vasilk Δημ. January 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2015 (edited) Συμφορουμιτες καμιά απάντηση στο παραπάνω? Μηπως μεta τα updates της Stock Rom παιζει το youtube? Το YouTube παίζει κανονικά μέσο broswer αν δεν θέλεις να πειράξεις το build.prop Για όποιον θέλει να το πειράξει (αφού γίνει root φυσικά) υπάρχουν εφαρμογές στο PlayStore για να "πειράξει" το build.prop (πχ. Build Prop Editor) Edited January 7, 2015 by vasilk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. January 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2015 Το YouTube παίζει κανονικά μέσο broswer αν δεν θέλεις να πειράξεις το build.prop Για όποιον θέλει να το πειράξει (αφού γίνει root φυσικά) υπάρχουν εφαρμογές στο PlayStore για να "πειράξει" το build.prop (πχ. Build Prop Editor) Eφαρμογες οπως το ΤurboTube παιζουν αντι του YOUTUBE? Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilk Δημ. January 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2015 Eφαρμογες οπως το ΤurboTube παιζουν αντι του YOUTUBE? Δεν το έχω εύκαιρο τώρα το τηλέφωνο για να το δοκιμάσω. Ας το δοκιμάσει κάποιος άλλος φίλος που το έχει. Εγώ δοκίμασα χθες μέσω broswer και έπαιζε κανονικά. Με μία "πειραγμένη" rom version 1.12. Δοκίμασα και με "πειραγμένο" το build.prop και τότε έπαιξε κανονικά και η εφαρμογή του YouTube. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. January 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2015 Παιδια μην χωλένετε με το youtube.. υπαρχουν άπειρα youtube alternatives που πολλά κιολας παίζουν ενώ είναι στο background. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. January 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2015 Παιδια μην χωλένετε με το youtube.. υπαρχουν άπειρα youtube alternatives που πολλά κιολας παίζουν ενώ είναι στο background. σωστα :) Όπως? Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. January 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2015 σωστα :) Όπως? To τελευταιο που ειχα κάνει εγκατάσταση πριν δοκιμάσω το κόλπο του build.prop, ήταν το turbotube. δεν θυμαμαι αν αυτό επέτρεπε background παιξιμο τραγουδιων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. January 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2015 To τελευταιο που ειχα κάνει εγκατάσταση πριν δοκιμάσω το κόλπο του build.prop, ήταν το turbotube. δεν θυμαμαι αν αυτό επέτρεπε background παιξιμο τραγουδιων. το Turbotube επαιζε καλα τα βιντεακια του youtube? Με νοιαζει γτ το παιδι που κ που βλέπει τετοια βιντεακια Νομιζω παιζει στο background ----- προσθήκη μηνύματος 43 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- To τελευταιο που ειχα κάνει εγκατάσταση πριν δοκιμάσω το κόλπο του build.prop, ήταν το turbotube. δεν θυμαμαι αν αυτό επέτρεπε background παιξιμο τραγουδιων. δεν θελω να ρουταρω αν καταλαβες :) Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo307cc Δημ. January 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2015 Aδερφε ειναι youtube player ή downloader αυτο?? Ειναι και player και downloader!Δοκιμασε το και δεν θα χασεις!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. January 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2015 Ειναι και player και downloader!Δοκιμασε το και δεν θα χασεις!! από playstore, σωστα? Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo307cc Δημ. January 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2015 από playstore, σωστα? Νομιζω πως δεν υπαρχει στο playstore,κατεβασε το απο το link που εχω βαλει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YanniZ Δημ. January 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2015 (edited) Έχω περάσει το patch ώστε να αποθηκεύει στην κάρτα sd. Μπορώ να το αλλάξω απλά φλασαροντας το άλλο patch? Επίσης, έχει περάσει κανείς το double tap to wake? Μπορεί να δώσει αναλυτικές οδηγίες? Τέλος, ισχύει ότι η cm12 έχει προβλήματα? Edited January 7, 2015 by YanniZ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jerkys Δημ. January 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2015 (edited) Δεν ξέρω αν έχει γραφτεί στο νήμα αλλά με την παραλαβή του κινητού η συσκευή δεν άναβε και θεωρώντας ότι είναι άδεια η μπαταρία συνδέθηκε στο φορτιστή, όποτε με το άναμα έκανε συνεχώς reboot κάθε 2-3 δευτερόλεπτα και οφείλω να ομολογήσω πως άργησα να αντιληφθώ την μικροσκοπική ταινία στις επαφές της μπαταρίας. Επίσης θεωρώ ιδιαίτερα περίεργη αυτή τη συμπεριφορά που σημαίνει ότι αν χαλάσει η μπαταρία δεν μπορεί να λειτουργήσει απλά συνδεμένο σε φορτιστή (τουλάχιστο με την αρχική rom). Έγινε αντίστοιχο σχόλιο στο vickmall και απάντησαν αμέσως ότι θα ενημερώνουν τους πελάτες. Η ταινία ήταν μικρή και δεν φαινόταν στο βραδινό φως της λάμπας παρόλο που είχα βγάλει την μπαταρία. Edited January 9, 2015 by jerkys Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmart Δημ. January 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2015 (edited) γεια σας παιδια σημερα παρελαβα το κινητο. εξωτερικα ειναι πολυ ωραιο , αν και εκει που ειναι το ακουστικο ειχε κατι σαν μικρη λακουβιτσα προς τα εξω, δοκιμασα και το ηχειο δουλευει κανονικα. Λοιπον περασα την cm 11 ολα τελεια ! μονο δυο προβληματακια : 1) οταν το συνδεω στη usb δεν μου βγαζει την επιλογη για usb mass drive .2) στον file manager δεν μπορω να αντιγραψω ενα αρχειο απο την καρτα μνημης στη μνημη του κινητου ... ευχαριστω ΥΣ εχετε να προτεινετε κανα καλο θεμα ; Edited January 8, 2015 by mmart Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. January 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2015 Δεν ξέρω αν έχει γραφτεί στο νήμα αλλά με την παραλαβή του κινητού έκανε συνεχώς reboot κάθε 2-3 δευτερόλεπτα και οφείλω να ομολογήσω πως άργησα να αντιληφθώ την μικροσκοπική ταινία στις επαφές της μπαταρίας. Επίσης θεωρώ ιδιαίτερα περίεργη αυτή τη συμπεριφορά που σημαίνει ότι αν χαλάσει η μπαταρία δεν μπορεί να λειτουργήσει απλά συνδεμένο σε φορτιστή (τουλάχιστο με την αρχική rom). Έγινε αντίστοιχο σχόλιο στο vickmall και απάντησαν αμέσως ότι θα ενημερώνουν τους πελάτες. off topic: η ταχύτητα και ποιότητα υπηρεσιών του συγκεκριμένου site ξεχώρισε από τα υπόλοιπα κινεζοsite από την πρώτη και μοναδική μέχρι τώρα συναλλαγή που είχα. Έχεις κάποια φώτο για ποια ταινία μιλάς; Εγώ δεν θυμάμαι καμία ταινία να είχε στο δικό μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. January 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2015 Δεν ξέρω αν έχει γραφτεί στο νήμα αλλά με την παραλαβή του κινητού έκανε συνεχώς reboot κάθε 2-3 δευτερόλεπτα και οφείλω να ομολογήσω πως άργησα να αντιληφθώ την μικροσκοπική ταινία στις επαφές της μπαταρίας. Επίσης θεωρώ ιδιαίτερα περίεργη αυτή τη συμπεριφορά που σημαίνει ότι αν χαλάσει η μπαταρία δεν μπορεί να λειτουργήσει απλά συνδεμένο σε φορτιστή (τουλάχιστο με την αρχική rom). Έγινε αντίστοιχο σχόλιο στο vickmall και απάντησαν αμέσως ότι θα ενημερώνουν τους πελάτες. off topic: η ταχύτητα και ποιότητα υπηρεσιών του συγκεκριμένου site ξεχώρισε από τα υπόλοιπα κινεζοsite από την πρώτη και μοναδική μέχρι τώρα συναλλαγή που είχα. Συναδελφε για δειξε μας τι εννοεις και ΑΝ εφτιαξε μετα την αφαιρεση των μονωτικων Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nassosp Δημ. January 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2015 γεια σας παιδια σημερα παρελαβα το κινητο. εξωτερικα ειναι πολυ ωραιο , αν και εκει που ειναι το ακουστικο ειχε κατι σαν μικρη λακουβιτσα προς τα εξω, δοκιμασα και το ηχειο δουλευει κανονικα. Λοιπον περασα την cm 11 ολα τελεια ! μονο δυο προβληματακια : 1) οταν το συνδεω στη usb δεν μου βγαζει την επιλογη για usb mass drive .2) στον file manager δεν μπορω να αντιγραψω ενα αρχειο απο την καρτα μνημης στη μνημη του κινητου ... ευχαριστω ΥΣ εχετε να προτεινετε κανα καλο θεμα ; Καλορίζικο! Για την σύνδεση με υπολογιστή θα πας ρυθμίσεις - Αποθηκευτικος χωρος και εκεί πάνω δεξιά έχει τρεις τελιτσες. Τις πατάς και έχει την επιλογή για σύνδεση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilk Δημ. January 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2015 Έχεις κάποια φώτο για ποια ταινία μιλάς; Εγώ δεν θυμάμαι καμία ταινία να είχε στο δικό μου. Συναδελφε για δειξε μας τι εννοεις και ΑΝ εφτιαξε μετα την αφαιρεση των μονωτικων Το θέμα είναι άσχετο με το τηλέφωνο. Αυτό που εννοεί ο φίλος είναι η μονωτική ταινία που βάζουν σχεδόν άλλα τα μαγαζιά στις επαφές της μπαταρίας για να μην κάνει επαφή ώστε να αποφύγουμε τον κίνδυνο να ανάψει το τηλέφωνο κατά λάθος κατά την αποστολή από Κίνα για Ελλάδα. Κανονικά πρέπει να τη βάζουν όλα τα καταστήματα. Το να βγάλεις την ταινία είναι το πρώτο πράγμα που κάνεις με το που παραλλάβεις το κινητό για να μπορείς να το ανάψεις. Απορώ που δούλευε με την ταινία επάνω. Κάθε τόσο κάποιος γράφει στο forum απορώντας που δεν ανάβει το τηλέφωνο του. Ο φίλος που έκανε την παρατήρηση και έγραψε το post καλά θα κάνει να το διορθώσει λίγο γιατί το διαβάζει κάποιος και νομίζει πως έχει θέμα το τηλέφωνο που κάνει επανεκινήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmart Δημ. January 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2015 παιδια υπαρχει τροπος να κανω το titanium backup να βλεπει τα backup απο την καρτα μνημης ; γιατι βλεπει μονο απο την εσωτερικη..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsifwr Δημ. January 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2015 Παιδια, περασα κανονικα την 1.16 stock, κατεβασα ολα τα αρχεια και το κινητο συνδεεται κανονικα σε developer mode αλλα οταν το .bat τρεχει το κινητο δεν κανει τιποτα και οταν μετα κανω restart στο recovery με βγαζει παλι στο recovery του nubia. Τι μπορει να φταιει, (οι adb drivers ειναι περασμενοι κανονικα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nassosp Δημ. January 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2015 Παιδια, περασα κανονικα την 1.16 stock, κατεβασα ολα τα αρχεια και το κινητο συνδεεται κανονικα σε developer mode αλλα οταν το .bat τρεχει το κινητο δεν κανει τιποτα και οταν μετα κανω restart στο recovery με βγαζει παλι στο recovery του nubia. Τι μπορει να φταιει, (οι adb drivers ειναι περασμενοι κανονικα) Υποθέτω ότι προσπαθείς να αλλάξεις recovery. Διάβασε το ποστ #349 ώστε να το κάνεις "χειροκίνητα" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsifwr Δημ. January 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2015 Τελικα ηταν προβλημα του .bat με windows 8.1 ΜΗΝ ΤΟ ΤΡΕΞΕΤΕ με διαχειριστη, το ετρεξα κανονικα (μετα απο 45 λεπτα βασανα) και επαιξαν ολα ρολοι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. January 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2015 Τελικα ηταν προβλημα του .bat με windows 8.1 ΜΗΝ ΤΟ ΤΡΕΞΕΤΕ με διαχειριστη, το ετρεξα κανονικα (μετα απο 45 λεπτα βασανα) και επαιξαν ολα ρολοι. Θα πρεπει να πω στον διαχειριστη να προσθέσει αυτό στον οδηγο μαζι και κάποιες άλλες λεπτομέρειες. θα το κάνω αργότερα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilk Δημ. January 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2015 Θα πρεπει να πω στον διαχειριστη να προσθέσει αυτό στον οδηγο μαζι και κάποιες άλλες λεπτομέρειες. θα το κάνω αργότερα! Αφού λέμε για αυτό να πω και εγώ κάτι σχετικό. Από τι ξέρω από άλλα τηλέφωνα για να μπορεί να περαστεί recovery (ή rom) αφού τρέξεις το .bat το τηλέφωνο πρέπει να μπει σε bootloader mode. Όταν προσπάθησα να περάσω το cwm recovery και έτρεξα το .bat το τηλέφωνο δεν αντιδρούσε και δεν άλλαξε σε bootloader mode. Τελικά τα κατάφερα μπαίνοντας χειροκίνητα σε bootloader mode [(on) + (vol-) νομίζω] αφού έτρεξα το .bat Αυτό με 2 ίδια τηλέφωνα (2/8). Δεν ξέρω αν έκανα κάτι διαφορετικό από αυτούς που δεν είχαν θέμα ή είναι θέμα της rom που φορούσαν τα κινητά αυτά (μια multilingual βασισμένη στο 1.12) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. January 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2015 Αφού λέμε για αυτό να πω και εγώ κάτι σχετικό. Από τι ξέρω από άλλα τηλέφωνα για να μπορεί να περαστεί recovery (ή rom) αφού τρέξεις το .bat το τηλέφωνο πρέπει να μπει σε bootloader mode. Όταν προσπάθησα να περάσω το cwm recovery και έτρεξα το .bat το τηλέφωνο δεν αντιδρούσε και δεν άλλαξε σε bootloader mode. Τελικά τα κατάφερα μπαίνοντας χειροκίνητα σε bootloader mode [(on) + (vol-) νομίζω] αφού έτρεξα το .bat Αυτό με 2 ίδια τηλέφωνα (2/8). Δεν ξέρω αν έκανα κάτι διαφορετικό από αυτούς που δεν είχαν θέμα ή είναι θέμα της rom που φορούσαν τα κινητά αυτά (μια multilingual βασισμένη στο 1.12) Κανονικά με το bat επρεπε να σου μπαινει αυτόματα σε bootloader mode. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilk Δημ. January 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2015 Κανονικά με το bat επρεπε να σου μπαινει αυτόματα σε bootloader mode. Το ξέρω αλλά δεν έμπαινε με τίποτα σε κανένα από τα δύο. Για αυτό και το έκανα χειροκίνητα. Τελικά δούλεψε και για αυτό το έγραψα σε περίπτωση που το πάθει και κάποιος άλλος. Όπως έγραψα μπορεί και να έχει σχέση με την rom που φορούσαν τα κινητά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts