jazzfrequency Δημ. January 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2015 Καλησπέρα στη παρέα, έχω σχεδόν πεισθεί να το αγοράσω..θα μου πείτε πως τα πάει στα παιχνίδια ? Έχει lags? Έχει δοκιμάσει κανείς κάνα παιχνιδάκι να μου πει εντυπώσεις ? Έχω δει γενικώς ότι το adreno 305 που φοράει καλά τα πάει.. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmart Δημ. January 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2015 δυστηχως περα απο εκεινο το βαθουλωμα το κινητο ειχε και 2 καμενα pixels . Μιλησα μαζι τους και μου ειπαν ή να μου κανουν refund 10 $ και να το κρατησω ή να το στειλλω πισω και να με αποζημιωσουν. Δεν ξερω τι να κανω ! εσεις τι θα κανατε ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. January 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2015 δυστηχως περα απο εκεινο το βαθουλωμα το κινητο ειχε και 2 καμενα pixels . Μιλησα μαζι τους και μου ειπαν ή να μου κανουν refund 10 $ και να το κρατησω ή να το στειλλω πισω και να με αποζημιωσουν. Δεν ξερω τι να κανω ! εσεις τι θα κανατε ; 10 dolaria Πισω?χαχα για γελια ειναι.Απο που το πηρες? Ανοιξε dispute στο paypal κατευθειαν ή απειλησε τους οτι θα το κανεις. Παντως αν το στειλεις θα στο φτιαξουν,και δνε χει μεταφορικα πολλα να παει.Απλα θα περιμενεις κανα 2 μηνο πηγαινε ελα Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmart Δημ. January 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2015 10 dolaria Πισω?χαχα για γελια ειναι.Απο που το πηρες? Ανοιξε dispute στο paypal κατευθειαν ή απειλησε τους οτι θα το κανεις. Παντως αν το στειλεις θα στο φτιαξουν,και δνε χει μεταφορικα πολλα να παει.Απλα θα περιμενεις κανα 2 μηνο πηγαινε ελα απο το vickmall το πηρα ομως πηρα το μοντελο 1/4 οποτε 10 δολαρια ειναι ουσιαστικα 10 % της τιμης . Μου προτιναν να το γυρισω να μου πληρωσουν το κοστος και να μου δωσουν αποζημειωση αλλα εγω χρειαζομαι το κινητο και δεν ξερω κατα ποσο αξιζει το τρεξιμο για 2 πιξελς ..... μπορει να προτεινω να μου δωσουν 2 θηκες αντι για refund Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. January 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2015 απο το vickmall το πηρα ομως πηρα το μοντελο 1/4 οποτε 10 δολαρια ειναι ουσιαστικα 10 % της τιμης . Μου προτιναν να το γυρισω να μου πληρωσουν το κοστος και να μου δωσουν αποζημειωση αλλα εγω χρειαζομαι το κινητο και δεν ξερω κατα ποσο αξιζει το τρεξιμο για 2 πιξελς ..... μπορει να προτεινω να μου δωσουν 2 θηκες αντι για refund δωσε ενα screenshot να δουμε πως ειναι και αν ενοχλει Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navouxodonosoras Δημ. January 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2015 Παιδια το αυτοκολλητο της μπαταριας για την υγρασια τι χρωμα πρεπει να εχει;Ειχα την εντυπωση οτι πρεπει να ναι ασπρο... Παράθεση EVERYTHING YOU KNOW IS WRONG! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmart Δημ. January 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2015 δωσε ενα screenshot να δουμε πως ειναι και αν ενοχλει http://imgur.com/HcxL0CE&ZKx2qK8&Ps2cCJY&fNA12HN#0 η δευτερη και η πρωτη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. January 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2015 http://imgur.com/HcxL0CE&ZKx2qK8&Ps2cCJY&fNA12HN#0 η δευτερη και η πρωτη οντως ειναι χτυπητά κ ας ειναι κ θολη η φωτο.. προσωπικα θα το πηγαινα για αντικατασταση κ θα προτιμουσα να δανειστω καποιο κινητό. δεν ξερεις τι αλλα προβληματα μπορει να βγαλει η οθονη αργοτερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. January 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2015 οντως ειναι χτυπητά κ ας ειναι κ θολη η φωτο.. προσωπικα θα το πηγαινα για αντικατασταση κ θα προτιμουσα να δανειστω καποιο κινητό. δεν ξερεις τι αλλα προβληματα μπορει να βγαλει η οθονη αργοτερα. Ναι και γω μάλλον αυτό θα έκανα Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmart Δημ. January 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2015 (edited) τωρα το εχω με cm 11 , για να περασω την official την περναω απο recovery ετσι ? απλα φαινεται μονο στο μαυρο στα αλλα χρωματα δεν το διακρινω. Λογικα θα το γυρισω και θα ζητησω να μου στειλουν το 2/8 + καποια διαφορα απο εμενα Edited January 9, 2015 by mmart Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. January 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2015 τωρα το εχω με cm 11 , για να περασω την official την περναω απο recovery ετσι ? απλα φαινεται μονο στο μαυρο στα αλλα χρωματα δεν το διακρινω. Λογικα θα το γυρισω και θα ζητησω να μου στειλουν το 2/8 + καποια διαφορα απο εμενα μπορεις να αλλαξεις πρώτα τη recovery με την stock και μετά να περασεις την official ρομ κατεβασμενη κατευθειαν απο το site της zte. http://pan.baidu.com/share/init?shareid=3263691631&uk=458131066 password: s3vx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nassosp Δημ. January 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2015 Και οι πρώτες εντυπώσεις από την μπαταρία. Το τηλ έχει φορτιστή μόλις 3 φορές και φοράει cm11. Και ακόμα είναι στο 46%. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. January 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2015 Και οι πρώτες εντυπώσεις από την μπαταρία. Το τηλ έχει φορτιστή μόλις 3 φορές και φοράει cm11. Και ακόμα είναι στο 46%. σε κατάσταση αναμονής περιπου ποσο σου τρώει; εμενα 1% καθε 2 ωρες περιπου. θελω να δω μπας κ το γυρισω σε cm11 Και εγω. ειναι 1-2 προγραμματακια που τα χρησιμοποιω και δεν μου δουλευουν σωστα στην stock δυστυχως.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. January 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2015 Και οι πρώτες εντυπώσεις από την μπαταρία. Το τηλ έχει φορτιστή μόλις 3 φορές και φοράει cm11. Και ακόμα είναι στο 46%. Πολύ καλά είσαι Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navouxodonosoras Δημ. January 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2015 Σκεφτομαι να βαλω cm11.Βριακω το zip και το τρεχω στο μαμα recovery η πρεπει να περασω αλλον ;και αν ναι πως περναω twrp? Παράθεση EVERYTHING YOU KNOW IS WRONG! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. January 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2015 Σκεφτομαι να βαλω cm11.Βριακω το zip και το τρεχω στο μαμα recovery η πρεπει να περασω αλλον ;και αν ναι πως περναω twrp? Πήγαινε στην πρώτη σελίδα να δεις Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nassosp Δημ. January 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2015 σε κατάσταση αναμονής περιπου ποσο σου τρώει; εμενα 1% καθε 2 ωρες περιπου. θελω να δω μπας κ το γυρισω σε cm11 Και εγω. ειναι 1-2 προγραμματακια που τα χρησιμοποιω και δεν μου δουλευουν σωστα στην stock δυστυχως.. Δεν το έχω τσεκάρει αλλά δεν νομίζω ότι καταναλώνει κάτι το ιδιαίτερο σε κατάσταση αναμονής. Πολύ καλά είσαι Ναι, δεν έχω παράπονο! Βέβαια να πω ότι σε αυτήν την μέτρηση το 3G το είχα για καμιά ώρα μόνο. Είχα συνέχεια wifi και κάνα 20λεπτο gps. Την φωτεινότητα στο αυτόματο και εγκατεστημενο το greenify. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navouxodonosoras Δημ. January 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2015 (edited) Πηγα αλλα δεν πολυκαταλαβα αν μπορω να φλασαρω την cm με το στοκ η με αλλον..Επισης ενα αλλο λινκ για την cm γιατι αυτο στην αρχικη με βγαζει σε empty folder? Edited January 9, 2015 by navouxodonosoras Παράθεση EVERYTHING YOU KNOW IS WRONG! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. January 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2015 Πηγα αλλα δεν πολυκαταλαβα αν μπορω να φλασαρω την cm με το στοκ η με αλλον..Επισης ενα αλλο λινκ για την cm γιατι αυτο στην αρχικη με βγαζει σε empty folder? θες custom recovery. με στοκ, φλασαρεις μονο στοκ ρομ. τπτ αλλο. επισης τα λινκ ειναι σωστα. θα τα ξαναελεγξω αλλα χθες που τα κοιταξα, ηταν σωστα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navouxodonosoras Δημ. January 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2015 θες custom recovery. με στοκ, φλασαρεις μονο στοκ ρομ. τπτ αλλο. επισης τα λινκ ειναι σωστα. θα τα ξαναελεγξω αλλα χθες που τα κοιταξα, ηταν σωστα. Αν θελω λοιπον τον twrp θα κατεβασω μονο τον υποφακελο αυτο η ολους οσους εχει η συγκεκριμενη ενοτητα; Παράθεση EVERYTHING YOU KNOW IS WRONG! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. January 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2015 σε κατάσταση αναμονής περιπου ποσο σου τρώει; εμενα 1% καθε 2 ωρες περιπου. θελω να δω μπας κ το γυρισω σε cm11 Και εγω. ειναι 1-2 προγραμματακια που τα χρησιμοποιω και δεν μου δουλευουν σωστα στην stock δυστυχως.. Ti δεν δουλευει σωστα στη stock ROM? :wacko::wacko::wacko::wacko::wacko::wacko: Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. January 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2015 (edited) Ti δεν δουλευει σωστα στη stock ROM? :wacko::wacko::wacko::wacko::wacko::wacko: προς τι αυτή η γραμματοσειρα και το χρωμα και αυτα τα εικονιδια; δεν μου δουλευουν το androidlost, το greek caller id και γενικά εφαρμογές που θελω να τρέχουν μονιμα στο background το συστημα τις σκοτώνει ακομα και αν τις εχω βαλει σε white list και να ξεκινανε στην εκκινηση. To androidlost για καποιο λογο το κοβει το συστημα απο το να εκκινει το service. το greek caller id πρεπει να φταιει το framework και το UI της στοκ εφαρμογής. δεν αφηνει κανενα layer πανω απο το δικό της και έτσι δεν αφηνει τα caller id να εμφανιζουν ποιος σε καλεί. Edited January 10, 2015 by kallair Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. January 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2015 (edited) προς τι αυτή η γραμματοσειρα και το χρωμα και αυτα τα εικονιδια; δεν μου δουλευουν το androidlost, το greek caller id και γενικά εφαρμογές που θελω να τρέχουν μονιμα στο background το συστημα τις σκοτώνει ακομα και αν τις εχω βαλει σε white list και να ξεκινανε στην εκκινηση. To androidlost για καποιο λογο το κοβει το συστημα απο το να εκκινει το service. το greek caller id πρεπει να φταιει το framework και το UI της στοκ εφαρμογής. δεν αφηνει κανενα layer πανω απο το δικό της και έτσι δεν αφηνει τα caller id να εμφανιζουν ποιος σε καλεί. Δίνω δραματικό τόνο! Μην εξαπτεσαι, ετσι και αλλιως για πόσο καιρό ακόμα αραγε θα μπορούμε να αγοράζουμε Τηλέφωνα εκ του εξωτερικού (εστω και από την φίλη Κίνα?) Συνεργάζεται το τηλέφωνο με viber/whatsup/facebook/skype/sygic? Exεις τετοια εμπειρια χρήσης με αυτά? Edited January 10, 2015 by celtic1453 Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. January 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2015 Δίνω δραματικό τόνο! Μην εξαπτεσαι, ετσι και αλλιως για πόσο καιρό ακόμα αραγε θα μπορούμε να αγοράζουμε Τηλέφωνα εκ του εξωτερικού (εστω και από την φίλη Κίνα?) Συνεργάζεται το τηλέφωνο με viber/whatsup/facebook/skype/sygic? Exεις τετοια εμπειρια χρήσης με αυτά? Τι εννοείς με τον αν θα αγοράζουμε από Κίνα; Επίσης γτ να μην συνεργαστούν αυτές οι εφαρμογές; Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. January 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2015 (edited) Τι εννοείς με τον αν θα αγοράζουμε από Κίνα; Επίσης γτ να μην συνεργαστούν αυτές οι εφαρμογές; Hταν εμμεσο πολιτικο σχόλιο για τις επικειμενες εκλογες (το σταματάω εδώ).... Οσον αφορά τις εφαρμογες καπου ειχα ακουσει πως κάποια από τις εφαρμοφογες που προανεφερα ειχαν απαγορευτει στην ΚΙΝΑ και επειδη θα εχω chineze ROM, ειπα να ρωτήσω Edited January 10, 2015 by celtic1453 Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts