panos_27 Δημ. March 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2015 Παιδια πηρα το τηλεφωνο με εργοστασιακα εγκατεστημενη την λολιποπ 5.0 Χωρα προελευσης Αυστρια, Βιετναμ παραγωγη 31/1/15 απο Καιζερστορ αγορα Θελω να ρωτησω, υπαρχει τροπος να κανω ροοτ στην 5.0 χωρις να γραψει knox; Γνώμη μου άσε να περάσει κάνας μήνας και αν δεν βγάλει πρόβλημα γράψε τον Knox, δεν θα βγάλει λογικά τίποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafitolis Δημ. March 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2015 κάτοχος και εγω από χτες μετά την προσφορά η λάθος σε χαμηλή τιμή από σκρουτζομάγαζο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. March 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2015 κάτοχος και εγω από χτες μετά την προσφορά η λάθος σε χαμηλή τιμή από σκρουτζομάγαζο Τι εννοείς λάθος στην τιμή; το πήρες τις προάλλες που το είχαν στα 260; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rs280ps Δημ. March 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2015 Πλεον με την εκδοση 5,0 αντιμετωπιζει καποιο προβλημα υπερθερμανσης η συσκευη? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackertom Δημ. March 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2015 παντως παιδια οσοι πιστευετε οτι το κινητο κολλαει μετα την αναβαθμιση και οτι τι χαλια που ειναι η Lollipop κτλ...η σιγουρη λυση ειναι μια...επαναφορα-περασμα με odin (3,07 εγω)-επαναφορα...ΣΑΝ ΝΑ ΕΧΩ ΑΛΛΟ ΚΙΝΗΤΟ!!! εγω ειμαι τερμα αρχαριος και το εκανα σε 5-10 λεπτα, θυσιασα λιγο χρονο για να ξαναστησω το κινητο και τωρα απολαμβανω μια καινουρια τουμπανιασμενη συσκευη που δεν κολλαει πουθενα και η μπαταρια ειναι σουπερ..το προτεινω ανεπιφυλακτα... Μπορεί να γυρίσει σε kitkat χωρίς προβλήματα; Ας γράψει και knox. . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafitolis Δημ. March 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2015 Τι εννοείς λάθος στην τιμή; το πήρες τις προάλλες που το είχαν στα 260; ναι στα 260 ε υποθέτω ότι ήταν λάθος αφού πάνω στην απόδειξή γράφει αξία προϊόντος 360 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. March 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2015 ναι στα 260 ε υποθέτω ότι ήταν λάθος αφού πάνω στην απόδειξή γράφει αξία προϊόντος 360 Τελικά 260 το πήρες ή 360; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafitolis Δημ. March 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2015 260 το πήρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. March 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2015 260 το πήρα Αφού η απόδειξη έλεγε 360 πως γίνεται να έδωσες 260; :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jvougiou Δημ. March 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2015 αν το πηρε 260 μαλλον το mini θα πηρε εκτος αν ητανε μεταχειρισμενο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafitolis Δημ. March 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2015 το s5 είναι κανονικά σφραγισμένο το πήρε πολύς κόσμος όχι μόνο εγω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. March 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2015 αν το πηρε 260 μαλλον το mini θα πηρε εκτος αν ητανε μεταχειρισμενο Διάβασα και αλλού ότι σε καποιο eshop έκαναν λάθος στην τιμή στην σελίδα τους,όμως ήταν αρκετά σωστοί ώστε να το πουλήσουν στην φτηνή λάθος τιμή σε όσους το παράγγειλαν .Την απόδειξη φαντάζομαι την έβγαλαν στην σωστη,αρχική, τιμή για να μην έχουν πρόβλημα με την εφορία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jvougiou Δημ. March 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2015 μπραβο στο e-shop τοτε και τυχεροι οσοι το πηρανε τοσο φτηνα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lympero Δημ. March 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2015 Νέο update για Αγγλία. Για να δούμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. March 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2015 Νέο update για Αγγλία. Για να δούμε Πες μας αν έχει κάποια αλλαγή που αξίζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bikos68 Δημ. March 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2015 Νέο update για Αγγλία. Για να δούμε Ειμαι δουλεια και δε μπορω να δω...νεο?? 5.1 περιμενουμε το δωσε? η δεν ειχες κανει το BOB7 ? Παράθεση Jason the Greek Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lympero Δημ. March 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2015 Ειμαι δουλεια και δε μπορω να δω...νεο?? 5.1 περιμενουμε το δωσε? η δεν ειχες κανει το BOB7 ? BOC7. Τον Bob τον έχω καιρό. Παραμένει 5.0 βέβαια Το μόνο που λέει είναι improved performance Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jvougiou Δημ. March 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2015 που υπαρχει το νεο update? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eimai Δημ. March 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2015 (edited) το κατεβάζω και εγώ τώρα ΟΤΑ. μόλις κατέβει θα πω εντυπώσεις edit νομίζω είναι ελάχιστα πιο smooth αλλά δεν έχει διαφορές. φαίνεται να ανοίγει πολύ πιο γρήγορα την συλλογή. από μπαταρία δεν μπορώ να ξέρω ακόμα Edited March 19, 2015 by eimai Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jvougiou Δημ. March 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2015 το κατεβάζω και εγώ τώρα ΟΤΑ. μόλις κατέβει θα πω εντυπώσεις edit νομίζω είναι ελάχιστα πιο smooth αλλά δεν έχει διαφορές. φαίνεται να ανοίγει πολύ πιο γρήγορα την συλλογή. από μπαταρία δεν μπορώ να ξέρω ακόμα εκανες wipe data μετα το OTA? μας μενει να δουμε αν εχει ακομα τα bugs ths ΒΟΒ7. καπου διαβασα σε ξενο forum οτι η αγγλικη G900FXXU1POBK ειναι ποιο σταθερη απο BTU. την εχει βαλει κανεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bikos68 Δημ. March 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2015 Κανω και γω το update...ειδατε το ειχα πει η εγγλεζικη παιρνει πιο γρηγορα αναβαθμισεις...;) Παράθεση Jason the Greek Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. March 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2015 εγω που εχω πολωνικο τιποτα ακομα . Τι παιζει ;;; Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bikos68 Δημ. March 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2015 Aυτη ειναι...για να δουμε... Παράθεση Jason the Greek Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. March 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2015 Aυτη ειναι...για να δουμε... Μεγάλη φαίνεται η αναβάθμιση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisk13 Δημ. March 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2015 Aυτη ειναι...για να δουμε... Βαλτό στον φορτιστή έχεις 23% μπαταρία... Παράθεση Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7 και τώρα Samsung Galaxy Νοte10 Plus + Samsung galaxy tab s2 8" 4G 2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts