imbalanced Δημ. September 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2015 μην ανυσηχεις και εμενα 1.4 gb ελεγε αλλα μετα εγιναν 1.35 Παράθεση nokia 3310 ->sony ericsson w995 -> iphone 3g -> x10 mini -> s3 -> s5 -> g3 32/3 -> xperia z3 -> iphone 6s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. September 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2015 μην ανυσηχεις και εμενα 1.4 gb ελεγε αλλα μετα εγιναν 1.35 Περναω αρα;; διαφορές ειδαμε;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
imbalanced Δημ. September 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2015 τιποτα το ιδιαιτερο Παράθεση nokia 3310 ->sony ericsson w995 -> iphone 3g -> x10 mini -> s3 -> s5 -> g3 32/3 -> xperia z3 -> iphone 6s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. September 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2015 τιποτα το ιδιαιτερο χαλαρα δηλαδη απλα για το φλασαριαμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. September 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2015 Την νυχτα το κινητο κατεβασε καποια update και τα εκανα εγκατασταση οταν ξυπνησα .Βλεπω οτι ειναι ακομα στην 5.0 Τι ηταν αυτα που κατεβασε ? Ευχαριστω. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NecromantiA Δημ. September 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2015 Και εμένα κατέβασε κοντά στα 384 mb αλλά καμία διαφορά τρελή δεν είδα ίσως λίγο πιο smooth στα παράθυρα έγινε όχι ότι το κινητό είχε κάποιο κόλλημα είμαι πολύ ικανοποιημένος από το κινητό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dr_chr82 Δημ. September 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2015 Σας δουλεύουν οι υπέρυθρες (για τηλεκοντρόλ) με την BOI; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NecromantiA Δημ. September 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2015 Σας δουλεύουν οι υπέρυθρες (για τηλεκοντρόλ) με την BOI; Σε LG τηλεοραση που το δοκιμασα κανονικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. September 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2015 Κι εγώ σε σαμσουνγκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
imbalanced Δημ. September 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2015 παιδια εμενα το ir blaster δεν δουλευε σε καμια τηλεοραση που ειχα ( samsung , philips ) και φοβομουν μην εγινε καμια βλακεια με το service και το χαλασαν η μην χαλασε γενικα ... αλλα τελικα εφταιγε το update του smart remote ... πηγαιντε μεσα στις ρυθμισεις στις εφαρμογες βρειτε την εφαρμογη της peel και πατηστε απεγκατασταση ενημερωσεων για να παει στο αρχικο της σταδιο.. μετα θα δουλευει κανονικα ( εμενα παντως μου δουλεψε :P ) Παράθεση nokia 3310 ->sony ericsson w995 -> iphone 3g -> x10 mini -> s3 -> s5 -> g3 32/3 -> xperia z3 -> iphone 6s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafitolis Δημ. September 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2015 παιδια εμενα το ir blaster δεν δουλευε σε καμια τηλεοραση που ειχα ( samsung , philips ) και φοβομουν μην εγινε καμια βλακεια με το service και το χαλασαν η μην χαλασε γενικα ... αλλα τελικα εφταιγε το update του smart remote ... πηγαιντε μεσα στις ρυθμισεις στις εφαρμογες βρειτε την εφαρμογη της peel και πατηστε απεγκατασταση ενημερωσεων για να παει στο αρχικο της σταδιο.. μετα θα δουλευει κανονικα ( εμενα παντως μου δουλεψε :P ) και σε μένα όταν πατησα να καταχωρήσω την τηλεόραση και έκανε το τεστ με το κουμπί, δεν δούλεψε, πάτησα απλά οκ το καταχώρησε και μετά λειτουργεί κανονικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iraki1986 Δημ. September 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2015 Αποκωδικοποιητή πως βάζουμε; έχω έναν F&U αλλά δεν τον βρίσκω πουθενά για να τον επιλέξω,εκτός κ αν δεν ξέρω σε ποιά κατηγορία ανήκει και δεν μου τον βγάζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. September 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2015 Την εχει μαρκα αυτην..εχω και εγω ενα τετοιον!! Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. September 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2015 (edited) Πηγε ο γιος μου μεσω ιστοσελιδας να δει απο τον ΑΝΤ1 live αλλα του βγαζει σφαλμα . Απο Iphone δεν εχει προβλημα . Τι μπορει να κανει ? Ευχαριστω. Error loading player No playbale sources found Edited September 14, 2015 by Γιάννης Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. September 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2015 Πηγε ο γιος μου μεσω ιστοσελιδας να δει απο τον ΑΝΤ1 live αλλα του βγαζει σφαλμα . Απο Iphone δεν εχει προβλημα . Τι μπορει να κανει ? Ευχαριστω. Τo web tv του αντ1 λειτουργεί με flash player το οποίο οι περιηγητες δεν υποστηρίζουν, άρα δε μπορεί να κάνει και πολλά, εκτός αν ο αντ1 έχει εφαρμογή και το βλέπει από εκεί Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. September 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2015 (edited) Τo web tv του αντ1 λειτουργεί με flash player το οποίο οι περιηγητες δεν υποστηρίζουν, άρα δε μπορεί να κάνει και πολλά, εκτός αν ο αντ1 έχει εφαρμογή και το βλέπει από εκεί Ευχαριστω.Κριμα!!! Ευτυχως υπαρχει εφαρμογη https://play.google.com/store/apps/details?id=com.doubleip.iphone.ant1&hl=el Edited September 14, 2015 by Γιάννης Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NecromantiA Δημ. September 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2015 Δοκίμασε CM browser ήταν ο μόνος που έβλεπα live stream και κανάλια χωρίς κανένα πρόβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. September 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2015 Η εφαρμογη που εχει το κιντο με ονομα "Περιοδικο μου" μου εμφανιζεται στα αγγλικα .Δεν αλλαζει αυτο ?Μπορω να τηην καταργησω ? Ευχαριστω. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. September 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2015 Η εφαρμογη που εχει το κιντο με ονομα "Περιοδικο μου" μου εμφανιζεται στα αγγλικα .Δεν αλλαζει αυτο ?Μπορω να τηην καταργησω ? Ευχαριστω. Τσιμπάς την home screen, πας στις ρυθμίσεις και το ξετικαρεις. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. September 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2015 Τσιμπάς την home screen, πας στις ρυθμίσεις και το ξετικαρεις. Ευχαριστω.Να υποθεσω οτι ελληνικο δεν γινεται ετσι ? Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. September 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2015 Να σου πω την αλήθεια, δεν το ξέρω. Δεν είμαι και τόσο του σκαλίσματος. Όποτε σκάλισα στο τέλος είδα ότι ουσιαστικά δεν κέρδισα και κάτι φοβερό και τρομερό, παρά μόνον την αίσθηση ότι είμαι administrator! Τρίχες κατσαρές δηλαδή. Φαντάζομαι με root κάτι μπορεί να γίνεται.... Αν έχει ασχοληθεί κάποιος! Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolove Δημ. September 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2015 Οταν εσπασε το S4,οθονη κομματια, αγορασα 2 dummy,ενα s4 και ενα s5. Βαζοντας την πλακετα μονος μου του σπασμενου στο dummy ειχα ενα κανονικο s4 μαλιστα με ολα τα αρχεια μεσα! Το καλοκαιρι το ηπιε η θαλασσα το s4........και ρωτω....θα δουλεψει και στο s5 αν βρω ενα πχ με σπασμενη οθονη? Παράθεση huawei p8,nexus 5x,xiaomi note 4x 4/64 [sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k_marga Δημ. September 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2015 καλησπερα να ρωτησω κατι μου αλλαξαν μητρικη πλακετα στο s5 στην smartec.αλαζει και το imei της συσκευης?ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. September 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2015 καλησπερα να ρωτησω κατι μου αλλαξαν μητρικη πλακετα στο s5 στην smartec.αλαζει και το imei της συσκευης?ευχαριστω Αλλάζει ναι, λογικά θα το γράφει στο χαρτί της επισκευής Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k_marga Δημ. September 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2015 εμενα δεν αλαξε ειναι το ιδιο λες να μην μου την αλλαξαν?με κοροιδεψαν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts