marios_ch Δημ. August 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2014 Με usb 2 έρχεται. Ναι ετσι γράφει μπας και δεν καταλάβει καποιος οτι τρεχει android. Ωραια θενκς!! Τα πολωνικα παιρνουν πρωτα update αν δεν κανω λαθος? Υπαρχει πιο νεα απο την 4.4 2? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. August 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2014 Ωραια θενκς!! Τα πολωνικα παιρνουν πρωτα update αν δεν κανω λαθος? Υπαρχει πιο νεα απο την 4.4 2? Δεν γνωρίζω ποια παίρνουν πρώτα update. Οχι αυτη ειναι η τελευταια για το S5. Πιθανότατα θα πατε κατευθείαν στην 5.0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. August 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2014 Δεν γνωρίζω ποια παίρνουν πρώτα update. Οχι αυτη ειναι η τελευταια για το S5. Πιθανότατα θα πατε κατευθείαν στην 5.0 Ωραια θενκς! Κατι ακομα αν συμβαινει και σε αλλους, στο shealth οταν παω να κανω ενημερωση μου βγαζει διακοπηκε και κλεινει! Τι φταιει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalailama1 Δημ. August 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2014 Προερχόμενος από το lg g3 έχω να κάνω τις εξής παρατηρήσεις: Το s5 έχει ομορφότερη οθόνη για τα δικά μου γούστα και το τονίζω αυτό για τα δικά μου γούστα, έχει επίσης καλύτερο wifi σήμα πιάνω και μάλιστα καλά εκεί που το g3 αποσυνδεόταν, επίσης μου φαίνεται πως έχει καλύτερη μπαταρία. Σίγουρα πάντως είναι πολύ πιο smooth όλα τρέχουν απίστευτα γρήγορα, κανένα μα κανένα lag. Αυτό που θα μου λείψει από το g3 πολύ γιατί το χρησιμοποιούσα συνέχεια είναι το ραδιόφωνο. Παράθεση :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. August 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2014 Ωραια θενκς! Κατι ακομα αν συμβαινει και σε αλλους, στο shealth οταν παω να κανω ενημερωση μου βγαζει διακοπηκε και κλεινει! Τι φταιει? Μηπως εχεις κανει ανενεργο καποιες εφαρμογες τις σαμσουνγκ? Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. August 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2014 Προερχόμενος από το lg g3 έχω να κάνω τις εξής παρατηρήσεις: Το s5 έχει ομορφότερη οθόνη για τα δικά μου γούστα και το τονίζω αυτό για τα δικά μου γούστα, έχει επίσης καλύτερο wifi σήμα πιάνω και μάλιστα καλά εκεί που το g3 αποσυνδεόταν, επίσης μου φαίνεται πως έχει καλύτερη μπαταρία. Σίγουρα πάντως είναι πολύ πιο smooth όλα τρέχουν απίστευτα γρήγορα, κανένα μα κανένα lag. Αυτό που θα μου λείψει από το g3 πολύ γιατί το χρησιμοποιούσα συνέχεια είναι το ραδιόφωνο. Για το ράδιο υπάρχει η λύση των bluetooth ακουστικών που έχουν ενσωματωμένο ραδιόφωνο ενώ μπορείς να ακούς και ιντερνετικά. Είναι σπαστικό που έχουν βγάλει από τα sammy το ράδιο αλλά υπάρχουν και πλάγιες λύσεις για να κάνουμε τη δουλειά μας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. August 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2014 Μηπως εχεις κανει ανενεργο καποιες εφαρμογες τις σαμσουνγκ? Εχω κανει καποιες μηπως ξερει ποια ευθυνεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouss Δημ. August 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2014 (edited) Το lag εξαρτάται από το που έρχεται ο καθένας. Όταν κάποιος λέει ότι το Χ δεν έχει lag είναι πάντα σε σχέση με ό,τι είχε πριν. Αν έρχεται κάποιος από το S3 ας πούμε όλα είναι τέλεια και τρέχουν χωρίς lag. Δεν αμφισβητεί κανείς τις εμπειρίες του καθενός, αλλά σταματήστε να θεωρείτε σαν δεδομένο αυτό που υποκειμενικά πιστεύετε. Η Samsung έκανε μια προσπάθεια στο λογισμικό του S5. Έκανε βήματα προς τη σωστή κατεύθυνση αλλά έχει δρόμο ακόμα. Το lag εδώ κι εκεί υπάρχει, λιγότερο από παλιά αλλά όχι ανύπαρκτο. Αν αυτό οφείλεται στις επιπλέον εφαρμογές και σαν λύση δίνετε την απενεργοποίηση τους τότε απλά κοροϊδεύουμε ο ένας τον άλλο. Αν η λύση είναι σβήσε αυτό, άλλαξε εκείνο,απενεργοποίησε το τρίτο τότε πρώτον αναιρούμε τα πρόσθετα αλλά κι όλη την φιλολογία περί καλοφτιαγμένου λογισμικού. Αυτό όμως που πρέπει να δεχτούμε είναι ότι η συσκευή δείχνει απροβλημάτιστη. Και μπορεί κάποιος να το καταλάβει αυτό κοιτώντας το θέμα της συσκευής. Μαζί με αυτό του Μ8 το συγκεκριμένο είναι από τα πιο βαρετά να παρακολουθείς. Δεν υπάρχουν προβλήματα, αναφορές κι όλοι μιλάνε για αναβαθμίσεις και πότε θα τις πάρουν. Μεγάλη ιστορία να μην έχεις να σκέφτεσαι τέτοια θέματα... Edited August 28, 2014 by bouss Παράθεση You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. August 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2014 Εχω κανει καποιες μηπως ξερει ποια ευθυνεται? Για δες την samsung apps. Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. August 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2014 Για δες την samsung apps. αυτο ηταν θενκς!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sot2691 Δημ. August 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2014 (edited) Το lag εξαρτάται από το που έρχεται ο καθένας. Όταν κάποιος λέει ότι το Χ δεν έχει lag είναι πάντα σε σχέση με ό,τι είχε πριν. Αν έρχεται κάποιος από το S3 ας πούμε όλα είναι τέλεια και τρέχουν χωρίς lag. Δεν αμφισβητεί κανείς τις εμπειρίες του καθενός, αλλά σταματήστε να θεωρείτε σαν δεδομένο αυτό που υποκειμενικά πιστεύετε. Η Samsung έκανε μια προσπάθεια στο λογισμικό του S5. Έκανε βήματα προς τη σωστή κατεύθυνση αλλά έχει δρόμο ακόμα. Το lag εδώ κι εκεί υπάρχει, λιγότερο από παλιά αλλά όχι ανύπαρκτο. Αν αυτό οφείλεται στις επιπλέον εφαρμογές και σαν λύση δίνετε την απενεργοποίηση τους τότε απλά κοροϊδεύουμε ο ένας τον άλλο. Αν η λύση είναι σβήσε αυτό, άλλαξε εκείνο,απενεργοποίησε το τρίτο τότε πρώτον αναιρούμε τα πρόσθετα αλλά κι όλη την φιλολογία περί καλοφτιαγμένου λογισμικού. Αυτό όμως που πρέπει να δεχτούμε είναι ότι η συσκευή δείχνει απροβλημάτιστη. Και μπορεί κάποιος να το καταλάβει αυτό κοιτώντας το θέμα της συσκευής. Μαζί με αυτό του Μ8 το συγκεκριμένο είναι από τα πιο βαρετά να παρακολουθείς. Δεν υπάρχουν προβλήματα, αναφορές κι όλοι μιλάνε για αναβαθμίσεις και πότε θα τις πάρουν. Μεγάλη ιστορία να μην έχεις να σκέφτεσαι τέτοια θέματα... Γιά πές μας ακριβώς πού είναι το εδώ και πού το εκεί όσο αφορά το lag γιατί εγώ προσωπικά δεν το βλέπω ούτε εδώ ούτε εκεί.Επίσης δεν έχει να κάνει σε τίποτα το τί συσκευή είχε πρίν ο καθένας αλλά πως μεταχειρίζεται αυτήν πού έχει τώρα και να είσαι σίγουρος ότι άν είχε τέτοιου είδους προβλήματα η συσκευή θα είχε επισημανθεί απο τους περισσότερους εδώ ενώ τώρα συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο.:D Edited August 28, 2014 by sot2691 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azaaza Δημ. August 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2014 Την προηγούμενη Παρασκευή άρχισε να ¨Χανει ¨ την κάρτα μνήμης και οποία άλλη έβαζα μέσα ... Το τηλέφωνο ήταν αγορασμένο από σκρουτζομαγαζο και ήταν για την αγορά της ολανδιας και είχαν γίνει όλες οι αναβαθμισεις... Το πήγα στο service της samsung στην Πάτρα και μετά από δυο ημέρες μου είπαν να πάω να το πάρω γιατί ήταν έτοιμο ..... ΟΤΑ το πήρα μου είπαν ότι του έκαναν αναβάθμιση ... Είχαν σβηστει τα πάντα και πλέον το τηλέφωνο ήταν .... Ελληνικό original Csc code eur Firmware eur Active eur Country ISO gr Και Csc version G900FXXU1ANG2!!!!!! ( αυτή ειναι η τελευταία αναβαθμηση ;;;) Τώρα ρωτάω εγώ τι έγινε ; Update θα παίρνει κανονικά η μέσο Odin πλέον ; Υ.γ η κάρτα δουλεύει κανονικά Παράθεση Θελω να σηκωθώ ένα πρωί και να δω τον κόσμο με τα μάτια που είχα οταν ήμουν παιδί !!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. August 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2014 Κανονικά θα παίρνει τα update, χωρίς odin. Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitriolis Δημ. August 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2014 Ποια η διαφορά χρήσης με dalvik και ποια η με χρήση art; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. August 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2014 Ποια η διαφορά χρήσης με dalvik και ποια η με χρήση art; Χονδρικά οι διαφορές τους. http://lifehacker.com/android-art-vs-dalvik-runtimes-effect-on-battery-life-1507264545 Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouss Δημ. August 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2014 Γιά πές μας ακριβώς πού είναι το εδώ και πού το εκεί όσο αφορά το lag γιατί εγώ προσωπικά δεν το βλέπω ούτε εδώ ούτε εκεί.Επίσης δεν έχει να κάνει σε τίποτα το τί συσκευή είχε πρίν ο καθένας αλλά πως μεταχειρίζεται αυτήν πού έχει τώρα και να είσαι σίγουρος ότι άν είχε τέτοιου είδους προβλήματα η συσκευή θα είχε επισημανθεί απο τους περισσότερους εδώ ενώ τώρα συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο.:D Όλα είναι τέλεια. Αδιαφόρησε. Πήρες ό,τι καλύτερο υπάρχει και απλά σε ζηλεύω γι αυτό τα λέω. Παράθεση You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitriolis Δημ. August 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2014 Χονδρικά οι διαφορές τους. http://lifehacker.com/android-art-vs-dalvik-runtimes-effect-on-battery-life-1507264545 Εγώ το γύρισα σε art και ο Θεός βοηθός. Ελπίζω να είναι καλύτερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. August 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2014 Εγώ το γύρισα σε art και ο Θεός βοηθός. Ελπίζω να είναι καλύτερο. Σε 2-3 ημερες να μας ενημερωσεις πως πηγαινει. Ποση ωρα εκανε να γυρισει σε ART? Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. August 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2014 Εγώ το γύρισα σε art και ο Θεός βοηθός. Ελπίζω να είναι καλύτερο. Σε 2-3 ημερες να μας ενημερωσεις πως πηγαινει. Ποση ωρα εκανε να γυρισει σε ART? Θα ειναι ενδιαφέρον πολυ να δουμε πως παει. Σε αλλη υλοποιηση βεβαια, ενα LG g pad, ενω στην αρχη φαινόταν να πηγαινει καλα, μετα, προσθετικα, άρχισαν τα παρατράγουδα. Μεχρι και ολικο freeze ειχα. Το ξαναγύρισα σε dalvik και δεν ξανά έχει κανει κιχ απο τοτε. Εδω ομως ειναι αλλη συσκευη, αλλη υλοποίηση. Αν μπορεις κρατα μας ενημερους πως θα τα παει. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitriolis Δημ. August 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2014 Σε 2-3 ημερες να μας ενημερωσεις πως πηγαινει. Ποση ωρα εκανε να γυρισει σε ART? Αρκετή. Ζεστάθηκε κιόλας. Πιστεύω πρέπει να πέρασε κανένα τέταρτο. Άλλος δεν το έχει κάνει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. August 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2014 Αρκετή. Ζεστάθηκε κιόλας. Πιστεύω πρέπει να πέρασε κανένα τέταρτο. Άλλος δεν το έχει κάνει; Λογικό να υπερθερμανθεί. Μην μας ξεχάσεις, περιμένουμε τα νέα σου σε λίγες ημέρες. Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. August 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2014 Το είχα ψάξει αρκετά για art, είδα κάτι συγκριτικά και κατέληγαν στο οτι καθυστερεί παραπάνω με art συν το οτι δημιουργήθηκαν πολλές ασυμβατότητες με τις stock apps. Τουλάχιστον στο S5. Να παραθέσω και το post του cnet όπου παρέτρεπε τους χρήστες να γυρίσουν σε art και στο s5 και η πλειοψηφία brickαρε το κινητό. (link) Προσωπικά θα περιμένω το android L που θα έχει μόνο art οπότε δεν θα έχουμε τα τωρινά θέματα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. August 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2014 Σε νερό ή πισίνα το έβαλε κάνεις να πει εντυπώσεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. August 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2014 Αρκετή. Ζεστάθηκε κιόλας. Πιστεύω πρέπει να πέρασε κανένα τέταρτο. Άλλος δεν το έχει κάνει; Το έχω κάνει 2 φορές. Δεν είναι έτοιμο ακόμη δυστυχώς Το είχα ψάξει αρκετά για art, είδα κάτι συγκριτικά και κατέληγαν στο οτι καθυστερεί παραπάνω με art συν το οτι δημιουργήθηκαν πολλές ασυμβατότητες με τις stock apps. Τουλάχιστον στο S5. Να παραθέσω και το post του cnet όπου παρέτρεπε τους χρήστες να γυρίσουν σε art και στο s5 και η πλειοψηφία brickαρε το κινητό. (link) Προσωπικά θα περιμένω το android L που θα έχει μόνο art οπότε δεν θα έχουμε τα τωρινά θέματα. Κάπως έτσι είναι τα πράγματα Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. August 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2014 Αρα εχουμε πολυ δρομο ακομη για την ART. Και στο g pad, αν και δεν ειδα θεμα καθυστερήσεων, τα freeze ηταν παρα πολυ συχνα. Στην L πιστευω οτι θα δουμε σωστη λειτουργια της. Μεχρι τοτε .... Dalvik. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts