Jump to content

ZTE V5 (Red Bull)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

παιδιά εχει παραλάβει κανενας από To2C to κινητό πρόσφατα?

Τι ROM φοράει??Ειναι κάποια παραλλαγή της 1.16?

Ειναι σταθερή?

Αναμενω από το ΤΟ2C το κινητό v5 ΣΥΝΤΟΜΑ

Ακούω συμβουλές με ενδιαφερον

Edited by celtic1453
In the down down of the writing we became robes...

• Απαντήσεις 2,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλημερα παιδες

Πηρα πριν μια εβδομαδα το ZTE V5 1/4. Πολυ καλο για τα λεφτα του. 85€ απο to2c. Ηρθε με 4.4.2, root και ελληνικα. Περασα nova launcher γιατι lagαρε στο φορτωμα των εφαρμογων. Πολυ καλη καμερα!

Ερωτηση.. Μου βγαζει μνμ για update.

Το κανω ή οχι?http://imageshack.com/a/img540/7771/

Φιλε, συνολικα ποσες μερες εκανε να ερθει απο το to2c (φανταζομαι ηταν με singapure post). Σε μενα το στειλαν 9 του μηνος και ακομα "ταξιδευει"..

Ευχαριστω

σημερα μου ηρθε το δευτερο τηλεφωνο αποστολη 24/12 με sing post

:grin:

2 εβδομαδες περισσοτερο απο το πρωτο τηλεφωνο με διαφορα μονο μιας ημερας στην αποστολη

Παιδιά το κινητό ήρθε στα χέρια μου! Τι να πω κουτί άριστο! Μου είχαν ακόμα ανταπτορα για φορτιστή ,κάτι που βάζω στα ακουστικά και ενα πλαστικο να στέκεται το κινητό. Στην αρχή πήγα να το ανοιξω και δεν άνοιγε,κάπου εκεί τρομαξα λίγο αλλά ο φίλος Karthan7 με διαφωτισε οτι υπάρχει ζελατινα στη μπαταρία. Ευτυχώς αφαιρέθηκε και όλα καλά! Βγήκε ανανέωση ακα δεν την εκανα. Θέλω να διαβάσω λίγο. Τρομερό κινητό ,φωτογραφική εξεπλαγην. Για τα λεφτά του δύσκολα να βρεις καλύτερη! Βγάζει πολύ καλες φωτο! Τώρα μένει να δω μπαταρία. Γενικά πολύ ευχαριστημένος απο την επιλογή μου! Πήρα το 8αρι με τα 2gb ram. Επίσης δεν ήξερα οτι είχε ράδιο αλλά ναι είναι εδω και παιζει ..εντυπώσεις αλλες με τον καιρό!
Δημήτρης

εδω κι ενα ελληνικο βιντεο του κινητου:

http://gadgetsale.gr/gadget-news/92-v5-red-bull-1gb-unboxing-greek

ειναι η εκδοση 1/4 αλλα η μονη διαφορα με την εκδοση 2/8 ειναι η ram/rom.παντως και τα δυο κινητα τα αξιζουνε τα λεφτα τους απλα το 1/4 απευθυνεται σε πιο low χρηστη ενω το 2/8 einai pio future proof.

Edited by aelarav

Παιδιά σε στοκ Ρομ πως βάζεις google play store;

θα πρεπει να βάλεις custom recovery και απο κει να φλασάρεις το gapps.

θα πρεπει να βάλεις custom recovery και απο κει να φλασάρεις το gapps.

Ευχαριστώ! Τα σπάει το κινητό !

Δημήτρης

Πάντως εμένα ήρθε με 4.3 εκδοση. Μου έβγαλε μια μικρή των 16μβ την έκανε κανονικά .τώρα όμως δεν βγάζει αλλη,οπότε θα πάω χειροκίνητα

. διευκρίνηση, μπαίνω στον φάκελο κατεβαζω οτι περιλαμβανει το 1.16 και το φλασαρω απο καστομ ρικοβερι έτσι;συν τα gapps..σωστα;

Edited by prioxxx
Δημήτρης

Τα εβαλα διπλα διπλα με ενα lenovo k910/snapdragon 800

ανοιγω τo wifi και στα δυο - το ρουτερ στο ιδιο δωματιο

το lenovo εκανε περιπου ενα λεπτο να συνδεθει

το zte συνδεεται ακαριαια

ανεφερα το lenovo λογω snapdragon 800

το ιδιο συμβαινει και με της γυναικας μου inew v3/mtk 6582

αυτη την αμεσοτητα του wifi δεν την εχω δει σε κανενα τηλεφωνο

παιδιά εχει παραλάβει κανενας από To2C to κινητό πρόσφατα?

Τι ROM φοράει??Ειναι κάποια παραλλαγή της 1.16?

Ειναι σταθερή?

Αναμενω από το ΤΟ2C το κινητό v5 ΣΥΝΤΟΜΑ

Κάποιος συντροφος για το παραπάνω εχει κάτι να πεί??

Edited by celtic1453
In the down down of the writing we became robes...

Καλύτερα βαλτε την 116 custom , δεν έχει κινέζικες εφαρμογές, είναι pre-rooted και έχει play store . Με ενα πιο ελαφρύ launcher το κινητό πάει σφαίρα. Έχω το 1/4 από vickmal

Καλησπέρα σας, σκοπεύω να παραγγείλω και εγώ δύο V5 2GB, μάλλον από vickmall, αφού βλέπω ότι οι περισσότεροι έχετε μείνει ευχαριστημένοι.

Παρόλο που διάβασα όλες τις σελίδες του thread (ευχαριστώ για τις πολύτιμες πληροφορίες), εξακολουθώ να μην έχω καταλάβει κάποια πράγματα, λόγω της απειρίας μου πάνω σε android.

Ο βασικός ενδοιασμός είναι πως δεν ξέρω τι να ζητήσω, να μου αφήσουν την original rom ή να μου βάλουν κάποια άλλη έκδοση. Πιο συγκεκριμένα:

1.Δεν με πειράζει να είναι στα αγγλικά το μενού, αρκεί να μπορώ να γράφω ελληνικά (σε mail, sms, κλπ). Αυτό απ’ ότι κατάλαβα γίνεται με το morelocale, αλλά πως γίνεται η εγκατάστασή του;

2.Στην original rom, λειτουργούν κανονικά και οι δύο sim;

3.Θα είναι εγκατεστημένα τα google apps; Αν όχι, με ποια διαδικασία μπορεί να γίνει;

4.Οι κινέζικες εφαρμογές μπορούν να αφαιρεθούν από το κινητό χωρίς πρόβλημα, ή θα χρειαστεί ειδική παραμετροποίηση;

5.Γενικά σε ποια περίπτωση χρειάζεται περισσότερο «πείραγμα» το κινητό για απλή χρήση, στην original ή στις μεταφρασμένες εκδόσεις;

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων και ζητώ συγγνώμη για το μεγάλο κείμενο.

Καλησπέρα σας, σκοπεύω να παραγγείλω και εγώ δύο V5 2GB, μάλλον από vickmall, αφού βλέπω ότι οι περισσότεροι έχετε μείνει ευχαριστημένοι.

Παρόλο που διάβασα όλες τις σελίδες του thread (ευχαριστώ για τις πολύτιμες πληροφορίες), εξακολουθώ να μην έχω καταλάβει κάποια πράγματα, λόγω της απειρίας μου πάνω σε android.

Ο βασικός ενδοιασμός είναι πως δεν ξέρω τι να ζητήσω, να μου αφήσουν την original rom ή να μου βάλουν κάποια άλλη έκδοση. Πιο συγκεκριμένα:

1.Δεν με πειράζει να είναι στα αγγλικά το μενού, αρκεί να μπορώ να γράφω ελληνικά (σε mail, sms, κλπ). Αυτό απ’ ότι κατάλαβα γίνεται με το morelocale, αλλά πως γίνεται η εγκατάστασή του;

2.Στην original rom, λειτουργούν κανονικά και οι δύο sim;

3.Θα είναι εγκατεστημένα τα google apps; Αν όχι, με ποια διαδικασία μπορεί να γίνει;

4.Οι κινέζικες εφαρμογές μπορούν να αφαιρεθούν από το κινητό χωρίς πρόβλημα, ή θα χρειαστεί ειδική παραμετροποίηση;

5.Γενικά σε ποια περίπτωση χρειάζεται περισσότερο «πείραγμα» το κινητό για απλή χρήση, στην original ή στις μεταφρασμένες εκδόσεις;

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων και ζητώ συγγνώμη για το μεγάλο κείμενο.

παρτο απο το vickmall και δεν χρειαζεται να τους πεις τιποτα...και οι δυο sim λειτουργουνε play store οκ κινεζιες δεν εχει καθολου το μονο που δεν παιζει ειναι το youtube.για να παιξει κανεις την μαγκια που ειπε ο master(kallair) του zte v5 με το build.πανευκολο ειναι.αλλιως βαζει αλλη εφαρμογη οπως το turbotube

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

μηπως μπορει καποιος διαχειριστης να βαλει αυτο το βιντεο

στην πρωτη σελιδα?νομιζω πως ειναι καλο και ειναι στα ελληνικα Edited by aelarav

Καλησπέρα παιδιά στη παρέα!

Κάτοχος και γω του φοβερού αυτού κινητού, παρακολουθώ εδώ και καιρό το forum και χάρη σε σας κατάφερα να πάω τη κάμερα από τα 9 στα 13 mega pixels και να ρυθμίσω τον αισθητήρα μου ο οποίος δε λειτουργούσε σωστά.

Έχω τη version V11.13 και android 4.4.2 στο κινητό το οποίο μου ήρθε ρουταρισμένο από το ali.

Το πρόβλημα μου είναι το εξής:

Όποτε βάζω το FIFA 14 μετά από 1-2 μέρες η εφαρμογή κρασάρει και όταν ξεκινάει μετά από λίγα δευτερόλεπτα μου βγάζει μήνυμα ότι η εφαρμογή έχει σταμάτήσει και με πετάει έξω..

Επίσης όταν παίζει κολλάει πάρα πολλές φορές δε πατιέται καλά η οθόνη αλλά και το παιχνίδι από μόνο του επίσης.

Ακόμη όταν παίζω το Dream Leaugue soccer των ούτε 150 mb παιχνίδι σε σύγκριση με του ενάμισι giga Fifa πάλι τρώει τόσο κόλλημα που ούτε να πατήσεις το continue μπορείς.

Ελπίζω να με βοηθήσει κάποιος από σας!!

Είμαι φαντάρος στην αεροπορία και δεν έχω τι να κάνω εκεί οπότε χρειάζομαι επειγόντως να παίζω τα παιχνίδια αυτά για να περνάει η ώρα!!!

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!

Λοιπον κυριοι,

εχω φλασαρει το ''Boot_img_3.4.0_prodoomman.zip'' ετσι ωστε να δουλευει η αφη στην οθονη οταν ειναι ξαπλα το τηλεφωνο - δουλευει αψογα, ευχαριστω τον συμφορουμιτη που το ποσταρε πιο πριν.

Επισης καταφερα να ενεργοποιησω το ''Init.d'' , φλασαρα το ''DT2W.zip'' και εχω πλεον και την δυνατοτητα να αφυπνω την οθονη με διπλο χτυπημα.

Καντε οτι λεει ο τυπος στην παρακατω σελιδα και μετα φλασαρετε το ζιπακι και ειστε ετοιμοι.

http://www.theandroidhow.com/2014/06/how-to-enable-initd-support-on-android.html :ninja::p:lol:

παρτο απο το vickmall και δεν χρειαζεται να τους πεις τιποτα...και οι δυο sim λειτουργουνε play store οκ κινεζιες δεν εχει καθολου το μονο που δεν παιζει ειναι το youtube.για να παιξει κανεις την μαγκια που ειπε ο master(kallair) του zte v5 με το build.πανευκολο ειναι.αλλιως βαζει αλλη εφαρμογη οπως το turbotube /QUOTE]

Καλό μήνα και καλή εβδομάδα σε όλους!

Ευχαριστώ aelarav, έκανα την παραγγελία χωρίς κάποια διευκρίνιση περί root ή rom και μου ήρθε το εξής μήνυμα: we will do as follows: 1.Root the device, 2. Install google play store, Install multi-Language 3.Delete Chinese apps.

Σύμφωνα μ' αυτά που είχα αναφέρει στο #938, τι προτείνετε, το δέχομαι, ή ζητάω να το αφήσουν ως έχει; Ευχαριστώ και πάλι!

παρτο απο το vickmall και δεν χρειαζεται να τους πεις τιποτα...και οι δυο sim λειτουργουνε play store οκ κινεζιες δεν εχει καθολου το μονο που δεν παιζει ειναι το youtube.για να παιξει κανεις την μαγκια που ειπε ο master(kallair) του zte v5 με το build.πανευκολο ειναι.αλλιως βαζει αλλη εφαρμογη οπως το turbotube /QUOTE]

Καλό μήνα και καλή εβδομάδα σε όλους!

Ευχαριστώ aelarav, έκανα την παραγγελία χωρίς κάποια διευκρίνιση περί root ή rom και μου ήρθε το εξής μήνυμα: we will do as follows: 1.Root the device, 2. Install google play store, Install multi-Language 3.Delete Chinese apps.

Σύμφωνα μ' αυτά που είχα αναφέρει στο #938, τι προτείνετε, το δέχομαι, ή ζητάω να το αφήσουν ως έχει; Ευχαριστώ και πάλι!

πες ναι φιλε μου πρεπει να τα κανουνε αυτα ξερουνε αυτοι μην αγχωνεσαι...

Καλησπέρα σε όλους!Παρέλαβα σήμερα από vickmall το 2/8.Πρώτες εντυπώσεις,μου αρεσε αρκετά η ποιότητα κατασκευής δεν έχει καθόλου τριξίματα και να τονίζω και γω πως το wifi του συνδέεται αστραπιαία όπως ανέφερε ένας συμφορουμίτης.Το τηλέφωνο ήρθε με έκδοση v11.13.Επειδή προορίζεται για κοπέλα η οποία δεν το κατέχει το άθλημα θέλω να το σετάρω πρώτα έτσι ώστε να της το δώσω και να δουλεύει ρολόι έτσι ώστε να μην χρειαστεί να με "ενοχλήσει" ξανά.Τι προτείνετε?Να περάσω την v16 ή να flashάρω cyanogen?Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας,άν δεν απαντήσω τις επόμενες ώρες είναι επειδή θα βρίσκομαι στην δουλειά.:)

Καλησπέρα σε όλους!Παρέλαβα σήμερα από vickmall το 2/8.Πρώτες εντυπώσεις,μου αρεσε αρκετά η ποιότητα κατασκευής δεν έχει καθόλου τριξίματα και να τονίζω και γω πως το wifi του συνδέεται αστραπιαία όπως ανέφερε ένας συμφορουμίτης.Το τηλέφωνο ήρθε με έκδοση v11.13.Επειδή προορίζεται για κοπέλα η οποία δεν το κατέχει το άθλημα θέλω να το σετάρω πρώτα έτσι ώστε να της το δώσω και να δουλεύει ρολόι έτσι ώστε να μην χρειαστεί να με "ενοχλήσει" ξανά.Τι προτείνετε?Να περάσω την v16 ή να flashάρω cyanogen?Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας,άν δεν απαντήσω τις επόμενες ώρες είναι επειδή θα βρίσκομαι στην δουλειά.:)
Αν το επιπεδο των αγγλικών της ειναι καλό, τότε βάλε της την τελευταια έκδοση της stock rom (1.16) μαζί με morelocale 2 ώστε να έχει ελληνικά σε όσες εφαρμογές το υποστηρίζουν. κατα τα άλλα πέρα το προβληματάκι του youtube που διορθώνεται ειτε με άλλη εφαρμογή ή με ένα μικρό mod, δεν είναι κάτι που θα σε αποτρέψει να χρησιμοποιησεις την stock rom. ίσα ίσα που η στοκ έχει απίστευτη διαχειριση ενέργειας.

Ενδεικτικά να αναφέρω ότι χθες το βράδυ μου είχε μεινει 5% μπαταρια και δεν ειχα φορτιστή. ενεργοποιώ από τα profiles το powersave και μέχρι σμρ το μεσημέρι δλδ 12 ώρες μετά, είχε πέσει μόνο 1% !!!!

Αν και αλήθεια διάβασα όλο το thread μου έμειναν λίγες απορίες.

Το κινητό (2/8) ήρθε προχθες απο Vickmall και με το που το συνέδεσα ζητησε ΟΤΑ update (δεν είδα τι είχε).

Το έκανα και τώρα είναι στην ZTE V9180_CNCommon_V11.13 με kernel 3.4.0-g1520d93-00063-gc6cdefd nubia@swlab-1t189 #1 Mon Sep 29 17:26:56 CST 2014.

Nubia V2.5.1.

Εχει κανονικά ελληνικά.

Θελω να κασταλαξω τι θα του βάλλω ώστε να το κάνω το κανονικό μου κινητό (τωρα είναι για πειράματα ακόμα)

Ερωτήσεις:

1. Η εκδοση που έχω είναι up to date;

2. Τι σχέση έχει με την 1.16 που λένε, τέτοια αρίθμηση (η έστω 0.90, 1.12 κλπ) δε βλέπω.

3. Αν βάλλω CM11 το μόνο που θα χάσω είναι το nubiaU; Κατα τα άλλα είναι όλα εντάξει;

4. CM11, MOKEE, PAC τι διαφορές έχουν; μία δεν έφτανε;

5. Αν βάλλω CM12 τα μόνα που θα χάσω είναι το nubiaU και η 2η sim; Κατα τα άλλα είναι όλα εντάξει;

Και για να βοηθησω και εγω λίγω, πέρα απο τις βασικές οδηγίες στη σελίδα 16 χρήσιμα βρηκα και τα μυνηματα 245, 349, 361, 435.

Ενας οδηγός τι κάνουμε μετά την εγκατασταση CM11 θα ηταν χρήσιμος, Π.χ. πρόγραμμα καμερας απο NubiaUI κάπου είδα;

Δε μου απάντησε κανείς και βαρέθηκα. Εβαλα CM11. Δε έχω δει κάποιο σκάλωμα μέχρι τώρα. Και το double tap καλά πάει.

μετα από κοντα 2+ μηνες μου ηρθε το tempered glass! χαχαχαχα! με την μια ξίλωμα η απλή μεμβράνη και καθαρισμα για εγκατάσταση! μου πηρε 2-3-4 φορες μέχρι να την βάλω σωστά αλλά μια χαρά έκατσε! καμια σχέση με τις απλές μεμβράνες... κολλημα ξεκωλημα και ξανα απο την αρχή μεχρι να μπει καλα! και πλεον ειμαι κομπλε από προστασια στο κινητάκι! τωρα μενει να βρω να παραγγειλω ένα case που έχω μπανίσει και τελος οι αγορές προς το παρών!

Κοιτάω και εγώ γι αυτό το κινητό το βρήκα στο aliexpress έχει καλές κριτικές ο πωλητής αλλα έχω ενδοιασμούς. Εγγύηση πως θα έχω?
Μην μετράς τον αριθμό των φίλων που έχεις. Μέτρα τον αριθμό των φίλων στους οποίους μπορείς να βασιστείς.

Εγώ θα σου πρότεινα vickmall. 17 Ιαν έβαλα παραγγελία , και από εχτές είναι Αθήνα.Λογικά αύριο μεθαύριο παραλαμβάνω και ενημερώνω.Μου έστειλαν μέχρι και φώτο πριν και αφού το πακετάρισαν.
αυτό που ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΔΩΡΕΑΝ χρόνο ομιλίας με ξεπερνά @mavri_gazela

Σ'ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σου kallair.Άν περάσω την v.16 θα δέχεται ota τις ενημερώσεις ή θα πρέπει να τις φλασάρω?

• The title was changed to ZTE V5 (Red Bull)