Jump to content

Jiayu G4S

kostas123pao
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 2,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Προσωπικα νομιζω οτι δεν θα υπαρχει τιποτα ενδιαφερον στις καινουργιες εκδοσεις.

Θα ασχολιθω με την kitkat rom version2 που θα βγαλει η Jiayu.

@GIAKOUMIS Το facebook ακομα και στην 8.0.0.26.28 συνεχιζει κ κολλαει οχι οσο στην 9 που σε πετουσε με την μια αλλα μετα απο λιγο σε πεταει....:O

Τώρα τα άσχημα... Θέλω απο τους κατόχους του κινητού να μου πουνε εαν έχουν πρόβλημα με τη ποιότητα ομιλίας...Εχω δοκιμάσει όλες τις ρομ(miui,από 4pda.ru, needrom) και είμαι στη τελευταία επισημη. Το πρόβλημα είναι ότι ο συνομιλητής μου , όχι εγω, ακούει παράσιτα(οπως κάνει ενα ραδιόφωνο οταν πλησιάζεις το κινητό δίπλα) δεν το κάνει πάντα αλλά είναι ενοχλητικό... Το παρατήρησε κανεις?

Δεν εχω την συγκεκριμένη συσκευή, αλλα το G4, ειχα το ίδιο θέμα μόνο μια φορά που ο άλλος είχε sony συσκευή.

Επίσης το ίδιο παρατηρεί ένας φιλος μου με Zopo που "ακούνε" παράσιτα απο αυτόν σε ενα Jiayu G3S...

Οπότε δεν ξέρω τι παίζει ακριβώς. Εσυ το θέμα το έχεις με συγκεκριμένη συσκευή συνομιλητή σου?

Προσωπικα νομιζω οτι δεν θα υπαρχει τιποτα ενδιαφερον στις καινουργιες εκδοσεις.

Θα ασχολιθω με την kitkat rom version2 που θα βγαλει η Jiayu.

Είναι σίγουρο αυτό; Ξέρουμε πότε;

το σαββατο το παρήγγειλα απο το minideal.

http://www.minideal.net/jiayu-g4s-smart-phone-mtk6592-octa-core-android-4-2-with-4-7inch-ips-screen-ram-2gb-rom-16gb.html

χρειάζεται να του στείλω μνμ να τους πω κατι?

και να ρωτήσω κάτι αλλο? το gps λειτουργεί μεσω internet ή οχι? και έχει χάρτη της ελλάδας?

Ευχαριστω πολύ.

το σαββατο το παρήγγειλα απο το minideal.

http://www.minideal.net/jiayu-g4s-smart-phone-mtk6592-octa-core-android-4-2-with-4-7inch-ips-screen-ram-2gb-rom-16gb.html

χρειάζεται να του στείλω μνμ να τους πω κατι?

και να ρωτήσω κάτι αλλο? το gps λειτουργεί μεσω internet ή οχι? και έχει χάρτη της ελλάδας?

Ευχαριστω πολύ.

Λειτουργεί και μέσω τοποθεσίας με χρήση του Internet. Χάρτη της Ελλάδας έχει το Google maps. Πρόγραμμα πλοήγησης φυσικά και δεν έχει με ελληνικό χάρτη. Θα πρέπει εσύ να βάλεις κάποιο δικό σου.

Hello moto....!

Δεν χρειάζεται γιατί και τρία firmware που κυκλοφορούν είναι ρουταρισμένα. Με το root απλά αποκτάς δικαιώματα διαχειριστή στην συσκευή (Super User).
Hello moto....!

Ειμαι κατοχος του zte v967s,αλλα οχι του κινητου σας.σε επεξεργαστες mtk εχουν αναφερθη οτι μεταξυ ομοιων συσκευων υπαρχουν παρασιτα αλλα κ σε ορισμενες συσκευες αλλες.εαν εχετε ενεργοποιημενα τα δεδομενα απενεργοποιηστε τα.ισως να τα εχει κ ο αλλος ενεργοποιημενα.πολυ καλο κντ το 4gs για πρωτη αγορα κινητου αλλα προσωπικα θεωρω οτι η mtk σκοτωνει τα κινητα της βαζοντας χαλια gpu η κομμενες εκδοσεις. Edited by senniha1994

παιδια καλημερα σας μετα απο αρκετα χρονια χρηστης ενος huawei u850 pro τολμισα τοτε να παρω κινεζικο και δικαιωθηκα αλλα πλεον εχει παλιοωσει αρκετα και με κουραζει.πειτε μου την αποψη σας για το g4s μπαταρια καλη?κατι θεματα που διαβαζω με fecebook κλπ υπαρχουν?θα αγωρασω πρωτη φορα απο μαγαζι κινας?ποιο προτεινετε?και τι να ζητισω απο root κλπ?ευχαριστω πολυ..

παιδιά έχει το to2c.com

http://www.to2c.com/jiayu-g4s-1gb-4gb-basic-mtk6582-quad-core-1-3ghz.html

143$ 1G/4GB και ψήνομαι πολύ αλλά με

156$ βρίσκω hongmi 1s 8GB snapdragon

ει μαι σε τεράστιο διλειμμα τι να κάνω έχω απογοητευτεί από τις φόλες κινεζιες κακής ποιότητας, χωρίς υποστήριξη και εχω ακούσει χάλια λόγια για την jiayu σε παλιότερα, να πάω σε hongmi να 'χω το κεφάλι μου ήσυχο???

παιδιά έχει το to2c.com

http://www.to2c.com/jiayu-g4s-1gb-4gb-basic-mtk6582-quad-core-1-3ghz.html

143$ 1G/4GB και ψήνομαι πολύ αλλά με

156$ βρίσκω hongmi 1s 8GB snapdragon

ει μαι σε τεράστιο διλειμμα τι να κάνω έχω απογοητευτεί από τις φόλες κινεζιες κακής ποιότητας, χωρίς υποστήριξη και εχω ακούσει χάλια λόγια για την jiayu σε παλιότερα, να πάω σε hongmi να 'χω το κεφάλι μου ήσυχο???

Εγώ προσωπικά έχω πάρει 6 Jiayu (2xG3S, G4C, G4T, G4A, G4S) το τελευταίο χρονικό διάστημα για 'μένα και για φίλους και μόνο το δικό μου το G4A που είχα μέχρι την περασμένη βδομάδα είχε πρόβλημα και εστάλη πίσω στον μήνα λόγω μητρικής. Το πούλησα βέβαια και τώρα έχω το G4s που είναι κλάσεις ανώτερο.

Hello moto....!

Έχω δοκιμάσει OTE=senniha1994;5426578]Ειμαι κατοχος του zte v967s,αλλα οχι του κινητου σας.σε επεξεργαστες mtk εχουν αναφερθη οτι μεταξυ ομοιων συσκευων υπαρχουν παρασιτα αλλα σμενες συσκευες αλλες.εαν εχετε. νεργοποιημενα τα δεδομενα απενεργοποιηστε τα.ισως να τα εχει κ ο αλλος ενεργοποιημενα.πολυ καλο κντ το 4gs για πρωτη αγορα κινητου αλλα προσωπικα θεωρω οτι η mtk σκοτωνει τα κινητα της βαζοντας χαλια gpu η κομμενες εκδοσεις.

Εχω δοκιμάσει τα πάντα, με δεδομένα, χωρίς δεδομένα...κ το κανει σε ολες τις συσκευές κ σταθερα τηλεφωνα...το μονο που δεν δοκίμασα ειναι με μια καρτα στη συσκευή. Ο θόρυβος χάνεται οταν τοποθετω τα ακουστικά, αν τα βγαλω αρχίζει παλι...

οχι δεν ξερω ποτε αλλα οτι θα βγει ειναι σιγουρο.

Το σιγουρο πως το γνωριζεις?

υπαρχει καποιο λινκ να μας δωσεις?Θα σου ημουν υποχρεος :rolleyes:

ευχαριστω αν δεν κανω λαθος καπου διαβασα οτι πρεπει να τους πω να το κανουν root.

τι ειναι αυτο?

Εαν δεν ξερεις τι ειναι, τοτε κατα πασα πιθανοτητα δεν το χρειαζεσαι και δεν θα ξερεις να το χρησιμοποιησεις/εκμεταλλευτεις :)

Google is your friend :D

android rooting

Σε γενικες γραμμες, εχοντας την συσκευη σου ρουταρισμενη, εχεις την δυνατοτητα να παραμετροποιησεις το λογισμικο ειτε διαγραφοντας/απεγκαθιστοντας εφαρμογες που δεν θελεις και σου βαραινουν την λειτουργια, ειτε αλλαζοντας διαφορα αρχεια (οπως boot screen loader,start screen sound κτλ), ειτε εγκαθιστοντας εφαρμογες οπως το gravity box/xposed framework για επιπλεον παραμετροποιηση

Επισης να αφεραισεις οτι bloatware υπαρχει (οι επωνυμες συσκευες που εισαγωνται στη χωρα μας ειναι τιγκα σε bloatware που κανει το λειτουργκο πολυ πιο βαρυ απο οσο ειναι πραγματικα)

Κοντολογοις, εχοντας ρουταρισμενη την συσκευη σου, μπορεις να εγκαταστησεις και να απεγκαταστησεις οτι θελεις.

Κατι που σε μη-ρουταρισμενες συσκευες εχει περιορισμο ;)

παιδια καλημερα σας μετα απο αρκετα χρονια χρηστης ενος huawei u850 pro τολμισα τοτε να παρω κινεζικο και δικαιωθηκα αλλα πλεον εχει παλιοωσει αρκετα και με κουραζει.πειτε μου την αποψη σας για το g4s μπαταρια καλη?κατι θεματα που διαβαζω με fecebook κλπ υπαρχουν?θα αγωρασω πρωτη φορα απο μαγαζι κινας?ποιο προτεινετε?και τι να ζητισω απο root κλπ?ευχαριστω πολυ..

παιδια κανενας καμια συμβουλη τι να κανω??

Εγώ μιλάω με αρκετούς καθημερινά και μόνο μια φίλη μου που έχει Galaxy S3 μου παραπονέθηκε ότι ακούει θόρυβο. Δεν με ενοχλεί εμένα αυτό, γιατί συνήθως χρησιμοποιώ handsfree που απομονώνεται ο θόρυβος. Πάντα δυο κάρτες sim έχω στην συσκευή.

Τώρα θα πάρω ένα stereo bluetooth hands free της Sony για να ακούω και μουσική χωρίς καλώδια. Πιστεύω είναι η καλύτερη επιλογή.

Πάντως οι περισσότεροι μου λένε ότι έχει καλή ποιότητα ήχου κατά την ομιλία το τηλέφωνο μου.

Hello moto....!

Το σιγουρο πως το γνωριζεις?

υπαρχει καποιο λινκ να μας δωσεις?Θα σου ημουν υποχρεος :rolleyes:

Δεν το εχω διαβασει καπου αλλα η jiayu σιγα σιγα υποστηριζει τις συσκευες της.

Μεγαλυτερη υποστηριξη απο kik kat στην επερχομενη rom δεν υπαρχει.

Edited by thanos4evil

Δεν το εχω διαβασει καπου αλλα η jiayu σιγα σιγα υποστηριζει τις σισκευες της.

Μεγαλυτερη υποστηριξη απο kik kat στην επερχομενη rom δεν υπαρχει.

Αρα ειναι προσωπικη εκτιμηση.Οκ

Σε ρωτησα γιατι μεχρι στιγμης, οι συσκευες με mediatek επεξεργαστες δεν εχουν κιτ κατ επειδη η εταιρεια δεν δινει τον κωδικα και ετσι δεν μπορουν να βγουν σωστοι drivers

Οι περισσοτερες custom kit kat roms που κυκλοφορουν ειναι απο porting αλλων συσκευων, με οτι αυτο συνεπαγεται ;)

Ξαναρωτάω γι δεν πήρα απάντηση. Την τελευταία rom οποίο χει περάσει κάποιος; Χρειάζομαι βοήθεια]

Ναι... Δεν εχω δει κάποια διαφορά... το Facebook συνεχιζει να κολλάει το οποιο λύνεται με μια ποιο παλια έκδοση, εγω χρησιμοποιώ την 8 κ δεν έχει κανένα πρόβλημα

... Τι αλλο σε ενδιαφέρει να μάθεις?

Τι βήματα, ακολούθησες. Έχω διαβάσει τον οδηγό φλασαρίσματος εδώ και δεν δουλεύει σε μένα, τουλάχιστον στα windows8.1 που είχα. Τώρα πέρασα win7 και αν μου πεις τα βήματα θα ξαναδοκιμάσω! :)