dan81 Δημ. October 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2015 (edited) Καλησπερα σε ολους.Μολις παρειγγειλα το s5 το και περιμενω να μου ερθει.Προερχομαι απο galaxy alpha το οποιο μου εσπασε η οθονη και το πουλησα.Δεν ηθελα να παρω το ιδιο αλλα ουτε και το s6 διοτι και τα 463 που εχει δεν ειναι και λιγα και δεν περισευουν για την αγορα του..Ετσι επελεξα το s5 (σταθερη αξια!!)και ελπιζω να μεινω ευχαριστημενος για αρκετο καιρο γιατι μην ξεχναμε οτι ειναι μοντελο απριλιιο 2014 και εγω το αγοραζω σχεδον τελη 2015.Παντως σε σχεση με το galaxy alpha δεν νομιζω να με απογοητευσει,κυριως σε αποδοση,αν και στο untutu το alpha εβγαζε 50000+ ενω το s5 λιγοτερο. Δεν ειμαι τοσο heavy user αλλα ασχολουμαι αρκετα πολυ με το κινητο και το ψαχνω αρκετα. Ευχομαι να μου βγει καλο αν και εχω την απορια μηπως αξιζε τον κοπο καλυτερα να περιμενω να μαζεψω για το s6 ??? Θα ριξω μια ματια στο νημα και θα επανελθω στο μελλον για αποριες κλπ.. Ευχαριστω εκ τον προτερων. Edited October 11, 2015 by dan81 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NecromantiA Δημ. October 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2015 Καλησπερα σε ολους.Μολις παρειγγειλα το s5 το και περιμενω να μου ερθει.Προερχομαι απο galaxy alpha το οποιο μου εσπασε η οθονη και το πουλησα.Δεν ηθελα να παρω το ιδιο αλλα ουτε και το s6 διοτι και τα 463 που εχει δεν ειναι και λιγα και δεν περισευουν για την αγορα του..Ετσι επελεξα το s5 (σταθερη αξια!!)και ελπιζω να μεινω ευχαριστημενος για αρκετο καιρο γιατι μην ξεχναμε οτι ειναι μοντελο απριλιιο 2014 και εγω το αγοραζω σχεδον τελη 2015.Παντως σε σχεση με το galaxy alpha δεν νομιζω να με απογοητευσει,κυριως σε αποδοση,αν και στο untutu το alpha εβγαζε 50000+ ενω το s5 λιγοτερο. Δεν ειμαι τοσο heavy user αλλα ασχολουμαι αρκετα πολυ με το κινητο και το ψαχνω αρκετα. Ευχομαι να μου βγει καλο αν και εχω την απορια μηπως αξιζε τον κοπο καλυτερα να περιμενω να μαζεψω για το s6 ??? Θα ριξω μια ματια στο νημα και θα επανελθω στο μελλον για αποριες κλπ.. Ευχαριστω εκ τον προτερων. Καλησπέρα φίλε και καλώς ήρθες σαν κάτοχος τού s5 το κινητό πάει τούμπανα και δεν θα σε απογοητευση σε τίποτα εκτός μπαταρίας αν το λιώνεις όπως άλλωστε τα περισσότερα κινητά που κυκλοφορούν.τO utuntu δεν λέει κάτι φίλε μου διότι αν πειράξεις kernel και ρομ αλλάζουν τα σκορ δεν σημαίνει πάντα όμως ότι το υψηλότερο σκορ θα σου κάνει το κινητό καλύτερο.Τωρα στο τελευταίο σκέλος που ρωτάς για το S6 για μένα δεν αξίζει κινητό χωρίς αποσπωμενη μπαταρία και δυνατότητα κάρτας SD δεν λέω ότι δεν είναι καλύτερο κινητό αλλά όχι στην τιμή που κυκλοφορεί.Καλως ήρθες και πάλι λοιπόν και να το χαρείς μίας και περιμένουμε επίσημα κιόλας πλέον την επόμενη έκδοση marshllow Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. October 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2015 Τωρα στο τελευταίο σκέλος που ρωτάς για το S6 για μένα δεν αξίζει κινητό χωρίς αποσπωμενη μπαταρία και δυνατότητα κάρτας SD δεν λέω ότι δεν είναι καλύτερο κινητό αλλά όχι στην τιμή που κυκλοφορεί. +1000 Deal breaker για μένα. Ο λογος που μετα απο s2, s4, s5 εφυγα. Και δεν έχει βγάλει ουτε 1 συσκευή να τα έχει. Την χαιρετώ την Σαμμυ μέχρι να ξεκολλήσει απο την iPhone-ίαση που εχει κολλήσει. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NecromantiA Δημ. October 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2015 +1000 Deal breaker για μένα. Ο λογος που μετα απο s2, s4, s5 εφυγα. Και δεν έχει βγάλει ουτε 1 συσκευή να τα έχει. Την χαιρετώ την Σαμμυ μέχρι να ξεκολλήσει απο την iPhone-ίαση που εχει κολλήσει. Ε ναι ρε φίλε μας έχουν πρήξει στις διαφημίσεις για 4g και 4g+ όπως και 4k video και κάτι έγινε λες και έχουμε μάθει αυτή την τεχνολογία..η μόνη σεβαστή εταιρεία για μένα μετά από χρόνια είναι Motorola Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccypruss000 Δημ. October 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2015 Καλησπερα σας παιδια γνωριζουμε ποτε θα βγει η νεα εκδοση Android 6.0 γι το αγαπημενο μας Samsung Galaxy S5 ; Στα S6 εχει ηδη ερθη ! Παράθεση Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. October 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2015 Καλησπερα σας παιδια γνωριζουμε ποτε θα βγει η νεα εκδοση Android 6.0 γι το αγαπημενο μας Samsung Galaxy S5 ; Στα S6 εχει ηδη ερθη ! Καμία Samsung συσκευή δεν έχει πάρει αναβάθμιση σε android 6.0. Επίσης η εν λόγω συσκευή σύμφωνα με διάφορα άρθρα τεχνολογικών site είναι στο τέλος της λίστας και "υπό συζήτηση" για το αν θα λάβει αναβάθμιση. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NecromantiA Δημ. October 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2015 Καμία Samsung συσκευή δεν έχει πάρει αναβάθμιση σε android 6.0. Επίσης η εν λόγω συσκευή σύμφωνα με διάφορα άρθρα τεχνολογικών site είναι στο τέλος της λίστας και "υπό συζήτηση" για το αν θα λάβει αναβάθμιση. Βγήκε επίσημα πλέον ότι θα τη πάρουμε κανονικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
imbalanced Δημ. October 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2015 ας ελπισουμε οτι θα παρουμε το νεο touchwiz οπως το πηρε και το s4 + n3 με την lollipop :) Παράθεση nokia 3310 ->sony ericsson w995 -> iphone 3g -> x10 mini -> s3 -> s5 -> g3 32/3 -> xperia z3 -> iphone 6s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccypruss000 Δημ. October 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2015 Βγήκε επίσημα πλέον ότι θα τη πάρουμε κανονικά Καλησπερα δηλαδη ποτε υπολογιζομαι να την εχουμε στα χερια μας ; Παράθεση Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NecromantiA Δημ. October 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2015 Καλησπερα δηλαδη ποτε υπολογιζομαι να την εχουμε στα χερια μας ; Δεν αναφέρουν τίποτα μέχρι τέλος του χρόνου θέλω να πιστεύω να αρχίζουν να αναβαθμιζουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccypruss000 Δημ. October 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2015 Δεν αναφέρουν τίποτα μέχρι τέλος του χρόνου θέλω να πιστεύω να αρχίζουν να αναβαθμιζουν Μακαρι φιλε μου. Παράθεση Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. October 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2015 Παιδια σας δυσκολευει να συνεσεται το κινητο για φορτιση ??? Παω ψαχνοντας να κουμπωσει το καλωδιο στο κινητο . Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. October 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2015 Παιδια σας δυσκολευει να συνεσεται το κινητο για φορτιση ??? Παω ψαχνοντας να κουμπωσει το καλωδιο στο κινητο . Ειναι το μόνο κινητό που με έχει δυσκολεψει στο να συνδσω τον φορτιστή όσο το φορτιζα με καλδιο USB 2...Πήρα ένα καλώδιο USB 3 και πραγματικά είναι πιο εύκολο... Αλλά πιστεύω ότι γενικά δεν είναι και και το πιο εύκολο στη σύνδεση με φορτιστή κινητό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. October 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2015 Παιδια σας δυσκολευει να συνεσεται το κινητο για φορτιση ??? Παω ψαχνοντας να κουμπωσει το καλωδιο στο κινητο . Και εγω, καινούργιος που ειμαι με την συσκευη, ψαχνω να δω συνέχεια, αντο έχω βάλει σωστά το βύσμα, γιατι δεν κουμπωνει Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. October 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2015 Ευχαριστω παιδια !!! Νομιζα οτι μονο εγω εχω δυσκολια .Σε κανενα αλλο δεν ειχα κανενα προβλημα με micro usb Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. October 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2015 Καλησπερα δηλαδη ποτε υπολογιζομαι να την εχουμε στα χερια μας ; Σύμφωνα με αυτό http://www.youmobile.org/blogs/entry/-ETA-Dates-Official-List-of-Confirmed-Samsung-devices-to-get-Android-6-0-Marshmallow-Updates Πρώτο τρίμηνο του 16 αλλά όλα είναι ρευστά ακόμη. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_w Δημ. October 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2015 Δεν υπάρχει περίπτωση να μην πάρουμε την 6 άδικα μην κάνετε εικασίες ένα μοντέλο πίσω είναι δεν είναι 2 3 χρόνια πεις άσε που οι ποιο πολύ έσω πέρα βαζεται με ρουτ άλλες ρομ οπότε θα την έχετε και νωρίτερα από την official Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
imbalanced Δημ. October 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2015 Δεν υπάρχει περίπτωση να μην πάρουμε την 6 άδικα μην κάνετε εικασίες ένα μοντέλο πίσω είναι δεν είναι 2 3 χρόνια πεις άσε που οι ποιο πολύ έσω πέρα βαζεται με ρουτ άλλες ρομ οπότε θα την έχετε και νωρίτερα από την official η touchwiz μεχρι στιγμης ειναι η καλυτερη rom :P Παράθεση nokia 3310 ->sony ericsson w995 -> iphone 3g -> x10 mini -> s3 -> s5 -> g3 32/3 -> xperia z3 -> iphone 6s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NecromantiA Δημ. October 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2015 η touchwiz μεχρι στιγμης ειναι η καλυτερη rom :P Touchwiz είναι το interface όχι η ρομ μπερδεύτηκες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. October 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2015 Θελω να ρωτησω κατι...πως γινετε το S5 στο ιδιο μαγαζι να εχει δυο διαφορετικες τιμες??? Μιλαμε για unbranded συσκευη και ιδια περιγραφη... Εγω δεν μπορω να το εξηγησω αυτο.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. October 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2015 Ισως να μην ειναι τα ιδια. Υπαρχει το S5, yπαρχει το S5 Neo και το S5+ (plus) Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. October 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2015 (edited) Ισως να μην ειναι τα ιδια. Υπαρχει το S5, yπαρχει το S5 Neo και το S5+ (plus) Ξερω και το neo και το plus ....εγώ δεν είπα γενικά το s5 με τις διαφορες εκδόσεις του,εγώ μίλησα για το S5 ιδια έκδοση το απλό σε ένα μαγαζί unbraded συσκευή και ξεκινάει από 349 μέχρι 449 και αν ανοίξετε λεπτομεριες έχει τα ίδια χαρακτηριστικά κδια περιγραφή ιδια.χρωματα απλά σε διαφορετικές τιμές το καθένα.... Και κατι αλο...Απο ποια χωρα εισαγωγη ειναι τα s5 που εχετε??? Το δικο μου ειναι απο Ουγγαρια...Τωρα τελευταια η Ουγγαρια παιζει γενικα πολυ. Edited October 13, 2015 by jimlost Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apagal Δημ. October 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2015 Καλησπερα παιδια, Εχω προβλημα με το συγχρονισμο των mail. Δουλευω με τη stock εφαρμογη και στο αυτοματο sync(push) τα mails φτανουν μετα απο 30 λεπτα. Δν εχω ενεργοποημενη καμια εξοικονομηση. Εχει τυχει σε κανεναν? Ευχαριστω εκ των προτερων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. October 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2015 Ξερω και το neo και το plus ....εγώ δεν είπα γενικά το s5 με τις διαφορες εκδόσεις του,εγώ μίλησα για το S5 ιδια έκδοση το απλό σε ένα μαγαζί unbraded συσκευή και ξεκινάει από 349 μέχρι 449 και αν ανοίξετε λεπτομεριες έχει τα ίδια χαρακτηριστικά κδια περιγραφή ιδια.χρωματα απλά σε διαφορετικές τιμές το καθένα.... Και κατι αλο...Απο ποια χωρα εισαγωγη ειναι τα s5 που εχετε??? Το δικο μου ειναι απο Ουγγαρια...Τωρα τελευταια η Ουγγαρια παιζει γενικα πολυ. Γιατι δεν μας λες και το καταστημα να δουμε κι εμεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dan81 Δημ. October 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2015 Ξερω και το neo και το plus ....εγώ δεν είπα γενικά το s5 με τις διαφορες εκδόσεις του,εγώ μίλησα για το S5 ιδια έκδοση το απλό σε ένα μαγαζί unbraded συσκευή και ξεκινάει από 349 μέχρι 449 και αν ανοίξετε λεπτομεριες έχει τα ίδια χαρακτηριστικά κδια περιγραφή ιδια.χρωματα απλά σε διαφορετικές τιμές το καθένα.... Και κατι αλο...Απο ποια χωρα εισαγωγη ειναι τα s5 που εχετε??? Το δικο μου ειναι απο Ουγγαρια...Τωρα τελευταια η Ουγγαρια παιζει γενικα πολυ. ...Οντως παιζει πολυ ουγγαρια. Μολις μου ηρθε και εμενα παιδια το εργαλειο και ειναι απο ουγγαρια .ευχομαι να μου βγει καλο και να ειναι ετσι για αρκετο καιρο! Παντως προς το παρων το κινητο δεν μασαει τιποτα και παει σφαιρατα οσο και να το ζοριζεις.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts