agid Δημ. May 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2014 Εμενα από την αρχη μου εβγαλε ενδεικτικο αποτέλεσμα απόρριψει λογω εισοδήματος. Εισοδημα βεβαια δεν εχω, αλλα λογο του σπιτιου που εχω και στο οποιο μενω, εχω τεκμαρτο εισοδημα 6080 ευρω. Το σπιτι εχει αντικ. αξια 65 χιλ. πολύ πιο κατω από το οριο των 120 χιλ. που δεινουν για τους αγαμους. Ωστοσο για τα 80 ευρω παραπανω που μου βγαζουν στο τεκμαρτο, δεν μου το δεινουν. Τα 6080 τεκμαρτο πως βγαινουν; Παράθεση Take five.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orestis28 Δημ. May 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2014 Τα 6080 τεκμαρτο πως βγαινουν; Δεν ξερω τον τροπο υπολογισμου, αλλα αυτό μου βγαζουν βαση της αντικειμενικής αξιας του σπιτιου. Το σπιτι είναι 77τμ με αντικ. αξια καπου στα 65 χιλιαρικα, οποτε βαση καποιου υπολογισμου βγαζουν 6080 τεκμαρτο. Επισης απ ότι ξερω δεν υπολογιζουν σε αυτή την περιπτωση παλαιοτητα και αλλους παραγοντες για να βγαζουν μεγαλα νουμερα και να πληρωνεις φορο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts