Jump to content

Samsung Galaxy S5 (G900F)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημερα μου ηρθε αναβαθμιση,BOD3 . Τι καλυτερο διαθετει ; Απο μπαταρια ειναι πιο καλα τα πραγματα ;

Λιγο πιο smooth εμπειρια. Μη περιμενεις καμια τρελη διαφορα.

Από μπαταρια δεν καταλαβα καμια διαφορα.

• Απαντήσεις 6,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Επισυναπτόμενες εικόνες

Λιγο πιο smooth εμπειρια. Μη περιμενεις καμια τρελη διαφορα.

Από μπαταρια δεν καταλαβα καμια διαφορα.

τα ιδια παντελακη μου λοιπον...αντε να μας δωσουν την 5.1 γιατι μου τραβαει κατι κολληματα που και που !

My Name Is George V.

τα ιδια παντελακη μου λοιπον...αντε να μας δωσουν την 5.1 γιατι μου τραβαει κατι κολληματα που και που !

Κακά τα ψέματα η kitkat ήταν πιο σταθερή και πιο γρήγορη. Ποτέ δεν μου πάγωσε το κινητό ούτε κόλλησε. Ενώ με lollipop το έχει κάνει ακόμα και μετά από odin+reset. Βέβαια χωρίς reset ήταν δράμα η κατάσταση τώρα είναι ανεκτή προς καλή. Με την 5.1.1 λύνονται τα κολλήματα και τα leaks αυτή τη φορά πρέπει να βρισουμε τη Google και όχι τη Samsung γιατί ήταν απαράδεκτη με την lolipop. Υπομονή. :)

Κακά τα ψέματα η kitkat ήταν πιο σταθερή και πιο γρήγορη. Ποτέ δεν μου πάγωσε το κινητό ούτε κόλλησε. Ενώ με lollipop το έχει κάνει ακόμα και μετά από odin+reset. Βέβαια χωρίς reset ήταν δράμα η κατάσταση τώρα είναι ανεκτή προς καλή. Με την 5.1.1 λύνονται τα κολλήματα και τα leaks αυτή τη φορά πρέπει να βρισουμε τη Google και όχι τη Samsung γιατί ήταν απαράδεκτη με την lolipop. Υπομονή. :)

Γυρνα το κινητό σε κιτκατ αν σε βόλευε. Το έχω κάνει και γίνεται απλά με οντιν και φλασαρισμα την ρομ της κιτκατ. Δεν θα έχεις θέμα με την επιστροφή

Καλημερα μου ηρθε αναβαθμιση,BOD3 . Τι καλυτερο διαθετει ; Απο μπαταρια ειναι πιο καλα τα πραγματα ;

Πλέον έχει και σίγαση εκτός από δόνηση και ήχο.

Πλέον έχει και σίγαση εκτός από δόνηση και ήχο.

Νομιζω και στην BOC7 τα ειχα αυτα. Για την μπαταρια με νοιαζει πιο πολυ αν ειναι καλυτερη !

My Name Is George V.

Νομιζω και στην BOC7 τα ειχα αυτα. Για την μπαταρια με νοιαζει πιο πολυ αν ειναι καλυτερη !

5ωρο οθόνη βγάζει στο νερό με wifi και κοντά στις 4:30 με δεδομένα.

5ωρο οθόνη βγάζει στο νερό με wifi και κοντά στις 4:30 με δεδομένα.

5ωρο ;;; εγω με wifi πανω απο 3ωρο δεν ειδα ποτε !

My Name Is George V.

5ωρο ;;; εγω με wifi πανω απο 3ωρο δεν ειδα ποτε !

Νομίζω το έχεις ξανά πει. 5ωρο στο 0% εννοώ εωω ας πούμε. Εσύ σε τι ποσοστό σου βγάζει 3 ωρες; Δοκίμασε να φλασαρεις την ρομ με οντιν. Επαναφορά εργοστασιακων πριν την εγκατάσταση και μετά την εγκατάσταση με οντιν.

Νομίζω το έχεις ξανά πει. 5ωρο στο 0% εννοώ εωω ας πούμε. Εσύ σε τι ποσοστό σου βγάζει 3 ωρες; Δοκίμασε να φλασαρεις την ρομ με οντιν. Επαναφορά εργοστασιακων πριν την εγκατάσταση και μετά την εγκατάσταση με οντιν.

Ειδα μια βελτιωση σε stand mode αλλα οχι τρομερη .Αν το πειραζεις την τρωει αμεσως την μπαταρια. Φωτεινοτητα στο 50% μεσα και στο 80% εξω. Δεν εχω προβλημα με τη συσκευη στη μπαταρια μου βγαζει το 8ωρο στη δουλεια με πολυ πειραγμα!

Το προβλημα ειναι οτι κολλαει που και που...

My Name Is George V.

Ειδα μια βελτιωση σε stand mode αλλα οχι τρομερη .Αν το πειραζεις την τρωει αμεσως την μπαταρια. Φωτεινοτητα στο 50% μεσα και στο 80% εξω. Δεν εχω προβλημα με τη συσκευη στη μπαταρια μου βγαζει το 8ωρο στη δουλεια με πολυ πειραγμα!

Το προβλημα ειναι οτι κολλαει που και που...

Κοιτα εγώ το χω έξω μόνιμα στο 100% τη φωτεινότητα γιατί έχω και δεύτερη μπαταρία και δε με πολυ νοιάζει, και πάλι όμως βγάζω 5ωρο περίπου. Δες μήπως με καθαρή εγκατάσταση στρωσει

Που σας ψιλο-κολλαει παιδια? Στις εναλλαγές των μενου?

Φτου φτου μη το ματιαξω, το δικό μου πάει πάρα πολύ ωραια. Μέχρι που συνήθισα και την ασπριλα πλέον!

Λιγο την μνήμη να προσέξουν ακόμη γιατι τρώει κανένα redraw αραιά και που και ολα καλά μετα.

Σε γενικές γραμμες λοιπον, καλα πάει. Με μια καλή major αναβάθμιση για bug fixes και memory leakage και μετά πλεον θα ειναι don't touch!

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Γυρνα το κινητό σε κιτκατ αν σε βόλευε. Το έχω κάνει και γίνεται απλά με οντιν και φλασαρισμα την ρομ της κιτκατ. Δεν θα έχεις θέμα με την επιστροφή

Μπα υποφερεται. Άσε που ετοιμάζω και εφαρμογή Android και θέλω να την τεστάρω σε lolipop οπότε δεν πειράζει μια χαρά είμαι :)

Δεν κανει πολλα κολληματα αλλα οσα κανει σου την σπανε λιγο...κανει γενικα σε εφαρμογες και φυσικα οταν πας να παρεις τηλεφωνο.

Αν δεν δωσουν την 5.1 νομιζω ΦΩΣ δεν θα δουμε εμεις που εχουμε μικρα θεματακια.

My Name Is George V.

Είναι φυσιολογικό στην αρχική οθόνη να χρειάζεται απο 1,18-1,22GB RAM?

Κι εμένα έτσι είναι, ίσως λίγο παραπάνω. Γενικό θέμα της λολιποπ είναι το leak αυτό

Κι εμένα έτσι είναι, ίσως λίγο παραπάνω. Γενικό θέμα της λολιποπ είναι το leak αυτό

Το περιβόητο memory Leake είναι που ακούγετε η είναι κάτι άλλο αυτό?

Το περιβόητο memory Leake είναι που ακούγετε η είναι κάτι άλλο αυτό?

Ναι αυτό το memory leak είναι, που λένε όσοι έχουν βάλει λολιποπ

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί σε αυτό το κινητό δεν δώσανε 3gb ram

Αν διναν 3 ραμ θα αντεχε παραπανω στον χρονο και δεν θα σε ''αναγκαζε'' να παρεις νεοτερο κινητο μετα απο κανα 2 χρονια

Έχει να προτείνει κάποιος εναλλακτική εφαρμογή για κάμερα; βαρέθηκα την στοκ της σαμσουνγκ και θέλω να πειραματιστω

Αν μας πεις ποια έκδοση λογισμικού έχεις θα γνωρίζουμε ☺

Είχα την 5.0 και απ' ότι είδα μετά, πάλι την ίδια έχω. Μήπως κάποια βελτίωση της 5.0 ???

• The title was changed to Samsung Galaxy S5 (G900F)