Jump to content

Samsung Galaxy S5 (G900F)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αυτό είπα και εγώ ότι έχει ίδιες λειτουργίες όπως με τον στοκ, δεν το είπα σαν κάτι καινούριο και πρωτόγνωρο

• Απαντήσεις 6,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Επισυναπτόμενες εικόνες

Τι διαφορα θα δω δηλαδη; Δεν κολλαει πουθενα φιλε

46000 Antutu + quadrant 29850 και μαλιστα την πρωτη φορα( ως γνωστον αν το ξανατρεξεις βγαζει πιο πολυ).

Νομιζω εχει καλη Rom απανω απλα δεν ξερω αν θα παιρνει αναβαθμισεις γενικα στο μελλον επειδη ειναι απο Austria.

Αν γράφει AUT μάλλον από Ελβετία είναι όπως το δικό μου το δεύτερο που έχω τώρα.

Εγώ λοιπόν του φλάσαρα χθες τη τελευταία boc για Αγγλία πάλι.

Στο πρώτο το ελληνικό είχα βάλει lollipop Όταν είχε πρώτοβγει πολωνική αλλά είχε μικρά θεματάκια τα οποία βελτιώθηκαν πολύ με τη Bob την εγγλέζικη που του έβαλα μετά, και τώρα πάλι βάζοντας τη τελευταία εγγλέζικη όπως προείπα στο νέο S5 που ξαναπήρα τη βλέπω πολύ ώριμη και τη προτείνω σε όσους ασχολούνται με Odin.

Γενικά το S5 έχει φτάσει σε πολύ υψηλά επίπεδα και χαίρομαι που το ξαναπήρα μετά το πέρασμα από note 4 k nexus 6 :)

Αυτό είπα και εγώ ότι έχει ίδιες λειτουργίες όπως με τον στοκ, δεν το είπα σαν κάτι καινούριο και πρωτόγνωρο

Ο ex είναι μια κατηγορία μόνος του :)

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

..............

Γενικά το S5 έχει φτάσει σε πολύ υψηλά επίπεδα και χαίρομαι που το ξαναπήρα μετά το πέρασμα από note 4 k nexus 6 :)

Θα συμφωνήσω και εγω. Αυτη τη στιγμή δείχνει εντελως απροβλημάτιστο, σβέλτο και απο αυτά που βλεπω μεχρι τώρα, με πολυ καλή μπαταρία.

Σ' αυτά που δουλεύω και με την χρήση που του κανω εγώ, τουλάχιστον.

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

έχω ενα πρόβλημα . μερικές φορές κόβετε το σήμα όταν μιλάω ( ενώ ξέρω οτι έχει σήμα σπίτι μου είμαι) επίσεις πολλές φορές όταν είμαι απο 3g ξαφνικά πάλι βγάζει στην μπάρα του σήματος αυτό το σήμα του απαγορευτικού και πάλι δεν έχω σήμα , ξέρει κανείς τι παίζει ? είμαι με boc7 περασμένη με Odin

επίσεις εχω χάλια μπαταρια 2 ώρες οθόνη με συγχρονισμό ολή μέρα 3g 4 mail facebook κλπ

έχω ενα πρόβλημα . μερικές φορές κόβετε το σήμα όταν μιλάω ( ενώ ξέρω οτι έχει σήμα σπίτι μου είμαι) επίσεις πολλές φορές όταν είμαι απο 3g ξαφνικά πάλι βγάζει στην μπάρα του σήματος αυτό το σήμα του απαγορευτικού και πάλι δεν έχω σήμα , ξέρει κανείς τι παίζει ? είμαι με boc7 περασμένη με Odin

επίσεις εχω χάλια μπαταρια 2 ώρες οθόνη με συγχρονισμό ολή μέρα 3g 4 mail facebook κλπ

Κάποιο θέμα έχει σίγουρα, η μπαταρία δεν είναι σε καμία περίπτωση έτσι. Δοκίμασε να ξανά φλασαρεις την ρομ μήπως στρώσει

Αν γράφει AUT μάλλον από Ελβετία είναι όπως το δικό μου το δεύτερο που έχω τώρα.

Εγώ λοιπόν του φλάσαρα χθες τη τελευταία boc για Αγγλία πάλι.

Στο πρώτο το ελληνικό είχα βάλει lollipop Όταν είχε πρώτοβγει πολωνική αλλά είχε μικρά θεματάκια τα οποία βελτιώθηκαν πολύ με τη Bob την εγγλέζικη που του έβαλα μετά, και τώρα πάλι βάζοντας τη τελευταία εγγλέζικη όπως προείπα στο νέο S5 που ξαναπήρα τη βλέπω πολύ ώριμη και τη προτείνω σε όσους ασχολούνται με Odin.

Ο ex είναι μια κατηγορία μόνος του :)

Για την ακριβεια γραφει ...

CSC country : Austria

CSC country ISO : AT

Βασικα φοραει ΤΕΛΕΙΑ rom,δεν κολλαει οπως το πολωνικο που ειχα...καμια σχεση τα κινητα!! Ειναι σαν να αγορασα 8 πυρηνο !!

Επισης με 180 εφαρμογες μεσα το πρωτο S 5 που ειχα σερνοταν αυτο δεν μασαει τα αντερα του,δεν ξερω το S 5 εχει ξεφυγει πλεον...

Πολυ γρηγορο !!!!

My Name Is George V.

φλάσαρα και εγώ την αγγλική πάντως το mm-qcamera-daemon εμφανίστηκε μόλις έβαλα whats app kai viber

Αυτό σ εμενα υπάρχει έτσι κι αλλιώς στην κατανάλωση, αλλά μετράει μόνο όταν ανοίγω κάμερα. Δηλαδή ο χρόνος που γράφει ότι δουλεύει είναι ο χρόνος που χρησιμοποιώ την κάμερα.

δηλαδή δεν ειναι bug ειναι απλά πόσο χρησιμοποιούμε την κάμερα?

αλλά νομίζω είναι bug γιατί ζεσταίνει το κινητό και τρώει μπαταρία

φλάσαρα και εγώ την αγγλική πάντως το mm-qcamera-daemon εμφανίστηκε μόλις έβαλα whats app kai viber

εμενα με τη boc7 και με τις 2 εφαρμογες αυτες εδω και 10 μερες δεν εχω δει αυτο το bug

Εμενα αυτά εδώ που δείχνει που τα 38 sec είναι δηλαδή πόση ώρα είχα την κάμερα να λειτουργεί.

Καλησπέρα! Έχει έρθει η ώρα να αντικαταστήσω το galaxy s3 mini, και υποψήφια είναι ένα εκ των Galaxy S5 και HTC M8.... Όντας στο φόρουμ του s5, ο προβληματισμός μου είναι ο εξής: ακούω προβλήματα με την αναβάθμιση σε lollipop... Ισχύει κάτι τέτοιο ή έχουν διορθωθεί; Μήπως πρέπει να εξασφαλίσω οτι η συσκευή μου θα έρθει με KitKat και να παραμείνω με αυτή; Κι αν ναι, πως μπορώ να ξέρω πριν κάνω την αγορά, ποια έκδοση φοράει από την μάνα του;

Ευχαριστώ!

Καλησπέρα! Έχει έρθει η ώρα να αντικαταστήσω το galaxy s3 mini, και υποψήφια είναι ένα εκ των Galaxy S5 και HTC M8.... Όντας στο φόρουμ του s5, ο προβληματισμός μου είναι ο εξής: ακούω προβλήματα με την αναβάθμιση σε lollipop... Ισχύει κάτι τέτοιο ή έχουν διορθωθεί; Μήπως πρέπει να εξασφαλίσω οτι η συσκευή μου θα έρθει με KitKat και να παραμείνω με αυτή; Κι αν ναι, πως μπορώ να ξέρω πριν κάνω την αγορά, ποια έκδοση φοράει από την μάνα του;

Ευχαριστώ!

Δεν μπορεις να ξερεις τι φοραει, αλλα ακομα και με κιτκατ να ρθει την κανεις μονος την αναβαθμιση. 100% πηγαινε σε s5 ειναι καλυτερο σε ολα. Φλασαρεις και μια αγγλικη ρομ με οντιν που ειναι 5 λεπτα διαδικασια και εχεις το τελευταιο firmware που ειναι φουλ σταθερο και χωρις bug. Το κινητο με την λολιποπ πηγαινει σφαιρα, δεν ξερω πως ηταν με κιτκατ, παντως φυσαει σιγουρα τωρα.

Δεν μπορεις να ξερεις τι φοραει, αλλα ακομα και με κιτκατ να ρθει την κανεις μονος την αναβαθμιση. 100% πηγαινε σε s5 ειναι καλυτερο σε ολα. Φλασαρεις και μια αγγλικη ρομ με οντιν που ειναι 5 λεπτα διαδικασια και εχεις το τελευταιο firmware που ειναι φουλ σταθερο και χωρις bug. Το κινητο με την λολιποπ πηγαινει σφαιρα, δεν ξερω πως ηταν με κιτκατ, παντως φυσαει σιγουρα τωρα.

Και τα προβλήματα με Wi-Fi, ξυπνητήρι, battery drain κλπ;;; Γενικά δεν έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στις αναβαθμίσεις.... Προτιμώ τη μαμά έκδοση... Εγώ το είπα, αν μπορούσα να βρω s5 με kit Kat και να μείνω εκεί μέχρι να λυθούν τα προβλήματα της lollipop...

Ευχαριστώ πάντως! :-)

Και τα προβλήματα με Wi-Fi, ξυπνητήρι, battery drain κλπ;;; Γενικά δεν έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στις αναβαθμίσεις.... Προτιμώ τη μαμά έκδοση... Εγώ το είπα, αν μπορούσα να βρω s5 με kit Kat και να μείνω εκεί μέχρι να λυθούν τα προβλήματα της lollipop...

Η αγγλικη ρομ μαμα ειναι δεν ειναι πειραγμενη, απλα ειναι η αγγλικη εκδοση. Προβλημα κανενα δεν εχει ουτε με ξυπνητηρι ουτε με wifi. Βασικα με το ξυπνητηρι τι προβλημα να εχει; :p

Το 90% των προβλημάτων που αναφέρονται εδω, οφείλεται σε κακο update. Αμα κανεις update και δεν κανεις factory reset, να σβησεις τα παντα δηλαδη, θα εχεις θέματα. Παντα βέβαια παιζει να υπάρχει και τυχαια καποιο θεμα. Αλλα αυτο ισχυει σε καθε εταιρεια. Προσωπικα ειμαι σούπερ ευχαριστημένος απο τη lolipop στο s5, τα εχω γραψει και στο παρελθόν αναλυτικα. Πχ απο τα προβλήματα που γράφεις, δεν εχω απολύτως κανενα..

Το ιδανικο ανεξαρτητως συσκευής, εταιρείας κλπ είναι να μη κάνεις update over to air, αλλα μεσω pc. Πολλοί θα διαφωνήσουν, ειναι βεβαιο. Το γνωρίζω πολυ καλα οτι θεωρητικα το αποτέλεσμα ειναι ακριβώς το ιδιο, αν κανεις factory reset, αλλα στην πραξη για πολλούς λογους, στην over to air, οι πιθανότητες να παει κατι στραβα ειναι πολυ μεγαλύτερες.

Και οντως σε καποιους δεν κάθεται καλα η ρομ και γεμιζουν τα φόρουμ με προβλήματα.

Περα απο αυτο, παρα πολλές εφαρμογές δεν είναι πλήρως συμβατές ακομα με lolipop. Λιγο πολυ η ιδια εικονα υπάρχει σε ολες τις μάρκες. Διαβασε και για αλλες μαρκες να δεις οτι και εκει για πρόβλημα συζητανε.

Edited by sosimple2

εγώ θα σου πρότεινα να πάς σε μ8 προερχόμενος απο oneplus one( μόνο με Nightly rom) έχω απογοητευτεί πολύ με την συσκευή , έχω κάνει clean install αλλα κάθε εβδομάδα κάτι καινούργιο εμφανίζεται να με προβληματίσει....

Αυτα περι clean update κτλ ειναι λιγο αστικος μυθος και δεν αναφερονται πουθενα επισημα απο την Samsung και επισης εχουν αποδειχθει σε καποιο test κτλ. Αν ηταν τοσο σημαντικο δεν θεωρειτε οτι θα υπηρχε η καταλληλη οδηγια ωστε η ιδια η Samsung να εξασφαλισει την σωστη λειτουργια των κινητων της ή θα προτιμουσε να δημιουργουνται προβληματα μετα τις αναβαθμισεις;

Πχ στο εταιρικο μου S4 οπως κι αν εχω κανει την αναβαθμιση σε 5.0.1 δεν εχει καθισει ποτε καλα. Τι ΟΤΑ, τι KIES, τι Odin, τι wipe - install - wipe η 5.0.1 ειναι ολο κολληματα. Οταν επιστρεφω σε ΚΚ το κινητο απλα πεταει. Αλλα παιδια λενε πως δεν εχουν θεματα κτλ απλα σε εμενα ειναι απαραδεκτη η αναβαθμιση.

Και συγχωρηστε μου που αναδερομαι στο S4 απλα ειναι το πιο προσφατο παραδειγμα μου.

Αυτα περι clean update κτλ ειναι λιγο αστικος μυθος και δεν αναφερονται πουθενα επισημα απο την Samsung και επισης εχουν αποδειχθει σε καποιο test κτλ. Αν ηταν τοσο σημαντικο δεν θεωρειτε οτι θα υπηρχε η καταλληλη οδηγια ωστε η ιδια η Samsung να εξασφαλισει την σωστη λειτουργια των κινητων της ή θα προτιμουσε να δημιουργουνται προβληματα μετα τις αναβαθμισεις;

Πχ στο εταιρικο μου S4 οπως κι αν εχω κανει την αναβαθμιση σε 5.0.1 δεν εχει καθισει ποτε καλα. Τι ΟΤΑ, τι KIES, τι Odin, τι wipe - install - wipe η 5.0.1 ειναι ολο κολληματα. Οταν επιστρεφω σε ΚΚ το κινητο απλα πεταει. Αλλα παιδια λενε πως δεν εχουν θεματα κτλ απλα σε εμενα ειναι απαραδεκτη η αναβαθμιση.

Και συγχωρηστε μου που αναδερομαι στο S4 απλα ειναι το πιο προσφατο παραδειγμα μου.

Και η εξηγηση που δινεις ποια ειναι? Τουλάχιστον 10 φορες εχω ακουσει ακριβώς το ίδιο για διάφορα κινητα. Πως εκ θαυματος αν τα παρω εγω και τους κανω update, ξαφνικα δουλευουν μια χαρα, ενα μυστήριο πραγμα.. Και δεν το παίζω ιστορία, το παράδειγμα είναι 100% αληθινό γι αυτο επιμένω.

Πως γίνεται των φίλων σου να δουλευουν μια χαρά με lolipop, και το ολοιδιο (μη προβληματικο αφου δουλεύει μια χαρα στην κιτκατ), να μη δουλεύει? Τα εξης συμβαίνουν :

1. Δεν εκανες τοσο σωστα το update οσο νομιζεις.

2. Εκανες μια χαρα το update, αλλα κάποια εφαρμογη που εχεις (και την οποια δεν εχουν οι φιλοι σου), βγαζει προβλήματα στη lolipop και σου δημιουργει πρόβλημα στο λειτουργικο.

Αλλη περίπτωση απλα δεν υπάρχει.

Κοιτα να δεις αν εχεις ΑΚΡΙΒΩΣ ιδια versio rom, bootloader, basebad με αυτα των φιλων σου που τους δουλεύει καλα, και αν αυτα προοριζόταν για τη συσκευη σου ή στην περιοχη για την οποια προοριζόταν η συσκευή σου θελει άλλα.

Η απάντηση είναι απλή.

Πολλές από αυτές τις αναβαθμίσεις είναι κακογραμμένες. Όσο για αυτούς που λένε πως είναι ΟΚ δεν μπορώ να το διαπιστωσω καθώς απλά μιλάμε στο φόρουμ.

Αυτό που δεν μου απάντησες είναι γιατί αφού είναι τόσο σημαντικό η ίδια η Samsung δεν το αναφέρει πουθενά; Δεν θέλει να έχουν οι χρήστες της την καλύτερη δυνατή εμπειρία; Επίσης γιατί το κινητό στην 4.4.2 πετάει και στην 5.0.1 σέρνεται αφού έτσι κι αλλιώς και η 4.4.2 δεν είναι η stock έκδοση του;

Γενικά οι εταιρίες πολλές φορές βγάζουν κάποιες αναβαθμίσεις απλά και μόνο για να λένε πως τις έβγαλαν.

Η απάντηση είναι απλή.

Πολλές από αυτές τις αναβαθμίσεις είναι κακογραμμένες. Όσο για αυτούς που λένε πως είναι ΟΚ δεν μπορώ να το διαπιστωσω καθώς απλά μιλάμε στο φόρουμ.

Αυτό που δεν μου απάντησες είναι γιατί αφού είναι τόσο σημαντικό η ίδια η Samsung δεν το αναφέρει πουθενά; Δεν θέλει να έχουν οι χρήστες της την καλύτερη δυνατή εμπειρία; Επίσης γιατί το κινητό στην 4.4.2 πετάει και στην 5.0.1 σέρνεται αφού έτσι κι αλλιώς και η 4.4.2 δεν είναι η stock έκδοση του;

Γενικά οι εταιρίες πολλές φορές βγάζουν κάποιες αναβαθμίσεις απλά και μόνο για να λένε πως τις έβγαλαν.

Οποιος λεει οτι σερνεται το κινητο με την λολιποπ πριν να φανταστω ειχε καναν υπερυπολογιστη της Nasa και του φαινεται οτι κολλαει το gs5

Οποιος λεει οτι σερνεται το κινητο με την λολιποπ πριν να φανταστω ειχε καναν υπερυπολογιστη της Nasa και του φαινεται οτι κολλαει το gs5

Αν δεις στο αρχικο μηνυμα δεν αναφέρομαι στο S5 αλλά στο S4 ως παράδειγμα κακής αναβάθμισης. Οπότε θα πρότεινα στο μέλλον λιγότερη ειρωνια και προσεκτικότερα διάβασμα.

Edited by gpgalanis

Ρε παιδιά ναι, είχα το κινητό 2 μέρες με Lollipop και δεν κολλούσε πουθενά. Ούτε καν στο κλείσιμο εφαρμογών που παραπονιούνταν πολλοί μέχρι και στο 9506.

Αν δεις στο αρχικο μηνυμα δεν αναφέρομαι στο S5 αλλά στο S4 ως παράδειγμα κακής αναβάθμισης. Οπότε θα πρότεινα στο μέλλον λιγότερη ειρωνια και προσεκτικότερα διάβασμα.

Δεν το λέω για σένα συγκεκριμένα, γενικά λέω για όποιον λέει ότι κολλάει το s5 ας πούμε. Απλά έκανα παράθεση το δικό σου γιατί ήταν το τελευταίο που ανέφερε τα κολλήματα της σαμμυ

• The title was changed to Samsung Galaxy S5 (G900F)