agmg Δημ. February 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2015 (edited) Το GPS με την 4.2.2 του Ιουνίου και την 4.4.2 του Οκτωβρίου λειτουργούσε τέλεια και κλείδωνα σε 9 - 11 δορυφόρους. Με την 4.4.2 του Νοεμβρίου έχω θεματάκια. Μάλλον αύριο επιστρέφω στην 4.4.2 του Οκτωβρίου. Έχεις κάνει όλα τα απαραίτητα (MobileUncle, FasterGPS, MTK EPO κλπ); Γιατί εγώ δεν μπορώ να καταφέρω τίποτα; Μόνο όταν το πρωτοπήρα, με τη rom που φορούσε τότε (20140609-150354) κατάφερα να κλειδώσω μερικές φορές ύστερα από αρκετά λεπτά. Από τότε δοκίμασα πάλι κανά 2-3 φορές αλλά δεν ασχολήθηκα ιδιαίτερα να σου πω την αλήθεια... Μπορεί να φταίνε και οι custom roms... Θα περάσω πάλι την παραπάνω και θα ξαναδοκιμάσω... Κλείδωμα δοκιμάζεις με gps test? Edited February 13, 2015 by agmg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ael1964 Δημ. February 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2015 Μόνο με fastergps κανένα άλλο. Στην αρχή βάζω ότι να 'ναι χώρα, κλειδώνει μια φορά, επανεκκίνηση και μετά Ελλάδα. Την πρώτη φορά όντως αργεί να κλειδώσει, μετά κλειδώνει σε 15 - 30''. Ναι με το GPS Test κλείδωμα, αλλά και με το Navitel Navigator ή το Garmin Streetpilot... Custom Roms δεν βάζω... Παράθεση Hello moto....! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agmg Δημ. February 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2015 (edited) Μόνο με fastergps κανένα άλλο. Στην αρχή βάζω ότι να 'ναι χώρα, κλειδώνει μια φορά, επανεκκίνηση και μετά Ελλάδα. Την πρώτη φορά όντως αργεί να κλειδώσει, μετά κλειδώνει σε 15 - 30''. Ναι με το GPS Test κλείδωμα, αλλά και με το Navitel Navigator ή το Garmin Streetpilot... Custom Roms δεν βάζω... Την πρώτη φορά έχεις και wifi ή data ανοιχτά; Ή μόνο το gps; Λέω να φλασάρω πάλι την 4.4.2 του Οκτωβρίου (20141022-222444) και να δοκιμάσω. Αυτήν λες κι εσύ; Και μια λίγο χαζή ερώτηση: η απόδοση του gps μειώνεται τη νύχτα; Edited February 13, 2015 by agmg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 13, 2015 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2015 Και μια λίγο χαζή ερώτηση: η απόδοση του gps μειώνεται τη νύχτα; Καμία σχέση... δεν έχει να κάνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agmg Δημ. February 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2015 Καμία σχέση... δεν έχει να κάνει. Ευχαριστώ! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aeriko Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 Οταν λετε official 4.4.2 και 4.2.2 ποιες λετε? Γιατι στο needrom εχει πολλες που γραφουν official.. Υπαρχει καποιο λινκ για τις official 4.2.2 και 4.4.2 ? Παράθεση Galaxy 3 -> Sony Xperia Sola -> Jiayu G4S -> Xiaomi Redmi Note 3 SE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agmg Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 Οταν λετε official 4.4.2 και 4.2.2 ποιες λετε? Γιατι στο needrom εχει πολλες που γραφουν official.. Υπαρχει καποιο λινκ για τις official 4.2.2 και 4.4.2 ? Official 4.4.2 http://www.needrom.com/download/jiayu-g4s-kk/ Official 4.2.2 http://www.needrom.com/download/jiayu-g4s/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aeriko Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 Official 4.4.2 http://www.needrom.com/download/jiayu-g4s-kk/ Official 4.2.2 http://www.needrom.com/download/jiayu-g4s/ ΑΨΟΓΟΣ.. σε ευχαριστω!!! Παράθεση Galaxy 3 -> Sony Xperia Sola -> Jiayu G4S -> Xiaomi Redmi Note 3 SE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agmg Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 ΑΨΟΓΟΣ.. σε ευχαριστω!!! Να ξέρεις ότι οι official έχουν αρκετές κινέζικες εφαρμογές μέσα οι οποίες όμως φεύγουν εύκολα με εργαλεία όπως το Titanium Backup ή το SD Maid Pro και φυσικά δικαιώματα root. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aeriko Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 Να ξέρεις ότι οι official έχουν αρκετές κινέζικες εφαρμογές μέσα οι οποίες όμως φεύγουν εύκολα με εργαλεία όπως το Titanium Backup ή το SD Maid Pro και φυσικά δικαιώματα root. :) Ναι.. στη μαμα ROM που ειχα και ηταν rooted τις ειχα "βγαλει" με το Titanium Backup.. Ωστοσο δεν υπαρχει καποια ROM (σιγουρα θα ειναι custom) οπου καποιος εχει βγαλει μονο τις κινεζιες και τα υπολοιπα τα εχει αφησει κανονικα, χωρις να κανει καποιο αλλο πειραγμα? Παράθεση Galaxy 3 -> Sony Xperia Sola -> Jiayu G4S -> Xiaomi Redmi Note 3 SE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agmg Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 (edited) Οι πιο κοντινές που έχω βρει σε official είναι αυτές: http://jiayupolska.pl/jiayu-download-g4s-rom.html Νομίζω ότι είναι αυτό που ψάχνεις: έχουν καθαριστεί από τις κινεζιές και δεν έχουν περαιτέρω πειράγματα. Την 4.2.2 τη φορούσε το κινητό μου όταν ήρθε στα χέρια μου. Πάντως το ιδανικο είναι μια official και καθάρισμα ;) Edited February 14, 2015 by agmg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agmg Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 Ρε παιδιά, πόση ώρα έκανε εσάς να κλειδώσει την πρώτη φορά; Δεν κατάφερα να το κάνω να κλειδώσει με τίποτα... Η διαδικασία που ακολούθησα είναι αυτή που πρότεινε ο ael1964: Δοκίμασα μόνο με Faster GPS και είτε βάζω οποιαδήποτε χώρα είτε Ελλάδα, δεν κλειδώνει ακόμα και μετά από μισή ώρα. Δείχνει αρκετούς δορυφόρους in view αλλά δεν κλειδώνει σε κανένα... Το δοκίμασα σε 3 διαφορετικές rom: Official 4.2.2 20140609-211643 Από jiayupolska 4.2.2 20140609-150354 Official 4.4.2 20141022-222444 Δοκίμασα την ίδια διαδικασία στο G2F της γυναίκας μου και δουλεύει άψογα. Πρώτη φορά έκανε γύρω στα 2 λεπτά (με WIFI ανοιχτό) και στις επόμενες κάτω από 1 λεπτό, είτε έχω wifi/δεδομένα ανοιχτά, είτε κλειστά. Λέτε να τα έπαιξε η κεραία του; Να πω την αλήθεια δεν χρησιμοποιώ το gps ιδιαίτερα αλλά με ενοχλεί να ξέρω ότι είναι εκεί και δεν δουλεύει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampalos95 Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 (edited) Ρε παιδιά, πόση ώρα έκανε εσάς να κλειδώσει την πρώτη φορά; Δεν κατάφερα να το κάνω να κλειδώσει με τίποτα... Η διαδικασία που ακολούθησα είναι αυτή που πρότεινε ο ael1964: Δοκίμασα μόνο με Faster GPS και είτε βάζω οποιαδήποτε χώρα είτε Ελλάδα, δεν κλειδώνει ακόμα και μετά από μισή ώρα. Δείχνει αρκετούς δορυφόρους in view αλλά δεν κλειδώνει σε κανένα... Το δοκίμασα σε 3 διαφορετικές rom: Official 4.2.2 20140609-211643 Από jiayupolska 4.2.2 20140609-150354 Official 4.4.2 20141022-222444 Δοκίμασα την ίδια διαδικασία στο G2F της γυναίκας μου και δουλεύει άψογα. Πρώτη φορά έκανε γύρω στα 2 λεπτά (με WIFI ανοιχτό) και στις επόμενες κάτω από 1 λεπτό, είτε έχω wifi/δεδομένα ανοιχτά, είτε κλειστά. Λέτε να τα έπαιξε η κεραία του; Να πω την αλήθεια δεν χρησιμοποιώ το gps ιδιαίτερα αλλά με ενοχλεί να ξέρω ότι είναι εκεί και δεν δουλεύει... Δεν ξέρω αν θα σε παρηγορησει αυτό που θα σου πω ή θα σε απογοητεύσει αλλά και εμένα που καταφέρνει να κλειδώσει δορυφόρους όταν είμαι σταματημενος, σε συνθήκες πορείας μέσα σε πόλη και συνοικία με στενά και τα σχετικά (Θεσσαλονίκη μένω ) χάνει πολύ εύκολα το σήμα και δεν είναι να το βασιζεσαι, επομένως κατ εμε (που έχω κάνει τα πάντα για καλύτερο σήμα ) μην προσπαθήσεις περαιτέρω Edited February 15, 2015 by ampalos95 Παράθεση Sony Xperia x10 mini->Jiayu G4S->Microsoft Lumia 640 DS->Xiaomi Mi4->Xiaomi Redmi Note 5 AI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agmg Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 Να σου πω την αλήθεια δεν με ενοχλεί το ότι δεν δουλεύει το GPS... Δεν το έχω χρησιμοποιήσει ποτέ κι ούτε πρόκειται... Είναι όμως το μικρόβιο και η περιέργεια να δω τι φταίει... Και πείστηκα πλέον ότι είναι θέμα hardware οπότε, όπως προτείνεις κι εσύ, δεν πρόκειται να ασχοληθώ περαιτέρω... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pdionysios Δημ. February 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2015 Να σου πω την αλήθεια δεν με ενοχλεί το ότι δεν δουλεύει το GPS... Δεν το έχω χρησιμοποιήσει ποτέ κι ούτε πρόκειται... Είναι όμως το μικρόβιο και η περιέργεια να δω τι φταίει... Και πείστηκα πλέον ότι είναι θέμα hardware οπότε, όπως προτείνεις κι εσύ, δεν πρόκειται να ασχοληθώ περαιτέρω... :) Χαίρετε, είμαι καινούργιος στο Forum μας και διάβασα τις πιο πολλές σελίδες του για το Jiayu G4S. Εχω αγοράσει και εγώ αυτό το τηλ. για 2 φίλους μου και σε κανένα από τα δύο δε δουλεύει το GPS out of the box. Από ότι έχω καταλάβει από όσα έχω διαβάσει, δεν υπάρχει εγγύηση πως αν αλλάξουμε ROM η κάνουμε Root και προσθέσουμε τα EPO Files θα δουλέψει το GPS. Έχω και ένα G2F από την ίδια μάρκα και σε αυτό το GPS δε λειτουργεί. Μάλλον έχει θέμα η εταιρία γενικά με το GPS. Τώρα εγώ δεν είμαι πολύ σχετικός με τα Rooting κτλ... Προσπαθώ να καταλάβω τη διαδικασία για να πετύχω τουλάχιστον τα εξής: 1 Να καταφέρω να συνδέσω το τηλ. με Win 7.0 ώστε να μπορώ να ανταλλάσω αρχεία κάθε είδους 2 Να κάνω το τηλ. Root που όλοι λέτε ότι είναι έυκολο ώστε να βάλω αυτά τα EPO Files μήπως και παίξει το GPS 3 Να βάλω την Kit-Kat μήπως παίξει και από εκεί GPS και για να είναι Updated το τηλ. Αν θέλει κάποιος να μπει στον κόπο να μου πει πως να τα κάνω όλα αυτά, ή να μου πεί σε ποιες σελίδες να πάω, θα είμαι ευγνώμων, όχι για μένα αλλά για τους φίλους μου. Εγώ έχω ένα INEW V3 και είμαι πολύ ευχαριστημένος αυτούς του 8 μήνες που το έχω, όλα δουλεύουν τέλεια out of the box. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VasilisVibeX2 Δημ. February 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2015 Χαίρετε, είμαι καινούργιος στο Forum μας και διάβασα τις πιο πολλές σελίδες του για το Jiayu G4S. Εχω αγοράσει και εγώ αυτό το τηλ. για 2 φίλους μου και σε κανένα από τα δύο δε δουλεύει το GPS out of the box. Από ότι έχω καταλάβει από όσα έχω διαβάσει, δεν υπάρχει εγγύηση πως αν αλλάξουμε ROM η κάνουμε Root και προσθέσουμε τα EPO Files θα δουλέψει το GPS. Έχω και ένα G2F από την ίδια μάρκα και σε αυτό το GPS δε λειτουργεί. Μάλλον έχει θέμα η εταιρία γενικά με το GPS. Τώρα εγώ δεν είμαι πολύ σχετικός με τα Rooting κτλ... Προσπαθώ να καταλάβω τη διαδικασία για να πετύχω τουλάχιστον τα εξής: 1 Να καταφέρω να συνδέσω το τηλ. με Win 7.0 ώστε να μπορώ να ανταλλάσω αρχεία κάθε είδους 2 Να κάνω το τηλ. Root που όλοι λέτε ότι είναι έυκολο ώστε να βάλω αυτά τα EPO Files μήπως και παίξει το GPS 3 Να βάλω την Kit-Kat μήπως παίξει και από εκεί GPS και για να είναι Updated το τηλ. Αν θέλει κάποιος να μπει στον κόπο να μου πει πως να τα κάνω όλα αυτά, ή να μου πεί σε ποιες σελίδες να πάω, θα είμαι ευγνώμων, όχι για μένα αλλά για τους φίλους μου. Εγώ έχω ένα INEW V3 και είμαι πολύ ευχαριστημένος αυτούς του 8 μήνες που το έχω, όλα δουλεύουν τέλεια out of the box. Λοιπόν, μετά από πολύ διάβασμα σε διάφορα forum κατέληξα σε αυτό που έκανα χθες και πέτυχε πολύ εύκολα, αναβαθμίζοντας την 4.2.2 σε 4.4.2: 1) κατέβασα την εφαρμογή jiayu.es από το play store. Μέσα από εκεί βρήκα και κατέβασα την τελευταία official kit-kat έκδοση, καθώς και το αντίστοιχο flashtool. 2) το κινητό το ρουτάρισα πολύ εύκολα με το kingo root. 3) ξεζιπάρισα το flashtool με δεξί κλικ στο pc (windows 8.1) και έτσι δημιούργησε έναν φάκελο. 4) ξεζιπάρισα την ROM με δεξί κλικ και από τον φάκελο που δημιούργησε μπήκα και αντέγραψα (copy) όλα τα αρχεία. Στη συνέχεια τα επικόλλησα (paste) μέσα στο φάκελο του flashtool που δημιούργησα στο βήμα 3. 5) Μέσα από τον φάκελο του flashtool βρίσκουμε και τρέχουμε το αρχείο Flash_tool.exe 6) Όταν ανοίξει το παράθυρο του flashtool φορτώνουμε στο scatter-loading πάνω-δεξιά το scatter της συσκευής μας (MT6592_Android_scatter.txt). 7) Επιλογή Firmware Upgrade από τη σειρά επιλογών που βρίσκουμε στο μέσο-αριστερά της οθόνης. 8) Κλείνουμε το κινητό και βγάζουμε την μπαταρία. Στη συνέχει το συνδέουμε μέσω USB στο PC. Αμέσως ξεκινάει η διαδικασία αναβάθμισης της οποίας την πορεία την βλέπουμε να τρέχει αλλάζοντας χρώματα, στο κάτω μέρος της οθόνης. Στο τέλος βγάζει ένα πράσινο κύκλο με το σήμα της επιτυχίας μέσα!!! 9) Αποσυνδέουμε το κινητό από το PC, βάζουμε την μπαταρία, το ενεργοποιούμε και περιμένουμε υπομονετικά 2-3 λεπτά μέχρι ν' ανοίξει η νέα ROM. 10) Το τηλέφωνο με τη νέα ROM είναι unroot. Το ρούταρα ξανά με το kingo root και κατέβασα επίσης από το App store το superSU για παραχώρηση αδειών όταν μου ζητείται. Καλή επιτυχία!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pdionysios Δημ. February 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2015 Καταρχήν ευχαριστώ πολύ για την απάντηση από τον VasilisVibeX2 η οποία αποτελεί και ένα θερμό καλοσόρισμα στο Forum μας. Θα ρωτήσω ακόμα κάποια πραγματάκια: 1 Το GPS σου, δουλεύει τώρα; Δούλευε και πριν; 2 Το τηλ. μου δεν επικοινωνεί καθόλου με το PC, προφανώς θέλει Drivers. Πρέπει να τους βάλω πριν τη διαδικασία και πως, ή δε χρειάζετε; 3 Τα δύο αρχεία από το Jiayu.es του play store εγώ τα κατέβασα στο τηλ. με WiFi πρέπει να τα πάω στο PC τώρα; 4 Το king root στοWOT του Mozila βγαίνει γκρί (ανασφαλές) είναι σίγουρο να πάω εκεί; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VasilisVibeX2 Δημ. February 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2015 Καταρχήν ευχαριστώ πολύ για την απάντηση από τον VasilisVibeX2 η οποία αποτελεί και ένα θερμό καλοσόρισμα στο Forum μας. Θα ρωτήσω ακόμα κάποια πραγματάκια: 1 Το GPS σου, δουλεύει τώρα; Δούλευε και πριν; 2 Το τηλ. μου δεν επικοινωνεί καθόλου με το PC, προφανώς θέλει Drivers. Πρέπει να τους βάλω πριν τη διαδικασία και πως, ή δε χρειάζετε; 3 Τα δύο αρχεία από το Jiayu.es του play store εγώ τα κατέβασα στο τηλ. με WiFi πρέπει να τα πάω στο PC τώρα; 4 Το king root στοWOT του Mozila βγαίνει γκρί (ανασφαλές) είναι σίγουρο να πάω εκεί; Καλημέρα και καλώς σας βρήκα! 1) το GPS ήταν χάλια πριν την αναβάθμιση, τώρα με την καινούργια ROM κλείδωσε αμέσως 6-7 δορυφόρους. Δεν ξέρω αν είναι σύμπτωση ή βρήκαμε τη γιατρειά στο πρόβλημα, το μέλλον θα δείξει! 2) Ναι πρέπει να εγκαταστήσεις τους drivers πριν από την αναβάθμιση. Τους βρίσκεις από το internet (All MTK drivers). 3) Ναι πρέπει να τα μεταφέρεις στο PC κι εκεί να κάνεις όλη τη διαδικασία που σου περιέγραψα. 4) Το king root δουλεύει άψογα στο PC μου, χωρίς κανένα πρόβλημα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pdionysios Δημ. February 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2015 Σε ευχαριστώ πολύ αδερφέ. Πέρα από τη βελτίωση στο GPS τι άλλο δούλεψε καλύτερα και πες μου αν αξίζει τελικά. Επίσεις αν έχεις και τίποτα παρενέργειες... Θα βασιστώ στη γνώμη σου και θα το βάλω αν συμφωνείς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VasilisVibeX2 Δημ. February 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2015 Σε ευχαριστώ πολύ αδερφέ. Πέρα από τη βελτίωση στο GPS τι άλλο δούλεψε καλύτερα και πες μου αν αξίζει τελικά. Επίσεις αν έχεις και τίποτα παρενέργειες... Θα βασιστώ στη γνώμη σου και θα το βάλω αν συμφωνείς. Καλημέρα, το τηλέφωνο πέρα του GPS ήταν άριστο! Το δούλευα με το 4.2.2 για αρκετό καιρό χωρίς κανένα πρόβλημα. Τώρα το έχω σαν 2η συσκευή μια και μπήκα στον πειρασμό να πάρω το Lenovo VibeX2. Από την μικρή εμπειρία που έχω με την 4.4.2 δεν είδα κάτι το περίεργο. Κατέβασε κανονικά όλες τις εφαρμογές μου από το app store, η μπαταρία του συνεχίζει να είναι super και αφού την προτείνει και η επίσημη αντιπροσωπεία στην Ισπανία, νομίζω ότι πρέπει να προχωρήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vangelisn Δημ. February 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2015 καλησπέρα, στην ανοιχτή ακρόαση όταν μιλάω , ο αλλος με ακούει με παράσιτα. Μόνο στην ανοιχτή ακρόαση. Οταν το γυρνάω στο κανονικό με ακούει κανονικά. Έπίσης την ώρα που το φορτίζω αν μιλάω ο άλλος δεν με ακούει καθόλου. Αν έχει τύχει και σε κανέναν άλλο παρακαλώ να με βοηθήσει. Σχετικά με το GPS ,εγκατέστησα την ROM http://www.needrom.com/download/chilapos-rom-2/comment-page-3/#comments και το GPS ήταν χάλια.Η ROM πολύ καλή. Επειδή το χρησιμοποιώ αρκετά μόλις έβαλα την ROM http://www.needrom.com/download/v9-047-04-final/ και θα το τσεκάρω αύριο αν βελτιωθεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agmg Δημ. February 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2015 Εγώ πάντως με όποια rom κι αν εγκατέστησα (και τις δοκίμασα σχεδόν όλες), το gps μου δεν κλειδώνει με τίποτα. Έχω δοκιμάσει όλα τα γνωστά κόλπα (FasterGPS, EPO download κλπ) αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Το περίεργο είναι ότι όταν το είχα πρωτοπάρει, θυμάμαι το δοκίμασα μια δυο φορές και είχε κλειδώσει. Χωρίς κόλπα, μόνο με wifi ανοιχτό και κανά 5λεπτο έξω στο μπαλκόνι. Τώρα ότι και να δοκιμάσω δεν κλειδώνει με τίποτα. Το έχω αφήσει και μέχρι και μισή ώρα έξω αλλά μπα... ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Λοιπόν, μετά από πολύ διάβασμα σε διάφορα forum κατέληξα σε αυτό που έκανα χθες και πέτυχε πολύ εύκολα, αναβαθμίζοντας την 4.2.2 σε 4.4.2: 1) κατέβασα την εφαρμογή jiayu.es από το play store. Μέσα από εκεί βρήκα και κατέβασα την τελευταία official kit-kat έκδοση, καθώς και το αντίστοιχο flashtool. 10) Το τηλέφωνο με τη νέα ROM είναι unroot. Το ρούταρα ξανά με το kingo root και κατέβασα επίσης από το App store το superSU για παραχώρηση αδειών όταν μου ζητείται. Καλή επιτυχία!!! Νομίζω ότι η 4.4.2 των Ισπανών που κατεβάζεις από το jiayu.es είναι rooted. Απλά πρέπει να πας Ρυθμίσεις -> Ασφάλεια και να ενεργοποιήσεις τον Superuser... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agmg Δημ. February 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2015 Παιδιά θα κάνω άλλη μια ερώτηση που μάλλον είναι βλακεία. Σε κάποια φάση, ανάμεσα στις αλλαγές rom, είχα επιλέξει στο FlashTool "Format All+Download" Έτσι έχασα το ΙΜΕΙ και κάθε φορά που αλλάζω rom, πρέπει να το επαναφέρω χειροκίνητα. Υπάρχει περίπτωση με αυτή την επιλογή να "χάλασα" κάτι στο gps; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 19, 2015 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2015 Υπάρχει περίπτωση με αυτή την επιλογή να "χάλασα" κάτι στο gps; Δύσκολο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thepre913 Δημ. February 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2015 Γεια σας παιδιά είμαι καινούριος.....Εχει εδω και μια εβδομάδα που πήρα την κινηταρα 136€ περιπου , πρωιν κάτοχος galaxy s3mini Το κινητο ειναι πολυ καλο για τα λεφτά του το gps ακόμα δεν το εχω δοκιμάσει να το κλεισωσω τι πρέπει να κανω; Και βλεπω εδω οτι καλα ειναι να βαλω την 4.4.2 και κατι τέτοια δεν εχω ιδέα απο αυτα.... Παράθεση Mi Note 3 RedMi Note 4x-RedMi Note 2-Jiayu G4S- Samsung Galaxy S3 mini Sony Ericsson W995-Sony Ericsson W810i-Sony Ericsson K750i- SIEMENS C65-SIEMENS A55-Nokia 3310-Nokia 3210-Motorola International 8700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts