magkaki Δημ. September 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2014 ael1964 πηρα το κινητο σχεδον οταν βγηκε κι εγω ειμαι ακομα με την 4.2.2 το σκεφτομαι να παω σε kitkat αλλα βλεπω τι γραφεις και κολλαω....δηλαδη αν παω σε kitkat δεν θα εχω κανενα υπερ? τις εχεις δοκιμασει σχεδον ολες και ειχες προβληματα? τελευταια βγηκανε και καποιες καινουργιες οπως η rainbow rom και η Chilapos καθώς και η SPAOSP rom (4.4.3 αυτή...). Τι λες ρε φιλε να μην το κανω το βημα ε? Αναρωτιεμαι δηλαδή αν έχω καλύτερα αποτελεσματα ίσως στην κάμερα ή στο gps ή στην μπαταρία κλπ...και η βλακεια ειναι οτι δεν μπορείς μετά να κάνεις downgrade σε 4.2.2 γιατί λέει οτι πάει και κάνει upgrade τους drivers της οθόνης..για δώσε τα φώτα σου ρε αδερφέ...οι υπόλοιποι εδώ μέσα είστε όλοι με 4.2.2 ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ael1964 Δημ. September 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2014 Εγώ έχω να δοκιμάσω KitKat από την τελευταία της Team Android. Είχα δοκιμάσει τις δυο πρώτες επίσημες, πριν τα προβλήματα με το firmware της οθόνης. Όλες είχαν θέμα με Viber, Skype, Titanium Backup κτλ, ακόμη και οι επίσημες. Η τελευταία 4.4.3 AOSP, λένε ότι δεν έχει προβλήματα. Τώρα ξεκίνησα να κάνω backup το κινητό, μπας και την δοκιμάσω. Το μόνο θέμα που μπορεί να με κάνει να μην προχωρήσω στην αλλαγή, είναι ότι εγώ θέλω τα θέματα που έχουν οι επίσημες της Jiayu. Οι Κitkat έχουν 6 θέματα. Μεταξύ μας, η 4.2.2 G4S 20140609-211642, είναι η πιο σταθερή και δεν βλέπω τον λόγο που πρέπει να την αλλάξω. Και η κάμερα δουλεύει μια χαρά, ειδικά εάν την ρυθμίσεις, π.χ. για σταθερή εικόνα σε εξωτερικές φωτογραφίες και επιλογή νύχτας για τις βραδινές λήψεις. Μόνο πρόβλημα ότι καταναλώνει αρκετή RAM, αλλά είναι και θέμα εφαρμογών. Με έναν task killer απελευθερώνεις και 1,5 GB. Παράθεση Hello moto....! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgoslekkas Δημ. September 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2014 φίλε μου, βάλε καμιά τελεία...αδύνατο να καταλάβει κανείς γράφεις.... φίλε μου εάν ξανά προσπαθούσες πιο συγκεντρωμένος θα καταλάβαινες, ίσος πηδούσες γραμμές από τι βιασύνη σου, τελείες δεν έβαλα όμως βλέπω πως έβαζα κόμματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgoslekkas Δημ. September 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2014 (edited) giorgoslekkas μάλλον έπεσες σε ελαττωματικό, γιατί αυτά που λες δεν ισχύουν. Εγώ έχω γεμίσει τον τόπο, εννοώντας στο φιλικό μου περιβάλλον με G4s και κανείς δεν έχει τα προβλήματα που αναφέρεις, ούτε με το GPS, ούτε με την φωτεινότητα της οθόνης και πάει λέγοντας. Η φωτογραφική του μηχανή είναι εξαιρετική, βγάζει εκπληκτικές φωτογραφίες. Το δικό μου προσωπικά το GPS κλειδώνει 4 δορύφορους μέσα σε κλειστό χώρο στο υπόγειο. Ίσως να είναι και θέμα ROM. Εμένα η μπαταρία κρατάει 2.5 μέρες με χρήση Internet και Facebook. διευκρινίζω 1ον δεν έπεσα δε ελαττωματικό, 2ον για τα λεφτά του είναι οκ κινητούλι γρήγορο κλπ αλλά σε καμιά περίπτωση s4, η μπαταρία κρατάει καλά αλλά όχι θεαματικά περισσότερο, δεν σύγκρινα κινητά με χρονόμετρο αλλά δεν είναι θεαματικά τεράστια, εάν ένα (x) πάει 1 μέρα με 50% μεγαλύτερη μπαταρία πάει 1,5 μέρα, δε σε βγάζει βδομάδα, η να ξεχνάς που έβαλες τον φορτιστή, απλή αριθμητική XPERIA SP 2370mAh, g4s 3000mAh (κιαν είναι όντως 3000) δηλαδή εάν με 2370mah βγάζει 24 ώρες με 3000mAh θα βγάλει 30 ώρες.........., το gps νέμεν δουλεύει αλλά μάλλον για να μας δουλεύει, χαμηλότατο σήμα χάνεται εύκολα αργεί να κλειδώσει, ούτε στην ύπαιθρο δε πιάνει πόσο μάλλον σε υπόγειο, παρεπιπτόντως ούτε τα super duper gps δεν πιάνουν σε υπόγεια, η φωτεινότητα στο full είναι όσο σε lg η galaxy στο 60-65%, βρές ένα για να συγκρίνεις να το διαπιστώσεις, η φωτογραφική του ισάξια τις webcam του laptop μου σε ποιότητα εικόνας, ξανά βρές ένα galaxy βγάλε στο ίδιο σημείο με ίδιο φωτισμό και με τα δυο, βαλτές σε μεγάλη οθόνη ζοομάρισε και κρίνε θόρυβο κόκκο ακμές.... με δυο κουβέντες ορμώμενος από τον φίλο που θέλει κινητό για κάποια γυναικα απαντάω ότι παρόλα που εγώ το γαργαλάω τρέχω εφαρμογές για τι δουλειά μου, πολύ browsing zoom in-out κλπ κλπ, δεν αισθάνθηκα ότι το παλιό μου lg p880 με 15000 antutu μόνο (έναντι 33000) υστερούσε σε κάτι, και στα σημεία όπως camera wifi gps ήτανε ανώτερο, για τον ήχο το είπα του g4s είναι φανερά πιο δυνατός... εγώ προσωπικά για γυναίκα και για συνηθισμένες εφαρμογές δε το συνιστώ.... δε μετανιώνω για την αγορά του, αλλα θα ευχόμουν να μπορούσα να ανεβάσω budget και να πάω σε πιο ολοκληρωμένο κομμάτι, όχι καλό μόνο στο antutu..... αυτά Edited September 24, 2014 by giorgoslekkas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bandi650 Δημ. September 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2014 Δε καταλαβαίνω γιατί κάνεις σύγκριση με κινητά με πολλαπλάσια αξία. Ακόμη και τώρα το s4 η το LG είναι πιο ακριβό. Το θέμα είναι με τα χρήματα που ζητάει τι καλύτερο μπορείς να πάρεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgoslekkas Δημ. September 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2014 (edited) Δε καταλαβαίνω γιατί κάνεις σύγκριση με κινητά με πολλαπλάσια αξία. Ακόμη και τώρα το s4 η το LG είναι πιο ακριβό. Το θέμα είναι με τα χρήματα που ζητάει τι καλύτερο μπορείς να πάρεις; Διάβασε λίγο πιο πάνω, ένας φίλος έκανε την σύγκριση με το s4 και εγώ απλά διαφώνησα, μη κοροϊδευόμαστε ότι έχουμε s4!!!, Ναι σωστά τα λες, σιγά και τα λεφτά που δώσαμε, τα αξίζει και με το παραπάνω όμως επιμένω, για κάποιον που δε θα του προσφέρει τίποτε το 8πύρινο cpu και είναι απλός χρήστης ας προτιμήσει ένα φτηνότερο 4πύρινο διπύρηνο ότι νάνε, με πιο ολοκληρωμένη rom καλύτερη camera gps κλπ, ειδικά για γυναικα που απλά θα μπαίνει στο facebook, θα χαρεί πολύ περισσότερο ένα κομψό κινητό με καλή κάμερα, και έφερα παράδειγμα το xperia sp που είναι καμιά 20-30 ευρώ ακριβότερο δεν είναι και τόοοοσο μακριά η τιμή του (πολλαπλάσια όπως λες) Edited September 24, 2014 by giorgoslekkas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampalos95 Δημ. September 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2014 Ξερει κανεις που ακριβως βρισκεται; Παράθεση Sony Xperia x10 mini->Jiayu G4S->Microsoft Lumia 640 DS->Xiaomi Mi4->Xiaomi Redmi Note 5 AI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Magnum Δημ. September 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2014 Τελικά αποφασίστηκε να αγοραστεί το κινητό ... Έχετε να προτείνεται καμία καλή δερμάτινη θήκη (εκτός της σιλικόνης που δίνουν δώρο) και κανένα Screen Protector ? Τέλος το βρήκα στα παρακάτω μαγαζιά : 1. Vickmall 2. To2c 3. Coolicool 4. Minideal Η τιμή είναι σχεδόν είναι (διαφορά 1-2$), από πιο προτείνεται για αγορά αλλά και να έχει καλό after Sales support σε περίπτωση που συμβεί κάτι ? Καθώς και αν ξέρετε αν παίζει και κανένα κουπόνι ή δώρο εκτός απο αυτά που αναφέρεται στο site ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deNordic Δημ. September 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2014 Παιδιά SOS! Στην προσπάθεια να περάσω μια σοβαρή ROM , κάτι έγινε και πλέον δεν βρίσκει σήμα η SIM μου. Έχω αλλάξει 3-4 ROMs και τίποτα... Τι φταίει και πως το φτιάχνω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeReNdAs Δημ. September 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2014 Τα ΙΜΕΙ είναι ακόμη περασμένα στη συσκευή; αν όχι, δες στους οδηγούς του φορουμ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deNordic Δημ. September 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2014 Τα ΙΜΕΙ είναι ακόμη περασμένα στη συσκευή; αν όχι, δες στους οδηγούς του φορουμ Πως βλέπω αν είναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basdel Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 Πως βλέπω αν είναι; Ρυθμίσεις, στο τέλος Σχετικά με το Τηλέφωνο, Κατάσταση, Πληροφορίες ΙΜΕΙ. Εάν δεν υπάρχει, εφόσων είσαι root είναι πανεύκολο να το επαναφέρεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostask7 Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 'Εχω το ίδιο πρόβλημα χωρίς να αλλάξω ROM. 'Εχει μειωθεί η ισχύς του σήματος και έχει απότομες αυξομειώσεις. Πιάνει σήμα μόνο σε ανοιχτούς χώρους, ενώ στο σπίτι,εργασία που είχα σήμα τώρα δεν έχω.Το ΙΜΕΙ είναι περασμένο πάντως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaffros Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 Διάβασε λίγο πιο πάνω, ένας φίλος έκανε την σύγκριση με το s4 και εγώ απλά διαφώνησα, μη κοροϊδευόμαστε ότι έχουμε s4!!!, Ναι σωστά τα λες, σιγά και τα λεφτά που δώσαμε, τα αξίζει και με το παραπάνω όμως επιμένω, για κάποιον που δε θα του προσφέρει τίποτε το 8πύρινο cpu και είναι απλός χρήστης ας προτιμήσει ένα φτηνότερο 4πύρινο διπύρηνο ότι νάνε, με πιο ολοκληρωμένη rom καλύτερη camera gps κλπ, ειδικά για γυναικα που απλά θα μπαίνει στο facebook, θα χαρεί πολύ περισσότερο ένα κομψό κινητό με καλή κάμερα, και έφερα παράδειγμα το xperia sp που είναι καμιά 20-30 ευρώ ακριβότερο δεν είναι και τόοοοσο μακριά η τιμή του (πολλαπλάσια όπως λες) Φιλε μου εισαι λαθος.Μαλλον το g4s σου ειναι ελλατωματικο. Εχω το Samsung I9500 Galaxy S4 και για την γυναικα μου πηρα το G4s 8 γιατι εμοιαζε με i phone .Στην αρχη κι εγω ημουν επιφυλακτικος με τις κινεζικες εταιριες.Θα συμφωνησω στην rom και προσοχη στην αναλυση της οθονης οχι στην φωτεινοτητα.Απο διαρκεια μπαταριας gps φωτογραφικης σε φωτο ημερας (σε χαμηλο φωτισμο οντως δεν αποδιδει)και ποιοτητα κατασκευης εχω μεινει αναυδος.Μαλιστα ειναι φορτωμενο με εφαρμωγες που δουλευουν αψογα.Το τεσταρω με το s4 σχεδον καθημερινα και οι διαφορες τους μπορω να πω οτι ειναι αμελητεες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deNordic Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 Το IMEI είναι γραμμένο πίσω από την μπαταρία στην πλάτη του κινητού. Το θέμα είναι ότι ανοίγω MobileUncleTools , πάω Engineer mode -> Connectivity -> CDS Information -> Radio Information και πληκτρολογώ AT+EGMR=1,7,"IMEI" και όταν πατάω Send AT Command μου γράφει ότι This command is not allowed in UserBuild. Είναι rooted αλλά δεν ξέρω τι γίνεται... Καμιά ιδέα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basdel Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 DROID TOOLS ----- προσθήκη μηνύματος 68 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το IMEI είναι γραμμένο πίσω από την μπαταρία στην πλάτη του κινητού. Το θέμα είναι ότι ανοίγω MobileUncleTools , πάω Engineer mode -> Connectivity -> CDS Information -> Radio Information και πληκτρολογώ AT+EGMR=1,7,"IMEI" και όταν πατάω Send AT Command μου γράφει ότι This command is not allowed in UserBuild. Είναι rooted αλλά δεν ξέρω τι γίνεται... Καμιά ιδέα; MTK DROID TOOLS, με αυτό επανέφερα πολλές φορές το ΙΜΕΙ αρκεί να είσαι root. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgoslekkas Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 (edited) Φιλε μου εισαι λαθος.Μαλλον το g4s σου ειναι ελλατωματικο. Εχω το Samsung I9500 Galaxy S4 και για την γυναικα μου πηρα το G4s 8 γιατι εμοιαζε με i phone .Στην αρχη κι εγω ημουν επιφυλακτικος με τις κινεζικες εταιριες.Θα συμφωνησω στην rom και προσοχη στην αναλυση της οθονης οχι στην φωτεινοτητα.Απο διαρκεια μπαταριας gps φωτογραφικης σε φωτο ημερας (σε χαμηλο φωτισμο οντως δεν αποδιδει)και ποιοτητα κατασκευης εχω μεινει αναυδος.Μαλιστα ειναι φορτωμενο με εφαρμωγες που δουλευουν αψογα.Το τεσταρω με το s4 σχεδον καθημερινα και οι διαφορες τους μπορω να πω οτι ειναι αμελητεες. έκανα εκτενή αναφορά για τα κινητά που περάσανε από τα χέρια μου τον τελευταίο 1-1,5 χρόνο για να μη θεωρηθώ άσχετος από smartphones, εάν πάω πιο παλιά, defy, iphone 3gs, s2, μέχρι να φτάσω στα symbian θα γράφω μέχρι αύριο, anyway ΔΕΝ ΕΠΕΣΑ ΣΕ ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΟ. και για να κλείνει αυτός ο κύκλος αντιπαράθεσης λέω ακριβώς αυτό που λες και εσύ συγκρινόμενο με το s4 σου, δεν βρίσκεις σημαντικές θεαματικές διαφορες συγκρινόμενο με αλλα και κατώτερης κατηγοριας κινητά, βρίσκεις όμως μεγάλες αδυναμίες στο gps στην camera κλπ, το youtube είναι full με βιντεάκια πως να βελτιώσεις το σήμα και τι πατέντες να κανεις στα gps των mtk cpus κινητά, όλοι πέσανε σε ελαττωματικά? βρίσκεις ανάλογες αναφορές για samsung lg motorola xperia κλπ? οχι............. s4 έχει ο αδερφός μου ΤΟ ΓΝΗΣΙΟ γιατί 3 στα 4 που βλέπω γύρο μου είναι μαϊμούδες, ειδικά όταν μου λένε ότι το αγοράσανε 150-200 ευρώ, με μια εγκατάσταση του cpu-z τους αποδεικνύω ότι έχουν μαϊμουδάκι galaxy, Eπαναλαμβάνω το κινητό είναι εξαιρετικό, ταχύτατο όμως μου δίνει την αίσθηση ότι οδηγώ μια f1 μέσα σε μποτιλιάρισμα, με κουράζει όταν μπαίνω στο μενού τηλεφώνου, πάω να αποθηκεύσω, όταν πληκτρολογώ, όταν ανοίγω το wifi spot που για να λειτουργήσει πρέπει πρώτα να βρει την τοποθεσία μου και δεν τι βρίσκει...., χτές σε κλαμπάκι-cafe, βγάλαμε φωτογραφίες με το s4, αποπειράθηκα να βγάλω και εγώ δυστυχώς τις έσβησα γιατί δε βλεπότανε για να σας τις ανέβαζα και να έληγε το θέμα, το s4 έχει εκπληκτικότατο focus και vivid παρόμοιας ποιότητας με κανονική φωτογραφική, το ίδιο ήτανε και το s3 μου σε ποιότητα φωτογραφίας, (μόνο τα iphone τα συναγωνίζονται), τώρα σε φως ημέρας και το tablet μου με 5mpixel, ok κάτι βγάζει..... O στόχος μου είναι να βοηθήσω υποψήφιους αγοραστές να κρίνουν και όχι να μπω σε αντιπαράθεση με συν κατόχους g4s, εγώ δε μετανιώνω για την αγορά του, το κινητό είναι formula 1 σε ταχύτητα, επιτέλους βάλανε και σε κινέζικο όμορφη οθόνη ισάξια των επώνυμων (σημειωτέον όμως τα επώνυμα χρόνια πριν είχανε αυτής τις ποιότητας οθόνες), έχει καλή μπαταρία, βολικό στο χέρι, αντιχαρακτικό screen, έχεις τι χαρά να παίξεις με rom root toot etc, εμενα προσωπικά με ενθουσιάζει το σκάλισμα (η ψυχοθεραπεία μου) χάχα... Kατά τα άλλα περί ορέξεως κολοκυθόπιτα, ήξερα τι αγοράζω και δεν εξεπλάγην από τις αδυναμίες του, την έλλειψη sensors, το κακό gps, του ότι δεν έχει MHL (ούτος η άλλος ποτέ δε το χρησιμοποίησα και στα προηγούμενα μου κινητά που το είχανε), όμως εάν μου επιβάλανε να διαλέξω ένα κινητό για μένα μεταξύ s3 p880 και g4s, θα διάλεγα πρώτη επιλογή το s3 δεύτερη το p880 (κρίνω μεταξύ κινητών που περάσανε από τα χερια μου, και κάτω των 200 ευρώ). Kαλή η formula1 αλλά και η άνεση τις λιμουζίνας άλλο πράγμα... με λίγα λόγια διαπιστώνω το ότι πληρώνεις παίρνεις, δε μπορεί να τα έχεις όλα, και super power και full extra.... επαναλαμβάνω στα λεφτά του για κινέζικο είναι super, νομίζω ότι καλύτερο στην τιμή του. όσοι το θέλουν για παιχνιδομηχανή, ταχύτητα, καλό antutu είναι ότι καλύτερο, για κάποιον που θέλει καλή camera και καλό gps δεν.... Kατά βάση μπαίνω στο site του κινητού μας για να διαβάσω μπάς και κάποιος δίνει λύσεις ,τροποποιήσεις, νέα, προτάσεις, κλπ για το κινητό μας, όχι για να αντιπαραθέτομε με άλλους φίλους του φόρουμ, καλή συνέχεια Δε μου λειτουργεί πάντα το sleep τις οθόνης, το έχω στα 30 sec. συμβαίνει και σε άλλους? Edited September 26, 2014 by giorgoslekkas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deNordic Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 Τι αντιπαραθέσεις και κουραφέξαλα; Το κινητό είναι σφεράτο αλλά έχει κάποια μειονεκτήματα... 1) Απαράδεκτη φωτογραφική σε χαμηλό φωτισμό. Ειδικά η μπροστινή κάμερα είναι κάτι παραπάνω από απαράδεκτη. 2) Κάνει θόρυβο αρκετές φορές στο ακουστικό του άλλου που μιλάς. 3) Όταν ανοίγεις ανοιχτή ακρόαση δεν ακούγεσαι καλά στον άλλον. 4) Για το GPS δεν βρήκα ακόμα κάποιο καλό fix. Αυτά νομίζω είναι τα κυριότερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgoslekkas Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 (edited) Τι αντιπαραθέσεις και κουραφέξαλα; Το κινητό είναι σφεράτο αλλά έχει κάποια μειονεκτήματα... 1) Απαράδεκτη φωτογραφική σε χαμηλό φωτισμό. Ειδικά η μπροστινή κάμερα είναι κάτι παραπάνω από απαράδεκτη. 2) Κάνει θόρυβο αρκετές φορές στο ακουστικό του άλλου που μιλάς. 3) Όταν ανοίγεις ανοιχτή ακρόαση δεν ακούγεσαι καλά στον άλλον. 4) Για το GPS δεν βρήκα ακόμα κάποιο καλό fix. Αυτά νομίζω είναι τα κυριότερα. Συνοπτικώς και ακριβής. Εγώ μακρηγόρησα γιατί μου τι δίνει το να πιστεύουμε το ότι έχουμε είναι και το καλύτερο, αυτοκίνητο κινητό χώρα κλπ, ζούμε στη καλύτερη χώρα του κόσμου!! ε φυσικά πια θα μπορούσε να είναι ιδανικότερη χώρα για τον έλληνα? το Ουζμπεκιστάν που μιλάνε Ουζμπεκικά? anyway θα προτείνει κανεις καμιά rom μπάς και λύσουμε τα μικροπροβλήματα? να μας πεί βελτιώσεις κλπ που εντόπισε με άλλη rom Edited September 26, 2014 by giorgoslekkas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampalos95 Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 Συνοπτικώς και ακριβής. Εγώ μακρηγόρησα γιατί μου τι δίνει το να πιστεύουμε το ότι έχουμε είναι και το καλύτερο, αυτοκίνητο κινητό χώρα κλπ, ζούμε στη καλύτερη χώρα του κόσμου!! ε φυσικά πια θα μπορούσε να είναι ιδανικότερη χώρα για τον έλληνα? το Ουζμπεκιστάν που μιλάνε Ουζμπεκικά? anyway θα προτείνει κανεις καμιά rom μπάς και λύσουμε τα μικροπροβλήματα? να μας πεί βελτιώσεις κλπ που εντόπισε με άλλη rom Αυτη την ρομ εχω εγω:http://www.needrom.com/download/g4sl-aosp-v1-laek-17/ Πολυ καλη.Λυνει το προβλημα του +30 και αυτο γιατι το gravitybox ειναι απολυτα συμβατο και προεγκατεσημενο. Καλυτερη χρησης ραμ. 2 προβληματακια: Οταν το συνδέεις το κινητο στο πσ βλεπει μονο την μνημη του κινητου και δεν μπορεις να παιξεις απο τα μεγαφωνα το ραδιοφωνο. Απ ολες τις jb rom που δοκιμασα μονο αυτη με ικανοποιει καθως μεσω gravity box μπορεις να διορθωσεις πολλα πραματα Παράθεση Sony Xperia x10 mini->Jiayu G4S->Microsoft Lumia 640 DS->Xiaomi Mi4->Xiaomi Redmi Note 5 AI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deNordic Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 Οι AOSP και η Rainbow roms (που έχουν το μεγαλύτερο rating) έχουν μια ανακρίβεια αφής στην οθόνη. Πρέπει δηλαδή να αγγίζεις λίγο πιο πάνω για να πατηθεί το εικονίδιο/γράμμα που θες. Στις Official δεν ισχύει αυτό, έχουν πολύ καλή ακρίβεια αφής. Αν λύσω αυτό το θέμα της αφής ή αν μου πει κάποιος πως να βγάλω εντελώς τα κινέζικα από την τελευταία official 12/09 θα έιμαι ευγνώμων. Τελικά υπάρχει κάποια 4.4.x rom που να συστήνουν όλοι 100%; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgoslekkas Δημ. September 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2014 Αυτη την ρομ εχω εγω:http://www.needrom.com/download/g4sl-aosp-v1-laek-17/ Πολυ καλη.Λυνει το προβλημα του +30 και αυτο γιατι το gravitybox ειναι απολυτα συμβατο και προεγκατεσημενο. Καλυτερη χρησης ραμ. 2 προβληματακια: Οταν το συνδέεις το κινητο στο πσ βλεπει μονο την μνημη του κινητου και δεν μπορεις να παιξεις απο τα μεγαφωνα το ραδιοφωνο. Απ ολες τις jb rom που δοκιμασα μονο αυτη με ικανοποιει καθως μεσω gravity box μπορεις να διορθωσεις πολλα πραματα πιστεύεις ότι αξίζει να φλασάρουμε η να παραμείνουμε στην 4.2.2 μέχρι νεωτέρας? στο gps είδες βελτίωση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nliossis Δημ. September 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2014 (edited) πιστεύεις ότι αξίζει να φλασάρουμε η να παραμείνουμε στην 4.2.2 μέχρι νεωτέρας? στο gps είδες βελτίωση? Το πρόβλημα με τον gps δέκτη σε όλες τις συσκευές με mtk chipset από ότι έχω διαβάσει σε πολλά forum και blog οφείλεται καθαρά σε κακής ποιότητας δέκτη...άρα είναι καθαρά hardware και όχι software!!!! Για αυτό κατά την άποcη μου και από την έως τώρα εμπειρία μου (εχω δοκιμάσει πέρα από το g4s και άλλα 2 κινητά με mtk chipset) το θέμα δε λύνεται απλά με τα gps fix που κυκλοφορούν...απλά αυτές οι εφαρμογές τροποποιούν το gps.conf αρχείο ώστε να βλέπει τους ευρωπαϊκούς ntp serverς για κλείδωμα του gps. Απο εκεί και πέρα η διαδικασία, τουλάχιστον στη δικιά μου περίπτωση δουλεύει άψογα, που ανεπιφύλακτα προτείνω είναι η εξής: Κάθε μέρα πριν φύγουμε από το σπίτι (και εάν έχουμε σκοπό να χρησιμοποιήσουμε μέσα στην ημέρα το Gps) προσπαθούμε να κλειδώσουμε δορυφόρους χρησιμοποιώντας το gps test apk (ή κάποιο άλλη παρόμοια εφαρμογή) αλλά ΠΑΝΤΑ με χρήση wifi ή 3g!!Συνήθως αυτό διαρκεί από μερικά δευτερόλεπτα μέχρι 1-2 min ανάλογα και το σημείο στο οποίο τοποθετείς το κινητό...όσο πιο "ανοικτό" το μέρος χωρίς εμπόδια γύρω τόσο το γρηγορότερα θα κλειδώσει...Στη συνέχεια μπορούμε να έχουμε γρήγορο κλείδωμα χωρίς τη χρήση wifi ή 3g όλη την ημέρα...συνήθως 10-40sec!!! O λόγος που χρειάζεται αυτή η διαδικασία καθημερινά είναι γαιτί οι δορυφόρι δεν είναι γεωστατικοί όπως πολλοί νομίζουν...επομένως κάθε μέρα βρίσκονται σε άλλη θέση κάτι το οποίο το κινητό δε μπορεί να γνωρίζει...άρα χρειάζεται καθημερινή ανανέωση (μέσω wifi ή 3g) του epo.dat αρχείου το οποίο στην ουσία περιέχει τις συντεταγμένες των δορυφόρων. Μακάρι να ήταν ο gps δέκτης καλύτερος και να μη χρειαζόταν αυτό. Edited September 27, 2014 by nliossis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampalos95 Δημ. September 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2014 πιστεύεις ότι αξίζει να φλασάρουμε η να παραμείνουμε στην 4.2.2 μέχρι νεωτέρας? στο gps είδες βελτίωση? Κατα την αποψη μου ειναι η καλυτερη επιλογη ρομ. Πολλες βελτιωσεις λογω του απολυτα συμβατου xposed installer. Οσον αφορα το gps ειναι καθαρα θεμα hardware και δεν υπαρχει καποιο fix για να κανουμε καλυτερη την κεραια. Επομενως σε ολες τις ρομ η ανταποκριση ειναι ιδια. Παράθεση Sony Xperia x10 mini->Jiayu G4S->Microsoft Lumia 640 DS->Xiaomi Mi4->Xiaomi Redmi Note 5 AI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgoslekkas Δημ. September 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2014 Κατα την αποψη μου ειναι η καλυτερη επιλογη ρομ. Πολλες βελτιωσεις λογω του απολυτα συμβατου xposed installer. Οσον αφορα το gps ειναι καθαρα θεμα hardware και δεν υπαρχει καποιο fix για να κανουμε καλυτερη την κεραια. Επομενως σε ολες τις ρομ η ανταποκριση ειναι ιδια. Mε γαργαλιμένο firmware βελτιώνεται το gps, αλλά θέλει πολύ special programmers, ανεβάζοντας τα volt στο chip για παράδειγμα, με καλύτερους drivers κλπ, έχω την αίσθηση ότι σύντομα κάποιοι θα το πετύχουν γιατί βλέπω απασχολεί πολλούς το gps με mediatek κινητά......... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts