apagal Δημ. May 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2015 Καλημερα μου ηρθε αναβαθμιση,BOD3 . Τι καλυτερο διαθετει ; Απο μπαταρια ειναι πιο καλα τα πραγματα ; Λιγο πιο smooth εμπειρια. Μη περιμενεις καμια τρελη διαφορα. Από μπαταρια δεν καταλαβα καμια διαφορα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. May 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2015 Λιγο πιο smooth εμπειρια. Μη περιμενεις καμια τρελη διαφορα. Από μπαταρια δεν καταλαβα καμια διαφορα. τα ιδια παντελακη μου λοιπον...αντε να μας δωσουν την 5.1 γιατι μου τραβαει κατι κολληματα που και που ! Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. May 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2015 τα ιδια παντελακη μου λοιπον...αντε να μας δωσουν την 5.1 γιατι μου τραβαει κατι κολληματα που και που ! Κακά τα ψέματα η kitkat ήταν πιο σταθερή και πιο γρήγορη. Ποτέ δεν μου πάγωσε το κινητό ούτε κόλλησε. Ενώ με lollipop το έχει κάνει ακόμα και μετά από odin+reset. Βέβαια χωρίς reset ήταν δράμα η κατάσταση τώρα είναι ανεκτή προς καλή. Με την 5.1.1 λύνονται τα κολλήματα και τα leaks αυτή τη φορά πρέπει να βρισουμε τη Google και όχι τη Samsung γιατί ήταν απαράδεκτη με την lolipop. Υπομονή. :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. May 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2015 Κακά τα ψέματα η kitkat ήταν πιο σταθερή και πιο γρήγορη. Ποτέ δεν μου πάγωσε το κινητό ούτε κόλλησε. Ενώ με lollipop το έχει κάνει ακόμα και μετά από odin+reset. Βέβαια χωρίς reset ήταν δράμα η κατάσταση τώρα είναι ανεκτή προς καλή. Με την 5.1.1 λύνονται τα κολλήματα και τα leaks αυτή τη φορά πρέπει να βρισουμε τη Google και όχι τη Samsung γιατί ήταν απαράδεκτη με την lolipop. Υπομονή. :) Γυρνα το κινητό σε κιτκατ αν σε βόλευε. Το έχω κάνει και γίνεται απλά με οντιν και φλασαρισμα την ρομ της κιτκατ. Δεν θα έχεις θέμα με την επιστροφή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. May 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2015 Καλημερα μου ηρθε αναβαθμιση,BOD3 . Τι καλυτερο διαθετει ; Απο μπαταρια ειναι πιο καλα τα πραγματα ; Πλέον έχει και σίγαση εκτός από δόνηση και ήχο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. May 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2015 Πλέον έχει και σίγαση εκτός από δόνηση και ήχο. Νομιζω και στην BOC7 τα ειχα αυτα. Για την μπαταρια με νοιαζει πιο πολυ αν ειναι καλυτερη ! Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. May 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2015 Νομιζω και στην BOC7 τα ειχα αυτα. Για την μπαταρια με νοιαζει πιο πολυ αν ειναι καλυτερη ! 5ωρο οθόνη βγάζει στο νερό με wifi και κοντά στις 4:30 με δεδομένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. May 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2015 5ωρο οθόνη βγάζει στο νερό με wifi και κοντά στις 4:30 με δεδομένα. 5ωρο ;;; εγω με wifi πανω απο 3ωρο δεν ειδα ποτε ! Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. May 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2015 5ωρο ;;; εγω με wifi πανω απο 3ωρο δεν ειδα ποτε ! Νομίζω το έχεις ξανά πει. 5ωρο στο 0% εννοώ εωω ας πούμε. Εσύ σε τι ποσοστό σου βγάζει 3 ωρες; Δοκίμασε να φλασαρεις την ρομ με οντιν. Επαναφορά εργοστασιακων πριν την εγκατάσταση και μετά την εγκατάσταση με οντιν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. May 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2015 Νομίζω το έχεις ξανά πει. 5ωρο στο 0% εννοώ εωω ας πούμε. Εσύ σε τι ποσοστό σου βγάζει 3 ωρες; Δοκίμασε να φλασαρεις την ρομ με οντιν. Επαναφορά εργοστασιακων πριν την εγκατάσταση και μετά την εγκατάσταση με οντιν. Ειδα μια βελτιωση σε stand mode αλλα οχι τρομερη .Αν το πειραζεις την τρωει αμεσως την μπαταρια. Φωτεινοτητα στο 50% μεσα και στο 80% εξω. Δεν εχω προβλημα με τη συσκευη στη μπαταρια μου βγαζει το 8ωρο στη δουλεια με πολυ πειραγμα! Το προβλημα ειναι οτι κολλαει που και που... Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. May 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2015 Ειδα μια βελτιωση σε stand mode αλλα οχι τρομερη .Αν το πειραζεις την τρωει αμεσως την μπαταρια. Φωτεινοτητα στο 50% μεσα και στο 80% εξω. Δεν εχω προβλημα με τη συσκευη στη μπαταρια μου βγαζει το 8ωρο στη δουλεια με πολυ πειραγμα! Το προβλημα ειναι οτι κολλαει που και που... Κοιτα εγώ το χω έξω μόνιμα στο 100% τη φωτεινότητα γιατί έχω και δεύτερη μπαταρία και δε με πολυ νοιάζει, και πάλι όμως βγάζω 5ωρο περίπου. Δες μήπως με καθαρή εγκατάσταση στρωσει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. May 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2015 Που σας ψιλο-κολλαει παιδια? Στις εναλλαγές των μενου? Φτου φτου μη το ματιαξω, το δικό μου πάει πάρα πολύ ωραια. Μέχρι που συνήθισα και την ασπριλα πλέον! Λιγο την μνήμη να προσέξουν ακόμη γιατι τρώει κανένα redraw αραιά και που και ολα καλά μετα. Σε γενικές γραμμες λοιπον, καλα πάει. Με μια καλή major αναβάθμιση για bug fixes και memory leakage και μετά πλεον θα ειναι don't touch! Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. May 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2015 Γυρνα το κινητό σε κιτκατ αν σε βόλευε. Το έχω κάνει και γίνεται απλά με οντιν και φλασαρισμα την ρομ της κιτκατ. Δεν θα έχεις θέμα με την επιστροφή Μπα υποφερεται. Άσε που ετοιμάζω και εφαρμογή Android και θέλω να την τεστάρω σε lolipop οπότε δεν πειράζει μια χαρά είμαι :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. May 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2015 Δεν κανει πολλα κολληματα αλλα οσα κανει σου την σπανε λιγο...κανει γενικα σε εφαρμογες και φυσικα οταν πας να παρεις τηλεφωνο. Αν δεν δωσουν την 5.1 νομιζω ΦΩΣ δεν θα δουμε εμεις που εχουμε μικρα θεματακια. Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern Δημ. May 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2015 (edited) Είναι φυσιολογικό στην αρχική οθόνη να χρειάζεται απο 1,18-1,22GB RAM? Edited May 30, 2015 by Bayern Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. May 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2015 Είναι φυσιολογικό στην αρχική οθόνη να χρειάζεται απο 1,18-1,22GB RAM? Κι εμένα έτσι είναι, ίσως λίγο παραπάνω. Γενικό θέμα της λολιποπ είναι το leak αυτό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern Δημ. May 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2015 Κι εμένα έτσι είναι, ίσως λίγο παραπάνω. Γενικό θέμα της λολιποπ είναι το leak αυτό Το περιβόητο memory Leake είναι που ακούγετε η είναι κάτι άλλο αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. May 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2015 Το περιβόητο memory Leake είναι που ακούγετε η είναι κάτι άλλο αυτό? Ναι αυτό το memory leak είναι, που λένε όσοι έχουν βάλει λολιποπ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanospc Δημ. May 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2015 Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί σε αυτό το κινητό δεν δώσανε 3gb ram Παράθεση 1+ Never Settle Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. May 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2015 Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί σε αυτό το κινητό δεν δώσανε 3gb ram Αν διναν 3 ραμ θα αντεχε παραπανω στον χρονο και δεν θα σε ''αναγκαζε'' να παρεις νεοτερο κινητο μετα απο κανα 2 χρονια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Samaro Δημ. May 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2015 Καλημέρα σας. Μου ήρθε μήνυμα για ενημέρωση λογισμικού (400 ΜΒ ) σήμερα !!!!. Γνωρίζετε κάτι ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex1987car2150 Δημ. May 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2015 Αν μας πεις ποια έκδοση λογισμικού έχεις θα γνωρίζουμε ☺ Παράθεση Motorola Atrix -> Galaxy S5 -> Mi Note 2 -> S9+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deNordic Δημ. May 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2015 ΟΚ, το Lollipop "τρώει" 1-1,3GB ram. To ΚΚ πόσο έπιανε στην αρχική οθόνη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. May 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2015 Έχει να προτείνει κάποιος εναλλακτική εφαρμογή για κάμερα; βαρέθηκα την στοκ της σαμσουνγκ και θέλω να πειραματιστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Samaro Δημ. May 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2015 Αν μας πεις ποια έκδοση λογισμικού έχεις θα γνωρίζουμε ☺ Είχα την 5.0 και απ' ότι είδα μετά, πάλι την ίδια έχω. Μήπως κάποια βελτίωση της 5.0 ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts