.amazon.de/HTC-Smartphone-LCD-Display-Frontkamera-metallgrau/dp/B00IKIZI10/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1400661533&sr=8-1&keywords=htc+m8 στα 545. Απόψεις; Δες στα 548 που seller είναι το amazon.de Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. August 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2014 Kaiser shop λέει ότι έχει απόθεμα το ασήμι στα 518€. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos55 Δημ. August 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2014 Kaiser shop =branded .Αν δεν έχεις θέμα με branded Οκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geosidi Δημ. August 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2014 Κυνήγι μαγισσών η φάση με το κινητό.Το βρίσκω σήμερα στο ibuy, ξεκινάω για να το παραλάβω και μου το πρόλαβε ένας άλλος για 2 λεπτά.Τελευταίο κομμάτι .... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyros_mad_doc Δημ. August 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2014 Από Γερμανό εγώ περίμενα 20 μέρες.... Άρα υπομονή παιδιά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. August 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2014 extreme mobile μονο unbranded 545 e Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geosidi Δημ. August 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2014 Παίδες παρέλαβα και εγώ το κινητό σήμερα μετά από προσπάθεια πολλών ημερών.Το θέμα είναι ότι παρέλαβα από tokinito.gr και η συσκευή δεν ήταν σφραγισμένη.Το κατάστημα ισχυρίζεται ότι τις ανοίγουνε στο τελωνείο και έτσι γίνεται με όλα τα htc. Μπορείτε να μου πείτε την άποψή σας; Στέκει αυτό που μου λένε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. August 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2014 Παίδες παρέλαβα και εγώ το κινητό σήμερα μετά από προσπάθεια πολλών ημερών.Το θέμα είναι ότι παρέλαβα από tokinito.gr και η συσκευή δεν ήταν σφραγισμένη.Το κατάστημα ισχυρίζεται ότι τις ανοίγουνε στο τελωνείο και έτσι γίνεται με όλα τα htc. Μπορείτε να μου πείτε την άποψή σας; Στέκει αυτό που μου λένε; και βέβαια ΟΧΙ, αν είναι δυνατόν Με γειαααα :) Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesvts Δημ. August 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2014 Παίδες παρέλαβα και εγώ το κινητό σήμερα μετά από προσπάθεια πολλών ημερών.Το θέμα είναι ότι παρέλαβα από tokinito.gr και η συσκευή δεν ήταν σφραγισμένη.Το κατάστημα ισχυρίζεται ότι τις ανοίγουνε στο τελωνείο και έτσι γίνεται με όλα τα htc. Μπορείτε να μου πείτε την άποψή σας; Στέκει αυτό που μου λένε; Το συγκεκριμένο κατάστημα σχεδον μόνιμα το κάνει αυτό. Δεν ξέρω τον λόγο. Το είχα πάθει με ένα nexus που είχα πάρει απο εκεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geosidi Δημ. August 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2014 Και τελικά ολα καλά; δεν ξέρω τι να κάνω. Οι άνθρωποι είναι ευγενικοί αλλα μου λενε ετσι είναι ολα τα m8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo35 Δημ. August 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2014 Και τελικά ολα καλά; δεν ξέρω τι να κάνω. Οι άνθρωποι είναι ευγενικοί αλλα μου λενε ετσι είναι ολα τα m8 δεν ειχε την διαφανες ζελατινη που καλυπτει ολο το κουτι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geosidi Δημ. August 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2014 δεν ειχε την διαφανες ζελατινη που καλυπτει ολο το κουτι? Όχι, ούτε πλαϊνά αυτοκόλλητα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo35 Δημ. August 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2014 Όχι, ούτε πλαϊνά αυτοκόλλητα πηγες κ το πηρες ο ιδιος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geosidi Δημ. August 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2014 πηγες κ το πηρες ο ιδιος? Ναι αλλά επειδή βιαζόμουνα δεν το κοίταξα εκείνη την ώρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo35 Δημ. August 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2014 Ναι αλλά επειδή βιαζόμουνα δεν το κοίταξα εκείνη την ώρα εγω για παραδειγμα που ειμαι περιεργος δεν θα το επερνα,μπορει αλλον να μην τον πειραζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. August 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2014 Όχι, ούτε πλαϊνά αυτοκόλλητα Δεν υπάρχουν πλαϊνά αυτοκόλλητα ούτως ή άλλως.Το κουτί είναι όμως σε ζελατίνα κλειστή.Προσωπικά θα τους το πήγαινα πίσω Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geosidi Δημ. August 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2014 Λάθος μου που δεν το κοίταξα,θα ξέρω για την επόμενη φορά.Το κινητό πάντως φαίνεται ολοκαίνουριο και ελπίζω να πάνε όλα καλά. Πόσο όμορφο είναι το άτιμο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo35 Δημ. August 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2014 Δεν υπάρχουν πλαϊνά αυτοκόλλητα ούτως ή άλλως.Το κουτί είναι όμως σε ζελατίνα κλειστή.Προσωπικά θα τους το πήγαινα πίσω σε εμενα προσωπικα κ σε ενος φιλο μου ειχε κανονικα κ πλαινα αυτοκολλητακια ασφαλειας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chameleon Δημ. August 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2014 (edited) Με διαολισατε με ολα αυτα που γράφετε εδώ και τελικά αποφάσισα να το παρω...(αντί για s5 ή Ζ2) Να προτιμησω για την αγορα του το amazon.de η το amazon.fr? Έχουν unbranded συσκευές;; Με την εγγύηση τι παίζει στις συσκευές αυτές;;; Τις αναλαμβάνει κανονικά η Arvato ή τις στέλνεις εξωτερικό;;; Thanks...:):) Edited August 20, 2014 by Chameleon Παράθεση Across the satellite beams Across the oceans or seas To the lighthouse I could be I see some soldiers with guns And they are killing for fun They are killing to entertain me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts