gambitzx Δημ. February 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2015 Καλησπέρα, Να αρχίσω και να πω ότι ήμουν χρήστης apple,το γύρισα σε s5 πριν ένα μήνα,επειδή δεν είμαι γνώστης android άρχισα να μελετάω και διάβασα τα σχόλια για την lollipop 5.0 την οποία πέρασα και γω από άγνοια μέσω wifi (επηρρεασμένος από τα iphone μάλλον και κακώς).Το μόνο θέμα που παρατηρώ είναι στο ότι η μπαταρία τελειώνει λίγο γρηγορότερα,αλλά επειδή θέλω να κάνω τα πράγματα σωστά θθέλω να ρωτήσω τα εξής:κάνω επαναφορά,μετά κατεβάζω το odin βάζω το κινητό σε download mode,ακολουθώ τα βήματα,ουσιαστικά περνάω το firmware τις lollipop 5.0 ξανά και σωστά,αφού ολοκληρωθεί η διαδικασία κάνει/κάνω reboot τέλος επαναλαμβάνω άλλγ μια επαναφορά δεδομένων και το πέρασα σωστά??? Τώρα όλα αυτά γράφεις ότι είναι η σωστή διαδικασία,έχω ομως να φοβηθώ κάτι;η εγγύηση π.χ. το odin είναι πρόγραμα που δεν επηρρεάζει σε κάτι αρνητικό ή παράνομο το κινητό ή πρέπει να εΐσαι κανας χακερ για να τα κάνρις όλα αυτα??? (Πέρασα την 5.0 από το κινητό οχι γιατί βαριέμαι την διαδικασία απλώς δεν ήξερα ότι υπάρχει αλλος τρόπος,εΐμαι νέος χρήστης όπως προείπα αλλά μαθαίνω γρήγορα και μου αρεσει να ασχολοΰμε) Ευχαριστώ εκ των προτέρων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. February 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2015 Καλησπέρα, Να αρχίσω και να πω ότι ήμουν χρήστης apple,το γύρισα σε s5 πριν ένα μήνα,επειδή δεν είμαι γνώστης android άρχισα να μελετάω και διάβασα τα σχόλια για την lollipop 5.0 την οποία πέρασα και γω από άγνοια μέσω wifi (επηρρεασμένος από τα iphone μάλλον και κακώς).Το μόνο θέμα που παρατηρώ είναι στο ότι η μπαταρία τελειώνει λίγο γρηγορότερα,αλλά επειδή θέλω να κάνω τα πράγματα σωστά θθέλω να ρωτήσω τα εξής:κάνω επαναφορά,μετά κατεβάζω το odin βάζω το κινητό σε download mode,ακολουθώ τα βήματα,ουσιαστικά περνάω το firmware τις lollipop 5.0 ξανά και σωστά,αφού ολοκληρωθεί η διαδικασία κάνει/κάνω reboot τέλος επαναλαμβάνω άλλγ μια επαναφορά δεδομένων και το πέρασα σωστά??? Τώρα όλα αυτά γράφεις ότι είναι η σωστή διαδικασία,έχω ομως να φοβηθώ κάτι;η εγγύηση π.χ. το odin είναι πρόγραμα που δεν επηρρεάζει σε κάτι αρνητικό ή παράνομο το κινητό ή πρέπει να εΐσαι κανας χακερ για να τα κάνρις όλα αυτα??? (Πέρασα την 5.0 από το κινητό οχι γιατί βαριέμαι την διαδικασία απλώς δεν ήξερα ότι υπάρχει αλλος τρόπος,εΐμαι νέος χρήστης όπως προείπα αλλά μαθαίνω γρήγορα και μου αρεσει να ασχολοΰμε) Ευχαριστώ εκ των προτέρων Οπως τα ειπες ειναι wipe cache και wipe data απο το recovery menu πριν και μετα την αναβαθμιση! Μεσω odin κανενα προβλημα εφοσον περνας official λογισμικο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. February 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2015 (edited) Οπως τα ειπες ειναι wipe cache και wipe data απο το recovery menu πριν και μετα την αναβαθμιση! Μεσω odin κανενα προβλημα εφοσον περνας official λογισμικο! Το σωστό είναι να γίνει επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων μέσω του μενού της συσκευής γιατί γίνεται ταυτόχρονα και format της εσωτερικής sd.Wipe μέσω recovery να κάνετε όταν έχετε κάποιο custom recovery οπότε και είναι αδύνατη η επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων μέσα από τη συσκευή. Όσο για το odin να γράφω γι ακόμη μια φορά ότι δεν είναι 100% βέβαιο το ότι δεν θα γράψει ο Knox, παρόλο που θα παραστεί official firmware (συνήθως δεν γράφει αλλά οι αναφορές για γράψιμο του knox με official είναι πολλές και πληθαίνουν...η απόφαση δική σας) @gambitzx. Καλορίζικος στο android.Κάνε μια επαναφορά μέσω των ρυθμίσεων (αν δεν έχεις κάνει ήδη) και δεν χρειάζεται να περάσεις πάλι την ρομ (εκτός αν παρατηρείς προβλήματα που δεν διορθώνονται με την επαναφορά). Edited February 18, 2015 by truckman Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. February 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2015 Το σωστό είναι να γίνει επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων μέσω του μενού της συσκευής γιατί γίνεται ταυτόχρονα και format της εσωτερικής sd.Wipe μέσω recovery να κάνετε όταν έχετε κάποιο custom recovery οπότε και είναι αδύνατη η επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων μέσα από τη συσκευή. Όσο για το odin να γράφω γι ακόμη μια φορά ότι δεν είναι 100% βέβαιο το ότι δεν θα γράψει ο Knox, παρόλο που θα παραστεί official firmware (συνήθως δεν γράφει αλλά οι αναφορές για γράψιμο του knox με official είναι πολλές και πληθαίνουν...η απόφαση δική σας) @gambitzx. Καλορίζικος στο android.Κάνε μια επαναφορά μέσω των ρυθμίσεων (αν δεν έχεις κάνει ήδη) και δεν χρειάζεται να περάσεις πάλι την ρομ (εκτός αν παρατηρείς προβλήματα που δεν διορθώνονται με την επαναφορά). Σε οσες αναφορες εχω δει αλλα και στο sammob δεν αναφερθηκε κατι για odin και official rom. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. February 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2015 Σε οσες αναφορες εχω δει αλλα και στο sammob δεν αναφερθηκε κατι για odin και official rom. Το έχουμε συζητήσει αρκετά αυτό το θέμα παλιότερα σε αλλά νήματα και είναι όπως στα λέω (υπάρχουν πολλοί χρήστες κι εδώ μέσα που τους έχει συμβεί).Σας το είπα ενημερωτικά για να ξέρετε ότι υπάρχει και αυτή η περίπτωση (θα παρακαλέσω μόνο να μην αρχίσουν τα ποστ "εμένα δεν μου έγραψε" κλπ. ) Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. February 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2015 Εντάξει, νομίζω και εγώ, ότι θα πρέπει όποιος προχωράει σε μια τέτοια κίνηση να γνωρίζει ότι υπάρχει μια μικρή πιθανότητα να γράψει ο knox! Καλό είναι να γνωρίζει ότι μπορεί να υπάρξει θέμα (έστω και μικρή πιθανότητα), από το να του λέμε όλοι "προχώρα άφοβα, δεν τρέχει μία!";) Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jvougiou Δημ. February 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2015 καπου διαβασα οτι η lolipop 5.0.1 θα εχει και mute.......επιτελουσς ξυπνησε η google. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chros26_ Δημ. February 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2015 Καλησπέρα παιδιά. Από σήμερα το πρωί, και χωρίς να κάνω απολύτως τίποτα, το κινητό έπαψε να αναγνωρίζει την sim, και κάνει reboot μόνο του. Πριν μια εβδομάδα περίπου είχε περαστεί OTA η 5.0 (μαύρη η ώρα και στιγμή :X ). Έκανα ήδη: Factory reset από το μενού Wipe cache Factory reset από το boot Πέρασα με odin την official 4.4.2 Ξανά wipe, Ξανά reset. παπάκια.... Sim λες και δεν έχω βάλει, και το reboot συνεχίζει ακλόνητο. :cry: Καμία ιδέα; Και μια ερώτηση ακόμα, έχει σπάσει η οθόνη σε ένα σημείο εδώ και 2 μήνες. Αν το πάω για εγγύηση για το reboot κτλ να φανταστώ θα φάω πόρτα; Μήπως αν το επισκεύαζα πρώτα; (έχω οθόνη, LOCA, κτλ. μου λείπει το UV λάμπα για την κόλλα. Μήπως υπάρχει κάποιο καλό και πρόθυμο παιδί Θεσσαλονίκη να βοηθήσει; ) :rolleyes: Ευχαριστώ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. February 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2015 (edited) Καλησπέρα παιδιά. Από σήμερα το πρωί, και χωρίς να κάνω απολύτως τίποτα, το κινητό έπαψε να αναγνωρίζει την sim, και κάνει reboot μόνο του. Πριν μια εβδομάδα περίπου είχε περαστεί OTA η 5.0 (μαύρη η ώρα και στιγμή :X ). Έκανα ήδη: Factory reset από το μενού Wipe cache Factory reset από το boot Πέρασα με odin την official 4.4.2 Ξανά wipe, Ξανά reset. παπάκια.... Sim λες και δεν έχω βάλει, και το reboot συνεχίζει ακλόνητο. :cry: Καμία ιδέα; Και μια ερώτηση ακόμα, έχει σπάσει η οθόνη σε ένα σημείο εδώ και 2 μήνες. Αν το πάω για εγγύηση για το reboot κτλ να φανταστώ θα φάω πόρτα; Μήπως αν το επισκεύαζα πρώτα; (έχω οθόνη, LOCA, κτλ. μου λείπει το UV λάμπα για την κόλλα. Μήπως υπάρχει κάποιο καλό και πρόθυμο παιδί Θεσσαλονίκη να βοηθήσει; ) :rolleyes: Ευχαριστώ..Έμπλεξες...!!! Με σπασμένη οθόνη θα φας πόρτα..με επισκευασμένη οθόνη απο εσένα θα φας 2 πόρτες...δυστυχώς.Ρίξε μια ματιά στις πληροφορίες συσκευής->κατάσταση,βλέπεις το imei σου?Καμιά άλλη sim δοκίμασες? Edited February 18, 2015 by truckman Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chros26_ Δημ. February 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2015 Έμπλεξες...!!! Με σπασμένη οθόνη θα φας πόρτα..με επισκευασμένη οθόνη απο εσένα θα φας 2 πόρτες...δυστυχώς.Ρίξε μια ματιά στις πληροφορίες συσκευής->κατάσταση,βλέπεις το imei σου? Το κατάλαβα ότι έμπλεξα από όταν είδα ότι δεν έχει σήμα... Ώπα... imei άγνωστο... Τζαμάκι μπροστινό, πού θα το καταλάβουν; (πληροφοριακά ρωτάω, μου έκανε εντύπωση) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. February 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2015 (edited) Το κατάλαβα ότι έμπλεξα από όταν είδα ότι δεν έχει σήμα... Ώπα... imei άγνωστο... Τζαμάκι μπροστινό, πού θα το καταλάβουν; (πληροφοριακά ρωτάω, μου έκανε εντύπωση)Σαν τη μύγα μες'το γάλα θα φαίνεται οτι το έχεις περάσει εσύ,ποτέ δεν γίνεται όπως το εργοστασιακό,άσε που περνάνε τη συσκευή με μεγεθυντικό φακό,δεν παίζει δηλαδή καμία περίπτωση να μην το δούν. Κοίτα,μία ύστατη κίνηση που σου προτείνω είναι να ξαναπεράσεις την lollipop.