truckman Δημ. January 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2015 (edited) Θα παρακαλέσω τα οποιαδήποτε προσωπικἀ προβλήματα και οι αντιπαραθέσεις εξαιτίας αυτών μεταξύ των χρηστών,να μένουν εκτός του φόρουμ.Κάποια μυνήματα διαγράφηκαν Edited January 30, 2015 by truckman Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hrcivic Δημ. January 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2015 Λυπαμαι που υπαρχουν τετοια περιστατικά γιατι τελικα ολοι μια παρεα καταληγουμε. Οπως και να έχει εγω 2 λογακια για να βοηθησω θα τα πω.. Για την αυτοματη εκτροπη λοιπον.. Εχουμε και τα 2 συνδεμενα με Bluetooth κινητο και gear. Στο gear παταμε ρυθμίσεις-κληση-αυτοματη προώθηση κλησης- και τικαρουμε ενεργο. Προσεχουμε απο κατω που λεει ορισμος αριθμου να ειναι το νουμερο του gear. Μετα παμε παλι ρυθμίσεις - συνδεσεις - δίκτυα κινητης- χρηση δικτυου κινητης- και το κανουμε παντα ενεργο ωστε να ανοιξουν οι επιλογες απο κατω και να τικαρεις τα δεδομενα κινητης ειτε εισαι 3g ειτε 2g. Μετα πας πανω παλι και την χρηση δικτυου κινητης την κανεις αυτοματη ενεργοποιηση απενεργοποιηση. Τελειωσες με τις ρυθμισεις στο gear. Επισης το Bluetooth το εχεις παντα ενεργοποιημενο. Τωρα στο κινητο εφοσον τα εχουμε ακομα συνδεμενα με Bluetooth παμε ρυθμισεις - αυτοματη προώθηση κλησης και τικαρουμε ενεργο. Προσεχουμε απο κατω να υπαρχει παλι του νουμερο του gear. Εισαι ετοιμος.. Αποσυνδεεις το Bluetooth στο κινητο για τεσταρισμα και περιμενεις κανα 2λεπτο( ψαχνει να βρει το κινητο μεσω bluetooth) και εφοσον δεν το βρει ενεργοποιεί τη προώθηση σε ενημερωνει στο gear. Τωρα οι κλησεις και απο τα 2 νουμερα θα λειτουργουν κανονικα στο gear και με τικαρισμενη την απομακρυσμενη συνδεση στο κινητο θα εχεις και ολες τις υπολοιπες ειδοποιήσεις στο gear. Ελπιζω να τα καταφερεις. Ρωτα παλι αν κολλησεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnikolai Δημ. January 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2015 (edited) Λυπαμαι που υπαρχουν τετοια περιστατικά γιατι τελικα ολοι μια παρεα καταληγουμε. Οπως και να έχει εγω 2 λογακια για να βοηθησω θα τα πω.. Για την αυτοματη εκτροπη λοιπον.. Εχουμε και τα 2 συνδεμενα με Bluetooth κινητο και gear. Στο gear παταμε ρυθμίσεις-κληση-αυτοματη προώθηση κλησης- και τικαρουμε ενεργο. Προσεχουμε απο κατω που λεει ορισμος αριθμου να ειναι το νουμερο του gear. Μετα παμε παλι ρυθμίσεις - συνδεσεις - δίκτυα κινητης- χρηση δικτυου κινητης- και το κανουμε παντα ενεργο ωστε να ανοιξουν οι επιλογες απο κατω και να τικαρεις τα δεδομενα κινητης ειτε εισαι 3g ειτε 2g. Μετα πας πανω παλι και την χρηση δικτυου κινητης την κανεις αυτοματη ενεργοποιηση απενεργοποιηση. Τελειωσες με τις ρυθμισεις στο gear. Επισης το Bluetooth το εχεις παντα ενεργοποιημενο. Τωρα στο κινητο εφοσον τα εχουμε ακομα συνδεμενα με Bluetooth παμε ρυθμισεις - αυτοματη προώθηση κλησης και τικαρουμε ενεργο. Προσεχουμε απο κατω να υπαρχει παλι του νουμερο του gear. Εισαι ετοιμος.. Αποσυνδεεις το Bluetooth στο κινητο για τεσταρισμα και περιμενεις κανα 2λεπτο( ψαχνει να βρει το κινητο μεσω bluetooth) και εφοσον δεν το βρει ενεργοποιεί τη προώθηση σε ενημερωνει στο gear. Τωρα οι κλησεις και απο τα 2 νουμερα θα λειτουργουν κανονικα στο gear και με τικαρισμενη την απομακρυσμενη συνδεση στο κινητο θα εχεις και ολες τις υπολοιπες ειδοποιήσεις στο gear. Ελπιζω να τα καταφερεις. Ρωτα παλι αν κολλησεις Σε ευχαριστώ μεν, αλλά: 1) Ακολουθώντας την οδηγία: "στο gear παταμε ρυθμίσεις-κληση-αυτοματη προώθηση κλησης-" δεν βρίσκω πουθενά την επιλογή ΑΥΤΟΜΑΤΗ. Απλά την ενεργοποιεί. 2) Οπότε, όταν γίνεται η απομακρυσμένη σύνδεση, ΔΕΝ ενημερώνομαι για την κλήση, ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ για την αναπάντητη. Η επιλογή του dialer στη λίστα ειδοποιήσεων είναι τσεκάρισμένη. 3) Επίσης, στην απομακρυσμένη σύνδεση, κατά την εξερχόμενη κλήση, αν και έχει γίνει το κατάλληλο τσεκάρισμα, ο αριθμός καλούντως εμφανίζεται του Gear παρά την επιλογή να εμφανίζεται το νούμερο της κινητής συσκευής. βλέπω ξανά και ξανά βίντεο στο Ίντερνετ. για κάποιο λόγο η συσκευή μου ΔΕΝ έχει ΟΥΤΕ στη εφαρμογή στο κινητό ούτε στις ρυθμίσεις του ρολογιού την επιλογή για αυτόματη προώθηση. πάσα προσπάθεια αναβάθμισης καταλήγει πως είναι το πιο ανανεωμένο. πριν αρχίσω να ουρλιάζω κάποια ιδέα; Edited January 30, 2015 by gnikolai Θέματα.... Παράθεση Don't ask, what your country can do for you! Ask what you, can do for your country! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hrcivic Δημ. January 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2015 Απαντω.. Στο πρωτο σου ερωτημα αφου στα γραφω βημα βημα αναλυτικα γιατι μπερδεύεσαι? Το μενου γραφει αυτοματη προώθηση οχι οτι μεσα σε αυτο το μενου επιλογη αυτοματη-εσυ απλα τικαρεις ενεργό οπως και εκανες. 2ον η απομακρυσμενη συνδεση εχει να κανει με το να λαμβανεις απλα ειδοποιησεις οταν εισαι μακρια απο το κινητο π.χ mail - 3ον οι κλησεις οταν εισαι μακρυα απο το κινητο γινονται αποκλειστικα απο το νουμερο του gear και οταν ενωθουνε με Bluetooth γινονται απο το νουμερο του κινητου. Πολυ απλα και αναλυτικα σου τα εξηγησα. Τι κινητο καταρχας εχεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnikolai Δημ. January 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2015 Απαντω.. Στο πρωτο σου ερωτημα αφου στα γραφω βημα βημα αναλυτικα γιατι μπερδεύεσαι? Το μενου γραφει αυτοματη προώθηση οχι οτι μεσα σε αυτο το μενου επιλογη αυτοματη-εσυ απλα τικαρεις ενεργό οπως και εκανες. 2ον η απομακρυσμενη συνδεση εχει να κανει με το να λαμβανεις απλα ειδοποιησεις οταν εισαι μακρια απο το κινητο π.χ mail - 3ον οι κλησεις οταν εισαι μακρυα απο το κινητο γινονται αποκλειστικα απο το νουμερο του gear και οταν ενωθουνε με Bluetooth γινονται απο το νουμερο του κινητου. Πολυ απλα και αναλυτικα σου τα εξηγησα. Τι κινητο καταρχας εχεις? Ξεκινώντας ανάποδα, το 3 και το 2 κατανοητά. Για το πρώτο και το σημαντικότερο δυστυχώς θα επιμένω ή μάλλον το ρολόι θα επιμένει. ΔΕΝ υπάρχει η λέξη ΑΥΤΟΜΑΤΗ και τα παράγωγα αυτής ΠΟΥΘΕΝΑ στο μενού. Αν δεις τις φωτογραφίες εδώ θα καταλάβεις: https://www.dropbox.com/sh/4jb6hh27xkua6bh/AADXELtch6bg2Wjd0WTd5ELpa?dl=0 Μπορώ ή να ενεργοποιήσω ΜΟΝΙΜΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΑ ή να απενεργοποιησω ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΑ την προώθηση. Πουθενά η επιλογή ή μενού ή η λέξη αυτόματα.... Υ. Γ: S5 Παράθεση Don't ask, what your country can do for you! Ask what you, can do for your country! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hrcivic Δημ. January 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2015 (edited) Τις είδα τις φωτο και οντως σε εσενα γραφει σκετο προώθηση ενω εμενα αυτοματη προώθηση κλήσης. Μηπως αυτο γινεται επειδη βλεπω στη πρωτη φωτο οτι ο αριθμος εξερχομενων ειναι το κινητο? Ξετικαρε το ενεργο κανε μια πισω και βαλε αριθμο εξερχομενων το gear και δες μηπως αλλαξει. Το κοιταξα τωρα και σωστα σου βγαζει κινητη συσκευη αφου ειναι συνδεμενα με Bluetooth. Παντως εμενα το μενου το αναφερει ως αυτόματο. Edited January 30, 2015 by hrcivic Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnikolai Δημ. January 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2015 Καλημέρα! Μάλλον βρέθηκε το πρόβλημα. Ή μάλλον βρέθηκε η ασυμβατότητα!!! Δοκίμασα σήμερα 3 φορές με επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων με το κινητό της γυναίκας μου (S4 mini) και όλα ήταν "οκ". Η επιλογή αυτόματη προώθηση ήταν εκεί. Αντίστοιχα, όσες φορές και να κάνω την εγκατάσταση στο S5 Duos η επιλογή "Αυτόματη προώθηση" ΔΕΝ υπάρχει!!! Παράθεση Don't ask, what your country can do for you! Ask what you, can do for your country! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. January 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2015 Gear s για 4η φορά εδώ. Ο λόγος; πλέον διαβάζω ότι η Samsung θα διαθέσει update για σημαντική αύξηση της αυτονομίας. Με αυτό σαν δεδομένο, αλλά και τη μοναδική δυνατότητα να παίζει αυτόνομα (ελεω sim), εδιωξα όλα τα smartwatches και το πήρα για ακόμη μια φορά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hrcivic Δημ. January 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2015 Δωσε update στο λαο samsung τρελανε μας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostolidisathan Δημ. January 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2015 Gear s για 4η φορά εδώ. Ο λόγος; πλέον διαβάζω ότι η Samsung θα διαθέσει update για σημαντική αύξηση της αυτονομίας. Με αυτό σαν δεδομένο, αλλά και τη μοναδική δυνατότητα να παίζει αυτόνομα (ελεω sim), εδιωξα όλα τα smartwatches και το πήρα για ακόμη μια φορά... Βαγγέλη, ο Έλληνας θέλει και ένα update στην τσέπη του για να αγοράσει μαζικά Gear S Παράθεση Δεν υπογράφω ρε!!! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnikolai Δημ. January 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2015 Δεν αυξάνει και τη λίστα συμβατότητας με μοντέλα; να μπει και το S5 Duos στη λίστα. Πως μπορεί να αναφερθεί σχετικό ερώτημα/bag; Παράθεση Don't ask, what your country can do for you! Ask what you, can do for your country! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
medit Δημ. February 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2015 Καλησπέρα. Ξέρει κανείς πιο είναι το πιο φθηνο samsung κινητό με το οποίο μπορεί να συνδεθεί το gear s; Ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KillaBee Δημ. February 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2015 Κάτι μου λέει ότι το τηλέφωνο σου είναι iPhone. Δες το βίντεο αυτό, ίσως σε ενδιαφέρει. Προσωπικά χρησιμοποιώ ένα GALAXY S4 mini, όμως ίσως και το S3 mini να είναι συμβατό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
medit Δημ. February 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2015 Κάτι μου λέει ότι το τηλέφωνο σου είναι iPhone. Δες το βίντεο αυτό, ίσως σε ενδιαφέρει. Προσωπικά χρησιμοποιώ ένα GALAXY S4 mini, όμως ίσως και το S3 mini να είναι συμβατό. Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Δεν έχω iphone αλλά το note 1. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnikolai Δημ. February 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2015 Καλησπέρα, Προσπαθώ βρω 2 εφαρμογές που να ανταποκρινονται στις απαιτήσεις και τους λόγους που το αγόρασα. 1) Χωρίς τη χρήση κινητού, χωρίς τη χρήση κάρτας ΣΙΜ και δεδομένων, να μπορώ να κάνω Tracking (καταγραφή διαδρομής, ταχύτητας, απόστασης, χρόνο, υψόμετρο) μιας διαδρομής. Μόνο με τη χρήση του GPS. Αφού την καταγράψει, μετά να τη μεταφέρω στο κινητό ή στον υπολογιστή και με όλα τα μέσα και την άνεση να τη δω σε χάρτη (τύπου Google maps). 2) Ένδειξη υψόμετρο. Σωστή όμως όχι ότι να 'ναι... Παράθεση Don't ask, what your country can do for you! Ask what you, can do for your country! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. February 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2015 Καλησπέρα, Προσπαθώ βρω 2 εφαρμογές που να ανταποκρινονται στις απαιτήσεις και τους λόγους που το αγόρασα. 1) Χωρίς τη χρήση κινητού, χωρίς τη χρήση κάρτας ΣΙΜ και δεδομένων, να μπορώ να κάνω Tracking (καταγραφή διαδρομής, ταχύτητας, απόστασης, χρόνο, υψόμετρο) μιας διαδρομής. Μόνο με τη χρήση του GPS. Αφού την καταγράψει, μετά να τη μεταφέρω στο κινητό ή στον υπολογιστή και με όλα τα μέσα και την άνεση να τη δω σε χάρτη (τύπου Google maps). 2) Ένδειξη υψόμετρο. Σωστή όμως όχι ότι να 'ναι... Με το s health ή με το runtastic pro. Τα ιδια ειναι σχεδον μονο που το runtastic θα το πληρωσεις και 5 ευρώ. Αν δεν μπορεις μ αυτα τα 2 δεν μπορείς με κανένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. February 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2015 Υπάρχει κάποιος δοκιμασμένος τρόπος να λειτουργήσει το πρώτο gear σε μη επίσημα συμβατή συσκευή; Πήρε το μάτι μου διάφορα αλλά γράφεται ότι υπάρχουν πολλά προβλήματα στην συνεργασία gear συσκευής. Υπάρχει κάποια δοκιμασμένη λύση; Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnikolai Δημ. February 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2015 Σήμερα, είπαν να φορτίσω το ρολόι με τη φορητή συσκευή, χωρίς μπρίζα, όταν το ποσοστό της μπαταρίας ήταν στο 35%. Αποτέλεσμα; το ρολόι φορτίστηκε μέχρι και το 92%. Συνεπώς το που τελικά θα σταματήσει η φόρτιση, εξαρτάται από το που θα αρχίσει. Παράθεση Don't ask, what your country can do for you! Ask what you, can do for your country! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KillaBee Δημ. February 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2015 Υπάρχει κάποιος δοκιμασμένος τρόπος να λειτουργήσει το πρώτο gear σε μη επίσημα συμβατή συσκευή; Πήρε το μάτι μου διάφορα αλλά γράφεται ότι υπάρχουν πολλά προβλήματα στην συνεργασία gear συσκευής. Υπάρχει κάποια δοκιμασμένη λύση; Ρίξε μια ματιά εδώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. February 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2015 Ρίξε μια ματιά εδώ. Ευχαριστώ πολύ θα το κοιτάξω. Το έχεις εφαρμόσει; Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnikolai Δημ. February 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2015 Καλημέρα, ας υποθέσουμε ότι στο κινητό υπάρχει η ΣΙΜ1 και στο ρολόι η ΣΙΜ2. Για όσο διάστημα είναι συνδεδεμένα με bluetooth, το ρολόι βρίσκεται ουσιαστικά εκτός δικτύου. Για τις κλήσεις που γίνονται προς τη ΣΙΜ2 το πρόβλημα λύνεται κάνοντας προώθηση κλήσεων όταν είναι εκτός δικτύου. Τι γίνεται όμως με τα ΣΜΣ; Υπάρχει κάποιος τρόπος να μπει προώθηση ΣΜΣ για την κάρτα ΣΙΜ2 που θα είναι τοποθετημένη στο κινητό; Παράθεση Don't ask, what your country can do for you! Ask what you, can do for your country! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. February 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2015 (edited) παιδιά 3 ερωτήσεις: 1/ας υποθέσουμε ότι έχουμε 1 σιμ στο κινητό και 1 σιμ στο ρολόι. αν με παρουν στο ρολόι τηλέφωνο, μπορώ να το κάνω έτσι ώστε να μιλάω από το τηλέφωνο?(μάλλον δεν γίνεται θα βολευτώ με bluetooth headset) 2/αν το ρολόι είναι συνδεδεμένο με το κινητό για τις ειδοποιήσεις, δουλευει κανονικα η σιμ καρτα που εχει μεσα το ρολόι η κλείνει η λειτουργία της σιμ? γιατί ουσιαστικά είναι άχρηστη η αγορά μου αν το έχω συνδεδεμένο με το κινητό, και απενεργοποιηθεί η λειτουργία της σιμ που έχω στο ρολόι. εγώ για να γλιτώσω δεύτερο τηλέφωνο (χωρις να πάρω dualsim) το παράγγειλα..... 3/το wifi εχει καλο σημα? ο browser δουλευει κανονικά?και το gps μπορει να δουλεψει αυτονομα (αν υπαρχει καποιο προγραμμα) στο ρολοι κατι σαν navigon χωρις χρηση smartwatch? Edited February 7, 2015 by hackfree Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnikolai Δημ. February 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2015 παιδιά 3 ερωτήσεις: 1/ας υποθέσουμε ότι έχουμε 1 σιμ στο κινητό και 1 σιμ στο ρολόι. αν με παρουν στο ρολόι τηλέφωνο, μπορώ να το κάνω έτσι ώστε να μιλάω από το τηλέφωνο?(μάλλον δεν γίνεται θα βολευτώ με bluetooth headset). 2/αν το ρολόι είναι συνδεδεμένο με το κινητό για τις ειδοποιήσεις, δουλευει κανονικα η σιμ καρτα που εχει μεσα το ρολόι η κλείνει η λειτουργία της σιμ? γιατί ουσιαστικά είναι άχρηστη η αγορά μου αν το έχω συνδεδεμένο με το κινητό, και απενεργοποιηθεί η λειτουργία της σιμ που έχω στο ρολόι. εγώ για να γλιτώσω δεύτερο τηλέφωνο (χωρις να πάρω dualsim) το παράγγειλα..... 3/το wifi εχει καλο σημα? ο browser δουλευει κανονικά?και το gps μπορει να δουλεψει αυτονομα (αν υπαρχει καποιο προγραμμα) στο ρολοι κατι σαν navigon χωρις χρηση smartwatch? Το "1" και το "2" χρήζουν ενιαίας απάντησης. Αν το κινητό και το ρολόι είναι συνδεδεμένα μεταξύ τους (Bluetooth) τότε ΔΕΝ μπορείς να δεχτείς κλήση στον αριθμό του ρολοιού. Η ΣΙΜ του ρολοιού βγαίνει εκτός δικτύου. Ο ΜΟΝΟΣ τρόπος για να μην χάνεις τις κλήσεις που προορίζονται για τη ΣΙΜ του ρολογιού είναι να ενεργοποιήσεις την προώθηση κλήσης στο νούμερο του ρολοιούς προς το νούμερο/ΣΙΜ του κινητού, όταν η ΣΙΜ του ρολοιού είναι εκτός δικτύου (δηλαδή συνδεδεμένο μέσω Bluetooth με το κινητό). Σε αυτήν την περίπτωση, για να το προχωρήσω λίγο παραπάνω, όταν το κινητό και το ρολόι απομακρύνονται, χάνεται η σύνδεση Bluetooth, και τότε αυτόματα ενεργοποιείται η προώθηση κλήσεις από το κινητό στο ρολόι, ενώ απενεργοποιείται η προώθηση κλήσης από το ρολόι στον κινητό καθώς πλέον το ρολόι έχει δίκτυο. Το πρόβλημα σε αυτή την περίπτωση, που δεν έχω βρει ακόμα λύση, είναι ότι δεν μπορείς να λάβεις τα ΣΜΣ που προορίζονται για τη ΣΙΜ του ρολοιού (όσο το ρολόι είναι συνδεδεμένο με το κινητό μέσω bluetooth), όπως επίσης δεν μπορείς να κάνεις εξερχόμενες κλήσεις στις οποίες ο αριθμός που θα φαίνεται να είναι του ρολοιού. Το WiFi δουλεύει "οκ". Πλοήγηση στο ίντερνετ μπορείς να κάνεις κανονικά. Και πλοήγηση επίσης δουλεύει ΑΛΛΑ είναι ΠΟΛΥ απλοποιημένη και δύσχρηστη κατά τη γνώμη μου. Κοντολογείς, επειδή και εγώ έχω δίκαρτο τηλέφωνο, έχει πολλούς περιορισμούς και δεν βλέπω να ασχολούνται και πολύ στη Samsung. Είναι στην αγορά πόσους μήνες και δεν έχει βγει ούτε ένα update που να διορθώνει τα διάφορα προβλήματα, ατέλειες και ασυμβατότητες. Παράθεση Don't ask, what your country can do for you! Ask what you, can do for your country! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. February 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2015 Καταλαβα.... Αν προωθήσω την κλήση απο τη σιμ του ρολογιου στο κινητο φαίνεται οτι ειναι προωθημενη στην οθονη του κινητού? Ρωταω γιατι δε θελω να χρεωνομαι εξτρά ενω στη σιμ του κινητου εχω φοιτητικο πακέτο ομιλιας... Να βλέπω δηλαδη ότι η κληση ερχεται απο προώθηση και να τους καλω εγω με τη σιμ του κινητου δηλαδη.... Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnikolai Δημ. February 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2015 Καταλαβα.... Αν προωθήσω την κλήση απο τη σιμ του ρολογιου στο κινητο φαίνεται οτι ειναι προωθημενη στην οθονη του κινητού? Ρωταω γιατι δε θελω να χρεωνομαι εξτρά ενω στη σιμ του κινητου εχω φοιτητικο πακέτο ομιλιας... Να βλέπω δηλαδη ότι η κληση ερχεται απο προώθηση και να τους καλω εγω με τη σιμ του κινητου δηλαδη.... Σε εμένα (S5 Duos) φαίνεται "προώθηση κλήσης". Παράθεση Don't ask, what your country can do for you! Ask what you, can do for your country! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts