apagal Δημ. July 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2014 Καλησπερα παιδια,μετα απο λιγες ωρες χρησεις,παρατηρησα βελτιωμενη λειτουργια του finger scanner. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Malathroubas Δημ. July 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2014 Καλησπερα παιδια,μετα απο λιγες ωρες χρησεις,παρατηρησα βελτιωμενη λειτουργια του finger scanner. H μνήμη Ram παρέμεινε 1.8? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apagal Δημ. July 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2014 H μνήμη Ram παρέμεινε 1.8? Οχι , και εγω πλεον ειμαι μεταξυ 1,25 με 1,4 ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. July 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2014 πολλοι το ειχαν κραξει το s5 αλλα τελικα αλλαξαν γνωμη στην πορεια,εχει οτι καλυτερο κυκλοφορει σε οθονη!γενικα προσφερει το κατι παραπανω απο μια super amoled Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitriolis Δημ. July 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2014 Απο ραδιο τι βαζουμε παιδια ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. July 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2014 πολλοι το ειχαν κραξει το s5 αλλα τελικα αλλαξαν γνωμη στην πορεια,εχει οτι καλυτερο κυκλοφορει σε οθονη!γενικα προσφερει το κατι παραπανω απο μια super amoled Όλοι το είχατε κράξει! Παίζει να μουν ο μόνος που το στήριζε :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. July 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2014 Παιδιά 2 ερωτήσεις για τη λευκή έκδοση: - Το πίσω καπάκι μετά από χρήση χωρίς θήκη κλπ, λερώνεται; Αν ναι, καθαρίζει; - Το LED λαμπάκι μπροστά είναι ευδιάκριτο όταν ανάβει ή είναι θαμπό; ευχαριστώ Το led είναι ψιλό ψόφιο αλλά με extra πρόγραμμα παίρνει τα πάνω του Έχει παρατηρήσει κανένας άλλος θέμα με τη Ram? να έχει παρουσιαστέι μειωμένη? Ναι ονομαστικά είναι πιο λίγη αλλά στη λειτουργία εμένα μου δεσμεύει πιο λίγη και το τηλέφωνο δουλεύει πιο smooth. Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michkal91 Δημ. July 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2014 Παιδια μια ερωτηση γιατι θα τρελαθω. Αρχικα δεν μπορω να κατεβάσω το update από το τηλέφωνο γιατί μου λέει οτι ο διακομηστής έχει περάσει το επιτρεπόμενο όριο ή κατι τετοιο. Δοκιμάζω απο kies και μου λέει οτι χρειάζεται 100mb storage ενώ έχω ελεύθερα 10gb... Τι γίνεται;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
setter Δημ. July 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2014 Παιδιά καλημέρα θα ήθελα στης αναπάντητες κλήσεις να βλέπω ποιος με έχει πάρει καθώς και την φωτογραφία του κάποτε το έκανε κάτι έκανα όμως και μου δείχνει μόνο ότι έχω αναπάντητη κλήση δεν μου δείχνει ποιος με κάλεσε. Πως μπορώ να το επαναφέρω; Ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitriolis Δημ. July 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2014 Καλημέρα. Παιδιά τι γίνεται με την φόρτιση; Το έβαλα να φορτίσει από το 13% και το έβγαλα στο 85% στις 5 ώρες φορτίσματος. Τόσο απελπιστικά αργή είναι η φόρτιση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. July 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2014 Με τον δικό του φορτιστή; Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitriolis Δημ. July 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2014 Με τον δικό του φορτιστή; Ναι. Έναν άσπρο είχε μέσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliost Δημ. July 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2014 Καλημέρα. Παιδιά τι γίνεται με την φόρτιση; Το έβαλα να φορτίσει από το 13% και το έβγαλα στο 85% στις 5 ώρες φορτίσματος. Τόσο απελπιστικά αργή είναι η φόρτιση; Κάποια εφαρμογή πρέπει να σου καταναλώνει ενέργεια ή ο φορτιστής έχει θέμα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. July 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2014 Δοκίμασε και με άλλο καλώδιο Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitriolis Δημ. July 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2014 Κάποια εφαρμογή πρέπει να σου καταναλώνει ενέργεια ή ο φορτιστής έχει θέμα... Δοκίμασε και με άλλο καλώδιο Να επικοινωνήσω με το μαγαζί που το πήρα, θα τον αλλάξουν ή πρέπει να πάω το κινητό εκεί; Πιστεύω να μην είναι θέμα τηλεφώνου αλλά φορτιστή. Ο φορτιστής του sii κάνει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreas69k Δημ. July 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2014 (edited) Καλησπέρα παιδιά μέχρι χθες κάτοχος S4 octa core και το πούλησα για αγορά S5...Λοιπόν είμαι απο Κυπρο μπορώ να αγορασω και το quad αλλα και το octa υπαρχουν και τα 2 μοντέλα εδω..Θέλω τα φώτα σας και την γνώμη σας πιο απο τα 2 μοντέλα να πάρω και γιατί. .πιες οι διαφορες τους πιο απο τα 2 η μπαταρία κρατάει περισσότερο Edited July 31, 2014 by Andreas69k Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. July 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2014 Να επικοινωνήσω με το μαγαζί που το πήρα, θα τον αλλάξουν ή πρέπει να πάω το κινητό εκεί; Πιστεύω να μην είναι θέμα τηλεφώνου αλλά φορτιστή. Ο φορτιστής του sii κάνει; Ναι δοκίμασε με του S2 να δεις αν φταίει ο φορτιστής η το κινητό. Αν φταίει ο φορτιστής, τον πας στη smartec και στον αλλάζουν. Αν φταίει το κινητό πάλι το ίδιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BIANCOrossi Δημ. July 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2014 Καλημέρα. Παιδιά τι γίνεται με την φόρτιση; Το έβαλα να φορτίσει από το 13% και το έβγαλα στο 85% στις 5 ώρες φορτίσματος. Τόσο απελπιστικά αργή είναι η φόρτιση; Ελπιζω να μιλας παντα για φορτιση σε πριζα, Γιατι αν μιλας για usb ειναι νορμαλ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliost Δημ. July 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2014 Και με usb νάναι πάλι πολύ είναι 6 ώρες πληρη φόρτιση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BIANCOrossi Δημ. July 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2014 Πανω κατω τοσο θελει με usb. εχει 2800 mah μπαταρια. τσεκαρισμενο απο μενα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. July 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2014 Και με usb νάναι πάλι πολύ είναι 6 ώρες πληρη φόρτιση... Μου έχει τύχει με το s4 λόγο κακης τροφοδοσίας από την πρίζα να κολλήσει και να φορτίζει σαν να έχεις συνδέσει usb κανε επανεκκίνηση:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. July 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2014 Μου έχει τύχει με το s4 λόγο κακης τροφοδοσίας από την πρίζα να κολλήσει και να φορτίζει σαν να έχεις συνδέσει usb κανε επανεκκίνηση:rolleyes: Έτσι, το έχω πάθει και εγώ με το note 3, πρώτα επανεκκίνηση μήπως έχει κολλήσει και καμία εφαρμογή ή διεργασία από πίσω και τρέχει, μετά αλλαγή πρίζας, φορτιστή και αν δεν τότε πάμε περαιτέρω. Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r1538 Δημ. July 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2014 Παιδια αγορασα ενα usb 3.0 cable απο ebay: http://www.ebay.co.uk/itm/331207820152?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649 αλλα εχει μονο το καλωδιο χωρις φορτιστη μπροστα που μπαινει στην μπριζα... Χρειαζετε να παρω αλλο ή κανει ο φορτιστης που εχω με το usb 2.0 cable που εχω τωρα ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitriolis Δημ. July 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2014 Ελπιζω να μιλας παντα για φορτιση σε πριζα, Γιατι αν μιλας για usb ειναι νορμαλ.Και με usb νάναι πάλι πολύ είναι 6 ώρες πληρη φόρτιση...Πανω κατω τοσο θελει με usb. εχει 2800 mah μπαταρια. τσεκαρισμενο απο μενα Μου έχει τύχει με το s4 λόγο κακης τροφοδοσίας από την πρίζα να κολλήσει και να φορτίζει σαν να έχεις συνδέσει usb κανε επανεκκίνηση:rolleyes: Έτσι, το έχω πάθει και εγώ με το note 3, πρώτα επανεκκίνηση μήπως έχει κολλήσει και καμία εφαρμογή ή διεργασία από πίσω και τρέχει, μετά αλλαγή πρίζας, φορτιστή και αν δεν τότε πάμε περαιτέρω. Φόρτισα με του sii και πήρε αμέσως. Μόλις ξεφορτίσει θα ξαναδοκιμάσω αλλιώς επιστροφή για αλλαγή φορτιστή. Η φόρτιση ήταν από πρίζα κι όχι από USB. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos93gr Δημ. July 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2014 Παιδια βγηκε η αναβαθμιση τελικα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts