Jump to content

Samsung Galaxy S5 (G900F)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εχω τον νοβα paid φιλε

Πως γινεται?

Θενκς

Όταν πας να βάλεις φόντο διάλεξε την επιλογή 'κατακόρυφο' αντί για 'πληρες'. Παλι θα κόψει λίγο όχι όσο στο πλήρες

• Απαντήσεις 6,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Επισυναπτόμενες εικόνες

Όταν πας να βάλεις φόντο διάλεξε την επιλογή 'κατακόρυφο' αντί για 'πληρες'. Παλι θα κόψει λίγο όχι όσο στο πλήρες

Κοβει παλι αλλα οκ απο οτι βλεπω δεν υπαρχει αλλη λυση

Θενκς

Ρε παιδιά μια ερώτηση, γύρο από την οθόνη έχει εμφανές κενό μεταξύ οθόνης και του νικελ; πως είναι δυνατό να είναι αδιάβροχο αν έχει κενό έστω και ελάχιστο; δεν περνάει νερο από εκεί; ή η δική μου συσκευή έχει κάποιο ελάττωμα;

Ρε παιδιά μια ερώτηση, γύρο από την οθόνη έχει εμφανές κενό μεταξύ οθόνης και του νικελ; πως είναι δυνατό να είναι αδιάβροχο αν έχει κενό έστω και ελάχιστο; δεν περνάει νερο από εκεί; ή η δική μου συσκευή έχει κάποιο ελάττωμα;

Δεν υπάρχει κενό... αν έχεις κενό εκεί που λες τις να το πας να το δουν

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Δεν υπάρχει κενό... αν έχεις κενό εκεί που λες τις να το πας να το δουν

Εφαρμόζει δηλαδή με το νικελ. Κάτι δεν πάει καλά με το δικό μου τότε...

Υπάρχει κάποιος άλλος να το επιβεβαιώσει ότι δεν υπάρχει καθόλου κενό; μην τρέχω άδικα αντιπροσωπία είναι και μακριά..

Ενα απειροελαχιστο κενο υπάρχει. Δεν ειναι δυνατον να εφάπτονται απόλυτα δυο διαφορετικά υλικά τα οποια εχουν διαφορετικο συντελεστή διαστολής. Αν συνέβαινε κατι τέτοιο, τότε θα ηταν θέμα χρόνου το "κρακ" ενος εκ των δυο. Ειδικά σε συσκευές που μπορεί να "αντιμετωπίσουν " πολυ μεγάλο εύρος θερμοκρασιών.

Ουτε θεμα στεγανοτητας υπάρχει αφου υπαρχουν κόλλες εξαιρετικα ελλαστικές και ανθεκτικές στο νερό. Σκεψου μόνο οτι ολες οι στολες των δυτών είναι κολλημένες στα διάφορα κομματια τους, αφού εκει ραφές δεν παίζουν.

Μην τρελαίνεσαι λοιπον και απόλαυσε το τηλέφωνό σου.

Edited by fanatikos

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Ενα απειροελαχιστο κενο υπάρχει. Δεν ειναι δυνατον να εφάπτονται απόλυτα δυο διαφορετικά υλικά τα οποια εχουν διαφορετικο συντελεστή διαστολής. Αν συνέβαινε κατι τέτοιο, τότε θα ηταν θέμα χρόνου το "κρακ" ενος εκ των δυο. Ειδικά σε συσκευές που μπορεί να "αντιμετωπίσουν " πολυ μεγάλο εύρος θερμοκρασιών.

Ουτε θεμα στεγανοτητας υπάρχει αφου υπαρχουν κόλλες εξαιρετικα ελλαστικές και ανθεκτικές στο νερό. Σκεψου μόνο οτι ολες οι στολες των δυτών είναι κολλημένες στα διάφορα κομματια τους, αφού εκει ραφές δεν παίζουν.

Μην τρελαίνεσαι λοιπον και απόλαυσε το τηλέφωνό σου.

Με έπεισες παω να το βουτήξω στο νερο να δω αν έχεις δίκιο.. :D

Πλάκα κάνω, ελπίζω να έχεις δίκιο.

Καλημέρα παιδιά. Αν και έχω Note 4 κάντε ένα κόπο και μπείτε στο SamMobile και κατεβάστε την official Lolipop 5.0 μόλις βγήκε για τις Πωλονικές συσκευές.Θελω να δω εντυπώσεις.Αντε να περνούμε και εμείς σειρά.

http://www.sammobile.com/2014/12/04/samsung-galaxy-s5-sm-g900f-receives-android-5-0-lollipop-update/

Edited by Rospy7

κατεβαίνει :)

edit.μολις την περασα ολα οκ θα το δω και θα γραψω μετα εντυπωσεις.

Edited by lazman
Γιαννης

Καλημέρα σε όλους και γω σε λίγο περνάω με odin την 5 άρα !!! Σε λίγο εντυπώσεις και απο μένα !!!

1 ωρα χρηση τις 5. Εχει αρκετες διαφορες και εφε .ειναι πιο ομορφη αλλα μου φανηκε λιιγο laggy σε σχεσει με την 4.4.2.θα δω στην πορεια και θα πω:)ισως επειδή κατεβαζα ενημερωσεις. Edited by lazman
Γιαννης

1 ωρα χρηση τις 5. Εχει αρκετες διαφορες και εφε .ειναι πιο ομορφη αλλα μου φανηκε λιιγο laggy σε σχεσει με την 4.4.2.θα δω στην πορεια και θα πω:)ισως επειδή κατεβαζα ενημερωσεις.

Παιζει ρολο αν γινει ΟΤΑ?

Παιζει ρολο αν γινει ΟΤΑ?

Λογικά παιδιά επειδή είναι Major update πρέπει να κάνετε Hard reset πριν και μετά το φλασάρισμα της lolipop 5.0 για να κάτσει καλά στις συσκευές σας.

Λογικά παιδιά επειδή είναι Major update πρέπει να κάνετε Hard reset πριν και μετά το φλασάρισμα της lolipop 5.0 για να κάτσει καλά στις συσκευές σας.

Κραταμε back up μεσω kies η ολα απο την αρχη?

Παιζει ρολο?

Κραταμε back up μεσω kies η ολα απο την αρχη?

Παιζει ρολο?

Όπως αναφέρω και ποιο πάνω έχω το Note 4 καλύτερα να ρωτήσεις κάποιον που φλασαρε σε s5 για να είσαι απόλυτος σίγουρος.

Όπως αναφέρω και ποιο πάνω έχω το Note 4 καλύτερα να ρωτήσεις κάποιον που φλασαρε σε s5 για να είσαι απόλυτος σίγουρος.

Οκ θενκς!!

πολυ ευχαριστημενος παιδια με την 5 .οχι οτι ειχα κανενα προβλημα με το κινητο αλλα τωρα πραγματικα ειναι πανεμορφα ολα τα μενου.πολλα εχουν αλλάξει προς το καλύτερο και μου φαινετε σταθερο .απο το πρωι το εχω βγαλει τα ματια και δεν εχει κανει κατι που να με χαλάσει.ενα αλλο θετικό ειναι οτι επιτελους το δαχτυλικό αποτύπωμα δουλεύει οπως θα επρεπε να δούλευε απο την αρχη ...μπραβο στην σαμμυ που τους περασε ολους και το εβγαλε χωρις θεματα.το lag που ειδα στην αρχη μάλλον ειναι γιατι κατέβαζε πολλες ενημερώσεις και δεν ειχα απενεργοποίηση και την σαβούρα τις samsung-google.:)
Γιαννης

πολυ ευχαριστημενος παιδια με την 5 .οχι οτι ειχα κανενα προβλημα με το κινητο αλλα τωρα πραγματικα ειναι πανεμορφα ολα τα μενου.πολλα εχουν αλλάξει προς το καλύτερο και μου φαινετε σταθερο .απο το πρωι το εχω βγαλει τα ματια και δεν εχει κανει κατι που να με χαλάσει.ενα αλλο θετικό ειναι οτι επιτελους το δαχτυλικό αποτύπωμα δουλεύει οπως θα επρεπε να δούλευε απο την αρχη ...μπραβο στην σαμμυ που τους περασε ολους και το εβγαλε χωρις θεματα.το lag που ειδα στην αρχη μάλλον ειναι γιατι κατέβαζε πολλες ενημερώσεις και δεν ειχα απενεργοποίηση και την σαβούρα τις samsung-google.:)

Ωραια νεα ευχαριστουμε!!

Μπορεις να μου πεις ακριβως πως το περασες γιατι ΟΤΑ δεν μου βγαζει τιποτα?

Ωραια νεα ευχαριστουμε!!

Μπορεις να μου πεις ακριβως πως το περασες γιατι ΟΤΑ δεν μου βγαζει τιποτα?

Να σε καλα.την βαζεις με odin και μετα κανεις μετα ενα hard reset.

Τωρα ειδα οτι απο 4g εγινε LTE το σημα.

Γιαννης

• The title was changed to Samsung Galaxy S5 (G900F)