Modeling Δημ. April 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2015 panos_27 said: Ισως σου ηρθε απλα το τελευταιο firmware. Τι εκδοση βασικου φασματος λεει στις πληροφοριες; Λοιπον μου λεει G900FXXU1BOC7. Οποτε τι παιζει παιδια ; Ειναι καλη εκδοση ; ----- προσθήκη μηνύματος 35 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- fanatikos said: Σε BOC7 δεν ήσουν? Τώρα τι εκδοση σου λέει? τωρα μου λεει BOC7. Ειμαι σε καλο δρομο ; Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. April 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2015 Modeling said: Λοιπον μου λεει G900FXXU1BOC7. Οποτε τι παιζει παιδια ; Ειναι καλη εκδοση ; Η τελευταια εκδοση ειναι, αλλα δεν ειχες ηδη αυτην απο πριν; Αγγλικη ρομ δεν ειπες οτι εβαλες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. April 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2015 panos_27 said: Η τελευταια εκδοση ειναι, αλλα δεν ειχες ηδη αυτην απο πριν; Αγγλικη ρομ δεν ειπες οτι εβαλες; Οχι βεβαια !! Δεν πειραζω ποτε τα κινητα μου,ειχα πει οτι ειχα πολωνικο κινητο με ολα στοκ,το πουλησα και πηρα Αυστριακο παλι στοκ ( Out of the box 5.0 ) και σημερα εκανε update αλλα δεν ξερω καν τι εγινε...διαφορα δεν ειδα!!! Αυτη ειναι η αγγλικη ; Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. April 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2015 Modeling said: Οχι βεβαια !! Δεν πειραζω ποτε τα κινητα μου,ειχα πει οτι ειχα πολωνικο κινητο με ολα στοκ,το πουλησα και πηρα Αυστριακο παλι στοκ ( Out of the box 5.0 ) και σημερα εκανε update αλλα δεν ξερω καν τι εγινε...διαφορα δεν ειδα!!! Αυτη ειναι η αγγλικη ; Το να βάλεις άλλης χώρας επίσημη ρομ δεν είναι πείραγμα, δεν χάνεις εγγύηση. Αφού έχεις αυστριακο, δεν αλλάζει σε αγγλικό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. April 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2015 panos_27 said: Το να βάλεις άλλης χώρας επίσημη ρομ δεν είναι πείραγμα, δεν χάνεις εγγύηση. Αφού έχεις αυστριακο, δεν αλλάζει σε αγγλικό το ξερω οτι δεν ειναι πειραγμα...εννοω οτι μου αρεσει να ειναι " μαμα" κατασταση. Ελπιζω να εχει αυτο το update διαφορα ( προς το καλυτερο) στην μπαταρια και να βγαζει κανα 3ωρο με 3g ! Τετοια update περιμενω απο την samsung . Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. April 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2015 Modeling said: Λοιπον μου λεει G900FXXU1BOC7. Οποτε τι παιζει παιδια ; Ειναι καλη εκδοση ; ----- προσθήκη μηνύματος 35 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- τωρα μου λεει BOC7. Ειμαι σε καλο δρομο ; Ειχα την εντύπωση ότι ήσουν ήδη σε BOC7. Τες πα, ειναι οντως η τελευταία οπως σου είπαν. Είναι εξαιρετική ρομ. Η καλύτερη μεχρι στιγμής. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. April 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2015 (edited) fanatikos said: Ειχα την εντύπωση ότι ήσουν ήδη σε BOC7. Τες πα, ειναι οντως η τελευταία οπως σου είπαν. Είναι εξαιρετική ρομ. Η καλύτερη μεχρι στιγμής. Δηλαδη τι διαφορα εχει με τις προηγουμενες ; Γιατι ουσιαστικη διαφορα δεν ειδα ( δεν ειχα κανενα προβλημα με την προηγουμενη). EDIT : Λοιπον εχει καποιες διαφορες στον χρονο που φορτωνουν τα παντα,οντως ειναι καλυτερη. Edited April 3, 2015 by Modeling Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. April 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2015 tarirs said: Παιδια το activity mode πως το ενεργοποιουμε...διοτι εχει το κινητο πυξιδα-βαρομετρο....πως βρισκουμε τις ενδειξεις....??? κανεις..που να γνωριζει.....:worry: Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. April 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2015 Modeling said: Δηλαδη τι διαφορα εχει με τις προηγουμενες ; Γιατι ουσιαστικη διαφορα δεν ειδα ( δεν ειχα κανενα προβλημα με την προηγουμενη). EDIT : Λοιπον εχει καποιες διαφορες στον χρονο που φορτωνουν τα παντα,οντως ειναι καλυτερη. Και οχι μονο. Μερικα που θυμαμαι απ' οσα διαβασα: Έχουν φύγει καποια bug, καποια άσχετα μηνύματα για εφαρμογές που σταμάτησαν, βάλανε ξανα το αθόρυβο, μειωθηκε ο χρόνος των resent apps και έδωσε και λιγο καλύτερη μπαταρία. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. April 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2015 fanatikos said: Και οχι μονο. Μερικα που θυμαμαι απ' οσα διαβασα: Έχουν φύγει καποια bug, καποια άσχετα μηνύματα για εφαρμογές που σταμάτησαν, βάλανε ξανα το αθόρυβο, μειωθηκε ο χρόνος των resent apps και έδωσε και λιγο καλύτερη μπαταρία. Αυτο με την μπαταρια θα ειναι οτι καλυτερο παντως...χρειαζεται να κανω factory reset παλι ; Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. April 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2015 Modeling said: Αυτο με την μπαταρια θα ειναι οτι καλυτερο παντως...χρειαζεται να κανω factory reset παλι ; Ωχ, τώρα ρωτάς το λαθος πράγμα, τον λάθος άνθρωπο! :p Είμαι από τους φανατικούς των reset. Τι να σου πω, αν δεν βλέπεις καποιο πρόβλημα άστο ήσυχο και το κάνεις στην επόμενη ΟΤΑ. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. April 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2015 fanatikos said: Ωχ, τώρα ρωτάς το λαθος πράγμα, τον λάθος άνθρωπο! :p Είμαι από τους φανατικούς των reset. Τι να σου πω, αν δεν βλέπεις καποιο πρόβλημα άστο ήσυχο και το κάνεις στην επόμενη ΟΤΑ. Δεν ειδα κανενα προβλημα μεχρι στιγμης....Οποτε το αφηνω ετσι ! :) Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jvougiou Δημ. April 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2015 Σήμερα για πρώτη φορά με boc7 είδα τη μαυρίλα στην οθόνη όταν ανοίγω τη καμερα.Το κινητό μου παρόλα αυτά κρύο και το mmm-qcamera-daemon έκανε την εμφάνιση του και κολλημένο στο 1%. Το άφησα από περιέργεια να δω τι παίζει. ούτε ζεσταθηκε αλλά ούτε ανέβηκε πάνω από 1% στη χρήση μπαταρίας το bug. Καινούργιο είναι πάλι τούτο. Με bob7 το κινητό έπαιρνε φωτιά με το ίδιο bug. Να τα πάρω σα βελτίωση αυτό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. April 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2015 jvougiou said: Σήμερα για πρώτη φορά με boc7 είδα τη μαυρίλα στην οθόνη όταν ανοίγω τη καμερα.Το κινητό μου παρόλα αυτά κρύο και το mmm-qcamera-daemon έκανε την εμφάνιση του και κολλημένο στο 1%. Το άφησα από περιέργεια να δω τι παίζει. ούτε ζεσταθηκε αλλά ούτε ανέβηκε πάνω από 1% στη χρήση μπαταρίας το bug. Καινούργιο είναι πάλι τούτο. Με bob7 το κινητό έπαιρνε φωτιά με το ίδιο bug. Να τα πάρω σα βελτίωση αυτό Μπορείς να εξηγήσεις λίγο τι μαυρίλα εννοείς; δεν μου έχει τύχει κάτι, και λέω για να ξέρω σε περίπτωση που Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jvougiou Δημ. April 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2015 panos_27 said: Μπορείς να εξηγήσεις λίγο τι μαυρίλα εννοείς; δεν μου έχει τύχει κάτι, και λέω για να ξέρω σε περίπτωση που Όταν ανοίγω τη καμερα αντί να βλεπω εμένα πχ στη μπροστά κάμερα βλέπω μαυριλα.χαχαχα. το viber μου κάνει τη ζημιά αλλά οπότε το θυμηθεί ποια με boc7 αγγλικη. Με επανεκκίνηση όλα λειτουργούν ρολόι μετά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. April 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2015 jvougiou said: Όταν ανοίγω τη καμερα αντί να βλεπω εμένα πχ στη μπροστά κάμερα βλέπω μαυριλα.χαχαχα. το viber μου κάνει τη ζημιά αλλά οπότε το θυμηθεί ποια με boc7 αγγλικη. Με επανεκκίνηση όλα λειτουργούν ρολόι μετά Αυτο μου το εκανε εμενα 2-3 φορες πριν κανω την αναθμιση σε Boc7 . Στην καινουρια εκδοση δεν μου το εκανε ακομα ! Χρειαζεται restart για να μπορεις να βγαλεις φωτο. Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jvougiou Δημ. April 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2015 Modeling said: Αυτο μου το εκανε εμενα 2-3 φορες πριν κανω την αναθμιση σε Boc7 . Στην καινουρια εκδοση δεν μου το εκανε ακομα ! Χρειαζεται restart για να μπορεις να βγαλεις φωτο. Boc7 αγγλικη εχεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsakolis Δημ. April 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2015 Καλησπέρα έχω κάποιο πρόβλημα ....Χθες επιλέγω την κάμερα και έβγαζε μαύρη οθόνη ....το έκλεισα τ άνοιξα και δούλεψε ...αλλά τώρα οταν εστιάζει και κλειδώνει δεν μου βγάζει το πράσινο κύκλο ....Παίζει να ναι κάποια ρύθμιση ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. April 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2015 tsakolis said: Καλησπέρα έχω κάποιο πρόβλημα ....Χθες επιλέγω την κάμερα και έβγαζε μαύρη οθόνη ....το έκλεισα τ άνοιξα και δούλεψε ...αλλά τώρα οταν εστιάζει και κλειδώνει δεν μου βγάζει το πράσινο κύκλο ....Παίζει να ναι κάποια ρύθμιση ? Στην lollipop ποτέ δεν τον έβγαζε. Μόλις εστιάσει και πρασινίσει, εξαφανίζεται. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsakolis Δημ. April 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2015 Ευχαριστώ για την απάντηση ...Εμένα δεν πρασινίζει καθόλου ....Δείχνει για ελάχιστα λευκό τον κύκλο και χάνεται !!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. April 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2015 tsakolis said: Ευχαριστώ για την απάντηση ...Εμένα δεν πρασινίζει καθόλου ....Δείχνει για ελάχιστα λευκό τον κύκλο και χάνεται !!!! Ετσι είναι με λολιποπ, κλειδώνει μόνη της η εστίαση χωρίς να δειξει εφέ πράσινο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsakolis Δημ. April 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2015 Α οκ ....Δε γίνεται να το κάνω κάπως να φαίνεται έστω και για λίγο το πράσινο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. April 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2015 jvougiou said: Boc7 αγγλικη εχεις; οχι Αυστριακο τηλεφωνο εχω,απλα μου το εκανε ΠΡΙΝ κανω αναβαθμιση στην BOC7. Μεχρι στιγμης δεν εχω προβλημα κανενα. Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. April 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2015 (edited) tsakolis said: Α οκ ....Δε γίνεται να το κάνω κάπως να φαίνεται έστω και για λίγο το πράσινο ? Η εφαρμογή έχει αλλάξει έτσι με την λολιποπ και δεν γίνεται πράσινο, δε νομίζω να αλλάξει κάπως. Έχει παρατηρήσει κάποιος άλλος ότι αν πας να στείλεις πολλές φώτο μαζί με το Facebook messenger κρασαρει, και μετά πρέπει να τις ξανά στείλεις για να πάνε; Διορθώνεται κάπως; Edited April 4, 2015 by panos_27 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsakolis Δημ. April 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2015 Στο youtube βλέπω πάντως ότι με lollipop πρασινίζει για λίγο ...Σε μένα δεν το κάνει ....Ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση να σαι καλά .... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts