Dr_chr82 Δημ. September 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2015 Ναι αλλά το τικ δεν βγαίνει με λολιποπ. Το γράφουμε 2-3 μηνύματα πριν την λύση Κι όμως.... Όταν πάτησα να το ξετικαρω μου ζήτησε απλά password του Samsung account μου και όλα μια χαρά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. September 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2015 ελα ομως που δεν βγαινει...του εκανα factory reset και οταν ανοιγει μου ζηταει απο το samsung account idei password...το βαζω κανονικα αλλα μου λεει οτι failed..δεν μπορω να χρησιμοποιησω το κινητο...αλλα password και παλι μου γραφει failed... Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. September 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2015 (edited) Σε μενα παντως βγήκε κανονικά. Για αλλο λόγο το εκανα βέβαια αλλά μια χαρα βγήκε. Επειδή το πούλησα το τηλέφωνο, το έβγαλα και το εκανα factory reset. Το δοκίμασα και ολα πήγαν ρολόι. Το ξανά έκανα reset και το έδωσα. Και ούτε το παλικάρι που το πήρε με πήρε καποιο τηλέφωνο, που σημαίνει οτι δεν αντιμετώπισε κάποιο πρόβλημα. EDIT: Στο samsung account έβαλες email account του Yahoo? Edited September 5, 2015 by fanatikos Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. September 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2015 Ναι αυτο εβαλα στο samsung account..το email μου lostpara@yahoo.gr Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. September 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2015 (edited) Δηλαδή, πήγες στην επιλογή, την ξετικαρησες, σoυ ζήτησε password, τα πηρε ολα κανονικά και μετα το factory στο ξανά ζητάει? Μηπως μπερδεύεσαι και του ειχες βάλει κανενα Google account? Επισης στο password του samsung account, σου ζητάει και κάποιο σπέσιαλ χαρακτήρα. Οπως, !?*&$#%. Θυμάσαι να το βάλεις και αυτο? Edited September 5, 2015 by fanatikos Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. September 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2015 το καταφερα..παλευα μεχρι τις 3.00 τα ξημερωματα..Θα ανεβασω ενα video που με βοηθησε σε περιπτωση που καποιος θελει να το απενεργοποιηση το reactivation lock..χρειαστηκε να κανω και downgrade στην kit kat οπως ειχε πει ο panos 27..Ευχαριστω ολα τα παιδια για την βοηθεια!!! step by step Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. September 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2015 Το ειδα το βιντεακι. Πιστευω οτι αν δεν εκανες skip στο google account και το περνουσες κανονικά, στην συνεχεια θα σου δεχονταν κανονικά το reactivation lock. Σε μενα τουλάχιστον το δεχονταν και απ' οτι είδα ουσιαστικά εκανες login στο market (άρα ενεργοποιήσεις στο account το τηλεφωνο) και στην συνεχεια το πηρε κανονικα. Τουλάχιστον αυτο κατάλαβα. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. September 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2015 (edited) Πρεπει να κανεις απο το τηλ samsung account για να ξεκλειδωσει...πατας ακριβως απο κατω εκει που λεει accessibility..ολη η δουλεια εκει ειναι..ισως να εκανα και Skip στο λογαριασμο..παντως με lolilop δεν ξετικαρε το reactivation lock.επρεπε να γυρισω σε kitkat για να βγει Edited September 6, 2015 by ernesto1983 Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. September 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2015 Πρεπει να κανεις απο το τηλ samsung account για να ξεκλειδωσει...πατας ακριβως απο κατω εκει που λεει acessibility..ολη η δουλεια εκει ειναι..ισως να εκανα και Skip στο λογαριασμο..παντως με lolilop δεν ξετικαρε το reactivation lock.επρεπε να γυρισω σε kitkat για να βγει Επειδη ξαναείδα το βίντεο σου, εκανες login στο google account σου, μεσα από το playstore. Αυτό επεξε τον ρολο του και οχι το accessibility στο τηλέφωνο. Τες πα, οπως θες! Δεν εχει νόημα να το συνεχίζουμε αλλο! Παρέθεσες την πληροφορία σου και φαντάζομαι με τον ενα ή τον αλλο τρόπο θα βοηθηθεί οποιος φίλος βρεθεί σε ανάλογη περίπτωση! PS: Προσωπικά ομως αμφιβάλω αν ο φίλος που πήρε το τηλέφωνό μου το έχει απλά και το κοιτάει, μια εβδομάδα τώρα! Σύμφωνα με τα λεγόμενά σου, ειναι ακομη κλειδωμένο με το δικό μου user account και password. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deNordic Δημ. September 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2015 Για 5.1.1 ή κάποιο update ακούστηκε τίποτα; Πολύ στασιμότητα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. September 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2015 Καλησπέρα...Μπορεί κάποιος να μου πει πως απενεργοποιω τον ήχο της κάμερας κατά την λήψη φωτογραφίας;;; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. September 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2015 Καλησπέρα...Μπορεί κάποιος να μου πει πως απενεργοποιω τον ήχο της κάμερας κατά την λήψη φωτογραφίας;;; Ευχαριστώ Δε γίνεται, παρά μόνο αν είσαι σε λειτουργία αθόρυβου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. September 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2015 Δε γίνεται, παρά μόνο αν είσαι σε λειτουργία αθόρυβου Ευχαριστώ για την απάντηση....Παντός στο moto g αλλά και στο lumia 1520 που έχω υπάρχει αυτή ή επιλογή... Είναι πολύ σπαστικό κάθε φορά που βγαζεις φωτογραφία να ακούς τον ήχο.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. September 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2015 Ευχαριστώ για την απάντηση....Παντός στο moto g αλλά και στο lumia 1520 που έχω υπάρχει αυτή ή επιλογή... Είναι πολύ σπαστικό κάθε φορά που βγαζεις φωτογραφία να ακούς τον ήχο.... Είναι πολιτική της σαμσουνγκ επειδή σε κάποιες χώρες απαγορεύεται να βγάζεις φώτο χωρίς να ακούγεται, για να μην βγάζεις κάποιον χωρίς τη θέληση του. Έτσι το έχει υιοθετήσει σε όλες τις χώρες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpySif Δημ. September 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2015 Μια χαρά μπορείς να απενεργοποιήσεις τον ήχο της κάμερας.... page 107 - post #1594 Νεος κατοχος ενος S5 και με εκπληξη ανακαλυψα οτι ο σπαστικος ηχος οταν τραβας φωτογραφιες, δεν γινεται mute παρα μονο αν κανεις ολο το κινητο mute. Αποσο εψαξα ευθυνεται σε restrictions που υπαρχουν απο το νομο σε καποιες χωρες και γιαυτο δεν υπρχει επιλογη camera shutter mute. Ο τροπος να κανετε το παραπανω ειναι ο ακολουθος: 1. κατεβαζετε το Enforced Stream Silencer 2. το κανετε copy στο κινητο αν δεν το κατεβασατε απο αυτο 3. εγκατασταση 4. τρεχετε την εφαρμογη τσεκαρωντας την μοναδικη επιλογη που εχει και εχουμε αθορυβο κλειστρο καμερας. ΥΓ. Δοκιμασμενο στο δικο μου S5 G900F Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. September 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2015 Μια χαρά μπορείς να απενεργοποιήσεις τον ήχο της κάμερας.... page 107 - post #1594 Γιατί απλά δεν έγραψες την εφαρμογή;; δεν κερδίζεις κάτι έτσι με το να βάζεις τον άλλον να ψάχνει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
imbalanced Δημ. September 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2015 Γιατί απλά δεν έγραψες την εφαρμογή;; δεν κερδίζεις κάτι έτσι με το να βάζεις τον άλλον να ψάχνει Το αστειο ειναι οτι υπαρχει το λινκ αν πατησεις τα μπλε γραμματα Παράθεση nokia 3310 ->sony ericsson w995 -> iphone 3g -> x10 mini -> s3 -> s5 -> g3 32/3 -> xperia z3 -> iphone 6s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. September 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2015 Υπάρχει κάποιο μοντακι, να μπει φακός στις συντομεύσεις στην γραμμή κατάστασης;; ρουτ το κινητό προφανώς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafitolis Δημ. September 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2015 Μου ήρθε ota αναβαθμίση boi3 έγραφε για διορθώσεις bugs και κάτι άλλο δεν θυμαμαι.προς τι παρόν δεν βλέπω κάποια καινούργια προσθήκη παραμένει 5.0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NecromantiA Δημ. September 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2015 Μου ήρθε ota αναβαθμίση boi3 έγραφε για διορθώσεις bugs και κάτι άλλο δεν θυμαμαι.προς τι παρόν δεν βλέπω κάποια καινούργια προσθήκη παραμένει 5.0 μολις μου ηρθε και εμενα ειναι 384,33 mb θα γραψω εντυπωσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. September 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2015 μολις μου ηρθε και εμενα ειναι 384,33 mb θα γραψω εντυπωσεις Ποιας χώρας η ρομ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
imbalanced Δημ. September 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2015 Δεν βλέπω να παίρνουνε άλλο update ζήτημα αν θα πάρουμε την 5.1 να είναι καλα το cyanogenmod ... η επομενη συσκευη μου δεν θα ειναι σιγουρα samsung ... μονο nexus , windowsphone η iPhone μονο αυτες σέβονται λίγο τους πελάτες τους και δίνουν τα updates ... Παράθεση nokia 3310 ->sony ericsson w995 -> iphone 3g -> x10 mini -> s3 -> s5 -> g3 32/3 -> xperia z3 -> iphone 6s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. September 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2015 Δεν βλέπω να παίρνουνε άλλο update ζήτημα αν θα πάρουμε την 5.1 να είναι καλα το cyanogenmod ... η επομενη συσκευη μου δεν θα ειναι σιγουρα samsung ... μονο nexus , windowsphone η iPhone μονο αυτες σέβονται λίγο τους πελάτες τους και δίνουν τα updates ... δηλαδη να καταλαβω η συσκευη σου αυτη τη στιγμη υπολειτουργει, δεν κανει την δουλεια της? μου φαινεται φταις εσυ πιο πολυ που κατι αλλο ηθελες και διαλεξες λαθος συσκευη και οχι η συσκευη η ιδια ή η samsung. Στο λεω φυσικα χωρις ιχνος ειρωνιας και κακης διαθεσης, αλλα nexus ειναι αλλη φαση, μην νομιζεις ομως οτι εκει ειναι ροδινα τα πραγματα. Με τον ερχομο της lollipop τα 6ρια ειδαν και επαθαν να σταθεροποιηθουν, μπαταρια αστα να πανε και φωτογραφικη τραγικη. Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
imbalanced Δημ. September 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2015 δηλαδη να καταλαβω η συσκευη σου αυτη τη στιγμη υπολειτουργει, δεν κανει την δουλεια της? μου φαινεται φταις εσυ πιο πολυ που κατι αλλο ηθελες και διαλεξες λαθος συσκευη και οχι η συσκευη η ιδια ή η samsung. Στο λεω φυσικα χωρις ιχνος ειρωνιας και κακης διαθεσης, αλλα nexus ειναι αλλη φαση, μην νομιζεις ομως οτι εκει ειναι ροδινα τα πραγματα. Με τον ερχομο της lollipop τα 6ρια ειδαν και επαθαν να σταθεροποιηθουν, μπαταρια αστα να πανε και φωτογραφικη τραγικη. ειναι δυνατον περσινη ναυαρχιδα να μην την εχουν σε συσκευες που θα παρουν πρωτες το update ? (αν θα το παρει κιολας) ποια αλλη εταιρια το κανει αυτο? Παράθεση nokia 3310 ->sony ericsson w995 -> iphone 3g -> x10 mini -> s3 -> s5 -> g3 32/3 -> xperia z3 -> iphone 6s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. September 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2015 ολες? Μ8 ακομα ειναι στο 5.0.1 G3 ειναι ακομα 5.0 μονο η σονυ τα εχει αναβαθμισει σε 5.1.1 Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts