masioulis Δημ. May 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2016 Κατέβασε από το playstore το Chamelephon (χρειάζεται root). Θα περάσεις τα ΙΜΕΙ στο πι και φι... ΝΑΙ ρε φίλε... σσσ'ωραίος!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thepre913 Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 (edited) Παιδιά μία βοήθεια γιατί θα πέσει παντοφλα από την γυναίκα που της έδωσα το jiayu, και τωρα δε δουλεύει, σταμάτησαν οι εφαρμογές κλείνει ανοίγει κάνει διάφορα θέλω να περάσω μια νέα ρομ με flash tool και τωρα μαθαίνω ποιους οδυγους περνάω στο pc,;; πέρασα κάποιους το flash tool οταν παω να κάνω scatter απο ρομ mt6592 Android scatter μου βγάζει error 8417. Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited May 17, 2016 by thepre913 Παράθεση Mi Note 3 RedMi Note 4x-RedMi Note 2-Jiayu G4S- Samsung Galaxy S3 mini Sony Ericsson W995-Sony Ericsson W810i-Sony Ericsson K750i- SIEMENS C65-SIEMENS A55-Nokia 3310-Nokia 3210-Motorola International 8700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bandi650 Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 Παιδιά μία βοήθεια γιατί θα πέσει παντοφλα από την γυναίκα που της έδωσα το jiayu, και τωρα δε δουλεύει, σταμάτησαν οι εφαρμογές κλείνει ανοίγει κάνει διάφορα θέλω να περάσω μια νέα ρομ με flash tool και τωρα μαθαίνω ποιους οδυγους περνάω στο pc,;; πέρασα κάποιους το flash tool οταν παω να κάνω scatter απο ρομ mt6592 Android scatter μου βγάζει error 8417. Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk poia ρομ φοραει τωρα; δε μπορεις να φλασαρεις ρομ απο ρεκοβερυ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thepre913 Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 poia ρομ φοραει τωρα; δε μπορεις να φλασαρεις ρομ απο ρεκοβερυ; Τώρα έχω μια 4.4.2 official Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Mi Note 3 RedMi Note 4x-RedMi Note 2-Jiayu G4S- Samsung Galaxy S3 mini Sony Ericsson W995-Sony Ericsson W810i-Sony Ericsson K750i- SIEMENS C65-SIEMENS A55-Nokia 3310-Nokia 3210-Motorola International 8700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agmg Δημ. May 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2016 Τώρα έχω μια 4.4.2 official Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ποια έκδοση των Windows χρησιμοποιείς (φαντάζομαι τα 7...) Πήγαινε σε αυτή τη σελίδα http://spflashtool.com/ και κατέβασε την τελευταία έκδοση του SP Flash Tool. Πιο κάτω έχει link για να κατεβάσεις τους απαραίτητους drivers της Mediatek καθώς και οδηγίες για την εγκατάσταση... δοκίμασε με αυτά και αν έχεις θέμα εδώ είμαστε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thepre913 Δημ. May 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2016 Ποια έκδοση των Windows χρησιμοποιείς (φαντάζομαι τα 7...) Πήγαινε σε αυτή τη σελίδα http://spflashtool.com/ και κατέβασε την τελευταία έκδοση του SP Flash Tool. Πιο κάτω έχει link για να κατεβάσεις τους απαραίτητους drivers της Mediatek καθώς και οδηγίες για την εγκατάσταση... δοκίμασε με αυτά και αν έχεις θέμα εδώ είμαστε... Ευχαριστώ κάτι έχω κάνει καπου κολλαω αλλά θα τα καταφέρω Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Mi Note 3 RedMi Note 4x-RedMi Note 2-Jiayu G4S- Samsung Galaxy S3 mini Sony Ericsson W995-Sony Ericsson W810i-Sony Ericsson K750i- SIEMENS C65-SIEMENS A55-Nokia 3310-Nokia 3210-Motorola International 8700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agmg Δημ. May 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2016 Ευχαριστώ κάτι έχω κάνει καπου κολλαω αλλά θα τα καταφέρω Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Που κολλάς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thepre913 Δημ. May 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2016 Που κολλάς; https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160518/7d769c9cbe52df28f969c0a8a63cb3c4.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Mi Note 3 RedMi Note 4x-RedMi Note 2-Jiayu G4S- Samsung Galaxy S3 mini Sony Ericsson W995-Sony Ericsson W810i-Sony Ericsson K750i- SIEMENS C65-SIEMENS A55-Nokia 3310-Nokia 3210-Motorola International 8700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agmg Δημ. May 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2016 https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160518/7d769c9cbe52df28f969c0a8a63cb3c4.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δοκίμασε με την επιλογή Firmware Upgrade αντί του Download only.... Είχες κάνει τίποτε αλλαγές στα partitions; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atndam Δημ. May 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2016 https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160518/7d769c9cbe52df28f969c0a8a63cb3c4.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Θελει την επιλογή που λεει "Format and Download" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agmg Δημ. May 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2016 Θελει την επιλογή που λεει "Format and Download" Αν πατήσει Format & Download θα χάσει τα ΙΜΕΙ και κάθε φορά που θα περνάει νέα rom θα πρέπει να τα επαναφέρει χειροκίνητα... Την έχω πατήσει με το δικό μου πριν χρόνια... :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thepre913 Δημ. May 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2016 Αν πατήσει Format & Download θα χάσει τα ΙΜΕΙ και κάθε φορά που θα περνάει νέα rom θα πρέπει να τα επαναφέρει χειροκίνητα... Την έχω πατήσει με το δικό μου πριν χρόνια... :p Μάλλον format & Download θα θέλει γιατί την προηγούμενη ρομ την περασε ενας φίλους μου και οταν το πήρα δεν είχε imei και τα πέρασα εγώ με εφαρμογή... Οπότε να το κάνω;;; Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μάλλον format & Download θα θέλει γιατί την προηγούμενη ρομ την περασε ενας φίλους μου και οταν το πήρα δεν είχε imei και τα πέρασα εγώ με εφαρμογή... Οπότε να το κάνω;;; Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Format & Download το preloader το επιλέγουμε η όχι; Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Mi Note 3 RedMi Note 4x-RedMi Note 2-Jiayu G4S- Samsung Galaxy S3 mini Sony Ericsson W995-Sony Ericsson W810i-Sony Ericsson K750i- SIEMENS C65-SIEMENS A55-Nokia 3310-Nokia 3210-Motorola International 8700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agmg Δημ. May 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2016 Μάλλον format & Download θα θέλει γιατί την προηγούμενη ρομ την περασε ενας φίλους μου και οταν το πήρα δεν είχε imei και τα πέρασα εγώ με εφαρμογή... Οπότε να το κάνω;;; Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Format & Download το preloader το επιλέγουμε η όχι; Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ε άμα τα έχεις χάσει ήδη προχώρα άφοβα... :lol: Εγώ προσωπικά τα είχα τσεκάρει όλα... εφόσον αυτή που φλασάρεις είναι η Chilapos η οποία είναι βασισμένη στην official δε νομίζω να έχεις θέμα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thepre913 Δημ. May 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2016 Ε άμα τα έχεις χάσει ήδη προχώρα άφοβα... :lol: Εγώ προσωπικά τα είχα τσεκάρει όλα... εφόσον αυτή που φλασάρεις είναι η Chilapos η οποία είναι βασισμένη στην official δε νομίζω να έχεις θέμα... Έγινε η δουλειά όλα καλά τώρα την ρυθμίσω δε βλέπω προβλήματα ελπίζω να είναι καλή Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Mi Note 3 RedMi Note 4x-RedMi Note 2-Jiayu G4S- Samsung Galaxy S3 mini Sony Ericsson W995-Sony Ericsson W810i-Sony Ericsson K750i- SIEMENS C65-SIEMENS A55-Nokia 3310-Nokia 3210-Motorola International 8700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agmg Δημ. May 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2016 Έγινε η δουλειά όλα καλά τώρα την ρυθμίσω δε βλέπω προβλήματα ελπίζω να είναι καλή Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Καλή είναι την έχω δοκιμάσει... Προτιμώ όμως την Custom MG Rom... Με αυτήν δούλευα το αγαπημένο Jiayu τον τελευταίο χρόνο και με αυτήν το έβαλα στο συρτάρι... σνιφ... :lol: Και αυτή βασισμένη στην official είναι αλλά περνάει από recovery... Μόλις βρω λίγο χρόνο θα ασχοληθώ πάλι μαζί του να δοκιμάσω την CM13 του batsilos... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bandi650 Δημ. May 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2016 Δοκίμασε και τη miui tou batsilos. Πολυ καλή και χωρίς πρόβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thepre913 Δημ. May 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2016 Δοκίμασε και τη miui tou batsilos. Πολυ καλή και χωρίς πρόβλημα Θε είναι η επόμενη. πως την περνάω με τον ίδιο τρόπο; η με recovery; Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Mi Note 3 RedMi Note 4x-RedMi Note 2-Jiayu G4S- Samsung Galaxy S3 mini Sony Ericsson W995-Sony Ericsson W810i-Sony Ericsson K750i- SIEMENS C65-SIEMENS A55-Nokia 3310-Nokia 3210-Motorola International 8700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agmg Δημ. May 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2016 Δοκίμασε και τη miui tou batsilos. Πολυ καλή και χωρίς πρόβλημα Την έχω δοκιμάσει φίλε μου... Δεν την κράτησα στο κινητό μόνο και μόνο γιατί δεν έδινε 3G στη δεύτερη sim... Εξαιρετική κατά τα άλλα και άψογη στη λειτουργία της... Με αυτήν ήρθα σε επαφή με το MIUI και μου άρεσε, εξ'ού και η επιλογή του Redmi Note 2 Prime για νέα συσκευή... :) ----- προσθήκη μηνύματος 15 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Θε είναι η επόμενη. πως την περνάω με τον ίδιο τρόπο; η με recovery; Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μέσω recovery... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliogs Δημ. May 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2016 Rom cyanogenmod 13 G4S Έτοιμη η beta1. Φίλε batsilos συγχαρητήρια για τη δουλειά σου, εγκατέστησα την ρομ σε γενικές γραμμές δουλεύει ικανοποιητικά βγάζει κάποια σφάλματα αλλά μπορεί να τη χρησιμοποίηση καθημερινά. Το μόνο που δεν κατάφερα να δουλέψει είναι το gps, προσπάθησα με το FasterGPS και διάφορα άλλα προγράμματα να το διορθώσω το epo αλλά μάταια. Υπάρχει λύση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
batsilos Δημ. May 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2016 Όπως εχω ξαναπεί το G4S έχει προβλημα με την κεραία του. Δοκίμασε με ένα αλουμινόχαρτο να ενισχύσεις το σήμα. Παράθεση Batsilos (Bilias aka Fazer-1000) HTC-HD2 - Inew V3 - Lenovo A3500FL - Jiayu G4s octa http://www.needrom.com/author/batsilos ---- Οι ROM μου στο Needrom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliogs Δημ. May 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2016 Όπως εχω ξαναπεί το G4S έχει προβλημα με την κεραία του. Δοκίμασε με ένα αλουμινόχαρτο να ενισχύσεις το σήμα. δεν βλέπει gps - δορυφόρους με κανένα τρόπο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thepre913 Δημ. May 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2016 δεν βλέπει gps - δορυφόρους με κανένα τρόπο Μην ασχοληθείς καθόλου με το GPS δεν δουλεύει σχεδόν καθόλου, με χίλια ζόρια μπορεί κάποια στιγμή να δουλέψει για λίγο και πάλι τους χάνει Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Mi Note 3 RedMi Note 4x-RedMi Note 2-Jiayu G4S- Samsung Galaxy S3 mini Sony Ericsson W995-Sony Ericsson W810i-Sony Ericsson K750i- SIEMENS C65-SIEMENS A55-Nokia 3310-Nokia 3210-Motorola International 8700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agmg Δημ. May 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2016 Όπως λένε και τα παιδιά, το GPS ή δεν θα δουλεύει καθόλου ή θα δουλεύει σε κάποιους αλλά χωρίς να μπορείς να το εμπιστευτείς απόλυτα... Είναι θέμα hardware και όχι software... Προσωπικά, όταν είχα πρωτοπάρει το τηλέφωνο πριν 1,5 χρόνο, και αφού δοκίμασα ένα σωρό rom και ένα σωρό κόλπα μπας και καλυτερέψει, χωρίς φυσικά αποτέλεσμα, το παράτησα και ησύχασα :lol::p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matiasg4 Δημ. June 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2016 Καλημέρα! Παίζει κανένας οδηγός για να περάσουμε την ΝΕΑ ΡΟΜ του Batsilos ??? Έχω root κινητό Jiayu G4S 2/16 και την εφαρμογή ROM MANAGER. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agmg Δημ. June 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2016 Καλημέρα! Παίζει κανένας οδηγός για να περάσουμε την ΝΕΑ ΡΟΜ του Batsilos ??? Έχω root κινητό Jiayu G4S 2/16 και την εφαρμογή ROM MANAGER. Ευχαριστώ. Εν τάχει θα χρειαστείς μια custom recovery γιατί οι περισσότερες rom φλασάρονται μέσω αυτής... Ακόμα και του batsilos που θες να βάλεις έτσι πρέπει να περαστεί... Κατεβάζεις το SP Flash Tool και τους απαραίτητους drivers από εδώ: http://spflashtool.com/ Κατεβάζεις μια custom recovery από εδώ: http://www.needrom.com/download/twrp-teamwin/ Με το SP Flash Tool θα φλασάρεις το recovery και μετά θα περάσεις τη rom που θέλεις είτε στον εσωτερικό χώρο της συσκευής είτε στην κάρτα SD και θα την φλασάρεις και αυτή.. Υπάρχουν αναλυτικοί οδηγοί στο φόρουμ, κάνε ένα κόπο να ψάξεις λίγο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts