Jump to content

Samsung Galaxy S5 (G900F)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα παιδιά,

Προτείνετε το S5 έναντι του I9506 S4? Ρωτώ επειδή και το I9506 έχει έναν πολύ δυνατό επεξεργαστή που τρέχει το Lollipop απροβλημάτιστα και κοστίζει 50 ευρώ φθηνότερα. Η οθόνη κυρτώνει στις άκρες σαν του S3;

Ευχαριστώ πολύ!

Εγώ πιστεύω αξίζει 100% το s5 έναντι του s4 κι ας έχει sd800 το s4. Για την οθόνη δεν ξέρω μιας και δεν είχα το s3

• Απαντήσεις 6,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Επισυναπτόμενες εικόνες

Καλησπέρα παιδιά,

Προτείνετε το S5 έναντι του I9506 S4? Ρωτώ επειδή και το I9506 έχει έναν πολύ δυνατό επεξεργαστή που τρέχει το Lollipop απροβλημάτιστα και κοστίζει 50 ευρώ φθηνότερα. Η οθόνη κυρτώνει στις άκρες σαν του S3;

Ευχαριστώ πολύ!

Φυσικα και αξιζει φιλε,καμια σχεση το 5 με το 4...μερα με τη νυχτα λογο της οθονης !!!!!

My Name Is George V.

Με την αγγλικη λολιποπ το μικρο λαγκαρισμα που υπαρχει οταν ανοιγεις τις προσφατες εφαρμογες εχει εξαλιφθει ή υπαρχει ακομα;

Καλησπέρα παιδιά,

Ευχαριστώ πολύ!

Δεν συζητάμε φιλε, για 50 ευρώ.

Δεν ειναι μονον το soc, φιλε. Πρέπει να το δεις ολοκληρο πακέτο!

Μπαταρια, οθόνη, water resistant και φυσικα soc.

Για 50 ευρω, απλα δεν τίθεται καν ερώτημα!

Το s3 δεν το ειχα ποτέ, αλλα δεν βλεπω να κυρτωνει πουθενά το s5!

Edited by fanatikos

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Καλησπέρα παιδιά, ποια εφαρμογή προτείνετε για κάμερα ως αντικατάσταση της στοκ της σαμσουνγκ;

Καλημερα...δοκιμασα αρκετες και ξαναγυρισα στη στοκ που ειναι για μενα η καλυτερη (αφου εκανα συγκρισεις φωτο στο photoshop)...παντως αν θες να δοκιμασεις ...A beter camera,Snap Camera HDR,Camera FV-5 αυτες απο μενα :)

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Με την αγγλικη λολιποπ το μικρο λαγκαρισμα που υπαρχει οταν ανοιγεις τις προσφατες εφαρμογες εχει εξαλιφθει ή υπαρχει ακομα;

Εγω με την αγγλικη οχι δεν εχω κανενα θεμα τετοιο..

Jason the Greek

Η στοκ έχω την εντύπωση ότι δεν κλειδώνει το focus. Δηλαδή πρέπει να είναι 100% σταθερό το χέρι, σε άλλη περίπτωση βγαίνει κουνεμενη

Η στοκ έχω την εντύπωση ότι δεν κλειδώνει το focus. Δηλαδή πρέπει να είναι 100% σταθερό το χέρι, σε άλλη περίπτωση βγαίνει κουνεμενη

...για τον ένα περίπου μήνα που έχω το κινητό θα συμφωνήσω μαζί σου. Έχω ακριβώς την ίδια άποψη με εσένα. Με έχει απογοητεύσει λίγο αυτό.

Nokia 8210 -> Nokia 7210 -> Nokia 7610 -> Nokia N73 -> HTC Touch Diamond -> Apple iPhone 3GS + Nokia 5310 Xpress Music -> Apple iPhone 4 + Nokia E71 -> Apple iPhone 4 + Samsung Galaxy S2 -> Apple iPhone 4 + Samsung Galaxy S3 -> Apple iPhone 4 + LG Nexus 5 -> Samsung Galaxy S5 -> Samsung Galaxy S8 --> Samsung Note 10+

Ποσο κουνημενη ρε παιδια? κανα δειγμα?...ενταξει θελει και λιγο σταθερο χερι..δοκιμαστε με φωνητικο ελεγχο απ τις ρυθμισεις να μη κουνατε ουτε δακτυλο...παντως επειδη ασχολουμαι με τη φωτογραφια γενικα ειμαι πολυ ευχαριστημενος απ το S5...
Jason the Greek

Ποσο κουνημενη ρε παιδια? κανα δειγμα?...ενταξει θελει και λιγο σταθερο χερι..δοκιμαστε με φωνητικο ελεγχο απ τις ρυθμισεις να μη κουνατε ουτε δακτυλο...παντως επειδη ασχολουμαι με τη φωτογραφια γενικα ειμαι πολυ ευχαριστημενος απ το S5...

Δείγμα εγώ δεν έχω γιατί τις κουνεμενες τις έχω σβήσει ώστε να βγουν σωστές. Νταξει δεν έχουμε φουλ σταθερό χέρι, αλλά δεν έχουμε και παρκινσον :Ρ χαχαχα

Καλησπέρα!Αύριο παραλαμβάνω το S5 και λογικά θα έρθει με kit kat... Τι προτείνετε να κάνω;Μιας και ακούω ότι έχει κάποια προβλήματα η lollipop.Να πω την αλήθεια δεν έχω όρεξη να κάτσω να ασχοληθώ με odin και φλασαρίσματα... Να κάνω έλεγχο για ενημερώσεις κατευθείαν μόλις το ανοίξω και να την περάσω πριν από οτιδήποτε άλλο... ή να απενεργοποιήσω την αυτόματη ενημέρωση και εγκατάσταση και μόλις στρώσουν τα πράγματα να αναβαθμιστώ;;;

Καλησπέρα!Αύριο παραλαμβάνω το S5 και λογικά θα έρθει με kit kat... Τι προτείνετε να κάνω;Μιας και ακούω ότι έχει κάποια προβλήματα η lollipop.Να πω την αλήθεια δεν έχω όρεξη να κάτσω να ασχοληθώ με odin και φλασαρίσματα... Να κάνω έλεγχο για ενημερώσεις κατευθείαν μόλις το ανοίξω και να την περάσω πριν από οτιδήποτε άλλο... ή να απενεργοποιήσω την αυτόματη ενημέρωση και εγκατάσταση και μόλις στρώσουν τα πράγματα να αναβαθμιστώ;;;

Προσωπικά δεν πιστεύω ότι έχεις να κερδίσεις κάτι ιδιαίτερο από την Lolli όπως είναι αυτή τη στιγμή! Όλο προβλήματα ακούγονται, με τελευταίο αυτό που λένε τα παιδιά λίγα ποστ παραπάνω για την κάμερα. Και εφόσον δεν έχεις και τόσο όρεξη να αρχίσεις να παίζεις με odin, θα σου πρότεινα να κάνεις ότι και εγώ.

Να κατσεις στ' αυγά σου και να περιμένεις να ξεκαθαρήσει το τοπίο με κάποια 5.Χ που σίγουρα θ' ακολουθήσει. ;)

Μετά αναβαθμίζεις με όποιον τρόπο επιλέξεις εσύ.

Edited by fanatikos

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

αν και δεν εχω θεματα με την 5 θα σου ελεγα να κατσεις με την 4,ειναι πιο σταθερη και δεν εχει καμια διαφορα ουσιαστικη !

My Name Is George V.

Μονο εμενα μου φαίνεται οτι ειναι πολυ καλυτερη, πολυ ποιο smooth η lolipop? Ακόμα και στο antutu βλέπεις σημαντικη άνοδο , αν και απο μόνα τους τα τεστ δε λενε τίποτα, αλλα εδω η θεωρία και η πραξη ταιριάζουν..

Και αλλοι 2 φιλοι οου τη βαλανε, και αυτοι ευχαριστημενοι είναι.. Είναι η 1η έκδοση Android που πραγματικα βλέπω smothnes επιπέδου ios. Δεν το εχω ξαναπει ποτε αυτο για καμια έκδοση Android.

Και τα βίντεο στο utube με 2 s5, με κιτκατ και lolipop ταυτόχρονα αυτο δείχνουν, τωρα πως δεν το βλεπετε..

Απο εκει και περα, οντως πολλοί γράφουν αρνητικά οποτε ας κανει καθένας οτι νομιζει, να μη βριζει και κανεναν αλλο μετα..

Edited by sosimple2

Εγώ πιστεύω ότι είναι πολύ καλή η λολιποπ σε γενικές γραμμές. Κάτι μικρά bug θα διορθωθούν, αλλά δεν είναι μεγάλο πρόβλημα να σ ενοχλεί στην εμπειρία χρήσης. Αυτό που είπα για την κάμερα δεν νομίζω να χει να κάνει με την λολιποπ αλλά θέμα της κάμερας μου φαίνεται

Για την καμερα μπορεί να εχεις και δικιο.. Και εμενα μου φανηκε κατι τετοιο αλλα ειπα θα είναι ιδεα μου, για να το γραφεις και εσυ.. Για εμένα δεν ειναι σημαντικο παντως..

Για την καμερα μπορεί να εχεις και δικιο.. Και εμενα μου φανηκε κατι τετοιο αλλα ειπα θα είναι ιδεα μου, για να το γραφεις και εσυ.. Για εμένα δεν ειναι σημαντικο παντως..

Κοίτα φίλε ούτε για μένα είναι σημαντικό, απλά αν θελήσεις να βγάλεις κάτι βιαστικά, κρίμα να μην πετύχεις καλή λήψη αν βγει κουνεμενη. Δοκίμασα Google camera και κάνει καλύτερη εστίαση

Για εμενα ειναι σημαντικο αυτο με την καμερα οποτε μετανιωσα που εβαλα τελικα την 5. Ισως στο μελλον φτιαξουν τα προβληματα αλλα μεχρι τοτε... Edited by Modeling
My Name Is George V.

Για εμενα ειναι σημαντικο αυτο με την καμερα οποτε μετανιωσα που εβαλα τελικα την 5. Ισως στο μελλον φτιαξουν τα προβληματα αλλα μεχρι τοτε...

Φίλε αυτό με την κάμερα ήρθε με την λολιποπ; δηλαδή με κιτ κατ δεν υπήρχε αυτό το τρέμουλο;

Φίλε αυτό με την κάμερα ήρθε με την λολιποπ; δηλαδή με κιτ κατ δεν υπήρχε αυτό το τρέμουλο;

Απο οτι λενε και διαβαζω . Οχι Δεν το ειχα πριν την 5, πριν ειχα 9506.

Edited by Modeling
My Name Is George V.

Καλημερα,και γω δεν εχω κανενα θεμα με τη Lol και με με την μικρη αναβαθμιση BOB7...τωρα για τους κατοχους Kit-Kat ας κανουν υπομονη η 5.1 βγηκε,οποτε θα μπουμε στη σειρα και μεις...:)
Jason the Greek

Από που ψώνισες; Περιμένω από vodafone και άργησε, μου είπαν δεν είχε η samsung stock. Είναι δεν είναι αλήθεια, παίζει να μου ρθει και μένα με lollipop;
Motorola Atrix -> Galaxy S5 -> Mi Note 2 -> S9+

Παρέλαβα σήμερα... και μου ήρθε Τσέχικο με περασμένη την lollipop από την αρχή... :(

Ποια έκδοση φοραει;

• The title was changed to Samsung Galaxy S5 (G900F)