vadergr Δημ. April 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2014 Επειδή δεν έχω καταλάβει καλά, με το gear 2 μπορώ να μιλάω σε ανοικτή ακρόαση? Θα βολεύει πολύ μέσα στο αμάξι. Ποια κινητά υποστηρίζουν τα gear 2? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. April 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2014 Επειδή δεν έχω καταλάβει καλά, με το gear 2 μπορώ να μιλάω σε ανοικτή ακρόαση? Θα βολεύει πολύ μέσα στο αμάξι. Ποια κινητά υποστηρίζουν τα gear 2? Ναι κανονικότατα. Και έχει και πολύ καλό ηχείο. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=390032 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. April 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2014 (edited) @ V@gelis http://live.samsung-updates.com/index.php?device=SM-V700 για το multiCSC δεν γνωρίζω και δεν μπορώ να το ψάξω γιατί είμαι εκτός edit: Πριν 2 ημέρες έγινε update / GearManager (1.7.041404) και θα δεις διαφορετικό εικονίδιο Ίσως σου χαθούν οι extra ειδοποιήσεις και θα πρέπει να τις ενεργοποιήσεις ξανά. Δεν υπάρχει λόγος αλλαγής αν έχεις το 1, εκτός αν κάποιος έχει την δική μας τρέλα! Μετά τις τελευταίες αναβαθμίσεις θα τα ''χάσεις'' με τους χρόνους της μπαταρίας. http://imagizer.imageshack.us/v2/640x480q90/834/huxj.jpg Edited April 19, 2014 by Jig Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valandis Δημ. April 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2014 Έχω το gear 1, υπάρχει στο gear 2 κάτι καλύτερο για να κάνω την αλλαγή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evelinalex Δημ. April 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2014 Χριστός Ανέστη :) χρόνια πολλά σε όλους με υγεία και ευτυχία:D Από χτες δεν μου φορτίζει το λατρεμένο :cry: Δεν φταίει ο φορτιστής γιατί δοκίμασα κ έναν δεύτερο !!Δεν γλιτώνω το σέρβις έτσι?????:this::this: Παράθεση IPhone pro max /note 10 plus ,ipad pro 11 & MacBook pro :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. April 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2014 Χριστός Ανέστη :) χρόνια πολλά σε όλους με υγεία και ευτυχία:D Από χτες δεν μου φορτίζει το λατρεμένο :cry: Δεν φταίει ο φορτιστής γιατί δοκίμασα κ έναν δεύτερο !!Δεν γλιτώνω το σέρβις έτσι?????:this::this: Χρόνια πολλά. Κάνε μια επαναφορά αλλιώς service ναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. April 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2014 @ V@gelis http://live.samsung-updates.com/index.php?device=SM-V700 για το multiCSC δεν γνωρίζω και δεν μπορώ να το ψάξω γιατί είμαι εκτός edit: Πριν 2 ημέρες έγινε update / GearManager (1.7.041404) και θα δεις διαφορετικό εικονίδιο Ίσως σου χαθούν οι extra ειδοποιήσεις και θα πρέπει να τις ενεργοποιήσεις ξανά. Δεν υπάρχει λόγος αλλαγής αν έχεις το 1, εκτός αν κάποιος έχει την δική μας τρέλα! Μετά τις τελευταίες αναβαθμίσεις θα τα ''χάσεις'' με τους χρόνους της μπαταρίας. http://imagizer.imageshack.us/v2/640x480q90/834/huxj.jpg Μιχαλη σε ευχαριστω πολύ, ριχνω αναβαθμιση στο ρολογακι... Καλες μασες σε ολους. Χρονια Πολλα και Καλα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evelinalex Δημ. April 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2014 Χρόνια πολλά. Κάνε μια επαναφορά αλλιώς service ναι Δεν μου ανάβει το gear για να κάνω επαναφορά :( Άρα σέρβις !!!Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να το πάθει αυτό!! Το πρόσεχα πολύ :mad: Παράθεση IPhone pro max /note 10 plus ,ipad pro 11 & MacBook pro :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. April 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2014 (edited) Μήπως σκέφτηκες να πάρεις το 2 και τσαντίστηκε;;; :p Χρόνια Πολλαααα σε όλους!!! edit: Samsung Gear 2 vs Samsung Gear 2 Neo http://imagizer.imageshack.us/v2/640x480q90/842/1fqj.jpg Edited April 20, 2014 by Jig Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vezyro Δημ. April 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2014 Kάτοχος του gear 1 εδω και λιγες ημέρες μπορώ να πώ πως αξίζει τα λεφτα του. Πολυ πρακτικο σε κλήσεις με ανοιχτη ακρόαση,και φανταστικο να αλλαζεις watchfaces καθε ημερα ! Εδω μαζεμενα watchfaces http://www.gearfaces.com Παράθεση KNIGHT RIDER One man can make a difference Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. April 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2014 Μπορώ τις επαφές μου να τις βλέπω με το επώνυμο πρώτα και το όνομα μετά όπως τις έχω και στο τηλέφωνο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. April 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2014 Με ποια κινητά είναι συμβατή η δεύτερη σειρα των gear? Note 2/3 & s4/5 να υποθέσω? Απαιτούν πχ kitkat? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. April 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2014 (edited) Μόλις κατεβαίνει το πρώτο update στο Gear ...45mb, να δούμε τι αλλάζει.. https://www.dropbox.com/s/bjumdgy80eq5rwu/2014-04-21%2010.08.50.png Edited April 21, 2014 by hic_et_nunc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. April 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2014 Χριστός Ανέστη :) χρόνια πολλά σε όλους με υγεία και ευτυχία:D Από χτες δεν μου φορτίζει το λατρεμένο :cry: Δεν φταίει ο φορτιστής γιατί δοκίμασα κ έναν δεύτερο !!Δεν γλιτώνω το σέρβις έτσι?????:this::this: Αν εχεις το gear 1.... αυτο που συμβαινει ειναι οτι λογω ιδρωτα δεν κανουν καλη επαφη οι επαφες....με τον φορτιστη.... Το χα παθει κι εγω (το χω δωσει).....παρε μια οδοντογλυφιδα....ριξ της οινοπνευμα και καθαρισε τις επαφες του ρολογιου....και εισαι ετοιμος..... Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evelinalex Δημ. April 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2014 Αν εχεις το gear 1.... αυτο που συμβαινει ειναι οτι λογω ιδρωτα δεν κανουν καλη επαφη οι επαφες....με τον φορτιστη.... Το χα παθει κι εγω (το χω δωσει).....παρε μια οδοντογλυφιδα....ριξ της οινοπνευμα και καθαρισε τις επαφες του ρολογιου....και εισαι ετοιμος..... Το δοκιμάσα αλλά δεν άλλαξε κάτι!!το πήγα στην smartek σήμερα το πρωί κι αύριο θα το πάρω έτοιμο!Θα ενημερώσω για το τι έφταιγε:) Παράθεση IPhone pro max /note 10 plus ,ipad pro 11 & MacBook pro :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. April 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2014 Το δοκιμάσα αλλά δεν άλλαξε κάτι!!το πήγα στην smartek σήμερα το πρωί κι αύριο θα το πάρω έτοιμο!Θα ενημερώσω για το τι έφταιγε:) Στο έφτιαξαν εντός εγγύησης;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evelinalex Δημ. April 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2014 Στο έφτιαξαν εντός εγγύησης;; Λογικά ναι :) Δεν μου ανέφεραν ότι θα πληρώσω κατι!! Και γιατί να πρέπει να πληρώσω αφού έχω εγγύηση κ δεν του έκανα κάτι εγώ ώστε να χαλάσει!!ξαφνικά το έπαθε :mad: Ίσως όπως είπε κ ο jig παραπάνω να θύμωσε γιατί σκέφτηκα να πάρω το 2:p Παράθεση IPhone pro max /note 10 plus ,ipad pro 11 & MacBook pro :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. April 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2014 Λογικά ναι :) Δεν μου ανέφεραν ότι θα πληρώσω κατι!! Και γιατί να πρέπει να πληρώσω αφού έχω εγγύηση κ δεν του έκανα κάτι εγώ ώστε να χαλάσει!!ξαφνικά το έπαθε :mad: Ίσως όπως είπε κ ο jig παραπάνω να θύμωσε γιατί σκέφτηκα να πάρω το 2:p :lol: Πάντως ναι ισχύει, αφου δεν σου ανέφεραν κάτι, τότε είναι εντός εγγύησης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Drjohn1980 Δημ. April 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2014 Ρε παιδιά υπάρχει πουθενά διαθέσιμο,κανένα σκρουτζομαγαζο δεν το έχει φέρει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. April 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2014 Ρε παιδιά υπάρχει πουθενά διαθέσιμο,κανένα σκρουτζομαγαζο δεν το έχει φέρει? Το έχουν φέρει αλλά στην ίδια τιμή με τα επίσημα. Μην περιμένεις να το βρεις φθηνότερα, δύσκολο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. April 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2014 Την τιμή του Πλαισίου αν πιέσεις θα την πετύχεις και αλλού που είναι ετοιμοπαράδοτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. April 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2014 Σε λίγες εβδομάδες, όταν αρχίσει να στρώνει η παραγωγή/πωλήσεις, πιστεύω θα αρχίσει να πέφτει σιγά σιγά και η τιμή. Το πρώτο έπεσε σε λίγους μήνες κοντά στα μισά. Και πρέπει να ήταν πιο δύσκολη η κατασκευή του από το δεύτερο (με την κάμερα και το μικρόφωνο στο μπρασελέ). Ακούγονται και οι φήμες για ...νέα έκδοση σε λίγους μήνες με το λειτουργικό για wearables της google. Θα ρίξει και αυτό την τιμή! Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. April 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2014 (edited) Σε λίγες εβδομάδες, όταν αρχίσει να στρώνει η παραγωγή/πωλήσεις, πιστεύω θα αρχίσει να πέφτει σιγά σιγά και η τιμή. Το πρώτο έπεσε σε λίγους μήνες κοντά στα μισά. Και πρέπει να ήταν πιο δύσκολη η κατασκευή του από το δεύτερο (με την κάμερα και το μικρόφωνο στο μπρασελέ). Ακούγονται και οι φήμες για ...νέα έκδοση σε λίγους μήνες με το λειτουργικό για wearables της google. Θα ρίξει και αυτό την τιμή! Μακάρι να πέσει οσο τον δυνατόν πιο γρήγορα αλλά αν λάβουμε υπόψιν μας οτι το Gear 1 σε 6 μήνες είχε πέσει 30-40 ευρώ στο Skroutz ενω άρχισε να πέφτει αισθητά μόλις ανακοινώθηκε η 2η γενιά, το θεωρώ αρκετά δύσκολο να συμβεί κάτι τέτοιο. Πάντως το fit φαίνεται να τα πηγαίνει ιδιαίτερα καλά σε πωλήσεις http://www.phonearena.com/news/Samsung-Gear-Fit-seems-to-be-a-hit-initial-stock-reportedly-sells-out_id55422 Edited April 23, 2014 by hic_et_nunc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. April 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2014 Μακάρι να πέσει οσο τον δυνατόν πιο γρήγορα αλλά αν λάβουμε υπόψιν μας οτι το Gear 1 σε 6 μήνες είχε πέσει 30-40 ευρώ στο Skroutz ενω άρχισε να πέφτει αισθητά μόλις ανακοινώθηκε η 2η γενιά, το θεωρώ αρκετά δύσκολο να συμβεί κάτι τέτοιο. Πάντως το fit φαίνεται να τα πηγαίνει ιδιαίτερα καλά σε πωλήσεις http://www.phonearena.com/news/Samsung-Gear-Fit-seems-to-be-a-hit-initial-stock-reportedly-sells-out_id55422 Σωστά! Ερώτηση Στο Gear 1 έχουμε δυο πολύ χρήσιμα χαρακτηριστικά ασφαλείας. Όταν απομακρυνθούμε 1.5μέτρο από την συσκευή κλειδώνει και ξεκλειδώνει αυτόματα όταν επιστρέψουμε (Auto Lock/Unlock) Το δεύτερο είναι η Βοήθεια Ασφαλείας Αν πατήσουμε το κουμπάκι τρεις φορές στέλνει ειδοποίηση στις επαφές που έχουμε επιλέξει για άμεση ανάγκη SOS μαζί με φωτογραφία και χάρτη για το που βρισκόμαστε και αυτό μπορεί να επαναλαμβάνεται π.χ. ανά δέκα λεπτά Υπάρχουν αυτά στο 2 τώρα που έχει Tizen? Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. April 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2014 Ναι κανονικότατα. .. ειδικά το αυτόματο κλείδωμα είναι απίστευτο! !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts