Jump to content

Samsung SGH-V200

stakis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

γεια σας παιδια

για πειτε μου γιατι το ειδα για λιγο απο μια φιλη και αν και εψαξα καπως δεν ειδα αν ανοιγοντας μια εικονα μπορεις να την στειλης πχ σε αλλο κινητο μεσω ΙΡ (ΒΤ δεν εχει αν δεν κανω λαθος) η σε Η/Υ παλι μεσω ΙΡ ?? :(

• Απαντήσεις 488
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλημερα σας και καλοριζικη η νεα πορτα στο χωρο των κινητων επικοινωνιων.

Εψαχνα τον τελευταιο καιρο για ενα κινητο εγχρωμο και βρεθηκα σε μεγαλη συγχυση.Ηθελα χωρις συμβιβασμους την τελεια οθονη και την τελεια ποιοτητα κατασκευης.Αφου διαβασα ολα τα γραφομενα ιδιοκτητων και μη, τοπικα και διεθνη,και με την σχετικη εμπειρια που εχω απο αλλες αγορες κινητων,πηρα εχθες το V200.Μεχρι σημερα εχω διαθεσει πολλα χρηματα για αγορες διαφορων ηλεκτρονικων συσκευων και ιδιως τηλεπικοινωνιακων.Το λιγοτερο που μπορω να πω συγχαρητηρια στην Samsung... Ειναι πρωτη φορα που αγοραζω προιον της και ειχα μια επιφυλαξη για το τι θα δω.Θα ξεκινησω απο την συσκευασια και για αυτους που ξερουν δεν χρειαζεται να πω περισσοτερα...Το κουτι ειναι σφραγισμενο με ταινια της εταιριας και προτρεπει τον καταναλωτη ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ να μην δεχθει την συσκευη αν αυτη η ταινια ειναι αλλοιωμενη!!!!!.Σε καμια αλλη συσκευασια ηλεκ.συσκευης δεν το εχω δει αυτο.Ολες οι μεταλλικες γιαλιστερες επιφανειες του τηλεφωνου καλυπτονταν απο πλαστικο καθως και οι οθονες.Ενα ελατωμα μου ειναι η υπερμετρη προσοχη στην λεπτομερεια.Το ψυρισα για να βρω ενα ψεγαδι...ματαια ομως.Τελεια κατασκευη απο ολες τις αποψεις φινιρισμα,εφαρμογη πλαστικων,μια τιμια συσκευη για τα χρηματα που καταβαλεις.Η οθονη του θα συγκρατηθω να μην πω τελεια.Πρεπει να την δεις για να καταλαβεις.Συγκριτικα με του Panasonic (επειδη ειναι και αυτη πολυ καλη ισως η καλυτερη που ειχα δει πριν του Samsung) ειναι πιο φωτεινη και με περισσοτερη χρωματικη ευκρινεια,αυτη την εντυπωση μου δημιουργησε.Manuals και Ελληνικα και Αγγλικα τοσο για τις λειτουργιες του τηλεφωνου οσο και για το λογισμικο καθως και για την ρυθμιση του WAP!!!!.Η διασυνδεση με τον φορητο ηταν αμεση μεσω υπερυθρων(παντα λογω ελλειψης σειριακης) κανοντας γρηγορη επεξεργασια του τηλ.καταλογου με το EasyGPRS.Εγιναν ολα τοσο γρηγορα, εγκατασταση και διασυνδεση που δεν το περιμενα,λογω των γραφομενων αλλων χρηστων για δυσκολια επικοινωνιας με το προγραμμα της Samsung.Η φωτογραφια που τραβηξα εχθες το βραδυ δεν ηταν για τα δικα μου μετρα και σταθμα :( αλλα επρεπε να κανω καποιες ρυθμισεις που αντεληφθηκα κατωπιν.Τελος παντων δεν πιστευω και ουτε εχει και ενδιαφερον για ενα κατασκευαστη να ενσωματωσει μια τελειων επιδοσεων φωτογραφικη μηχανη σε κινητο,γιατι απλα θα επρεπε το κινητο να ειχε και.... ιμαντα :lol:

Το μενου ειναι λογικο και γρηγορο αλλα αυτο ειναι υποκειμενικο.Συνηθησμενος απο nokia και ericsson και sony και motorola θα ελεγα οτι πλησιαζει στη sony.Πολυ καλη διαχειρηση του τηλ καταλογου εμφανιζοντας στον ιδιο καταλογο και την sim και το τηλεφωνο που σε κανει να πιστευεις πως εχεις ενα ενιαιο αποθηκευτικο χωρο.

Για τις δικες μου απαιτησεις ειναι λιγο, αλλα ολα ειναι μια συνηθεια.Συνηθησμενος απο το ροπαλο της nokia(9210injection) που τα ειχα ολα μαζι μου τωρα νιωθω πως πρεπει να αγορασω.... στυλο και μπλοκακι :wacko: :( .(Δεν το πιστευω..με πιανω να το ανοιγω για να δω πως δεν εχω παραισθησεις.Πω Πω Πω τι οθονη ειναι αυτη ρε π...στη μου,μετα ανοιγω το ροπαλο και νομιζω οτι βλεπω φωτο απο εφημεριδα του 1990 :blink: :eek: )

Εαν ειχε slot για mmc και λειτουργικο 60 για εφαρμογες και ενα exelακι να καταχωρω τις διαφορες σημειωσεις μου για μενα ηταν τελειο.Δηλαδη D700 ;)

- Stathis -

-ksereis an trabaei video? :!:

-ksereis an mporei na bgazei tin foto tou kalounta? :!:

diladi otan se kalei kapios na bgenei i foto tou ( an exeis kataxwirmeni foto tou fisika)

sto 7250 de ginete :'(

So this is how liberty dies, with thunderous applause

Καλησπερα παιδια.Εχουμε και λεμε....

Τι να πω δηλαδη.Τετοια οθονη σε τηλεφωνο απιστευτο!!!.Ανοιγο το τηλ διπλα στο φορητο και τα χρωματα του φορητου ειναι θαμπα :( :wacko:.

Δεν γινεται...Στην εργασια μου εχουν καποιοι συναδελφοι gd87 και gx10

και καυχουνται.Σημερα πηγα διπλα σε εναν χαμογελαστο με gx10 γεματον ειρωνια και του ζητησα να τα ανοιξουμε ταυτοχρονα παρουσια αλλων συναδελφων...Επαθε χρωματικο σοκ, δεν πιστευε στα ματια του.Αναγκαστηκα να απενεργοποιησω το φωτισμο μην πεσει σε μελαγχολια.Μα και με απενεργοποιημενο το φωτισμο αυτο επεμενε να ειναι λαμπρο :eek: :wacko: .

Λοιπον πληρωσα την οθονη και την ποιοτητα κατασκευης και πιστεψτε με αξιζει.Ολες οι εικονες ειναι κινουμενες.Για ηχο δεν λεω τιποτα :blink: .Η σιωπη μου προς απαντηση σας.Για ακουστικο,παλι δεν θα πω τιποτα.Σκεφτειτε πως ειμαι και βαρυκοος!!!.

Τι δεν κανει τουλαχιστον με τα εργαλεια που παρεχονται στο πακετο.

ΔΕΝ στελνει τιποτα με υπερυθρες αμεσα(απο κινητο σε κινητο),ΔΕΝ υπαρχει θεση για φωτο στις επαφες του τηλ καταλογου οπως πχ στο 7650.Οσο και αν εψαξα δεν βρηκα κατι.Δηλαδη τι να ψαξω;;;.Ειναι τοσο λογικο το μενου του που δεν χανεσαι με τιποτα.Για μενα αψογο.

Στα διεθνη sites υπαρχει παραπληροφορηση δυστυχως.Εχω κατεβασει review απο mobile-review.com και μιλαει για τρεις φωνητικες σημειωσεις των 35 sec :!:.Εγω δεν βρηκα τιποτα τετοιο και το Ελληνικο manual δεν αναφερει πουθενα κατι τετοιο ουτε και για φωνητικες κλησεις βρηκα τιποτα :!: :!: .Μου φαινεται οτι γραφουν οτι τους αρεσει!!

Μαλιστα καπου αλλου εγραφε οτι με ειδικο λογισμικο μπορει να γραψει η να παιξει video.Ουτε κατι τετοιο δεν αναφερεται πουθενα στο manual.Εαν υπαρχουν ενδοιασμοι η αντιρρησεις για τα γραφομενα μου παρακαλω να το επισημανετε δημοσιως.

Οι υπερυθρες χρησιμοποιουνται καθαρα για διασυνδεση με υπολογιστη που εχει φορτωμενο το easyGPRS για να μπορεσει να γινει ανταλλαγη δεδομενων.Το manual παντως τονιζει την χρηση του καλωδιου για απροσκοπτη μεταφορα.Εγω λογω ανωτερας βιας υποχρεουμαι να λειτουργω τις υπερυθρες και λειτουργουν πολυ ανετα ;) .

Αυτα προς το παρον και ενδεχομενως υπαρχει και συνεχεια.

Αν γνωριζετε κατι περισσοτερο απο αυτα που γραφω ποσταρετε αφοβα.

Καλο Σαββατοβραδο.

- Stathis -

diladi den ypostirizei na baleis foto ston tilefoniko katalogo e? :( krima!

na paei xameni toso orea o8oni ,

kai mia teleftaia erwtisi, me to kalodio pou exei sto kouti, mporeis na metafereis tis foto apo to kinito sou sto PC?

kata 89% tin deytera 8a paw na to parw.

gia peite mou ti prepei na proseksw, ti ekdwsi logismikou einai kalo na exw, posi wra proti fwrtisi? ktl.

esu hitech pou to exeis mporeis na mou peis (eilikrina) poso sou krataei i mpataria me normal xrisi? poso i slim kai poso i normal ? se meres an mporeis, EILIKRINA, 8a to exw to pi8anotero to tilefono sou lew tin deytera, 8a i8ela apla na eimai proetimasmenos, kserw oti einai i axilios fterna tou i anamoni tou samsung, giafto rwtaw.

episeis 8elw na mou apantiseis kai stis ekseis memonomenes erwtiseis (an de bariese :p )....

1: me mesimeriano kalokairino elliniko ilio i o8onoula tou pws fenete?

2: ston tilefoniko katalogo pws exeis kataxwrimena ta onomata?an ta exeis me ellinika, i stixisi pws einai? me elliniki alfabitiki i aggliki kai ta ellinika sto telos?

3: akousa oti an mou stiloun minima me ellinikous xaraktires den to bgazei to v200, ali8eyei?

4: grafontas SMS , ti ka8isterisi exei sto patima twn pliktron?sa NOKIA,sa SIEMENS,i san ERICSSON?

5: i entasi twn yperoxwn melodiwn (opws oloi lene) poso dinati einai pragmatika?, pio dinatoi apo tou gd87? i tou S55?sigrinemou tin entasi me antistixa polyfonika kinita

6: otan grafeis SMS (fisika xwris T9 afou den exei elliniko) grafeis unicode 60 xaraktirwn ala'ERICSSON palion? i kanonika?

7: an sou stiloun 2plo minima (apo kinito pou to ypostirizei fisika) 8a sou er8ei ena enomeno , i 2 xwria?

8: paratirisa oti i aristeri pleyra apo to portaki einai kommeni gia na xwresei i camera, to portaki tou diladi den efarmozei se olin tin siskebi, afto kanei to portaki tou perissotero asta8es? i pisteyeis oti melontika 8a ginei?

9: i eksoteriki tou o8oni mporeis na tin fotiseis monos sou xwris na anikseis to portaki tou?

10: akousa oti donisi mazi me ixo den exei, episeis akousa oti afto dior8onete, me ena programma, pws akribws ginete afto? epitinxanete gia tis melodies pou 8A baleis i kai gia tis yparxouses?

AFTA TA OLIGA gi ton filo hitech, o opios ap'oti katalaba exei to kinito kai tin oreksi na mas milaei giafto ;)

8a se parakalousa na peis tin ali8ia kai na min diastreblwneis tipota, oxi gia tipota allo , alla kai egw apo bdomada 8a to exw, alla kai kalo einai osoi diabasoun to topic afto na enimero8oun pliros kai ali8ina , ,

euxaristw ek twn proterwn MIB :cool:

Καλησπερα σε ολους.Φιλτατε ΜΙΒ εχουμε και λεμε.

Η μπαταρια με πρωτη φορτηση μου κρατησε πανω απο 1μιση μερα.Που το ειχα συνεχεια ανοιξε κλεισε.Με τρεις τεσσερεις φορτησεις η αποδοση της μπαταριας stadard θα ανεβει.Πιστευω στις 2μιση με τρεις μερες με λογικη χρηση να σε βγαλει.Την μικρη μπαταρια δεν προβλεπεται προς το παρον να χρησιμοποιηθει.Λογισμικο δεν γνωριζω πια εκδοση ειναι αλλωστε εχουμε καιρο γι'αυτο.

1. αψογο,κορυφαια οθονη με πολυ φωτεινοτητα δεν θα προβληματιστει κανενας.Βλεπεις οπως με τα αλλα βλεπεις και δεν βλεπεις μονο το βραδυ.(Τ610,9210 κ.α)

2.Με ελληνικα στην αρχη του ονοματος ,το ταξινομει στην αρχη με τα αγγλικα απο κατω.

3.Εδω ειναι η πικρα της υποθεσης.Δεν βαριεσαι,με το 7650 ετσι δεν ηταν, μεχρι που το συνηθησα και δεν εκανα ουτε αναβαθμηση.Τα ελληνικα απο νοκια δεν τα αναγνωριζει.

4.Ειναι αμεσο τσακ μπαμ.

5.Ειναι αρκετα δυνατοι και ποιοτικοι.Λες και ακους cd.Δεν μπορω να κανω συγκριση με τα υπολοιπα γιατι δεν τα ειχα.

6.Δεν εχω στειλει ακομα μηνυμα και δεν ξερω,μα απ'οτι γραφει το manual γραφεις μεχρι 918 χαρακτηρες μαζι με ηχους και γραφικα συνολο.Εκτος mms.

7.Δεν το γνωριζω

8.ουδεν σχολιον, τελεια κατασκευη ,απαιχτο.

9.Δεν νομιζω.Το μονο που μπορεις ειναι να ρυθμισεις την φωτεινοτητα της η να την απενεργοποιησεις.

10.Θα βρεις αναφορα στην αρχη αυτης της σελιδας με λεπτομερειες.

Λεω την αληθεια και μονο την αληθεια.Οτι δηλαδη βλεπουν τα ματια μου,και πιστεψε με βλεπουν καλα.

Αυτα για την ωρα,και εχει ο Θεος.

- Stathis -

loipon aurio (deutera ) to xtipaw telika

to mono pou me anxose einai oti an mou stiloun ellinika grammata se SMS den 8a mou ta bgalei? me anxose ligo afto mono , einai aparadexto! sto 2003!oi perisoteroi exoun NOKIA kai oloi grafoun ellinika, esy diladi otan kapios filos sou sou stilei ena SMS me ellinika den to diabazeis?!???

mipos den katalabes kala tin erwtisi mou? mipos den emfanizei ta SMS ta opia einai 2 mezi se 1 ? toulaxiston ena SONY pou exei enas filos mou , den tou ta ebgaze ka8olou, alla se ena minima tou to emfanize oti kai natan,

any way, mporei re pedi mou afto pou 8a parw egw , na einai pio kainourio to SW tou kai na exei kseperastei afto,

euxaristw pantws gia ton xrono sou, me katatopises kata 90% stis erwtiseis mou....

ta leme otan 8a to exw ki egw pia sta xeria mou :)

ksexasa na se rwtisw ti AKRIBWS exei mesa to kouti tou otan to protoagorases, ( min me klepsoun kiolas!) ;)

Αρχικό Μήνυμα από τον MIB

9: i eksoteriki tou o8oni mporeis na tin fotiseis monos sou xwris na anikseis to portaki tou?

μπορεις.......πατωντας το κουμπι στην αριστερη πλευρα (αυτο της εντασης του ακουστικου) για 2 sec......

Across the satellite beams Across the oceans or seas

To the lighthouse I could be I see some soldiers with guns

And they are killing for fun They are killing to entertain me

Chameleon PIRES V200??? se 8imame eixes ena siemens nomizw.... xmmm? allakses ki esu :p . stis alles erwtiseis mou esu den exeis na pros8eseis tipota? ? ?

siemens εγω;;;;;;;;;;;;;

μπλιαχ.....ποτε.....ουτε σαν MacPhisto στο unwired ουτε σαν Chameleon στο Myphone ειχα και θα εχω ποτε siemens,,,,,,,

παμε παρακατω......

7: an sou stiloun 2plo minima (apo kinito pou to ypostirizei fisika) 8a sou er8ei ena enomeno , i 2 xwria?

μαζι....τα διαβαζεις ως ενα sms........

8: paratirisa oti i aristeri pleyra apo to portaki einai kommeni gia na xwresei i camera, to portaki tou diladi den efarmozei se olin tin siskebi, afto kanei to portaki tou perissotero asta8es? i pisteyeis oti melontika 8a ginei?

κοιτα.......αυτο με ειχε προβληματισει και εμενα..."παιζει" λιγο.ελαχιστα ομως.ισα που το παρατηρεις..μην σε απασχολει αυτο καθολου

κατα τ'αλλα με καλυψε απολυτα ο hitech

γενικα ειμαι ικανοποιημενος απο το κινητο.....τι με χαλαει;;;

1)οχι ελληνικο Τ9

2)θα περιμενα καλυτερα και πιο γρηγορα παιχνιδια απο ενα κινητο των 600 σχεδον ευρω......

3)Η γνωστη κατασταση με τα ελληνικα στον καταλογο....

αποψη μου;;;go for it!!!!

Across the satellite beams Across the oceans or seas

To the lighthouse I could be I see some soldiers with guns

And they are killing for fun They are killing to entertain me

8a paw for it file mou proi proi deutera ;)

8a sas grapsw to epomeno mou minima meta tin prwti tou fwrtisi pou 8a tou kanw 3 wres( den mporw na akouw aftes tis ******es peri 15 wrwn apo tous idimones tou germanou kai allon magaziwn pou apo tote pou bgike to proto ericsson mas lene ta idia gia tis mpataries! , ftanei pia, kaneis den leei tetio pragma sto eksoteriko , elliniko fainomeno! akoma kai sta manuals de lene tipota, pou sta manual lene akoma kai na min bazoume to kinito stis tsepes mas me klidia , gia na min xarax8ei, an itan ontos swstes oi 15 prwtes wres fortisis nomizete den 8a to elegan?)

Αρχικό Μήνυμα από τον MIB

ksexasa na se rwtisw ti AKRIBWS exei mesa to kouti tou otan to protoagorases, ( min me klepsoun kiolas!) ;)

Μολις το παρεις θα καταλαβεις ;) πως αυτο δεν γινεται.Το κουτι ειναι σφραγισμενο με ταινια της εταιριας.Αν η ταινια ειναι κομμενη απλα μην το παρεις.

Αλλο τωρα.Στα μηνυματα, δεν αναγνωριζει ελληνικα της νοκια :blink: αλλα μολις τωρα πηρα μηνυμα απο motorola με κεφαλαια ελληνικα και ειναι :D :D :lol: τζαμι.Κατι πρεπει να κανουμε με την νοκια.Οποτε πρεπει να τσεκαριστουν και οι αλλοι κατασκευαστες για να εντωπιστει ο ενοχος.

Αλλο.Εχθες το βραδυ πληγωθηκε και ενας gd87κιας :lol: .που νομιζε πως ειχε την τελεια οθονη.Ας προσεχε.

- Stathis -

Παιδιά, θα συμφωνήσω κι εγώ στην πλειοψηφία των απόψεων του hitech! Είναι φανταστικό τηλέφωνο με φοβερή οθόνη και χρώματα και πολύ καλή ποιότητα κατασκευής!

Για τα ελληνικά που λέτε...δέχεται κανονικά ελληνικούς χαρακτήρες αρκεί να είναι με κεφαλαία (δεν υποστηρίζει καθόλου πεζά ελληνικά) & να μην προέρχονται από ελληνικό Τ9...κι από όλες τις συσκεύες (100% Nokia).

Τώρα θα σας πω τα παράπονα μου:

1. Έλλειψη ελληνικού Τ9

2. Έλλειψη Java (γιατί ρε γαμώτο...τα προηγούμενα είχαν)

3. Έλλειψη δημιουργίας POP3 mailbox

4. To EasyGPRS 2.1.5 (το κατέβασα από το official site) δεν μου διαβάζει με τίποτα τον τηλ. κατάλογο γραμμένο στα ελληνικά. Αφήστε που δοκίμασα, μέσω του EasyGPRS, να περάσω όλα μου τα τηλέφωνα από την μνήμη του τηλεφώνου στην SIM και μου τα αναγραμμάτισε όλα και μάλιστα με ότι χαρακτήρες ήθελε (όχι πάντα ελληνικούς).

5. Αφού περάσεις εικόνα από το PC σου στο τηλέφωνο, μπορείς απλά να την έχεις για θέαση μέσω τηλεφώνου ή να την κάνεις φόντο. Δεν μπορείς να την στείλεις με MMS :(

To ίδιο ισχύει και για τους ήχους

6. Ringtones βρε παιδιά που βρίσκουμε για το V200; Δέχεται ήχους τύπου mmf και δεν βρίσκω πουθενά. Ούτε κι από το Fun Club της Samsung.

Προσωπικά, απ'όλα όσα είπα θα ήθελα να είχε το 2 & 3. Ψιλοαπογοητεύτηκα που δεν τα υποστηρίζει! :(

Οντως δεν υποστηριζει ελληνικα το easyGPRS.Επειδη γενικως ολο και καποια ασυμβατοτητα υπαρχει σε αυτου του τυπου τις συσκευες και για να εχω το κεφαλι μου ησυχο...μονο greeklish ;) .Ιδιως στον τηλ.καταλογο.Τωρα οσο για τα ελληνικα στα μηνυματα,απο 8310 τα ελληνικα τα εβγαζε αλαμπουρνεζικα.Απο panasonic ολα καλα.Και απο motorola επεισης.

Οσο για τα υπολοιπα οντως υπαρχουν ελλειψεις που πιστευω πως απλα ειναι η πολιτικη της samsung να πλασαρει καθε μοντελο της με καποια χαρακτηριστικη λειτουργια.Το V200 ειναι πλασαρισμενο σαν digital camera phone.Τραβαει φωτο που μπορει να την στειλει σαν mms.Και πιστευω πως αυτο ηθελαν δημιουργοντας αυτο το μοντελο.Και οχι να κατεβαζεις εσυ απο τον υπολογιστη οτι θελεις και να το αποστελεις.Ετσι εχουν καλυτερο ελεγχο του λογισμικου του τηλεφωνου συναρτησει του hardware,με εγγυηση οτι θα κανει αυτο που λεει απροσκοπτα.Απο τον τροπο που λειτουργει και την αμεσοτητα που εχει στις εφαρμογες που ενσωματωνει μου δινει ενα αισθημα τελειας λειτουργιας,κατι που με αλλες συσκευες (7650,9210,7110)δεν το ειχα,λογω πολλων κολληματων.Για τα οποια κολληματα,κατα την αποψη μου ευθυνονταν οι πολλες και οχι σωστα ρυθμισμενες λειτουργιες παντα σε σχεση με το hardware που ενσωματωναν.

Δεν εχω κανενα οφελος που υποστηριζω την συγκεκριμενη εταιρεια,αν καποιος το σκεφτει,απλα νιωθω πολυ ικανοποιημενος με την επιλογη μου ασχετα αν δεν μου προσφερει αυτα που πραγματικα θα ηθελα.

Πιστευω πως οι κορεατες οχι δεν μπορουσαν να ενσωματωσουν τα παντα στην συσκευη,αλλα δεν ρισκαριζαν μια δεισλειτουργια που θα μειωνε την εικονα τους,κατι που για την νοκια και αρκετες φορες για την ερικσον δεν ειχε και μεγαλη σημασια.Και εδω ειναι το σημειο που λεω μπραβω στους αξ ανατολων, γιατι σεβομενοι τον εαυτο τους σεβονται κατ'επεκταση και εμας.

Κρατοντας το στο χερι μου δεν νοιωθω πως εχω τηλεφωνο αλλα μια συσκευη επικοινωνιας ερχομενη απο το μελλον,με ποιοτητα κατασκευης σημειο αναφορας.Τετοια εφαρμογη,τετοιο ντιζαιν του πληκτρολογιου και για οθονη δεν λεω τιποτα... ασυγκριτη.Και αλλοι λενε 65000 χρωματα,αλλα .... :( .Η ποιοτητα της ειναι κορυφαια. :!:

Και κλεινοντας θα αναφερω πως απο τη Κυριακη το πρωι στις 7:00 που εκανα την δευτερη φορτηση μεχρι αυτη την στιγμη εχω την ενδειξη της μπαταριας φουλ :wacko: :rolleyes: :!: .Με αρκετα τηλεφωνηματα συνδεση με υπερυθρες,εγγραφες στον τηλ.καταλογο,γυρισμα μεσα στα μενου.. :happy: πολυ καλα.

- Stathis -

Θετικά:

- Άψογη οθόνη

- Περιστρεφόμενη κάμερα

- Πολύ καλοί πολυφωνικοί ήχοι

- Έυχρηστο μενού

- Σταθερότατο GPRS

Αρνητικό:

- Δεν έχει Java

this signature is under heavy construction

Mipws kseroume pou mporoume na vroume kanena wallpaper gia V200 se *.gif 128x128? min mou pite sto site tis samsung dioti einai ola xalia!

cheers m8's

Κι αν πτωχική την βρεις, η Ιθάκη δε σε γέλασε.

έτσι σοφός που έγινες, με τόση πείρα,

ήδη θα το κατάλαβες οι Ιθάκες τι σημαίνουν.

Κωνσταντίνος Π. Καβάφης

http://www.eclipse.co.uk/mbs/Diver_logo-web_page_GIF_1a.gif

Που συνίσταται ακριβώς το πρόβλημά του με τα Ελληνικά?...

Δηλαδή αν κάποιος με ΝΟΚΙΑ μου στέλνει μήνυμα στα Ελληνικά στην οθόνη του ν200 θα βλέπω κινέζικα?...Επίσης, μπορώ εγώ να στέλνω μηνύματα στα Ελληνικά?

Μπορεί κάποιος κάτοχος του να μου απαντήσει έγκυρα?

Δ.

mia xara sou erxontai ta sms ta ellinika, kanena prob! egw pantos pou exw V200 mia xara exei ellinika sms apla den exei elliniko t9.

Κωνσταντίνος Π. Καβάφης

Παιδιά, όπως είπα και πιο πάνω...πρόβλημα με την ανάγνωση των ελληνικών sms στο V200 υπάρχει μόνο στην περίπτωση που λάβετε sms γραμμένο με πεζά ελληνικά ή με ελληνικό Τ9.

Σε όλες τις άλλες περιπτώσεις είναι full αναγνώσιμα. Δεν πάιζει ρόλο από ποιά συσκευή έρχεται το sms αλλά με ποιόν τρόπο συντάχθηκε! ;)

ameee,gia rixe mia matia edw http://www.t100.org ,exoun para polla animations kai ringtones gia samsung,borei na einai gia to t100 to site alla kanoun gia ola ta samsungs!eidika ta animations! ;)

Γιατί δεν φτιάχνεις μόνος σου ότι gif θέλεις;

Μπορείς πολύ καλά με το Ulead Gif Animator ή με το Adobe ImageReady (εμπεριέχεται στο Photoshop).

Επίσης, μπορείς να αποθηκεύσεις ότι animated gif βρεις στο net στο pc σου, να το κάνεις 128x128 και μέσω EasyGPRS να το φορτώσεις στο κινητό σου.

Δυστυχώς όμως το gif αυτό μπορείς να το κάνεις μόνο φόντο & δεν μπορείς να το στείλεις σε φίλους μέσω mms! :(

thanx m8's to t100.org itan poli kalo! tha dokimasw kai apo image ready!

thanx

Κωνσταντίνος Π. Καβάφης

• The title was changed to Samsung SGH-V200