Jump to content

steliogs

Members
  • Δημοσιεύσεις

    10
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About steliogs

  • Ημ. Γέννησης Αύγουστος 23

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Wind - Ελλάδα

steliogs's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. υποστηριξη OTG έχουν όλες οι συσκευές android 4.2 και μετά
  2. steliogs

    Jiayu G4S

    Υποτίθεται ότι είναι γνήσια οθόνη G4S και η αγορά έγινε σύμφωνα με ότι έγραφε το καλώδιο της οθόνης και η καινούργια οθόνη έγραφε ακριβώς το ίδιο!
  3. steliogs

    Jiayu G4S

    Καλησπέρα στην παρέα. Έχω το G4S όπου στο τέλος του καλοκαιριού εσπασα την οθόνη παράγγειλα μία καινούργια από το ebay. Την εγκατέστησα και αρχικά φάνηκε ότι δούλευαν όλα καλά android 4.4. Μετά από λίγες μέρες όμως άρχισε να κολλάει να μη δουλεύει σωστά το touch screen ακόμα και μετά από επανεκκίνηση και ακόμα χειτότερα όταν ήταν συνδεμένο με το φορτηστή. διαπίστωσα ότι οφειλόταν στο συνδυασμό οθόνης και λειτουργικού, στο android 4.2 δουλεύει άψογα και στο recovery έκτοτε δοκίμασα πάρα πολλές ρομ συμπεριλαμβανομένης και της Xiaomi Miui 8 του batsilos αλλά το αποτέλεσμα ήταν το ίδιο. Τώρα έχω εγκατεστημένο android 4.2 αλλά έχω κρατήσει και ένα backup της Miui 8 νομίζω ότι είναι της ρωσικής μήπως ο φίλος ο batsilos μπορεί να βοηθήσει; Η οθόνη είναι TFT . Δεν έχω επικοινωνήσει με το κατάστημα που το αγόρασα, με το google translate αντε να βρεις άκρη.
  4. steliogs

    Jiayu G4S

    δεν βλέπει gps - δορυφόρους με κανένα τρόπο
  5. steliogs

    Jiayu G4S

    Φίλε batsilos συγχαρητήρια για τη δουλειά σου, εγκατέστησα την ρομ σε γενικές γραμμές δουλεύει ικανοποιητικά βγάζει κάποια σφάλματα αλλά μπορεί να τη χρησιμοποίηση καθημερινά. Το μόνο που δεν κατάφερα να δουλέψει είναι το gps, προσπάθησα με το FasterGPS και διάφορα άλλα προγράμματα να το διορθώσω το epo αλλά μάταια. Υπάρχει λύση;
  6. steliogs

    Jiayu G4S

    Αν έχεις ακόμα 4.2.2 αφού πάρεις backup τα αρχεία σου κάνε αναβάθμιση σε 4.4 ή κάνε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων να δεις αν διορθώθηκε
  7. steliogs

    Jiayu G4S

    Αν έκανες διαμόρφωση στο usb τον τελευταίο μηνα προσεξε να ειναι fat. Οταν το συνδεεις στο pc το κινητο και το usb τα αναγνωρίζει κανονικά;
  8. steliogs

    Jiayu G4S

    Έχω τη λειτουργία δικτύου στο αυτόματο συνεχώς γιατί στο χώρο εργασίας μου (στον εσωτερικό χώρο) δεν έχει καλό σήμα χρησιμοποιούμε τη συσκευή ενίσχυσης σήματος μέσο adsl του ote που εκπέμπει 3g ενώ από τις κεραίες έξω έχει μόνο 2g. Από ότι έχω καταλάβει το τηλ. Όταν το έχεις στο αυτόματο και δεν έχεις ανοικτά και τα δεδομένα συνδέεται σε 2g και όταν αδιάσει από σήμα αλλάζει σε 3g στην αλλαγή αυτή λαγκάρει να το πω, κάνει διακοπές και κόβετε η σύνδεση ή το κλείνω γιατί δεν μπορώ να μιλήσω. Από την εφαρμογή jiayu.eu κατέβασα και αντικατέστησα το apns-conf.xml. Φαίνεται να έχει βελτιωθεί λίγο. Δεν βρήκα κάποια ρύθμιση ενέργειας ή κάτι παρόμοιο που έχω δει σε άλλες rom που να έχει σχέση με αυτό. Το wifi τώρα δεν ξέρω αν είναι από τη rom ή έχει λίγο πιο αδύναμη κεραία από άλλα κινητά που το έχω συγκρίνει και ενώ είναι συνδεδεμένο και έχει δύο γραμμές σήμα δεν μπορεί να δουλέψει το internet ενώ το παλιό μου κινητό στο ίδιο σημείο ίσα που έδειχνε μια γραμμή και δούλευε κανονικά.
  9. steliogs

    Jiayu G4S

    Γεια σας πριν ένα μήνα πήρα το G4S δοκίμασα διάφορες rom τώρα έχω την 20141113 MG v8 από το needrom http://www.needrom.com/download/custom-20140927-mg/ τρέχει καλά αλλά έχει θέμα με το gps ( λύνεται με το αλουμινόχαρτο μεν, αλλα....) και κάποια μικρο προβλήματα με την εναλαγή 3g/2g και το wifi. Μπορείτε να μου προτείνετε κάποια/ες rom χωρίς προβλήματα; Ευχαριστώ:)
  10. Αυτό συμβαίνει μόνο αν τρέχεις το destinator από την sd αν το εγκαταστήσεις στη συσκευή δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα καλησπέρα έχω ένα mio p550 το οποίο το "κόλλησα" Πώς τα κατάφερα;: έχοντας πατημένο συνέχεια προς τα κάτω το joystick έθεσα στην θέση on το διακόπτη και μπήκα στο μενού της συσκευής και εκεί στην επιλογή 4=dump tools πάτησα αυτό που έλεγε κάτι για 50 mb δεν θυμάμαι ακριβώς τι άρχισε να μου βγάζει: block και κάτι νούμερα δίπλα. Από τότε η συσκευή δεν ξανάνοιξε μόνο μαύρη οθόνη, ούτε to hard reset κάνει τίποτα. Μια καλύτερη παρουσίαση του προβλήματος: μετά την ενέργεια που περιγράφετε παραπάνω δεν ανοίγουν τα wm5 και ούτε μπορώ να μπώ στον bootloader για να ξαναφορτώσω τη rom ή να κάνω οτιδήποτε άλλο. Με την ενεργοποίηση της συσκευής ανάβουν μόνο στιγμιαία τα λαμπάκια της συσκευής και μετά το απόλυτο μαύρο. Μετά από μια αναζήτηση στο google βρήκα αυτό:http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=277374&page=12 μάλων είναι ίδιο με το πρόβλημα που αντιμετωπίζω αλλά λόγω του ότι δεν ξέρω αγγλικά δεν κατάφερα τίποτα. Μπορεί να βοηθήσει κανείς; --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα.
×
×
  • Create New...