Παίζει να έχει γίνει απλά corrupted ο efs φάκελος (γι αυτό και δεν βλέπεις το imei και μακάρι να είναι μόνο αυτό) και ύπάρχει μεγάλη περίπτωση να επανέλθει (τα reboot που λες δεν μου αρέσουν,αλλά δεν έχεις να χάσεις και τίποτα). Edited February 18, 2015 by truckman Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chros26_ Δημ. February 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2015 Σαν τη μύγα μες'το γάλα θα φαίνεται οτι το έχεις περάσει εσύ,ποτέ δεν γίνεται όπως το εργοστασιακό,άσε που περνάνε τη συσκευή με μεγεθυντικό φακό,δεν παίζει δηλαδή καμία περίπτωση να μην το δούν. Κοίτα,μία ύστατη κίνηση που σου προτείνω είναι να ξαναπεράσεις την lollipop.Παίζει να έχει γίνει απλά corrupted ο efs φάκελος (γι αυτό και δεν βλέπεις το imei και μακάρι να είναι μόνο αυτό) και ύπάρχει μεγάλη περίπτωση να επανέλθει (τα reboot που λες δεν μου αρέσουν,αλλά δεν έχεις να χάσεις και τίποτα). Κατάλαβα... Λείπει και το baseband, και από ότι είδα μάλλον το EFS την άκουσε. Reboot κάνει μόλις σβήσει η οθόνη, και το είχαν και άλλοι με corrupted efs. Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια, αν βγάλω άκρη θα ενημερώσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sosimple2 Δημ. February 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2015 Κατάλαβα... Λείπει και το baseband, και από ότι είδα μάλλον το EFS την άκουσε. Reboot κάνει μόλις σβήσει η οθόνη, και το είχαν και άλλοι με corrupted efs. Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια, αν βγάλω άκρη θα ενημερώσω. Το αστείο του πραγματος, είναι οτι αμα εισουν root, αν είναι απλα θεμα software, θα το εφτιαχνες πανεύκολα.. Ολοι κραταμε μεσω twrp, ή cwm recovery ενα nandroid backup, οποτε ειναι παιχνίδακι να επαναφερεις efs, basebad κλπ. Εχω brickαρει το s5, ουτε download mode δε δουλευε, ουτε ρομ δεν επαιρνε με twrp, και με εσωσε το recovery.. Για να μη το πειραξεις ωστε να εχεις εγγύηση, τελικά δε μπορείς ουτε να το φτιάξεις ο ιδιος, αλλά ουτε εγγύηση δεν εχεις! Με λιγα λογια, εχω την εντύπωση οτι αμα σου σπασει η οθονη, καλυτερα να βαζεις recovery και ας χανεις εγγύηση (αφου έτσι και αλλιώς πρακτικα, δεν εχεις..) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chros26_ Δημ. February 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2015 Το αστείο του πραγματος, είναι οτι αμα εισουν root, αν είναι απλα θεμα software, θα το εφτιαχνες πανεύκολα.. Ολοι κραταμε μεσω twrp, ή cwm recovery ενα nandroid backup, οποτε ειναι παιχνίδακι να επαναφερεις efs, basebad κλπ. Εχω brickαρει το s5, ουτε download mode δε δουλευε, ουτε ρομ δεν επαιρνε με twrp, και με εσωσε το recovery.. Για να μη το πειραξεις ωστε να εχεις εγγύηση, τελικά δε μπορείς ουτε να το φτιάξεις ο ιδιος, αλλά ουτε εγγύηση δεν εχεις! Με λιγα λογια, εχω την εντύπωση οτι αμα σου σπασει η οθονη, καλυτερα να βαζεις recovery και ας χανεις εγγύηση (αφου έτσι και αλλιώς πρακτικα, δεν εχεις..) Ακριβώς.. έχεις απόλυτο δίκιο. Ούτε ρουτ δεν είχα γιατί δεν ήθελα να το πειράξω. Τεσπα, πίσω στο ηρωικό G2 που μου είχε λείψει κιόλας και υπομονή για το G4. Υ.Γ. παιδιά αν κάποιος γνωρίζει, μία πληροφορία μόνο. Αν περάσω με κάποιο τρόπο το imei μου, το baseband θα στρώσει; Ή να το πετάξω το ξεφτυλισμένο σε έναν τοίχο να ησυχάσω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. February 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2015 παιδιά αν κάποιος γνωρίζει, μία πληροφορία μόνο. Αν περάσω με κάποιο τρόπο το imei μου, το baseband θα στρώσει; Ή να το πετάξω το ξεφτυλισμένο σε έναν τοίχο να ησυχάσω; Θεωρητικά ναι, επαναφέροντας το imei θα πρέπει να λειτουργήσει και το δίκτυο, εφόσον πάντα δεν έχει πειραχτεί κάτι σε hardware όσον αφορά το δέκτη. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apokorwnas Δημ. February 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2015 Μετά από την δική μου εμπειρία με Lolipop Ελληνική και Αγγλική και από όσα έχω διαβάσει και ακούσει καταλήγω πως είναι ότι χειρότερο έχει κυκλοφορήσει από θέμα αναβάθμισης σε καινούργια Rom. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zots Δημ. February 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2015 Μετά από την δική μου εμπειρία με Lolipop Ελληνική και Αγγλική και από όσα έχω διαβάσει και ακούσει καταλήγω πως είναι ότι χειρότερο έχει κυκλοφορήσει από θέμα αναβάθμισης σε καινούργια Rom. Συμφωνώ απόλυτα Κατεστρεψαν το τηλέφωνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fi98ddv Δημ. February 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2015 Καλημέρα. Κάτοχος της συσκευής απο την αρχή της εβδομάδας. Όλα καλά με τη συσκευή. Αυτό που θέλω να ρωτήσω μόνο είναι για πιο λόγο εμφανίζεται διαθέσιμη RAM 1.67GB? Υποτίθεται ότι το κινητό έχει 2GB. Γνωρίζει κανείς κάτι? Η συσκευή είναι το G900F με Lollipop. Παράθεση Nokia 8210 -> Nokia 7210 -> Nokia 7610 -> Nokia N73 -> HTC Touch Diamond -> Apple iPhone 3GS + Nokia 5310 Xpress Music -> Apple iPhone 4 + Nokia E71 -> Apple iPhone 4 + Samsung Galaxy S2 -> Apple iPhone 4 + Samsung Galaxy S3 -> Apple iPhone 4 + LG Nexus 5 -> Samsung Galaxy S5 -> Samsung Galaxy S8 --> Samsung Note 10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros46 Δημ. February 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2015 Σωστά στο δείχνει. Και σκληρό όταν αγοράσεις τα ίδια σου δείχνει Παράθεση :protest: Λέω ΟΧΙ...!!! στα Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fi98ddv Δημ. February 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2015 Σωστά στο δείχνει. Και σκληρό όταν αγοράσεις τα ίδια σου δείχνει ... διαβάζω στο google ότι και άλλοι παρατηρησαν το μέγεθος της RAM και μάλιστα κάποιοι αναφέρουν ότι έβλεπαν 1.85GB και τώρα έχουν 1.67GB. Παράθεση Nokia 8210 -> Nokia 7210 -> Nokia 7610 -> Nokia N73 -> HTC Touch Diamond -> Apple iPhone 3GS + Nokia 5310 Xpress Music -> Apple iPhone 4 + Nokia E71 -> Apple iPhone 4 + Samsung Galaxy S2 -> Apple iPhone 4 + Samsung Galaxy S3 -> Apple iPhone 4 + LG Nexus 5 -> Samsung Galaxy S5 -> Samsung Galaxy S8 --> Samsung Note 10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. February 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2015 Μετά από την δική μου εμπειρία με Lolipop Ελληνική και Αγγλική και από όσα έχω διαβάσει και ακούσει καταλήγω πως είναι ότι χειρότερο έχει κυκλοφορήσει από θέμα αναβάθμισης σε καινούργια Rom. Λοιπον εγω ειχα 9506 και εβαλα την 5.0.1. official,εκει ναι ειναι καταστροφη του τηλεφωνου ομως στο s5 μια χαρα μου φαινεται εμενα.. χωρις να εχω δουλεψει ομως την κιτκατ καθολου. Στο δικο μου s 5 ολα δουλευουν τελεια,λιγο ο dialer κανει κολπα αλλα μεχρι εκει. Η μπαταρια αντεχει 14 ωρες με οθονη μεσο ορο 3 ωρες. πιστευω ειναι πολυ καλα. Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_dinamik Δημ. February 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2015 Λοιπον εγω ειχα 9506 και εβαλα την 5.0.1. official,εκει ναι ειναι καταστροφη του τηλεφωνου ομως στο s5 μια χαρα μου φαινεται εμενα.. χωρις να εχω δουλεψει ομως την κιτκατ καθολου. Στο δικο μου s 5 ολα δουλευουν τελεια,λιγο ο dialer κανει κολπα αλλα μεχρι εκει. Η μπαταρια αντεχει 14 ωρες με οθονη μεσο ορο 3 ωρες. πιστευω ειναι πολυ καλα. Στο S4 μήπως έκαναν την ίδια δουλειά όπως με το s3 στην 4.3 που σκότωσαν το κινητό ? S5 με lollipop δουλεύει μια χαρά.ο dialer ειδικά ανοίγει πολύ γρήγορα, καμία σχέση με κιτ κατ(το ίδιο ισχύει και στο note 4) 14ωρες? Το λιωνεις ε; Αν ναι,τότε είναι μια χαρά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. February 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2015 (edited) Στο S4 μήπως έκαναν την ίδια δουλειά όπως με το s3 στην 4.3 που σκότωσαν το κινητό ? S5 με lollipop δουλεύει μια χαρά.ο dialer ειδικά ανοίγει πολύ γρήγορα, καμία σχέση με κιτ κατ(το ίδιο ισχύει και στο note 4) 14ωρες? Το λιωνεις ε; Αν ναι,τότε είναι μια χαρά εκαναν τα ιδια λαθη οπως τοτε,καλα καταλαβες !! Το λιωνω ναι...το s 4 να φανταστεις με lolipop εσβηνε απο μπαταρια στις 2 το μεσημερι!!! Αυτο συνεχιζει και συνεχιζει... Edited February 20, 2015 by Modeling Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. February 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2015 Δεν ξερω το λιώσιμο σε τι αριβως συνίσταται αλλα με την 4.4.2 εχω 28 ωρες λειτουργίας (2x14ωρα), με 3 ωρες οθόνη και σχεδον 2 ωρες ομιλία σε 3g. Χωρις ομως παιχνίδια, με fb, tweeter, mails, tapa και λίγο here. Για μένα ειναι οχι απλως χάλια αλλα δραματικά τα στατιστικα αυτά. Εκτος αν βέβαια μιλαμε για gaming που εκεί βέβαια αλλαζουν τα πράγματα. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. February 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2015 Δεν ξερω το λιώσιμο σε τι αριβως συνίσταται αλλα με την 4.4.2 εχω 28 ωρες λειτουργίας (2x14ωρα), με 3 ωρες οθόνη και σχεδον 2 ωρες ομιλία σε 3g. Χωρις ομως παιχνίδια, με fb, tweeter, mails, tapa και λίγο here. Για μένα ειναι οχι απλως χάλια αλλα δραματικά τα στατιστικα αυτά. Εκτος αν βέβαια μιλαμε για gaming που εκεί βέβαια αλλαζουν τα πράγματα. ρε φιλε τι gaming ; Στη δουλεια θα καθομαι να παιζω παιχνιδια..;;; Μιλαμε για 3 ωρες ομιλιας σιγουρα,ολα ανοιχτα DAta εννοειται συνεχεια.wifi καθολου. Επισης 3 facebook με ανανεωση συνεχεια κλπ 12 emails+++++ φερε μου το κινητο σου να δεις πως το λιωνω χωρις παιχνιδια. :lol: Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts