Jump to content

ZTE V5 (Red Bull)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν σου βγαζει ειδοποίηση οταν βαζεις το USB ως τι εχει συνδεθεί απλο ειναι στην πρώτη επιλογη για Windows XP θα επιλεξεις δεν εχω το κινητο μπροστά μου τωρα το εχει ο γιος μου...

----- προσθήκη μηνύματος 108 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Εγω την βρηκα apk και δουλευει κανονικά

Όποιος την χρειάζεται απο εδω: https://drive.google.com/uc?id=0B-NIJNKpmwsCYW9CbE1EczhVbTA&export=download

Εμενα παντως μου την κοβει ..Το γιατι ακομα το ψαχνω....το λινκ που εδωσες οδηγει σε error

Edited by navouxodonosoras
EVERYTHING YOU KNOW IS WRONG!

• Απαντήσεις 2,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Εμενα παντως μου την κοβει ..Το γιατι ακομα το ψαχνω....το λινκ που εδωσες οδηγει σε error

Δοκιμασε τωρα παλι το νεο λινκ

Sorry δεν ειχα κανει Shared το φακελο

Xiaomi Mi10/128

Δοκιμασε τωρα παλι το νεο λινκ

Sorry δεν ειχα κανει Shared το φακελο

Τπτ με κανεναν απο τους 2 τροπους οταν παω να τρεξω την εφαρμογη μου βγαζει μηνυμα διακοπης...:mad:

Εχεις ενεργοποίηση εγκατάσταση απο άγνωστες πηγές?

Nαι αλλα και παλι τζιφος...

για να περασουμε cm 12 (http://www.tdbeta.cn/thread-221184-1-1.html ) οι οδηγιες ειναι οι ιδιες ή οχι ? κατι αναφερει για αυτο http://www.tdbeta.cn/thread-220879-1-1.html αλλλα δεν μπορω να καταλαβω αν ειναι αλλο recovery ή ειναι πατς πο το περναμε. Τελος δεν εχει καποιο bug ετσι ?

ευχαριστω!

για να περασουμε cm 12 (http://www.tdbeta.cn/thread-221184-1-1.html ) οι οδηγιες ειναι οι ιδιες ή οχι ? κατι αναφερει για αυτο http://www.tdbeta.cn/thread-220879-1-1.html αλλλα δεν μπορω να καταλαβω αν ειναι αλλο recovery ή ειναι πατς πο το περναμε. Τελος δεν εχει καποιο bug ετσι ?

ευχαριστω!

Μαλλον θέλει άλλη recovery και wipe 2 φορές. με google translate εγώ ειχα καταλαβει ότι μάλλον θέλει άλλη recovery, ρωτησα xda, μου απαντησαν ότι το περναω κανονικα όπως όλες τις ρομ, και στο καπάκι απανταει ένας τρίτος και λέει ότι δεν του το περνάει και μάλλον θέλει recovery. κατα τα αλλα εκει στο xda το παιζουν όλοι ειδήμονες.. εν τελει δεν ασχοληθηκα καθολου με cm12.

Μαλλον θέλει άλλη recovery και wipe 2 φορές. με google translate εγώ ειχα καταλαβει ότι μάλλον θέλει άλλη recovery, ρωτησα xda, μου απαντησαν ότι το περναω κανονικα όπως όλες τις ρομ, και στο καπάκι απανταει ένας τρίτος και λέει ότι δεν του το περνάει και μάλλον θέλει recovery. κατα τα αλλα εκει στο xda το παιζουν όλοι ειδήμονες.. εν τελει δεν ασχοληθηκα καθολου με cm12.

Γενικές γνώσεις για android τα recovery είναι άμεσα συνδεδεμένα με τον kernel στα android.

Δηλαδή το recovery που bootαρει 4.2.x android δεν bootαρει και 4.4.x ή 5.x.x

Προφανώς η CM12 χρειάζεται αντίστοιχο recovery για android 5.x.x εφόσον και αν δεν έχει γίνει build πάνω στον kernel του 4.4.x

Edited by VirusPlus

MOB: Xiaomi Mi A2 < Xiaomi Mi5 < Huawei HONOR 6 (H60-L02) < Newman N2 < ZTE Skate < HTC Touch2 < Qtek 8500 < Siemens S75 < Siemens SX1 < Siemens S55 < Siemens SL45i < Nokia 3310 < Ericsson T10s < Panasonic GD30 < Philips Diga

TAB: Teclast x98 Plus < PiPO M9Pro

WEAR: Amazfit PACE < HONOR Band Zero (Z1)

καλα οταν με το καλο μου ερθει το κινητο θα ασχοληθω και θα σας πω........

Καλές εναπομείναντες γιορτές να εχουμε !

Xρονια πολλα σε ολους!

Το παρηγγειλα και γω και περιμενω εναγωνιως να μου ερθει!

Το παλιο το zopo700 αφου εβγαλε τα λεφτα του (και το λαδι μου) τα εφτυσε.

Και ετσι αποφασισα να γυρισω στη λυση του snapdragon και οχι MTK... Απο ενστικτο? Απο ασφάλεια? Ξερω οτι οι MTK ειναι καλοι (πολυ καλοι) και πολυ παραμετροποιησιμοι (με τα EBR εκανα party) αλλα μετα την εμπειρια μου με το zopo (που το πιο πιθανο ειναι να εφταιγε το zopo) ειπα να γυρισω στη σιγουρια του snapdragon. Και στα λεφτα του (και για αυτο που το θελω--οχι παιγνιδια παντως) ειναι πιστευω το zte (το 1/4 btw) μια πολυ καλη επιλογη. 85euro για ποιοτητα zte που εγω την εχω σε υποληψη για το συγκεκριμενο κινητο πιστευω ειναι μια χαρα!

Αυτα.

Διαβασα με ενδιαφερον ολα τα posts σας και αλλου και ελπιζω να βγει τεφαρικι!

Καλη χρονια να εχουμε!

Παιδια απο vickmall μου εστειλαν mail πως ελεγξαν το κινητο, το ρουταραν, αφαιρεσαν κινεζικες εφαρμογες και περασαν multilanguage rom με ελληνικα οπως ζητησα. Θα ειναι ενταξει να το δωσω στο παιδι και να το δουλεψει οπως ερθει; Τα bugs που ειχαν αναφερθει και καποια σημεια μη μεταφρασμενα ειναι πολυ εμφανη;
Ένδοξο ιστορικό : Sony Ericsson W600 , Sony Ericsson K810i , Nokia N78 , LG GT505 , Samsung i5800, Alcatel OT-918D , Sony Xperia Sole , Samsung Galaxy S3 4G, iPhone 5, LG G2, Xiaomi Redmi Note 3, LG V10, Samsung Galaxy S7 Edge, iPhone X

Παιδια απο vickmall μου εστειλαν mail πως ελεγξαν το κινητο, το ρουταραν, αφαιρεσαν κινεζικες εφαρμογες και περασαν multilanguage rom με ελληνικα οπως ζητησα. Θα ειναι ενταξει να το δωσω στο παιδι και να το δουλεψει οπως ερθει; Τα bugs που ειχαν αναφερθει και καποια σημεια μη μεταφρασμενα ειναι πολυ εμφανη;

Εμένα μου έστειλαν φώτο από το δέμα πριν το στείλουν. Αλλά τους είπα να βάλουν την original rom. Θα βάλω εγώ μετά εφαρμογή που μεταφράζει ότι θέλω. Πιστεύω είναι καλύτερα από το να βάλουν αυτοί τα δικά τους ελληνικά

Δημήτρης

Εμένα μου έστειλαν φώτο από το δέμα πριν το στείλουν. Αλλά τους είπα να βάλουν την original rom. Θα βάλω εγώ μετά εφαρμογή που μεταφράζει ότι θέλω. Πιστεύω είναι καλύτερα από το να βάλουν αυτοί τα δικά τους ελληνικά

Και εμενα εστειλαν φωτο, απλα οπως ειπα εβαλαν τη δικια τους. Αυτο ελαφρως με προβληματιζει.

Ένδοξο ιστορικό : Sony Ericsson W600 , Sony Ericsson K810i , Nokia N78 , LG GT505 , Samsung i5800, Alcatel OT-918D , Sony Xperia Sole , Samsung Galaxy S3 4G, iPhone 5, LG G2, Xiaomi Redmi Note 3, LG V10, Samsung Galaxy S7 Edge, iPhone X

Γνωρίζει κάποιος για θήκη σιλικόνης/λαστιχένια που να εφαρμόζει σφιχτά στο κινητό;

Βρήκα δύο:

1) http://www.banggood.com/Protective-Bright-Soft-TPU-Back-Pudding-Case-For-ZTE-RedBull-V5-p-941369.html σε παστέλ χρώματα (η ίδια και εδώ http://www.amazon.de/Helle-softe-Pudding-Schutzh%C3%BClle-RotBull-klar/dp/B00QPK8QAA/ref=sr_1_5?ie=UTF8&qid=1419446888&sr=8-5&keywords=zte+v5+case+-leather+-wallet+-max+-book), η οποία φαίνεται να εξέχει οριακά μπροστά.

2) http://www.ebay.co.uk/itm/FUNDA-CASE-TPU-SILICONA-ZTE-V5-RED-BULL-TRANSPARENTE-O-NEGRA-/141515965134?pt=ES_Tel%C3%A9fonos_m%C3%B3viles&hash=item20f30242ce#shpCntId αυτή δεν φαίνεται τόσο εφαρμοστή.

Ευχαριστώ.

Γνωρίζει κάποιος για θήκη σιλικόνης/λαστιχένια που να εφαρμόζει σφιχτά στο κινητό;

Βρήκα δύο:

1) http://www.banggood.com/Protective-Bright-Soft-TPU-Back-Pudding-Case-For-ZTE-RedBull-V5-p-941369.html σε παστέλ χρώματα (η ίδια και εδώ http://www.amazon.de/Helle-softe-Pudding-Schutzh%C3%BClle-RotBull-klar/dp/B00QPK8QAA/ref=sr_1_5?ie=UTF8&qid=1419446888&sr=8-5&keywords=zte+v5+case+-leather+-wallet+-max+-book), η οποία φαίνεται να εξέχει οριακά μπροστά.

2) http://www.ebay.co.uk/itm/FUNDA-CASE-TPU-SILICONA-ZTE-V5-RED-BULL-TRANSPARENTE-O-NEGRA-/141515965134?pt=ES_Tel%C3%A9fonos_m%C3%B3viles&hash=item20f30242ce#shpCntId αυτή δεν φαίνεται τόσο εφαρμοστή.

Ευχαριστώ.

Του banggood μοιαζει πιο εφαρμοστή. Το vickmall εχει δωρο θηκη σιλικονης. περιμενω να μου ερθει λογικα μετα απο τις γιορτες μαζι με το 2ο κινητό που παρήγγειλα για τον κολλητό μου. αν κανεις λιγο υπομονη, θα σου πω εντυπωσεις απο εκεινη μπας και το παρεις απο vickmall που στελνει κιολας πολυ πιο γρηγορα απο banggood. αν του έχει ερθει σε καποιον αλλον το κινητό μαζί με θηκη σιλικόνης δώρο, ας πει εντυπωσεις μην περιμένει εμένα το παιδι.

εγω προς το παρών έχω βολευτεί με την crystal clear της bepak αν κ θα την ηθελα ελαχιστα πιο εφαρμοστή.

Οχι καθε φορα μονο οταν κανω wipe μεσα απο την stock recovery

ΤΩΡΑ ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ROOT ΜΕ ΤΟ V5_root

που θα βρω να κατεβασω το V5_root να το κανω και το δικο μου για να διωξω τις αχρηστες εφαρμογες ;

δοκιμασα με το root genius να το κανω αλλα βγαζει fail

Edited by MAFIA

Xiaomi 13 Lite 8/256, Xiaomi Mi11 Lite 8/128, Xiaomi Mi11 8/256, Xiaomi Mi11i, Xiaomi Mi10T 8/128, Xiaomi Note 10 Lite, Xiaomi Redmi Note 9 Pro, Xiaomi Mi8 lite, Xiaomi Mi6 6/64, Xiaomi Mi4 3/16, Xiaomi Redmi 4A, Xiaomi Mi MAX 3/32, Xiaomi Mi2A 16gb, Xiaomi Mi2S 32gb,

που θα βρω να κατεβασω το V5_root να το κανω και το δικο μου για να διωξω τις αχρηστες εφαρμογες ;

δοκιμασα με το root genius να το κανω αλλα βγαζει fail

γιατι δεν κανεις root με τον οδηγο του kallair που υπαρχει στην αρχη και ειναι πανευκολο; εγω το εκανα και πηγαν ολα ρολοι!

καλη χρονιά σε όλο το forum!!!

γιατι δεν κανεις root με τον οδηγο του kallair που υπαρχει στην αρχη και ειναι πανευκολο; εγω το εκανα και πηγαν ολα ρολοι!

καλη χρονιά σε όλο το forum!!!

δεν θελω να μπλεξω με recovery κτλ . αν δουλευει το v5 root τοτε με ενα κλικ στα κανει αυτοματα αλλα το θεμα ειναι απο που το κατεβαζω ;

Xiaomi 13 Lite 8/256, Xiaomi Mi11 Lite 8/128, Xiaomi Mi11 8/256, Xiaomi Mi11i, Xiaomi Mi10T 8/128, Xiaomi Note 10 Lite, Xiaomi Redmi Note 9 Pro, Xiaomi Mi8 lite, Xiaomi Mi6 6/64, Xiaomi Mi4 3/16, Xiaomi Redmi 4A, Xiaomi Mi MAX 3/32, Xiaomi Mi2A 16gb, Xiaomi Mi2S 32gb,

Γεια σας παιδια

μόλις παρηγγειλα το ομορφο και οντως VFM αυτο κινητο

¨οταν το παραλάβω εχω κάποιες ερωτήσεις

Η custom ROM, εχει μεσα Κινεζιες??

Πως μπορω να το κανω πιο σβέλτο και να τις βγάλω??

Ευχαριστω

In the down down of the writing we became robes...

Eυχαριστω !

... αυτο ειναι προγραμμα με 1 κλικ κατευθειαν ρουτ

Δυο θεματα εχω μαυτο το κινητο..Η καμερα που μου τα βγαζει ξασπρισμενα και η μπαταρια που ρουφαει γρηγορα..Εχει βρει καποιος καποια μεγαλυτερη για αγορα;

Δυο θεματα εχω μαυτο το κινητο..Η καμερα που μου τα βγαζει ξασπρισμενα και η μπαταρια που ρουφαει γρηγορα..Εχει βρει καποιος καποια μεγαλυτερη για αγορα;

seriously στην ρουφαει την μπαταρια γρηγορα;; εννοεις όταν το χρησιμοποιεις ή εχεις μεγάλη κατανάλωση και όταν δεν το χρησιμοποιείς το κινητό; γιατί προσωπικά σε κατάσταση αδράνειας, το κινητό μου "τρωει" 1% καθε 2 ωρες. Με fb messenger, viber και αλλα μονιμα ανοιχτα στο παρασκηνιο, δεδομένα σε gsm και wifi μονιμα ανοιχτα πάντα μεταξύ άλλων.

Για αυτούς που ψαχνουν SAR , το etotalk γράφει ότι έχει 0.5 W/Kg. τωρα δεν ξέρω κατά πόσο ισχυει αυτή η τιμή αλλά επειδή πολλοι ρωτάνε, ειπα να το αναφέρω. παντως προσωπικά ποτε δεν ειχα θεμα με το κινητό με πονοκεφαλους κλπ.

http://www.etotalk.com/zte-v5-red-bull_p5658.html

• The title was changed to ZTE V5 (Red Bull)